-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Ελπίζω να μας κάνει καλο καιρο!
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
Θα παίζει με τα νεύρα σου συνέχεια, αν πάει όπως λένε οι προβλέψεις...
Καλημέρα, καλημέρα.
Έτσι προβλέπω.
Πάμε και βλέπουμε. Θα στήσουμε κανονικά γιατί είπαν ότι μετά το μεσημέρι θα στρώσει. Είναι λίγο βρεγμένα βλέπω στο σπίτι μου, αλλά αν ανέβει η θερμοκρασία θα στεγνώσει πιστεύω.
Μια ωρίτσα θέλω να στρώσω.
Τουλάχιστον ο καιρός βοηθάει στο στρώσιμο γιατί θα προλαβαίνει να κρυώνει εντελώς το μοτέρ.
-
Τελικά είχαμε καλό καιρό, μας τα χάλασε κατά τις 16:00+ αλλά η δουλειά έγινε!
Μια ώρα στρώσιμο και μετά -->
Δεν έχω λόγια! Το σασί είναι αλλού, από άλλο πλανήτη και μοτέρ απλά πυροβολάει! Έχει έναν ήχο με το κάρμπον καζανάκι...
Δηλώνω ζαλισμένος και ερωτευμένος με το 6τάχυτο!
Πραγματικά άλλο πράγμα...
Μερικές φώτο:
Προσοχή στη λεπτομέρεια. Βάλαμε γυαλόχαρτο στο πεντάλ για να μη γλιστράει. Πολύ βολική η βάση για τη φτέρνα:
Το τελικό καζανάκι είναι
Περιμένουμε τις φώτο του tuners
-
αυτο το καζανακι...πωωωωωωωωωωωω
ερωτας -
Πια είναι τα σπεκς;
-
Ο χρήστης Jean-Paul έγραψε:
αυτο το καζανακι...πωωωωωωωωωωωω
ερωταςΠραγματικά!
Και που να δεις πως ακούγεται!!!
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Πια είναι τα σπεκς;Σασί:
CRG Road Rebel 2012. Σωλήνας 32mm. Φρένα, εμπρός αεριζόμενα, floating και διάτρητα σε κάθε τροχό, πίσω floating, ένα συμπαγές, αεριζόμενο και ρυθμιστής brake distribution για μπρος/πίσω. 60/40 το έχουμε (μπροστά).Μοτέρ: (εδώ είναι τα καλά )
Maxter MXO, 125cc, υδρόψυκτο, 42 άλογα, 20κιλά ροπή στις 13.000rpm, 6τάχυτο.Βάρος με οδηγό 170κιλά, δηλαδή 4 κιλά ανά ίππο ή αλλιώς 250 άλογα στον τόνο.
-
Nα ευχηθω και εγω με την σειρα μου καλογκαζωτο το 6ταχυτο του Νικου, που πραγματικα ειναι κουκλι
Δυστυχως ενα προβλημα δεν μου επετρεψε να εχω φωτος μεσα απο την πιστα, δεν πειραζει ομως μια αλλη φορα.
Το κουκλι του Νικου !!!
Ο Τολης με με το αυτοματο MAXTER-SONIK 32hp.
Τα καινουργια αυτοκολλητα ειναι πανεμορφα.
-
Τα σχολια περισσευουν, μονο γελια !!!!
http://www.car.gr/classifieds/gokarts/view/2394057/ -
Ο χρήστης tuners έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/gokarts/view/2394057/Δε τη παλευει ο κοσμος...
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
-
Eιναι απιστευτο και ομως ΑΛΗΘΙΝΟ !!!
Στο Καρτοδρομο σε προπονηση με 6ταχυτο, με την αντιθετη φορα ενας απο τους καλυτερους Ελληνες οδηγους καρτ πριν τα φρενα στην ανηφορικη ειδε στο οργανο 140 χλμ
Μεχρι στιγμης ΚΟΥΙΖ ο οδηγος και το καρτ
Εκτενεις αναφορα σε λιγες ημερες, στην σελιδα των νικητων.Τhe winners' page
-
Επιτέλους ήρθε το Σαββατοκύριακο!
Ποιός θα είναι αύριο Μέγαρα?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Επιτέλους ήρθε το Σαββατοκύριακο!Ποιός θα είναι αύριο Μέγαρα?
Εγώ είμαι για Καρτόδρομο (ως συνήθως). Δεν ξέρω όμως για αύριο ή για μεθαύριο. Θοδωρή (Tuners) πότε θα πάτε εσείς;
-
Ο χρήστης eimaiospiros έγραψε:
Εγώ είμαι για Καρτόδρομο (ως συνήθως). Δεν ξέρω όμως για αύριο ή για μεθαύριο. Θοδωρή (Tuners) πότε θα πάτε εσείς;
ΚΥΡΙΑΚΗ.... ΚΑΡΤΟΔΡΟΜΟ.
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
ΚΥΡΙΑΚΗ.... ΚΑΡΤΟΔΡΟΜΟ.
-
Νικο, αυριο τρελη προπονηση μεχρι το βραδυ.... Δεν θα εχω τον μπαμπη με το εξαταχυτο, οποτε βρηκα ποιος θελει σπρωξιμο.....
-
Ο χρήστης new crg girl έγραψε:
Νικο, αυριο τρελη προπονηση μεχρι το βραδυ.... Δεν θα εχω τον μπαμπη με το εξαταχυτο, οποτε βρηκα ποιος θελει σπρωξιμο..... -
Ο χρήστης tuners έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/gokarts/view/2394057/Το πρωί καβάλησα ένα τέτοιο στη Βάρη...
(είχα να πάω κάπου 20 χρόνια στη συγκεκριμένη πίστα!)Τέλεια μέρα για κάρτ σήμερα πάντως (και αύριο!).
-
Εχω να κανω μπολικο καιρο καρτ και μου εχει λειψει το ατιμο!
-
Οντως ο καιρος ειναι τελειοοος εδω στα Μεγαρα! :yahoo
Εχουμε ΛΙΩΣΕΙΕΙΕΙ!
Κι εχει κ συνεχεια...
Bill...θες να σου κανονισω βολτα με κανενα πραγματικο καρτ; Ασε τα σαραβαλα...τα χρεπια...
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
-
Νικο ζηλευουμε, σταματα!
Χαιρομαι πολυ που το φχαριστιεστε σημερα!
Να κανονισεις, να κανονισεις, γιατι καλα τα χρεπια για να ξεσκασουμε αλλα νομιζω το πραγματικο καρτ δεν εχω καταφερει να το δω ακομα...
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ