-
Παιδια τι παιζει με το Civic; Ειναι καινουργιο μοντελο ή facelift; Τι διαφορες ουσιας εχει απο το προηγουμενο; Αν ειναι facelift ποιας χρονιας ειναι το μοντελο;
Υ.Γ.: Δεν ειμαι σιγουρος αν πρεπει να μπει το θεμα εδω επιδη ειναι νεο μοντελο ή αλλου επειδη κυκλοφορησε;! Συγνωμη
-
Παιδια τι παιζει με το Civic; Ειναι καινουργιο μοντελο ή facelift; Τι διαφορες ουσιας εχει απο το προηγουμενο; Αν ειναι facelift ποιας χρονιας ειναι το μοντελο;
Υ.Γ.: Δεν ειμαι σιγουρος αν πρεπει να μπει το θεμα εδω επιδη ειναι νεο μοντελο ή αλλου επειδη κυκλοφορησε;! Συγνωμη
-
-
Είναι facelift μοντέλο 2004 (Το έχω δει από κοντά το μοντέλο)
Υπάρχουν πολλοί μικρές διαφορές εξωτερικά. Το εσωτερικό έχει νέο ταμπλό και κεντρική κονσόλα, καλύτερο εξοπλισμό, εγώ το βρήκα πιό όμορφο γενικά (αυτά για το 3Θ γιατί το 5Θ είναι κακάσχημο , ενώ το sedan ξεχωρίζει από μπροστά για τη νέα μάσκα).
-
Υπαρχει καμμια φωτογραφια;
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Υπαρχει καμμια φωτογραφια;Θές να τρομάξω βραδιάτικα....?
-
Αφου ειναι facelift ποιας χρονιας ηταν το αρχικο μοντελο; Στο ταμπλω ειναι ακομα ο επιλογεας ταχυτητων; Και στο HB και στο Sedan; Το ΗΒ δεν εχει καινουργια μασκα ετσι;
Νεο Honda Civic;!;!