-
Μα ... η διαφορά τους είναι το design!
Κατά τα άλλα, είπαμε, καίνε ξύλα -> βγάζουν ζέστη.
Αλλά να συγκρίνεις σόμπες της ίδιας κατηγορίας τιμής, έ? -
οι ατσαλινες μπορει να ειναι και αεροθεμρες, οι μαντεμενιες αντιθετα οχι. Ετσι δεν ειναι ηλιας?
-
Αν εννοείς οτι μπορούν να έχουν ανεμιστήρα για μεταφορά αέρα σε άλλους χώρους, ναι.
Κατά τα λοιπά όλες είναι αερόθερμες, ενώ μερικές έχουν κ μπόιλερ για θέρμανση νερού (καλοριφέρ). -
Ηλία έχεις κανέναν γνωστό που να εμπορεύεται ξύλα?
Αν ναι πόσο δύσκολο είναι να ρωτήσεις αν φέρνει ένα φορτηγό γεμάτο παλέτες ξύλα στην Αθήνα-Αττική και πόσο?
Αν τελικά ερχόμουν προς τα εκεί για Πάσχα θα το έψαχνα μόνος μου, αλλά τελικά θα πάω προς Καλαμάτα οπότε κι εκεί θα ρωτήσω μήπως βρω κανέναν...
Κανένας άλλος από επαρχία μπορεί να βοηθήσει για φτηνότερο ξύλο? -
Θέλεις χώρους κ περονοφόρο ('κλαρκ') για ξεφόρτωμα. Δεν γίνεται στον δρόμο, είναι (και) επικίνδυνο.
Ρώτησες εκεί που πήρες την κασέτα? Δεν φέρνουν αυτοί? -
Έφερναν παλιότερα, τώρα πια έχουν μόνο μπριγκέτες και πελλετ.
Μόνο το κλαρκ δεν έχω εξασφαλίσει ακόμα αλλά πιστεύω θα βρω, θα ρωτήσω γείτονα που κάνει εκσκαφές αν έχει...
Όσο για το ξεφόρτωμα δες τον πίσω δρόμο του σπιτιού μου
http://imageshack.us/photo/my-images/83 ... 190814.jpgΡυθμός κυκλοφορίας χωρίς υπερβολή 3-5 αυτοκίνητα την ημέρα
Αν θέλεις ρώτα πάντως και να μην κάτσει θα έχω μια ιδέα...
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Για τα τζάκια βιοαιθανόλης/αιθυλικής αλκοόλης γνωρίζουμε τίποτα;Να απορρίπτεις αμέσως όποια συσκευή θέρμανσης δεν έχει καπνοδόχο.
Εκτός από τα καυσαέρια που κάνουν καλό στο πνεμόνι, θα γεμίζουν νερά (από τα καυσαέρια) τα τζάμια και άλλες κρύες επιφάνειες του δωματίου.
-
Όσον άφορα τα ξύλα για Αθήνα, η καλύτερη τιμή που έχω βρει μέχρι τώρα, για 25τονο φόρτηγο δρυ (κομμένα σε παλλέτες), είναι στα 150 ευρώ ο τόνος. Έπειδη δεν βλέπω κάτι καλύτερο, λέω να τα παραγγείλω μετά το Πάσχα. Ίσως είναι κάπως νωρίς, αλλά με την ''τρομοκρατία'' που έχει πέσει, λέω να τα πάρω τώρα που έχω ακόμη κάποια χρήματα στην άκρη!!!
Αν έχετε ύποψην σας κάτι καλύτερο, παρακαλώ πολύ πολύ, ενημερώστε με. -
Τα θέλεις όλα?
Μετά το Πάσχα θα ξέρω αν βρω φορτίο από Καλαμάτα μεριά...150 μου ακούγεται μια χαρά...
-
θέλω έστω τους 15 για αρχή. Είναι βλεπεις για 3-4 σπίτια στη γειτονιά.
-
Παιδιά καλησπέρα,
από Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, υπάρχει μια μάντρα που πουλάει αυτή τη στιγμή 95 ευρώ τον τόνο. είναι από Βουλγαρία τα ξύλα. Εγώ δεν έχω καμία σχέση με τη μάντρα (αν εξαιρέσεις ότι πήρα κάποια ξύλα από εκεί μέσα στον χειμώνα). Απλά το αναφέρω αν ενδιαφέρεται κάποιος να αγοράσει αυτή την περίοδο. από ότι μου είπε ο ξυλάς, περίπου για κανένα μήνα ακόμη θα τα έχει σε αυτή την τιμή (και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων)
-
Τι ξύλο είναι;
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Τι ξύλο είναι;Καλημέρα, είναι μπερδεμένα δρυς και ένα ακόμα που δεν θυμάμαι το όνομά του (εγώ πάντως πρώτη φορά το άκουσα, για αυτό μάλλον δεν συγκράτησα το όνομά του ). Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να γράψω το τηλέφωνο του δημόσια. Αν όχι, μπορώ να σου το στείλω με ΡΜ για να μιλήσεις απευθείας μαζί του.
-
Περιμένετε λίγο ακόμη . Υπολογίζουμε ότι με 90 ευρώ/τόνο θα υπάρχει πολύ πράμα σε ένα μήνα .
-
Λίγο χλωμό να πάρω τηλέφωνο και να αγοράσω από Θεσσαλονίκη, αφού μένω Ελευσίνα. Απλώς ρώτησα τι ξύλο είναι, γιατί όλο και κάποιος βόρειος συμφορουμίτης θα ενδιαφερθεί
-
Καλη η λύση της σομπας αλλα σκέφτομαι και τη τοποθετηση κλιματιστικου (18αρη ή 24η) για θέρμανση τις όχι και τοσο κρύες μέρες του χειμωνα. Οπως πχ τωρα την ανοιξη ή το φθινοπωρο. Γιατι το να αναβεις σομπα για λιγο την ημερα ισα ισα να σπάσει το κρύο ίσως θα ειναι υπερβολη. Βασικα θα γουσταρα να βάλω αντλιες θερμοτητες με φανκοιλς κλπ, αλλα το κοστος πεταει στα 30.000 ποδια.
-
Ο χρήστης [color=#0000FF έγραψε:
pannarab[/color:1mp1pkz1]':1mp1pkz1]Παιδιά καλησπέρα,από Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, υπάρχει μια μάντρα που πουλάει αυτή τη στιγμή 95 ευρώ τον τόνο. είναι από Βουλγαρία τα ξύλα. Εγώ δεν έχω καμία σχέση με τη μάντρα (αν εξαιρέσεις ότι πήρα κάποια ξύλα από εκεί μέσα στον χειμώνα). Απλά το αναφέρω αν ενδιαφέρεται κάποιος να αγοράσει αυτή την περίοδο. από ότι μου είπε ο ξυλάς, περίπου για κανένα μήνα ακόμη θα τα έχει σε αυτή την τιμή (και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων)
Ξέρεις μήπως αν αυτή η τιμή είναι για ξύλα σε παλλέτες?
Αν ναι, θέλω κι εγώ το τηλ του.
Ευχαριστώ -
Τα φέρνει 100 χιλ και σχεδόν διπλασιάζει τη τιμή παντως! Στο περίπου 50-60 τα έχουν εκεί και αν είναι έτσι όπως τα πουλάνε οι βούλγαροι θα είναι λογικά σε παλέτες!
Εγώ ετοιμάζομαι να πάω σύντομα μονός να πάρω απο εκεί για το χωρίο αλλά ψάχνω καλύτερο τρόπο μεταφορας μιας κ το τρέιλερ μου π.χ μπορώ να πάρω μονό καμία 400 κιλά (600 αντέχει το τρέιλερ υποθετικά )
Sent from my finger's to your eye's!
-
Αν παίρνεις μεγάλη ποσότητα θα σου τα φέρουν.
-
Ο χρήστης geofust έγραψε:
pannarab[/color:2rzcr6uz]':2rzcr6uz]Παιδιά καλησπέρα,
από Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, υπάρχει μια μάντρα που πουλάει αυτή τη στιγμή 95 ευρώ τον τόνο. είναι από Βουλγαρία τα ξύλα. Εγώ δεν έχω καμία σχέση με τη μάντρα (αν εξαιρέσεις ότι πήρα κάποια ξύλα από εκεί μέσα στον χειμώνα). Απλά το αναφέρω αν ενδιαφέρεται κάποιος να αγοράσει αυτή την περίοδο. από ότι μου είπε ο ξυλάς, περίπου για κανένα μήνα ακόμη θα τα έχει σε αυτή την τιμή (και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων)
Ξέρεις μήπως αν αυτή η τιμή είναι για ξύλα σε παλλέτες?
Αν ναι, θέλω κι εγώ το τηλ του.
Ευχαριστώκάποια είναι σε παλέτες (στη μάντρα του είχε καμιά 10-12), τα άλλα ήταν σε τσουβάλια σε φορτηγό. θα σου στείλω το τηλ του με ΡΜ
Ξυλόσομπα