-
Ο χρήστης J99 έγραψε:
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους (Sinanai, ΧρήστοςΣ8, RealZeus) για τη γρήγορη ανταπόκριση.
Βρήκα τα GoodYear EfficientGrip στα 300 € και κυρίως με 1 χρόνο εγγύηση, ακόμα και για δική μου ευθύνη
-- έτσι είπαν, η ιστορία θα (ελπίζω να μην) δείξει...-- και λέω να τα βάλω σύντομα.
Σεβαστές οι παρατηρήσεις σου REALZEUS αλλά το ταπεινό μου 1.4 Astra δε θα έχει τις απαιτήσεις για κράτημα
των 150 αλόγων του Focus. Εγώ με το ζόρι αν θα έχω -στην πράξη- 75-80 άλογα (και μερικά θα είναι γαϊδουράκια).
Συμφωνώ για την αξία των Yoko και Conti, (για Dunlop δεν έχω ιδέα) ... Αλλά ...
... όταν την παλεύω μήνα με το μήνα με 700€ και 5 στόματα, η εγγύηση 1 έτους και 40 € λιγότερα, με έλκουν τρελά...
Ευχαριστώ πολύ παιδιά, αν τα βάλω θα σας πω πρώτες εντυπώσεις. Καλό Πάσχα !Ρίξε μια ματιά και στα Uniroyal πολύ καλή τιμή, εξαιρετικό κράτημα σε στεγνο και βρεγμένο, καλή άνεση, αλλά όχι σπορτιφ πληροφόρηση στο τιμόνι λόγο μαλακού σκελετού.
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους (Sinanai, ΧρήστοςΣ8, RealZeus) για τη γρήγορη ανταπόκριση.
Βρήκα τα GoodYear EfficientGrip στα 300 € και κυρίως με 1 χρόνο εγγύηση, ακόμα και για δική μου ευθύνη
-- έτσι είπαν, η ιστορία θα (ελπίζω να μην) δείξει...-- και λέω να τα βάλω σύντομα.
Σεβαστές οι παρατηρήσεις σου REALZEUS αλλά το ταπεινό μου 1.4 Astra δε θα έχει τις απαιτήσεις για κράτημα
των 150 αλόγων του Focus. Εγώ με το ζόρι αν θα έχω -στην πράξη- 75-80 άλογα (και μερικά θα είναι γαϊδουράκια).
... όταν την παλεύω μήνα με το μήνα με 700€ και 5 στόματα, η εγγύηση 1 έτους και 40 € λιγότερα, με έλκουν τρελά...
Ευχαριστώ πολύ παιδιά, αν τα βάλω θα σας πω πρώτες εντυπώσεις. Καλό Πάσχα !Ρίξε μια ματιά και στα Uniroyal πολύ καλή τιμή, εξαιρετικό κράτημα σε στεγνο και βρεγμένο, καλή άνεση, αλλά όχι σπορτιφ πληροφόρηση στο τιμόνι λόγο μαλακού σκελετού.
Οντως φιλε, απο τις χαμηλοτερες τιμες και καμια σχεση με οικολογικο κλπ.. Αν θες ασφαλεια στη μετακινηση σου ειναι παραπανω απο μια χαρα. Αυτα που θελεις να βαλεις τα εχει φιλος φορουμας και απ'οτι μου εχει πει, απο προσφυση χαλια αν θες κατι με εγγυηση, δες και το pirelli P6, εχω ακουσει και διαβασει καλυτερες κριτικες...
Εγω μετα απο 3000χλμ με τα rainexpert εχω να πω πως οι πρωτες εντυπωσεις ισχυουν (viewtopic.php?f=6&t=35915&p=2463461&hilit=rainexpert#p2463461) στη βροχη καθολου ανασφαλεια ενω οταν τα φουσκωσα (μου ειχαν βαλει 25psi στο βαλκανιζατερ!) βελτιωθηκε αυτο το 'μαγουλιασμα' που ειχα αναφερει τοτε. Οχι οτι εγινε πληροφοριακο το τιμονι βεβαια..
-
Περιμενες να παρεις ποτε πληροφορηση απο τιμονι Golf δηλαδη;
-
Μηχανικο γατακια..
Περα απο την πλακα με τα πιρελλι καταλαβαινα το παραμικρο αλλα ειχαν γινει επικινδυνα πλεον...
-
Ο χρήστης J99 έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ παιδιά, αν τα βάλω θα σας πω πρώτες εντυπώσεις. Καλό Πάσχα !Απολύτως σεβαστή η άποψη και οι ανάγκες σου.
Μήπως να κοιτούσες κάτι σε Pirelli τότε, όπως είπε ο efthymis? Έχουν κι αυτά τέτοια εγγύηση και έχουν γραφτεί καλά λόγια εδώ μέσα για τα P6 Cinturato. Σίγουρα καλύτερα από ότι για τα Efficient Grip. Μου κάνει εντύπωση που το Efficient Grip βγήκε τόσο κακό (τέτοια έχει και ο Orestisren σε Fluence 110 ίππων και τα βρίζει όλη μέρα), καθώς τα NCT5 που φορούσε το Focus μου από την μάνα του ήταν ωραιότατο λάστιχο.
-
Ο χρήστης J99 έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ παιδιά, αν τα βάλω θα σας πω πρώτες εντυπώσεις. Καλό Πάσχα !
Η τελευταία σου παράγραφος είναι και αυτή που με προβλημάτισε. Σήμερα μεσούσης της κρίσης, υπάρχουν θαυμάσια κορεάτικα με 160 – 170ε . Τα είχα τοποθετήσει στο Astra μου του 2001 και ήταν μια χαρά. Σε αυτά αποζημιώνετε μέσα στην τριετία οι εργοστασιακές παραλήψεις ανάλογα με την ποσότητα του πέλματος που έχει απομείνει.
Καλή Ανάσταση.
Α. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Απολύτως σεβαστή η άποψη και οι ανάγκες σου.
Μήπως να κοιτούσες κάτι σε Pirelli τότε, όπως είπε ο efthymis? Έχουν κι αυτά τέτοια εγγύηση και έχουν γραφτεί καλά λόγια εδώ μέσα για τα P6 Cinturato. Σίγουρα καλύτερα από ότι για τα Efficient Grip. Μου κάνει εντύπωση που το Efficient Grip βγήκε τόσο κακό (τέτοια έχει και ο Orestisren σε Fluence 110 ίππων και τα βρίζει όλη μέρα), καθώς τα NCT5 που φορούσε το Focus μου από την μάνα του ήταν ωραιότατο λάστιχο.
Τα εχω δει και γω τα Efficient Grip στο Fluence του Ορεστη, ειναι αθλια εως επικινδυνα... Δεν υπερβαλει καθολου δυστυχως...
Αντιθετως τα P6 που εχει δει και οδηγησει σε αρκετα αμαξια ειναι μετρια αλλα την δουλεια τους την κανουν... Για P7 ουτε συζητηση ε?
-
Τα πολυ καλα P7 νομιζω οτι δε βγαινουν σε αυτη τη διασταση.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ψάχνω 205-55-16(τι σπάνιο) για Civic FD1 1.8 που θα φοριέται από Απρίλιο έως Νοέμβριο.
Δύο πράματα θέλω. Ησυχία και καλή πλευρική πρόσφυση. Μιλάμε πάντα για στεγνό οδόστρωμα. Ας φαγωθεί και στα 10.000km.
Είμαι ανάμεσα στα yoko cdrive, bridgestone potenza, toyo t1-r και hankook k115 που δεν τα ήξερα, αλλά βλέπω ότι έχουν γίνει χιτ στο φόρουμ
Είμαι στο σωστό δρόμο; Τι να ψάξω; tyty -
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Απολύτως σεβαστή η άποψη και οι ανάγκες σου.
Τα εχω δει και γω τα Efficient Grip στο Fluence του Ορεστη, ειναι αθλια εως επικινδυνα... Δεν υπερβαλει καθολου δυστυχως...
Αντιθετως τα P6 που εχει δει και οδηγησει σε αρκετα αμαξια ειναι μετρια αλλα την δουλεια τους την κανουν... Για P7 ουτε συζητηση ε?
Δε θυμάμαι πάντως να είχα κινδυνεύσει καθόλου όσο τα είχα στο δικό μου.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Δε θυμάμαι πάντως να είχα κινδυνεύσει καθόλου όσο τα είχα στο δικό μου.
Εχουμε ξαναπει, το καθε λαστιχο εχει διαφορετικη αποδοση αναλογα πως το φορτιζει το καθε αυτοκινητο, τα κιλα του αυτοκινητου, το στησιμο του και αλλοι 500 παραγοντες...
Και στην Alfa που ειχα τα Energy ηταν εκπληκτικα. (οταν δεν εβρεχε) -
Ο χρήστης akiskev έγραψε:
Ψάχνω 205-55-16(τι σπάνιο) για Civic FD1 1.8 που θα φοριέται από Απρίλιο έως Νοέμβριο.
Δύο πράματα θέλω. Ησυχία και καλή πλευρική πρόσφυση. Μιλάμε πάντα για στεγνό οδόστρωμα. Ας φαγωθεί και στα 10.000km.
Είμαι ανάμεσα στα yoko cdrive, bridgestone potenza, toyo t1-r και hankook k115 που δεν τα ήξερα, αλλά βλέπω ότι έχουν γίνει χιτ στο φόρουμ
Είμαι στο σωστό δρόμο; Τι να ψάξω; tytyΑυτή την διάσταση φοράω σε Conti Sport Contanct 2 και είναι σουπερ.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Είμαι στο σωστό δρόμο; Τι να ψάξω; tytyΑυτή την διάσταση φοράω σε Conti Sport Contanct 2 και είναι σουπερ.
Χαίρομαι! Στην bmw της φωτογραφίας τα φοράς;
Βλέπω ότι υπάρχουν και sportcontact 3 και 5. Αυτά τι είναι; Πιο καινούρια;edit οκ είδα ότι τα 5 βγαίνουν από 17' και πάνω
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
- premium contact2 ... σε λίγο θα βγούν premium contact 5
-
Ο χρήστης akiskev έγραψε:
Χαίρομαι! Στην bmw της φωτογραφίας τα φοράς;
Ναι
Νομίζω οτι και τα 3 είναι απο 17 και πάνω... -
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
- premium contact2 ...
Αυτά στην ίδια διάσταση πάλι, τα φόραγα στο 207, οπου και εκεί μου άρεσαν.
Μάλιστα, τετοια είχε απο το εργοστάσιο και στα 30κ που ¨τελειώσαν¨ έβαλα πάλι τα ιδια. -
Θάνο και Γιάννη ευχαριστώ για τις προτάσεις σας. Είμαι μεταξύ των Conti που λέτε και των Hankook Κ107 / K115. Αν η διαφορά στην τιμή είναι σημαντική, πάμε για Hankook. Δεν ξέρω αν βοηθάει αυτό που θα πω, αλλά είμαι διατεθειμένος να χάσω ακόμα και 50% στο βρεγμένο (που λέει ο λόγος) για ένα κέρδος 10% στο στεγνό.
-
Δεν ξέρω ποσο έχεις βρει τα Hankook αλλά τα Conti τα έβαλα 8/2/12 (πριν 2 μηνες δλδ) στα 370 ευρώ.
Αν έχεις κανένα γνωστό, σίγουρα θα σου κάνει καλύτερη τιμή. Α! είτε sport είτε premium εχουν την ίδια τιμή.Αλλά πέρα απο την τιμή είναι πολύ καλά λάστιχα και στο στεγνό και στο βρεγμένο
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Δεν ξέρω ποσο έχεις βρει τα Hankook αλλά τα Conti τα έβαλα 8/2/12 (πριν 2 μηνες δλδ) στα 370 ευρώ.
Αν έχεις κανένα γνωστό, σίγουρα θα σου κάνει καλύτερη τιμή. Α! είτε sport είτε premium εχουν την ίδια τιμή.Αλλά πέρα απο την τιμή είναι πολύ καλά λάστιχα και στο στεγνό και στο βρεγμένο
Hankook K115 330, Toyo T1R 350, Conti Sport Contact2 όπως είπες 370. Όπου έψαξα, αυτές τις τιμές άκουσα.
-
Απο αυτα τα 3 παντως το T1R ειναι το πιο 'πισταδορικο'... Σιγουρα θα ειναι καλυτερο απο τα αλλα δυο στο στεγνο. SportContact2 σιγουρα καλο σε αυτην την διασταση αλλα σπαει λιγο αποτομα στο οριο. Το Hankook ειναι λιγο πιο προοδευτικο.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]