-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Tapatalk 2 is out there.Sent from my U8800Pro using Tapatalk 2
Ναι και μαλακίζεται ασυστόλως.
-
Που το βρισκουμε το 2;:-?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
-
Τέλειωσε το beta του;
-
Nαι. Εγώ το έχω αγοράσει και μου ήρθε η επίσημη ενημέρωση του.
-
εγω το σκεφτομαι να το αγορασω, στο κινητο με βολευει πολυ, αλλα στο ταμπλετ καθολου, προτιμω το browser
θα το δοκιμασω και θα αποφασισω
το μονο που δε μετανιωνω καθολου που αγορσα ειναι το smart keyboad
-
Τα έχω αγορασμένα και τα δύο. Οτι αξίζει αγοράζεται.
-
καλα σιγουρα, απλα θα ηθελα να δω αν σε μελλοντικο και πιο δυνατο κινητο (με μεγαλυτερη οθονη) θα μου ηταν εξισου χρησιμο
στο τωρινο μου δε το συζητω, απλα στο ταμπλετ μου ειναι παντελως αχρηστο για αυτο και εχω ενδοιασμους -
Σε ταμπλέτα δεν νομίζω ότι αξίζει, προτιμότερη η άπλα του σωστού browser. Σε κινητό (ναι, και το nexus κινητό είναι elteo ) λέει με τα χίλια.
-
ναι μαλλον ετσι ειναι, οταν παρω με το καλο κινητο το αγοραζω και αυτο, προς το παρον λεω να το δοκιμασω
-
τελικα δε δουλευει σωστα στο κινητο μου
αρα παω 2 εκδοσεις πισω, γιατι και η τελευταια σερνοτανοποτε τι να αγορασω?
-
Εμένα η beta 2 δεν μου εμφάνιζε δημοσιεύσεις στο 4ΤΦ, σε άλλα δυο φόρουμ όλα έπαιζαν κανονικά (myphone, XDA). Στην κανονική 2 παίζει κανονικά;
-
αυτο το θεμα εχω και εγω, φταιει το φορουμ?
-
Μάλλον ναι, για δοκίμασε κανένα άλλο και εσύ.
-
δε θελω αλλο, εγω θελω 4Τ ΜΟΝΟ
περα απο τη πλακα, αν δε δουλευει εδω μου ειναι παντελως αχρηστο
-
Εντελώς
-
Houston we have a problem.
To καινούριο Τapatalk δεν παίζει. Εμφανίζει κανονικά τα forums, τα threads και τα topics αλλά όταν πατήσω σε κάποιο τόπικ να διαβάσω την τελευταία σελίδα βγάζει blank. Απογοήτευση στην πρωινή επίσκεψη της τουαλέτας.
-
ισχυει
-
Ο χρήστης trancer έγραψε:
Γνωμες για razr?
Με ελκυει to individual της συσκευης,το ωραιο περιβαλλον motorolla(motocast) και λογικα η εξαγορα απο τη google κατι λεει.
Σα κινητο αξιζει η ειναι αλλη μια χρυση μετριοτητα?Αξίζει, αλλά εγώ θα περίμενα για το Motorola Razr Maxx που είναι το ίδιο με το απλό Razr αλλά με πολύ μεγαλύτερη μπαταρία.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
θα περάσω μια βόλτα μόλις τελειώσω, ελπίζω να έχιε μείνει κανέναΦαίνεται στα σημεία καλύτερο από το Defy, αλλά είναι σαφώς πιο μεγάλο σε μέγεθος. Με bonus βέβαια την μεγαλύτερη οθόνη (4' αντί 3.7').
-
Ο χρήστης trancer έγραψε:
Γνωμες για razr?
Με ελκυει to individual της συσκευης,το ωραιο περιβαλλον motorolla(motocast) και λογικα η εξαγορα απο τη google κατι λεει.
Σα κινητο αξιζει η ειναι αλλη μια χρυση μετριοτητα?Διάβασε κανένα θέμα σε myphone, έχουν ξεμπλέξει με κάτι bugs που είχαν;
Εεπ, η εξαγορά από την γοογλε δεν έχει κάνει κάποια διαφορά, το έχουν δηλώσει εξάλλου.
Sent from my GNex using smoke signals.
Περι συσκευών Android...