-
+1
-
Εκπτώσεις στην ασφάλεια δεν νομίζω να έχει (βέβαια θα το δούμε εν καιρό )
Παρ' όλα αυτα κι εγώ περιμένω ότι θα τρελαθει στις πωλήσεις -
Καπου το βλεπω ανταγωνιστικό του Logan MCV στις περισσότερες χώρες που οι αγοραστές κοιτάνε και τα Dacia. 7θεσιο και πιο μαζεμένο σε διαστάσεις, το ίδιο λειτουργικό, πιο προσιτό αν και το Lodgy πιο σύγχρονο, μαλλον πιο ποιοτικό κλπ.
Αν προλάβει και βγει στην παραγωγή πριν το καλοκαίρι τοτε θα το δω σίγουρα σε όλους τους χρωματισμούς και εκδόσεις στην Χαλκιδική ... εκεί πρωτοείδα το Sandero πριν καιρό, το Duster κλπ.
-
Στο εξωτερικό θα αρχίσει η διάθεση του άμεσα.
Ελλάδα κάπου γράψανε Σεπτέμβριο.
Αν έχει επαρκή ασφάλεια μια χαρά θα κάνει τη δουλειά του. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Καπου το βλεπω ανταγωνιστικό του Logan MCV στις περισσότερες χώρες που οι αγοραστές κοιτάνε και τα Dacia. 7θεσιο και πιο μαζεμένο σε διαστάσεις, το ίδιο λειτουργικό, πιο προσιτό αν και το Lodgy πιο σύγχρονο, μαλλον πιο ποιοτικό κλπ.Αν προλάβει και βγει στην παραγωγή πριν το καλοκαίρι τοτε θα το δω σίγουρα σε όλους τους χρωματισμούς και εκδόσεις στην Χαλκιδική ... εκεί πρωτοείδα το Sandero πριν καιρό, το Duster κλπ.
To Logan μάλλον θα πάει για σύνταξη. Την δουλεία του την έκανε και πολύ καλά μάλιστα νομίζω έρχεται η ώρα της ξεκούρασης. Το Lodgy θα δρέψει τους καρπούς του Duster που έδειξε πως η Dacia μπορεί να κατασκευάζει αυτοκίνητα σύγχρονα με αρκετές ανέσεις και προσιτά χωρίς όμως να κοστίζουν μια περιουσία. Πιστεύω πως δύσκολα θα το κοιτάξει ο αγοραστής Picasso, Scenic κλπ αλλά αντίθετα ο αγοραστής μεταχειρισμένου στην αντίστοιχη κατηγορία θα το τιμήσει δεόντως. Όχι τπτ άλλο αλλά τα Dacia διαθέτουν και την φήμη του άκρως αξιόπιστου
-
Ο θεος βοηθος εαν σου τυχει κατι με πανω απο 90-100 χιλιομετρα ...αυτα τα αυτοκινητα επρεπε να απαγορευονται να πωλουνταισ ε ευρωπαικο εδαφος.
-
Γιατίιιι;;;
-
Ο χρήστης thanos.k έγραψε:
Ο θεος βοηθος εαν σου τυχει κατι με πανω απο 90-100 χιλιομετρα ...αυτα τα αυτοκινητα επρεπε να απαγορευονται να πωλουνταισ ε ευρωπαικο εδαφος.Φίλε μου με την ταχύτητα που αναφέρεις με οποιοδήποτε αμάξι μόνο ο Θεός, η τύχη και το πεπρωμένο μπορούν να σε σώσουν
-
Στο χτεσινό Autobild έχει 1η αναλυτική δοκιμή του Lodgy με τον 1.5 DCi 110 από τη πανευρωπαική παρουσίαση και τα σχόλια είναι πολύ καλά. Ειδικά τώρα που δεν πάσχει και στο εσωτερικό σε σημεία, όπως το Duster. Ελλάδα το καλοκαίρι.
-
Σύντομα θα υπάρχει και αυτό. Dacia Dokker
http://www.autoevolution.com/news/dacia-dokker-and-dokker-mpv-official-photos-45079.html
-
Το Dacia Lodgy θα παρουσιαστεί στην Ελλάδα στην προσεχή Αυτοκίνηση.
-
Αν κ κοντεύει πια να πάει στη 2η γενιά, το Lodgy είναι πλέον διαθέσιμο Ελλάδα.
-
Εκδόσεις και τιμές στην Ελλάδα:
1.3 TCe 100 hp Style 7 seats: 15.980
1.3 TCe 130 hp Stepway 7 seats: 17.680
1.5 DCi 95 hp Life 7 seats: 16.680
1.5 DCi 95 hp Style 7 seats: 17.880
1.5 DCi 115 hp Style 7 seats: 18.180
1.5 DCi 115 hp Stepway 7 seats: 18.880
Dacia Lodgy (MPV) 2012