-
Σκεφτειτε το Καρτοδρομο να ηταν γυρω στα 300 μετρα πιο μεγαλο,στο ιδιο ακριβως σχεδιο πιο ........... τραβηγμενο, και να ειχε καλο οδοστρωμα Οι Ιταλικες πιστες θα φαινονταν σαν τα Σπατα
Αν ηταν ετσι θα επρεπε να κανουμε κρατηση εισιτηριου μια εβδομαδα το λιγοτερο απο πριν για να καρταρουμε, απο τον κοσμο που θα μαζευε. -
εγω που ειμαι διπλα και περναω καιμια βολτα, ακομα και περυσι ειχε κοσμο καθημερινες. τωρα πλεον τιποτα. οποτε κοιτα μην και την κλεισουν κ αυτη και τραβαμε τα βυζια μας !!!! ο κοσμος δεν δινει λεφτα πλεον . τερμα !!!
-
Ο χρήστης Jean-Paul έγραψε:
εγω που ειμαι διπλα και περναω καιμια βολτα, ακομα και περυσι ειχε κοσμο καθημερινες. τωρα πλεον τιποτα. οποτε κοιτα μην και την κλεισουν κ αυτη και τραβαμε τα βυζια μας !!!! ο κοσμος δεν δινει λεφτα πλεον . τερμα !!!εγώ παρατηρώ την αντιμετώπιση που είχα πέρισυ σε όσους έλεγα πως πήρα καρτ, σε σχέση με τώρα. Πέρισυ άκουγα κανένα καλά έκανες, αξίζει, ρωτάγανε κανά κοστος. Τώρα με κοιτάνε με έκπληξη κ συμπόνοια (κ δε τολμάω να τους πω κόστος καν αφού κ τα 1000 ευρώ τους κάνει να γουρλώνουν τα ματια). έχει παγώσει τελείως ο κόσμος.
κ για να λέμε την αλήθεια, αν δεν είχα κάνει το βήμα πέρισυ, φέτος ούτε εγώ θα αγόραζα καρτ (αφου δεν θα ήξερα κ τί γαμάτο χόμπι είναι) εδώ κ το έπαθλο που πήρα τα χριστούγεννα, κ πάλι κόλωνα να πάρω τον κινητήρα του tuners (k μερικώς πολύ σωστά)
οι αφίδνες ζούνε με τα ντριφτ, τα κλαμπ αυτοκινήτου, τα περιοδικά κτλ
Ευτυχώς!@χανιμπαλ
-
Κάθε σάββατο στο καρτόδρομο ρίχνουν ένα υλικό στην πίστα κάτι σαν ριτίνη απο το πρωί και η πίστα κρατάει λες και
έχει 50 καρτ. Το σάββατο που είχα πάει για προπόνηση ήτανε καμια 15αρια καρτ και κράταγε full. Παρόλο που η πίστα αριστεροστροφα είναι πιο αργη, ο Καλέσης γύρναγε 41,8 -
Ο χρήστης Nikos 125 έγραψε:
Κάθε σάββατο στο καρτόδρομο ρίχνουν ένα υλικό στην πίστα κάτι σαν ριτίνη απο το πρωί και η πίστα κρατάει λες και
έχει 50 καρτ. Το σάββατο που είχα πάει για προπόνηση ήτανε καμια 15αρια καρτ και κράταγε full. Παρόλο που η πίστα αριστεροστροφα είναι πιο αργη, ο Καλέσης γύρναγε 41,8Βρε !!!!!!! Καλως τον, που χαθηκες εσυ ???
Ο μικρος Καλεσης ειναι ενα απιστευτο ΤΑΛΕΝΤΟ που ετσι και ηταν σε μια πολιτισμενη χωρα του καρτ, ισως σε λιγα χρονια να τον βλεπαμε και στην F1.
Πολλες φορες που εχει τυχει ο μικρος να κανει προπονηση την Κυριακη, καθομαι και τον χαζευω το πως οδηγαει, οντως τα Σ,Κ ριχνουν σκονη ριτινη και μετα περνανε με τους Γκαζοντενεκεδες και την πατανε, και ετσι κραταει η πιστα.
Ενα καινουργιο αρθρο με πολλες φωτο, βιντεο απο τις 5 καλυτερες Γαλλικες πιστες, και το Γαλλικο πρωταθλημα GPO karting στο http://www.twinsracingkart.gr -
Ο χρήστης Nikos 125 έγραψε:
Παρόλο που η πίστα αριστεροστροφα είναι πιο αργη, ο Καλέσης γύρναγε 41,8σίγουρα ρε συ?
-
Συντομα η σελιδα μας με νεα ΕΜΦΑΝΙΣΗ νεα ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ και νεα ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.
Μεινετε συντονισμενοι. -
Σημερα ολα ηταν τελεια !!!
Απο την παρεα μας, τον καιρο, τα καρτ ολων που δουλευαν αψογα χωρις το παραμικρο προβλημα. Μαζι με τον Chemic, τον Jean Paul και τον Τολη που ηρθε για βολτα ολα κυλησαν ομορφα και για μια ακομα φορα ευχαριστηθηκαμε καρτ.
Τωρα εχουμε επικεντρωθει στην καινουργια ιστοσελιδα μας, που θα ειναι γενικου περιεχομενου καρτ, και εντος λιγων ημερων θα ειναι πραγματικοτητα, η http://www.twinwracingkart.gr θα συνεχισει να υπαρχει διακριτικα μεσα στην καινουργια σελιδα, που εκει θα ειναι ολα τα νεα, και οι προπονησεις εμας και των φιλων μας
Αναμονη λιγων ημερων για την The winner's page
O ROK....ακιας Chemic.
Ο Jean Paul με τον ενα Tuners τον Ανδρεα.
-
πολλά νοικιάρικα την κυριακή πάντως, αλλά όπως έχω ξαναπεί δε πειράζει. ας γνωρίζει ο κόσμος το καρτ, ας κινείται κ η πίστα οικονομικά γιατί καμιά μέρα θα τη βρούμε κλειστή επιτέλους έκανα απροβλημάτιστο καρτ γιατί με κυνήγαγε τρελλή γκαντεμιά. Στην αρχή έκανε βέβαια κάποιες διακοπές, αλλά τελικά ήταν ένα σωληνάκι βενζίνης που δεν είχε εφαρμόσει καλά. Το φτιάξαμε με την ομάδα των tuners κ όλα καλά
Κάναμε με την κανονική φορά, οπότε δεν είδα τί παίζει με την ανάποδη φορά. δε καίγομαι να δω βέβαια, αφού μου αρέσει η κανονική φορά που δεν την έχω μάθει έτσι κ αλλιώς αλλά η ανάποδη μου φαίνεται κ επικίνδυνη σε ενα δυο σημεία
Ο ροκ μια χαρά κινητήρας πάντως, άρχισα να βελτιώνω κ τις γραμμές μου κ να μην μπαίνω με παραπάνω χιλιόμετρα στις στροφές, οπότε σταμάτησα να ντριφτάρω.
Αποτέλεσμα να βγάλω πάνω από 60 γύρους χαλαρά από άποψη κουρασης (όταν πήγαινα σα να το έκλεψα έβγαζα καμιά 15αριά )
Χρόνο έκανα ένα ταπεινό 48,5, όχι ότι με στεναχώρησε αφού ο στόχος μου ήταν να δω τον καινουργιο κινητήρα κ να κάνω επιτέλους καρτ μετά από 4 προπονήσεις που απλά πήγαινα, ξεφόρτωνα, πλήρωνα κ καρτ δεν έκανα Αλλωστε δεν είχα κ λάστιχα της προκοπής.
Αυτός ηταν κ ο λόγος που δεν έκανα κ άλλο αφού από ένα σημείο κ μετά άρχισα να φοβάμαι μια κ 'βγήκαν λινά' οπότε στις ευθείες έκοβα. Βρήκαμε επιτέλους κινητήρα της προκοπής, μη διαλύσουμε το σασί -
Παναγιωτη...ελα πανω αποψε.
Κατι ηρθε
Φωτο το βραδυ
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Παναγιωτη...ελα πανω αποψε.Κατι ηρθε
Φωτο το βραδυ
αυτά είναι!
φωτό οπωσδήποτε -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Παναγιωτη...ελα πανω αποψε.Κατι ηρθε
Φωτο το βραδυ
Μαλλον ο Νικος θα χρειαστει τα καινουργια Baby line για αποψε
Υ.Γ Δεν εχω ακομα καταλαβει, τι σασι πηρε μεταχειρο η ΚΟΥΤΑ
-
Πραγματικά έχω κατουρηθεί από τη χαρά μου!!
Δε περιγράφεται!
Επιτέλους το σασί μου ήρθε...και τι σασί! Ένα 2012 σχεδόν ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ( ) CRG Road Rebel KZ!
Υποτίθεται ότι έχει κάνει έναν αγώνα, αλλά όπως θα δείτε και στις φώτο το σασί από κάτω είναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ!
Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε διαδικασία συναρμολόγησης, οπότε οι παρακάτω φώτο δεν δείχνουν το φουλ μονταρισμένο προϊόν.
Πάμε:
Διάτρητα μπροστινά δισκόφρενα με καλύτερη απαγωγή θερμότητας, απαραίτητα για να 'φρενάρουν' τα 42 6τάχυτα άλογα:
Ξεκινάει το μοντάρισμα:
Sniper άκρα:
Η σωλήνα από κάτω:
Το 6τάχυτο μοτέρ της Maxter (MXO) έτοιμο να βρει το ταίρι του:
Και μοντάρισμα:
Περισσότερες φώτο το Σάββατο, έτοιμο, μονταρισμένο που ΣΤΡΩΝΟΥΜΕΕΕ!!
Δε ξέρω αν θα καταφέρω να κοιμηθώ απόψε...
-
Καλό καιρό να'χει και Σάββατο όλοι kartodromo να σπρώξουμε τον Νίκο!
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Καλό καιρό να'χει και Σάββατο όλοι kartodromo να σπρώξουμε τον Νίκο!Ελάτε, ελάτε...θα χρειαστώ σπρώξιμο!
Κερνάω καφέ...
-
Γεια σου ρε Νικολα με το καινουργιο εργαλειο!Φυσαει λεμε!!!!Αντε περιμενουμε φωτο και βιντεο απο την πιστα με το καλο!
-
Ευχαριστώ!
Ελπίζω μόνο να κάνει καλό καιρό το Μ. Σάββατο!!!
-
Πραγματικό στολίδι το σασί!!! Με 'γειά και καλές βόλτες Νίκο!!!
-
Ela mwrh trella..... Kaloriziko kai kalodhghto
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Ela mwrh trella..... Kaloriziko kai kalodhghtoΕυχαριστώωω!!
Άλλη μια σημερινή
Προσοχή στη κέβλαρ εξάτμιση.
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ