-
10 εκατ. downloads σε 3 ημέρες Angry Birds Space !
http://www.techgear.gr/angry-birds-spac ... ads-41867/ -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
http://www.techgear.gr/angry-birds-spac ... ads-41867/Πειτε με καμμενο αλλα την Πεμπτη (την ημερα που βγηκε στο μαρκετ) πρωτα το κατεβασα και μετα πηρα πρωινο!
Τα σπαει το παιχνιδακι ομως!!! -
Χεχ, καλό είναι αλλά δε με κράτησε πάνω από 10 λεπτά.
Τα παιχνίδια με τα οποία έχω κολλήσει πραγματικά και δε μπορώ να τα ακουμπήσω κάτω, είναι:
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
http://www.techgear.gr/angry-birds-spac ... ads-41867/Αυτό είναι το μόνο angry birds που μου άρεσε αρκετά
-
Εγώ έχω μόνο το Random Mahjong. Τρελλό κόλλημα.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
http://www.techgear.gr/angry-birds-spac ... ads-41867/Αυτό είναι το μόνο angry birds που μου άρεσε αρκετά
Πάει... Χάλασε και ο Qsis.
-
καλο μεσημερι!
καποιες φορες το κινητο μου βγαζει με ενα + διπλα στο notification bar κατι σαν διαφημιση και με προτρεπει να παω να κατεβασω καποια εφαρμογη...
αυτο εχει να κανει με καποια αλλη εφαρμογη που εχω κατεβασει ηδη;
να για τι πραγμα μιλαωδεν το κανει ολη την ωρα αλλα αν μη τι αλλο ειναι λιγο ενοχλητικο
Τι μπορει να ειναι;Επισης για οσους εχουμε Nexus ετοιμαστειτε ειναι ετοιμο το 4.0.4
-
Nαι από εφαρμογή είναι. Εμένα μου το έκανε το spycamera+ ή κάπως έτσι.
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Nαι από εφαρμογή είναι. Εμένα μου το έκανε το spycamera+ ή κάπως έτσι.ευχαριστω!
αντε να βρω ποια ειναι τωρα!
edit. τελικα με την εφαρμογη lookout ad network detector βρηκα ποια εφταιγε! να ναι καλα ενα παιδι απο αλλο φορουμσημερα ανακαλυψα την εφαρμογη Airdroid!
καταπληκτικη...MUST
-
Παω να κανω update σε μια εφαρμογη και οταν παταω ενημερωση μου γραφει :σφαλμα 941..ξερει κανεις τι ειναι αυτο;:?:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
-
[καζούρα]
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πως μεγαλωνω το μεγεθος γραμματοσειρας στο HTC? Ιδιως σε μηνυματα και επαφες.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Να καταγγειλω βεβαια οτι Smartphones αλλα και εφαρμογες τυπου Tapatalk, Whatsapp κλπ ουδεμια φροντιδα η μεριμνα για ανθρωπους με μειωμενη οραση. Το αθανατο Nokia 6300 με ξελασπωσε!
ΥΓ. Αλεξη το Viber για ποιο λογο το καταργησαμε???
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Phonotto: Εφαρμογή για ηλικιωμένους που λατρεύουν το Android
Τι γίνεται όμως με άτομα μεγάλης ηλικίας, που στερούνται εξοικείωσης-γνώσεων και η πλοήγηση μέσα στα δαιδαλώδη μενού φαντάζει ως άθλος; Θα πρέπει να αποκλείσουν την χρήση ενός «έξυπνου τηλεφώνου» επειδή, η αναμενόμενη λόγο ηλικίας, μειωμένη όραση και αντίληψη τους δυσκολεύει να εκτελέσουν κάποιες βασικές λειτουργίες;
Kωστα.....
[/καζούρα]
-
Για μέχρι πριν λίγο καιρό παντως ... πραγματι. Καμία μεριμνα για ανθρώπους με μειωμένη όραση.
-
Μάλλον διαβάζουν 4Τ φορουμ.
-
-
Tablet android παρακαλώ τις απόψεις και τις επιλογές (corsair, ξέρεις) σας. Κάτι που να αντέξει για αρκετό καιρό, όχι entry level κινεζιά. Μάλλον ήγγικεν η ώρα που δεν ήρθε τα Χριστούγεννα που ξαναρωτούσα.
-
Παρέλαβα σήμερα το transformer prime με προεγκατεστημένο ICS (4.0.3)
Αγορά τελικά από public 499 έουρος.
Εντυπώσεις προσεχώς. -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Tablet android παρακαλώ τις απόψεις και τις επιλογές (corsair, ξέρεις) σας. Κάτι που να αντέξει για αρκετό καιρό, όχι entry level κινεζιά. Μάλλον ήγγικεν η ώρα που δεν ήρθε τα Χριστούγεννα που ξαναρωτούσα.Κάτι σε Asus
-
Φίλη μου που έχει το X5 pro αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα. Ενώ το κινητό είναι σε sleep mode, ξαφνικά η οθόνη επανέρχεται και κατόπιν ξαναπέφτει σε sleep mode κοκ (στη notification area δεν υπάρχει κάποια ένδειξη). Δεν το έκανε από την αρχή που το είχε και μάλλον υποψιάζομαι κάποια εφαρμογή που εγκατέστησε. Αν μπορείτε να βοηθήσετε, πριν τις απεγκαταστήσει όλες.
-
χωρίς να το χω δει από κοντά, ας δώσει μια σουρωτή στο κινητό και να μη τρώει μετά τις 8 αλλά καλά θα ταν να πάει σε κάποιον ειδικό
-
Η δικιά μου είχε κάνει τούβλο το δικό της, ειναι παράξενες ωρες ώρες οι γυναίκες
Περι συσκευών Android...