-
Sebastian Vettel is a cry baby, says Narain Karthikeyan
http://www.bbc.co.uk/sport/0/formula1/17550940
Ανοιξε βεντετα με τον λαθος ανθρωπο ο Φετελ και δεν θα εχει καλο τελος
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Η τυπισσα στο 1:55 φαινεται πολυ 'διεισδυτικη' ρεπορτερ. Ξεχασε βεβαια το μικροφωνο της, αλλα ολο και κατι θα βρει να βολευτει...Δεν είναι δημοσιογράφος, είναι pr της ομάδας.
Πως και δε σχολίασε κανένας το βρισιδι του Vettel στον Narain?
Για το δάχτυλο δεν θα πω τίποτα, in the heat of the moment σου ξεφεύγει και κάτι παραπάνω. Για τις δηλώσεις του έπειτα όμως, προσωπικά για μένα έχασε πολλούς πόντους γιατί έδειξε αλαζονεία....
-
Ακριβώς και εκτέθηκε άσχημα.
Δεν ήρθε το αποτέλεσμα που ήθελε και έβγαλε κάτι πολύ λάθος προς τα έξω με τα σχόλιά του.
Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια...βέβαια δεν τον έχουμε δει να χάνει και πολύ
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Για το δάχτυλο δεν θα πω τίποτα, in the heat of the moment σου ξεφεύγει και κάτι παραπάνω. Για τις δηλώσεις του έπειτα όμως, προσωπικά για μένα έχασε πολλούς πόντους γιατί έδειξε αλαζονεία....
- κι απο μενα...
-
Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη δεν είναι σύμπτωση.
Είναι η δεύτερη φορά που ο Καρθιτέτοιος χαλάει αγώνα πρωτοπόρου (πέρσυ πήδηξε ένα σίγουρο βάθρο του Μάσα) και όχι μόνο δεν ζητάει συγνώμη αλλά πάει να βγει και από πάνω.Προφανώς ο άνθρωπος είναι για κλωτσές και για ακόμα περισσότερες κλωτσές αυτοί που ανέχονται ένα κινητό σικέιν με ένα αρχίδα στο τιμόνι να πηδάει το -σοβαρό- αγώνα άλλων πιλότων.
Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω λάβει γνώση για το τι ακριβώς είπε ο Vettel αλλά όπως και να χει φέτος θα στρώσει χαρακτήρα.
Κάτι ατάκες από πέρσυ τύπου 'Δεν κερδίσαμε με 8 γύρους διαφορά, έχουμε ακόμα δουλειά' που έδειχναν μια λανθάνουσα αλλαζονεία θα του επιστραφούν άνευ ταχυδρομικού τέλους. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω λάβει γνώση για το τι ακριβώς είπε ο Vettel αλλά όπως και να χει φέτος θα στρώσει χαρακτήρα.'Like on normal roads, you have some idiots driving around. It seems there is also one driving here,' the Red Bull driver said.
-
Έχουνε γράψει και χειρότερα.
Και χειρότερα βεβαίως βεβαίως...Αν ήταν κάποιος ρούκι στη θέση του Καρθιτέτοιου θα λεγα μαλαγανιά να την πέσει έτσι άγρια σε ένα πιτσιρικά γιατί στην τελική και αυτός έχει κάνει τις πίπες του (Ιαπωνία 2007... ).
Αλλά ο άλλος ο αρχίδας έχει προϊστορία τόσο στην καταστροφή αγώνων άλλων οδηγών όσο και σε θέμα δηλώσεων μετά από τέτοιες μαλακίες. -
Ο KR όσο περνάει ο καιρός τόσο και ανεβαίνει στην εκτίμηση μου. Ειδικά με τον τρόπο τον οποίο 'διόρθωσε' τη ρεπόρτερ. Πρακτικά ανώδυνα αλλά και δεικτικά.
Ενδιαφέρον είναι ότι όλοι οι οδηγοί σημείωσαν το πόσο δύσκολο είναι να προσαρμοστείς σε ένα μονοθέσιο με την αλλαγή των ελαστικών σε βρόχινα. Εκεί μάλλον κρύβεται και η δυνατότητα κάποιων να κερδίσουν πολλές θέσεις και να αναμιγνύεται η τράπουλα.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Δεν είναι δημοσιογράφος, είναι pr της ομάδας.
Ναι ρε, το ξερω, αφου φοραει τα σηματα της ομαδας. Απλα ειπα να τρολαρω λιγο.
Ο KR όσο περνάει ο καιρός τόσο και ανεβαίνει στην εκτίμηση μου. Ειδικά με τον τρόπο τον οποίο 'διόρθωσε' τη ρεπόρτερ. Πρακτικά ανώδυνα αλλά και δεικτικά.
Ενδιαφέρον είναι ότι όλοι οι οδηγοί σημείωσαν το πόσο δύσκολο είναι να προσαρμοστείς σε ένα μονοθέσιο με την αλλαγή των ελαστικών σε βρόχινα. Εκεί μάλλον κρύβεται και η δυνατότητα κάποιων να κερδίσουν πολλές θέσεις και να αναμιγνύεται η τράπουλα.
Ειδικα ο Κιμης, οπως λεει και στο βιδεο, δεν ειχε ξαναοδηγησει ποτε με τα inters ή τα full wets!
Φαινεται σε καλη κατασταση το πουλεν!not very F1, driving around with that little grip.
...had to (...) keep the car on the black stuff -
Η δηλώσεις του Vettel είναι μεν απαράδεκτες αλλά αυτός ο Καρθιτέτοιος είναι για πολλά σούτια από όπου και να το δεις.
Θυμίζω ότι στην Αυστραλία, ενώ όλοι έκαναν στην άκρη αυτός βίασε γύρους και του Alonso και του Vettel (υπάρχει δηλαδή πρόσφατη προιστορία) και νομίζω και του Schumacher. Όλα αυτά σε ένα μόλις Q1.
Όταν οδηγείς ένα τέτοιο σαράβαλο (το γιατί αυτό είναι ακομα στην F1 είναι άλλη μεγάλη συζήτηση) το πρώτο σου μέλημα (πρέπει να) είναι να μη καταστρέφεις των αγώνα των άλλων -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Ναι ρε, το ξερω, αφου φοραει τα σηματα της ομαδας. Απλα ειπα να τρολαρω λιγο.Αν παρατηρήσεις στις δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους, είναι πάντα δίπλα στους οδηγούς, σαν να κρατάνε το λουρί τους, προσέχοντας μη τους ξεφύγει καμιά μαλακία...
-
Vettel, cucumbers and Karthikeyan
How a driver celebrates in victory reveals little about his true character, but defeat offers a genuine insight into the man behind the visor.http://en.espnf1.com/redbull/motorsport ... 74465.html
2012 Petronas Malaysia Grand Prix