-
3 ώρες μπροστά στην οθόνη για να φτιάξω το Ε9. Το οποίο απλά ήθελε κάποιες διορθώσεις και την προσθήκη της συζύγου. Δεν δούλευε με τ ι π ο τ α ο προσδιορισμός του ο.τ. οι ίδιο δεν έχουν όνομά και έπαιζα με ανώνυμος 1, 2 κλπ. Τελικά ανακαλυψα ένα 'κενό' και το περάσα.
Νομίζω ότι υπάρχει πάντως πρόοδός στο θέμα. Οι υπηρεσίες βελτιώνονται αλλά φυσικά κουσούρια θα υπάρχουν για καμπόσο καιρό ακόμη.
Οι δηλώσεις για το 12 ποτέ ξεκινούν (μισθωτοί,συνταξιούχοι) ηλεκτρονικά?Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Οι δηλώσεις για το 12 ποτέ ξεκινούν (μισθωτοί,συνταξιούχοι) ηλεκτρονικά?Η προθεσμία έχει παραταθεί για την 15η Ιουνίου. Αν γίνεται να υποβληθεί πιο νωρίς (και κατά πόσο) δεν το γνωρίζω.
Εδώ έχει τις προθεσμίες. -
Θέλει ο πατέρας μου να με κάνει συνδικαιούχο (??είναι σωστός ο όρος;) στον τραπεζικό του λογαριασμό.
Άκουσα ότι από φέτος θα δηλώνουμε στη φορολογική δήλωση και τους τραπεζικούς λογαριασμούς. Ισχύει;
Θα δηλώσω και αυτόν εφόσον γίνω συνδικαιούχος;Δεν μου 'χει έρθει ακόμα η δήλωση, είμαι ΕΕ.
-
Που σκ@τ@ ειναι το κωλο Ε9? Μονο Πίνακες Αυτοκινήτων και Κατοικιών βλεπω στις λοιπες εφαρμογές του TAXISnet!
**EDIT: Το βρηκα, ολα σωστα ειναι παντως, δεν εχει αλλαξει και κατι οποτε το στέλνω λογικά για 2009-10-11 αν κατάλαβα καλα **
-
Από εδώ μπαίνεις.
-
Θενκς Scotch, εύκολο ειναι, τη βρίσκω την άκρη σιγά σιγά, στην ουσια γινεται δήλωση για τα περιουσιακά στοιχεία απο 2009-2012!
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Θέλει ο πατέρας μου να με κάνει συνδικαιούχο (??είναι σωστός ο όρος;) στον τραπεζικό του λογαριασμό.
Άκουσα ότι από φέτος θα δηλώνουμε στη φορολογική δήλωση και τους τραπεζικούς λογαριασμούς. Ισχύει;
Θα δηλώσω και αυτόν εφόσον γίνω συνδικαιούχος;Δεν μου 'χει έρθει ακόμα η δήλωση, είμαι ΕΕ.
εγω ειμαι συνδικαιουχος απο καιρο, και ΕΕ πλέον. Μεχρι τωρα δεν ειχα καποιο θέματακι...Πλεον εχει αλλαξει κάτι?
-
Αυτο το ΕΕ την ειναι ρε παιδιά?
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Αυτο το ΕΕ την ειναι ρε παιδιά?Ελευθερος Επαγγελματιας
-
Θενκς Μπιλλ, τριγυρνούσε το μυαλο, Φορολ. ενήμερος προφανως δεεεν, μήπως Εφορολ. Ενήμερος (τη μ@λ@κιες σκεφτεσε καμια φορά) και αλλα τετοια ωραία!
-
Αφού πήγαμε για την γιαγιά στο ΚΕΠ πάω χθες ΔΟΥ αμαρουσιου που υπάγεται πληρώνω ένα φόρο κληρονομιάς και πάω να πάρω τον κλειδαριθμο.
Μόλις φτάνω στην ουρά αντιλαμβάνομαι ότι δεν πήρα την δική μου ταυτότητα.
Εφορία cpp 1 0
Πάω σήμερα με ταυτότητα κάθομαι στην σκάλα φτάνει η σειρά μου.....
Μου λέει η κυρία δεν έχει τίποτα η γιαγια μέσα στο σύστημα αν θέλεις φωτοτυπία απο απέναντι την ταυτότητα και συμπλήρωσε την ροζ αίτηση.
Εφορία cpp 2 0
Πεισμωνω πάω βγάζω φωτοτυπία συμπληρώνω κάθομαι ουρα και πάω χαρούμενος..... Τώρα άνοιξε μανταμ, λέω και μου πετάει το χατ τρικ......
Η γιαγια έχει δηλώσει απώλεια ταυτότητας το 2004 και δεν ισχύει αυτη.... Να βγάλει καινούργια! Όντως η πεθερά μου της είχαν πάρει την τσάντα και είχε την ταυτότητα της γιαγιάς αλλα την βρήκα την τσάντα και ενω είχαμε ακυρώσει την ταυτότητα της θεωρούσαμε ότι επειδή την βρήκαμε ξανα ισχύει.
Εφορία cpp 3 0 με φορειο.Και η γιαγια παει φωτογραφειο σε μια ώρα να δει την τεχνολογια στις μηχανές
-
Cpp την συμπάθεια μου... το σημείο που με αιφνιδίασε ηταν που η εφορία ήξερε οτι η ΑΤ είχε δηλωθει κλεμμένη! Ειλικρινά δεν περίμενα τετοιο επιπεδο διασύνδεσης των υπηρεσιών
-
Όντως, αυτό πρέπει να πάει στα απίθανα.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Κυκλοφόρησε σήμερα στα διαδίκτυα ότι θα σταλούν κλειδάριθμοι με συστημένες επιστολές. Για να δούμε
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Cpp την συμπάθεια μου... το σημείο που με αιφνιδίασε ηταν που η εφορία ήξερε οτι η ΑΤ είχε δηλωθει κλεμμένη! Ειλικρινά δεν περίμενα τετοιο επιπεδο διασύνδεσης των υπηρεσιών5 λεπτα πριν ερθει η σειρα του Cpp ενημερωθηκε το συστημα
-
Κι όμως.
Μου εκανε print screen η κυρία.
είχε πάνω έγγραφο ΓΑΔΑ ... με αριθμο μπλα/μπλα την ημερομηνια που δηλώσαμε το 2004 απώλεια
και είχε ένα αλλο πεδίο ημερομηνια ενημέρωσης ΓΓΠΣ που ήταν 3 μηνες μετά.Βγαλαμε φωτό, ήρθε το πιστοποιητικό γέννησης (1916) και πάμε τμήμα.
-
...ενδιαφέρον σενάριο για ταινία μικρού μήκους!!!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Αφού πήγαμε για την γιαγιά στο ΚΕΠ πάω χθες ΔΟΥ αμαρουσιου που υπάγεται πληρώνω ένα φόρο κληρονομιάς και πάω να πάρω τον κλειδαριθμο.
Εφορία cpp 1 0
Μου λέει η κυρία δεν έχει τίποτα η γιαγια μέσα στο σύστημα αν θέλεις φωτοτυπία απο απέναντι την ταυτότητα και συμπλήρωσε την ροζ αίτηση.
Εφορία cpp 2 0
Πεισμωνω πάω βγάζω φωτοτυπία συμπληρώνω κάθομαι ουρα και πάω χαρούμενος..... Τώρα άνοιξε μανταμ, λέω και μου πετάει το χατ τρικ......
Η γιαγια έχει δηλώσει απώλεια ταυτότητας το 2004 και δεν ισχύει αυτη.... Να βγάλει καινούργια! Όντως η πεθερά μου της είχαν πάρει την τσάντα και είχε την ταυτότητα της γιαγιάς αλλα την βρήκα την τσάντα και ενω είχαμε ακυρώσει την ταυτότητα της θεωρούσαμε ότι επειδή την βρήκαμε ξανα ισχύει.
Εφορία cpp 3 0 με φορειο.Και η γιαγια παει φωτογραφειο σε μια ώρα να δει την τεχνολογια στις μηχανές
Η ολη ιστορια δεν ειναι Eφορια V cpp , αλλα cpp να βαζει αυτογκολ σε γηπεδο χωρις αντιπαλο
Το θεικο ειναι το τελευταιο:την βρήκα την τσάντα και ενω είχαμε ακυρώσει την ταυτότητα της θεωρούσαμε ότι επειδή την βρήκαμε ξανα ισχύει.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
............
Εφορία cpp 1 0
............
Εφορία cpp 2 0
............
Εφορία cpp 3 0 με φορειο.3 εκτός έδρας στη σειρά; Αδικία, ο cpp μπορεί να έχει μειονέκτημα έδρας αλλά και πάλι το σωστό είναι 2 εκτός- 2 εντός και αν χρειαστεί 5ος τότε κατεβάζεις την ίδια τη γιαγιά για να πάει στον φάιναλ-εφόρ.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εφορία cpp 1 0
Εφορία cpp 2 0
Η ολη ιστορια δεν ειναι Eφορια V cpp , αλλα cpp να βαζει αυτογκολ σε γηπεδο χωρις αντιπαλο
Το θεικο ειναι το τελευταιο:την βρήκα την τσάντα και ενω είχαμε ακυρώσει την ταυτότητα της θεωρούσαμε ότι επειδή την βρήκαμε ξανα ισχύει.
Δεν διαφωνω καθόλου σε αυτό που λες.
Και ειδα πλειαδες άλλες περιπτώσεις που έτρωγαν πόρτα, ορθά κατα την γνώμη μου και οι πολίτες φώναζαν αδίκως.
Κανονικα με άκυρη ταυτότητα σε προσπάθεια συναλλαγής πάς μέσα.Επίσης επειδή η γιαγιά έχει εκτλέσει πλήθος συναλλαγών από τότε... ακόμα και συμβόλαια και φυσικα γνήσιο υπογραφής σε αστυνομικο τμήμα, με άκυρη ταυτότητα φοβάμαι θα έχουμε μπλεξίματα.
TAXIS NET - φορολογία εισοδήματος