-
Γειά χαρά σας!Νέος στην κοινότητά σας,πολλά και ενδιαφέροντα θα βρώ...
Σπεύδω στο ερώτημα μου:
έχω ένα Αlfa Romeo 147 του 2004 με 124500 χιλιόμετρα,όλα καλά κι όλα ωραία,
αλλά επειδή άρχισα να ασχολούμαι με τη μελισσοκομία,το έχω κάνει λίγο αγροτικό!
Παρόλα αυτά με εντυπωσιάζει που αντέχει,όμως ψάχνω να το πουλήσω ή και ανταλλάξω για να αποκτήσω ένα τζιπ σε καλή κατάσταση,το πολύ δεκαετίας,εως 1600 κυβικά.
Τί θα προτείνατε;!
Ευχαριστώ. -
Σπεύδω στο ερώτημα μου:
Παρόλα αυτά με εντυπωσιάζει που αντέχει,όμως ψάχνω να το πουλήσω ή και ανταλλάξω για να αποκτήσω ένα τζιπ σε καλή κατάσταση,το πολύ δεκαετίας,εως 1600 κυβικά.
Τί θα προτείνατε;!
Ευχαριστώ. -
Σπεύδω στο ερώτημα μου:
Τί θα προτείνατε;!
Ευχαριστώ. -
Η λίστα μπορεί να έχει αρκετά.
Daihatsu Terios 1,3 ή 1,5
Suzuki Grand Vitara 3door 1,6
Honda HRV (μόνο σαν μτχ)
Mitsubishi Pajero Pinin (1,8) (μόνο σαν μτχ)
Fiat Sedici/Suzuki SX4
Fiat Panda 4x4
Suzuki Jimny -
Κανένα ψευτοτζιπ δε θασε βολεψει. Πάρε αγροτικό
-
Καλωσήρθες πρώτα,Αν ασχολείσαι επαγγελματικά πάρε 4πορτο αγροτικό.Σε επιβατικά το προηγούμενο grand vitara 1,6 ήταν πολυ ικανό εκτός αλλά και το terios απο κοντά με συν τους μεγαλύτερους χώρους.
-
4Χ4 4πορτο αγροτικό δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα. Για μελισσοκομικό θα είναι μια χαρά!!! Εξαρτάται πόσο μεγάλες ποσότητες μελιού παράγεις.
-
ένα αγροτικό 4πορτο με 4χ4 θα σου κάνει την δουλειά σου!έχει χώρους και για την οικογένεια και για την δουλειά σου.Τα αγροτικά τουλάχιστον 10ετίας είναι πλέον επιβατικά!Κάνουν και καλό ταξίδι.
-
Έχω ήδη ένα τρέιλερ για μεταφορές,για αργότερα ίσως πάρω κάποιο φορτηγάκι..τύπου http://grypasbees.blogspot.com/2011/12/blog-post_15.html
Αλήθεια,μπορώ εγώ που είμαι ασφαλισμένος στο ΙΚΑ και όχι στον ΟΓΑ να πάρω αγροτικό; -
Δε φαίνεται να θέλει τετρακίνητο, ούτε καν υπερυψωμένο. Καρότσα, χώρο για πράματα θέλει. Ίσως να του κάνει και κανένα μικρό επαγγελματικό κλούβα ή σε πιο αυτοκίνητο το roomster ή οποιοδήποτε στέισον.
Μια ιδέα βέβαια για το τι λεφτά σκοπεύει να διαθέσει καλό θα ήταν. Για το τι θα πιάσει από την Αλφα Ρομέο 147... -
Ο χρήστης Ανδρέας. έγραψε:
Έχω ήδη ένα τρέιλερ για μεταφορές,για αργότερα ίσως πάρω κάποιο φορτηγάκι..τύπου http://grypasbees.blogspot.com/2011/12/ ... st_15.html
Αλήθεια,μπορώ εγώ που είμαι ασφαλισμένος στο ΙΚΑ και όχι στον ΟΓΑ να πάρω αγροτικό;Αγροτικό όταν λέμε εννοούμε τύπου pick-up.Μπορείς να βγάλεις άδεια μελισσοκομική ή και εμπορική(εκτός από αγροτική)!
Προς αναζήτηση jeep...!