-
Χωρίς επεξηγήσεις και καθαρά για στατιστικούς λόγους.
-
-
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Χωρίς επεξηγήσεις και καθαρά για στατιστικούς λόγους.ΟΧΙ ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΙΚΟ ΕΙΠΕΣ ΕΤΣΙ ??????
-
Εγώ Τάφος
Πως θα δώ ποιός ψήφισε τι βρε APR
-
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΕΟΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.
-
Ενα είναι σίγουρο. Ο Χρίστος ψήφισε! Ο Σωκράτης όμως;
Και ο ΣΧ ψήφισε...
Τι το ήθελες τώρα αυτό βρε Κάστωρα;
Μεραααααααααααααααααααααα..(Σπύρο, θα πάτε στα ασφάλτινα που απομένουν;)
-
Ο χρήστης CooperS έγραψε:
Και ο ΣΧ ψήφισε...
Καλά δεν είδες πως ανέβηκε ξαφνικά ο μέσος όρος; Πως αλλοιώς θα γινόταν χωρίς τη 'ψήφο' μου;
Καλημέρα!! -
Και ο ΣΧ ψήφισε...
Ειναι ενδιαφέρον το τι βγαίνει σε συνδυασμό με άλλα threads.
Αμ τον κληρούχα σου (Ν.Τ.) περιμένω να ψηφίσει μόλις έρθει απο τις δοκιμές .
-
Και ο ΣΧ ψήφισε...
ΣΤΡΑΤΗ,ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ.ΗΔΗ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ FORUM.ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΛΑΔΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΥΧΤΑ.
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Και ο ΣΧ ψήφισε...
ΣΤΡΑΤΗ,ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ.ΗΔΗ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ FORUM.ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΛΑΔΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΥΧΤΑ.
Της νύχτας τα καμώματα...
Δεν νομίζω πάντως ότι θα είναι νύχτα..
Με την ευκαιρία τι λέτε για ένα Γίνε συνοδηγός;
Ο ΕΛΕΜ έχει έτοιμη την πρόταση... Κωστής, Τώνια κ.λπ θα μας έδιναν τα πάντα για ένα τέτοιο εγχείρημα. Αλλωστε για το2004 σκεπτόμαστε με Ιβάν και βασιλιά τη γενικότερη αναθεώρηση του Γίνε. Δύο νέοι λοιπόν από 21-24 που θα συμμετέχουν σε μικρά ράλι θα μπορούν να το κάνουν με δύο νέους ή νέες που θα επιλέξουμε από έναν αντίστοιχο διαγωνισμό
Ποιός είπε ότι η ενασχόληση στο Φόρουμ δεν δημιουργεί ιδέες...
Πάμε αισιοδοξα και παραγωγικά
ΣΧ
Δημήτρη Τάκινεν περιμέω τοποθέτηση για το Γίνε... Μεταξύ μας (;;;;;) στείλε ένα ιμέιλ μην πάθω κανένα εγκεφαλικό. Τόσο δημοκρατικά. Αστειεύομαι. Κάντο όπως σου βγάινει, όποτε σου βγαίνει. Στράτης -
Με την ευκαιρία τι λέτε για ένα Γίνε συνοδηγός;
Ο ΕΛΕΜ έχει έτοιμη την πρόταση... Κωστής, Τώνια κ.λπ θα μας έδιναν τα πάντα για ένα τέτοιο εγχείρημα. Αλλωστε για το2004 σκεπτόμαστε με Ιβάν και βασιλιά τη γενικότερη αναθεώρηση του Γίνε. Δύο νέοι λοιπόν από 21-24 που θα συμμετέχουν σε μικρά ράλι θα μπορούν να το κάνουν με δύο νέους ή νέες που θα επιλέξουμε από έναν αντίστοιχο διαγωνισμό
Ποιός είπε ότι η ενασχόληση στο Φόρουμ δεν δημιουργεί ιδέες...
Πάμε αισιοδοξα και παραγωγικά
ΣΧΠολυ καλη ιδεα! ΕΛΕΜ, Στεφανης, Παυλη οτι καλυτερο! Μακαρι να γινει.
ΥΓ.Μαλλον δεν επρεπε να ενθουσιαζομαι τοσο πολυ καθως ειμαι εκτος οριου ηλικιας.
-
castor mipos exeis kamia sxesh me tis epikeimenes ekloges?
Poles psifofories k exit poll.ti ginetai?
H mipos exete epireastei apo tous anakrites tis antitromokratikes? -
Ο χρήστης fragki έγραψε:
castor mipos exeis kamia sxesh me tis epikeimenes ekloges?
Poles psifofories k exit poll.ti ginetai?
H mipos exete epireastei apo tous anakrites tis antitromokratikes?Φραγκίσκο
Θα σε στείλω στο Γινε συνοδηγός που λέει ο ΣΧ παραπάνω με 'ειδικές εντολές' να μην πουλάς πνεύμα!!!
Μη πέσεις με κανένα Καφάογλου γιατί θα τα 'βάψεις'
-
To Παλλάδιο θα είναι μίνι Ράλι, οπότε 60 χιλιόμετρα ειδικές. Δεν βλέπω περίπτωση να είναι νύχτα, δηλαδή όλο θα είναι νύχτα, και δεν θα έχει γίνει φέτος ασφάλτινο ημέρα στην Αττική; Το αποκλείω. Πάλι για να γίνει μισό μισό θα είναι 30 χιλιόμετρα μέρα 30 νύχτα; Πάλι χλωμό. Άσε που για νύχτα θα σημαίνει εκκίνηση στις 4 το απόγευμα και τερματισμός μεσάνυχτα!!!
ΣΧ, το γίνε συνοδηγός πολύ καλή ιδέα είναι!! Σκεφτείτε και την εκδοχή κάποιοι από εμάς τους συνοδηγούς να συμμετάσχουν σεμιναριακά για εμπειρία. Να'ναι καλά ο Δημήτρης, δεξί μπάκετ έχω, αλλά αυτή η εμπειρία θα ήταν χρυσάφι! Κάτι σαν ΓΙΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ δηλαδή.
-
Αχ ρε Στράτη! Μου έκλεψες την ιδέα γιά το γίνε συνοδηγός = σκουλίκι. Το είχα πει στον Τριανταφυλλίδη στην Κόρινθο. Δεν πειράζει, κάντο, αλλά προς Θεού! Τι δουλειά έχουν οι συνοδηγοί να εκπαιδεύουν συνοδηγούς; Βάλε κανά οδηγό να τους εκπαιδεύσει γιά να μάθουν τι εστί βερύκοκο! Παράδειγμα, πρέπει να αλλάζουν λάστιχο σε χρόνο dt/2, ενώ ο οδηγός τους αναπάυεται. Πρέπει πάντα να υποστηρίζουν τον οδηγό τους και να λένε ότι αυτοί φταίνε γιά τους αργούς χρόνους (άντε και ο μηχανικός της ομάδας) , γιατί χάθηκαν από το 1ο χλμ και βρέθηκαν στο flying.
Οφείλουν να γνωρίζουν το πόση ζάχαρη θέλει ο οδηγός τους στον καφέ, να απαντούν σε 17 τουλάχιστον ερωτήσεις που τους κάνει ο οδηγός τους ταυτόχρονα και το βασικώτερο, σε περίπτωση εγκατάλειψης, αυτή να γίνεται κοντά σε καντίνα.
Τέλος, οφείλουν πάντα να επιβεβαιώνουν το αλάθητο του οδηγού τους και φυσικά να ισχυρίζονται μετά θέρμης ότι ο Sainz είναι λίγο πιό αργός από μάς.Ρε γαμώ το! Λες να έκανα τέτοια και μου την κοπάνησε ο Σούκουλης και τρέχει με το Σκαλτσά;
Φιλάκια!
Λάμπης Κουρτέσης
Σκουληκοτρόφος -
Λάμπη κ.λπ παίχτες!
Καλημέρα!
ΚΑΝΤΟ;;;
Να το κάνουμε, Ε;;! Καταρχήν η ιδέα είναι του Λώρη, οπότε αυτός πρέπει να ορίσει τις προδιαγραφές. Εμείς θα το εντάξουμε στα πλαίσια του Γίνε. Πιστεύω σε ένα μήνα να είναι έτοιμη και η προκήρυξη του Γίνε 2004... Θα κάτσουμε στο τραπέζι με Τογιότα, Βασιλιά και Ιβάν και θα αποφασίσουμε...
Ιδές, γενικώς, πάντα δεχτές!
ΣΧΠΑΜΕ!
-
Ο χρήστης Lambis έγραψε:
Αχ ρε Στράτη! Μου έκλεψες την ιδέα γιά το γίνε συνοδηγός = σκουλίκι. Το είχα πει στον Τριανταφυλλίδη στην Κόρινθο. Δεν πειράζει, κάντο, αλλά προς Θεού! Τι δουλειά έχουν οι συνοδηγοί να εκπαιδεύουν συνοδηγούς; Βάλε κανά οδηγό να τους εκπαιδεύσει γιά να μάθουν τι εστί βερύκοκο! Παράδειγμα, πρέπει να αλλάζουν λάστιχο σε χρόνο dt/2, ενώ ο οδηγός τους αναπάυεται. Πρέπει πάντα να υποστηρίζουν τον οδηγό τους και να λένε ότι αυτοί φταίνε γιά τους αργούς χρόνους (άντε και ο μηχανικός της ομάδας) , γιατί χάθηκαν από το 1ο χλμ και βρέθηκαν στο flying.
Οφείλουν να γνωρίζουν το πόση ζάχαρη θέλει ο οδηγός τους στον καφέ, να απαντούν σε 17 τουλάχιστον ερωτήσεις που τους κάνει ο οδηγός τους ταυτόχρονα και το βασικώτερο, σε περίπτωση εγκατάλειψης, αυτή να γίνεται κοντά σε καντίνα.
Τέλος, οφείλουν πάντα να επιβεβαιώνουν το αλάθητο του οδηγού τους και φυσικά να ισχυρίζονται μετά θέρμης ότι ο Sainz είναι λίγο πιό αργός από μάς.Ρε γαμώ το! Λες να έκανα τέτοια και μου την κοπάνησε ο Σούκουλης και τρέχει με το Σκαλτσά;
Φιλάκια!
Λάμπης Κουρτέσης
ΣκουληκοτρόφοςLambi ξεχασες το γεγονός οτι για λαθος επιλογές ελαστικών και τυχόν αλλαγές του καιρού παλι ο συνοδηγός πρέπει να αναλαμβάνει την ευθύνη...
Παντως ωραία ιδέα!!!!
-
Νίκο ψ'ηφισες;;
Αντε γιατί τα πίτσι μας έχουν πάρει αμπάριζα
Σ -
Ψήφισα ψήφισα!!!Δεν ψόφησα ακόμαααα!!!
Α ρε Στράτη,να εισαι καλά πάντα!!!!
Α,το κουπόνι ηδη το εστειλα,θελω εμπειρίααααααααααααα!!!!!!!
Πόσο χρονών είμαστε?