-
Ο χρήστης dimos έγραψε:
61 kai ανεβαινουμε.........Δεν πιστευω να συγγενεψες με τον Πινοκιο ?
Ορκιζεσαι ?
Αυτο ειναι σαν να πιασατε την επιταγη της κυριακατικης real
Μην σου ξεφυγει τιποτα στον παπα της ενοριας σου περνωντας απο εκει .........σκετη , καλημερα . (αν δεν εχει μεγαλωσει η μυτη σου )
-
Δεν εχει να κανει με Πινοκιο και Τζεπετο.
Εχει να κανει με την αγαπη των οδηγων για τους αγωνες.
Ειμαι σε θεση να γνωριζω αρκετα καλα τις θυσιες που κανει ο οδηγος-συνοδηγος αγωνων για να λαβει μερος σε ενα αγωνα.Και τους ευχαριστουμε πολυ που μας τιμουν με την παρουσια τους.Για αλλη μια φορα θα κανουμε (η ΑΛΑ) οτι ειναι δυνατον (η κριση ισχυει και για τις Λεσχες) ,να ευχαριστηθειτε ολοι τον αγωνα (οδηγοι-μηχανικοι-φιλοι).
-
Ο χρήστης dimos έγραψε:
Δεν εχει να κανει με Πινοκιο και Τζεπετο.Εχει να κανει με την αγαπη των οδηγων για τους αγωνες.
Ειμαι σε θεση να γνωριζω αρκετα καλα τις θυσιες που κανει ο οδηγος-συνοδηγος αγωνων για να λαβει μερος σε ενα αγωνα.Και τους ευχαριστουμε πολυ που μας τιμουν με την παρουσια τους.Για αλλη μια φορα θα κανουμε (η ΑΛΑ) οτι ειναι δυνατον (η κριση ισχυει και για τις Λεσχες) ,να ευχαριστηθειτε ολοι τον αγωνα (οδηγοι-μηχανικοι-φιλοι).
Η παρελαση των Ιστορικων Θα ειναι μια πολυ ενδιαφερουσα πινελια αλλα και η κατοπιν εκθεση τους στο σερβις παρκ, θα μας δωσει την ευκαιρια να τα θαυμασουμε απο κοντα.Δυστυχως δεν καταφεραμε να επιτυχουμε την ζωντανη ιντερνετικη τηλεοπτικη μεταδοση του αγωνα , γιατι μας ελειπαν χαρντγουερ σημαντικα(και ακριβα)....θα προσπαθησουμε στο επομενο!!Τα αποτελεσματα βεβαια θα ειναι ζωντανα στον 'αερα' του δικτυου.
Τεχνικος Ελεγχος την Τεταρτη στο ΙΚΤΕΟ ΚΟΜΒΟΣ στο δαχτυλιδι της Κηφισσιας με Αττικη οδο στις 5 το απογευμα,οπυ θα γινει και η συνεντευξη τυπου για τον αγωνα.
Καλη διασκεδαση και επιτυχια σε ολους
dimos... .... ΑΛΑ της ............
κι εμεις απ'την χαρα μας θα εχουμε κατι σερβις ........
Θεες ..............
-
Στο Αττικο σουπερ σπριντ της new AΛΑ θα παρευρεθουν απαντες την κυριακη !
Μονον ο Νταλαρας δεν θα παρευρεθει , φυλαξτε ομως τα γιαουρτια , ισως τα χρειαζοντε καποιοι επιτροποι
( α ...σε καλο τους ) με εκαναν και γελασα με τα κουφα τους παλι , οταν ρωταγαν τα παιδια ....
< ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΡΕΞΑΤΕ ΣΤΗΝ ΡΙΤΣΩΝΑ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΚΥΠΕΛΟ ?> ο πρωτος ....επιτροπος και μεγας διοργανωτης των αρπα κολλα ραλλυ τσιου νιαουΟ δευτερος επιτροπος ... , ..............
Ο τριτος επιτροπος (τρομαρα του , και ηταν συνοδηγαρα , οδηγαρεων χρονια ) < ..........απ'τις 75 υπογραφες δεν βλεπω κανεναν να εχει τρεξει περσι > που να δεις αγορι μου
Δεν πειραζει ομως , και με τετοια ανεκδοτα στην αρχη του σπορ , υπαρχουν λεσχες που μπορουν , και θα κανουν τους αγωνες τους και εφετος , και ελπιζω του χρονου ...... να πανε σπιτι τους ολοι οι τυπου παραγοντισκοι και δουμε ασπρη ημερα .
Στο κλασικ σπιρτο απ'τους επιτροπους δε .... του αρεσε η ιδεα της ΑΛΑ με τα κυπελα , και το εβαλε στην καβατζα για το σπριντ της ελπα , (περιμενει αποτελεσματα )
ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΣΧΟΛΗ , ΕΛΠΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΑΔΕΣ ΣΟΥ , ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ...........ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ , ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ , ΚΟΛΥΜΠΙΘΡΟΞΥΛΟ !
-
Έτσι και χειρότερα......
-
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ
-
Ο χρήστης dimos έγραψε:
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ -
Καλό αγώνα!!!!
Ζηλεύωωωωωω
-
ευχομαι και στα πληρωματα και στην λεσχη καλο αγωνα και να κυλισουν ολα καλλυτερα απο περυσι αλλα θα το πω δεν αντεχω περυσι 45 συμμετοχες 11 απο αυτα ιστορικα φετος 69 συμμετοχες 24 απο αυτα ιστορικα μου φαινεται οτι αγωνες χωρις ιστορικα δυστυχως δεν γινεται πχ πυργος-θεσσαλονικη και ξανα λεω δυστυχως και μην πει κανενας τι μου φταινε τα ιστορικα? δεν εχω κατι ουτε με τους ανθρωπους ουτε με τα αυτοκινητα αλλα οταν θελω να παω να δω αγωνα με αυτοκινητα δεν θελω να παω να δω τον κολοκωτρωνη και τον καραισκακη να προσπαθουν να ανεβουν την Μαυροσουβαλλα αγκομαχοντας-βηχωντας να πιασουν την μπουμπουλινα που προπορευευται να την πανε στην βοσκοπουλα για μπριζολακια και οτι αλλλο προκυψει.θελω να δω ωραια και γρηγορα αγωνιστικα, γρηγορα περασματα οπως πριν 15 μερες πχ ο Βασιλειαδης ο Ζαγαρης ο Τσιουρης και αλλοι. και ξαναλεω μην απαντησει κανενας και πει τι λες ρε αμα δεν σου αρεσουν κατσε σπιτι σου γιατι θα του απαντησω αναλογος δημοκρατια εχουμε οπως εχει γραφτει και σε κανα δυο αλλα ποστ εδω μεσα
-
Ο χρήστης ΑΡΗΣ ΒΑΡΣΟΣ έγραψε:
ευχομαι και στα πληρωματα και στην λεσχη καλο αγωνα και να κυλισουν ολα καλλυτερα απο περυσι αλλα θα το πω δεν αντεχω περυσι 45 συμμετοχες 11 απο αυτα ιστορικα φετος 69 συμμετοχες 24 απο αυτα ιστορικα μου φαινεται οτι αγωνες χωρις ιστορικα δυστυχως δεν γινεται πχ πυργος-θεσσαλονικη και ξανα λεω δυστυχως και μην πει κανενας τι μου φταινε τα ιστορικα? δεν εχω κατι ουτε με τους ανθρωπους ουτε με τα αυτοκινητα αλλα οταν θελω να παω να δω αγωνα με αυτοκινητα δεν θελω να παω να δω τον κολοκωτρωνη και τον καραισκακη να προσπαθουν να ανεβουν την Μαυροσουβαλλα αγκομαχοντας-βηχωντας να πιασουν την μπουμπουλινα που προπορευευται να την πανε στην βοσκοπουλα για μπριζολακια και οτι αλλλο προκυψει.θελω να δω ωραια και γρηγορα αγωνιστικα, γρηγορα περασματα οπως πριν 15 μερες πχ ο Βασιλειαδης ο Ζαγαρης ο Τσιουρης και αλλοι. και ξαναλεω μην απαντησει κανενας και πει τι λες ρε αμα δεν σου αρεσουν κατσε σπιτι σου γιατι θα του απαντησω αναλογος δημοκρατια εχουμε οπως εχει γραφτει και σε κανα δυο αλλα ποστ εδω μεσα...δηλαδή πέρσι 34 μη ιστορικά και φέτος 45, δεν ειν κακό...
...δες το και έτσι... -
Καλό αγώνα σε όλους!!!!!!!!!!
-
ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ Νο 36 ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟ ΠΑΡΗ- ΚΑΡΟΥΣΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ.ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΡΙΤΣΩΝΑ.ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΡΓΕΤΗ .ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΛΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ........................................
-
......................................... δεν εχω κατι ουτε με τους ανθρωπους ουτε με τα αυτοκινητα αλλα οταν θελω να παω να δω αγωνα με αυτοκινητα δεν θελω να παω να δω τον κολοκωτρωνη και τον καραισκακη να προσπαθουν να ανεβουν την Μαυροσουβαλλα αγκομαχοντας-βηχωντας να πιασουν την μπουμπουλινα που προπορευευται να την πανε στην βοσκοπουλα για μπριζολακια και οτι αλλλο προκυψει ................Αρη μου τα εχεις μπερδεψει νομιζω λιγο .....
Δεν ειναι ρεγκιουλαριτι ολα τα ιστορικα που τρεχουν εκει συνηθως , και απλα δηλωνουν στην σπορτινγκ .... θα δεις οτι καποιοι πηγαινουν εστω και με τους Κολοκοτρωνιδες πιο γρηγορα απο πολλους πυραυλους με συγχρονα , που νομιζουν οτι τρεχουν .
Αλλωστε αυτην την εποχη σε γενικες γραμμες ευρω εχουν οι καραισκακιδες για να κανουν το χομπι τους που ειναι σε καποια ηλικια , οι νεοτεροι η σκρουτζονιοι ειναι , η ταπι και θεατες (στα κοντινα ) . -
Ο χρήστης APR έγραψε:
......................................... δεν εχω κατι ουτε με τους ανθρωπους ουτε με τα αυτοκινητα αλλα οταν θελω να παω να δω αγωνα με αυτοκινητα δεν θελω να παω να δω τον κολοκωτρωνη και τον καραισκακη να προσπαθουν να ανεβουν την Μαυροσουβαλλα αγκομαχοντας-βηχωντας να πιασουν την μπουμπουλινα που προπορευευται να την πανε στην βοσκοπουλα για μπριζολακια και οτι αλλλο προκυψει ................
Αρη μου τα εχεις μπερδεψει νομιζω λιγο .....
Δεν ειναι ρεγκιουλαριτι ολα τα ιστορικα που τρεχουν εκει συνηθως , και απλα δηλωνουν στην σπορτινγκ .... θα δεις οτι καποιοι πηγαινουν εστω και με τους Κολοκοτρωνιδες πιο γρηγορα απο πολλους πυραυλους με συγχρονα , που νομιζουν οτι τρεχουν .
Αλλωστε αυτην την εποχη σε γενικες γραμμες ευρω εχουν οι καραισκακιδες για να κανουν το χομπι τους που ειναι σε καποια ηλικια , οι νεοτεροι η σκρουτζονιοι ειναι , η ταπι και θεατες (στα κοντινα ) .ξαναδιατυπωνω παλι κ.Χρηστο χωρις ιχνος παρεξηγησεις απο κανεναν. δεν εχω κατι ουτε με τα ιστορικα ουτε με τα ιστορικα δηλωμενα στην sporting ουτε με τους οδηγους τους. εχω δει και τα με εχω δει και τα δε και σαν οδηγος και σαν θεατης. η αποψη μου ειναι οτι σαν θεατης με αυτα τα παρα πολλη λιγα που μπορω να διακρινω προτιμω τα αυτοκινητα σε ρυθμους αγωνα και οχι τα αυτοκινητα που πανε στο ρελαντι για να μην σπασει το μοτερ η εχουμε εβγα και δεν βρισκουμε ανταλλακτικα για φτιαξιμο υστερα.δεν λεω οτι η πλειοψιφια ειναι ετσι αλλα εχω παρα πολλα παραδειγματα και σε ραλλυ και σε αναβαση που πανε βολτα οπως πχ το TVR προχτες το ενα PORCHE και μερικοι αλλοι που οπως ειπες κανουν το χομπυ τους. αυτο το χομπι οπως λες που θελει ευρω (παρα πολλα προσθετω) να το δωσει τον καραισκακη (η οτι αλλο εχει) ο χομπιστας σε ενα λεβεντη μορφονιο να το ευχαριστηθει και αυτος που θα βοηθησει εναν νεο και θα ευχαριστηθει και ο νεος κανοντας κατι που αγαπαει........................λεω τωρα εγω και οποιος παρεξηγηθει παρεξηγηθηκε.............................................................................................
τωρα οσον αφορα το οι νεοτεροι σκρουτζονιοι ειναι ταπι συμφωνω και επαυξανω και σου λεω οτι πολλοι απο αυτους που ειναι θεατες οπως και εγω προσπαθουν να κοψουν απο εδω να κοψουν απο εκει για να κανουν εναν αγωνα εστω δυο αλλα τα κουκια δεν βγαινουν ουτε για την βενζινα του αγωνα ουτε καν για την συμμετοχη και σου μιλαω εκ πρωσωπικης πειρας επι του θεματος
-
......................................... δεν εχω κατι ουτε με τους ανθρωπους ουτε με τα αυτοκινητα αλλα οταν θελω να παω να δω αγωνα με αυτοκινητα δεν θελω να παω να δω τον κολοκωτρωνη και τον καραισκακη να προσπαθουν να ανεβουν την Μαυροσουβαλλα αγκομαχοντας-βηχωντας να πιασουν την μπουμπουλινα που προπορευευται να την πανε στην βοσκοπουλα για μπριζολακια και οτι αλλλο προκυψει ................
Αρη μου τα εχεις μπερδεψει νομιζω λιγο .....
Αλλωστε αυτην την εποχη σε γενικες γραμμες ευρω εχουν οι καραισκακιδες για να κανουν το χομπι τους που ειναι σε καποια ηλικια , οι νεοτεροι η σκρουτζονιοι ειναι , η ταπι και θεατες (στα κοντινα ) .ξαναδιατυπωνω παλι κ.Χρηστο χωρις ιχνος παρεξηγησεις απο κανεναν. δεν εχω κατι ουτε με τα ιστορικα ουτε με τα ιστορικα δηλωμενα στην sporting ουτε με τους οδηγους τους. εχω δει και τα με εχω δει και τα δε και σαν οδηγος και σαν θεατης. η αποψη μου ειναι οτι σαν θεατης με αυτα τα παρα πολλη λιγα που μπορω να διακρινω προτιμω τα αυτοκινητα σε ρυθμους αγωνα και οχι τα αυτοκινητα που πανε στο ρελαντι για να μην σπασει το μοτερ η εχουμε εβγα και δεν βρισκουμε ανταλλακτικα για φτιαξιμο υστερα.δεν λεω οτι η πλειοψιφια ειναι ετσι αλλα εχω παρα πολλα παραδειγματα και σε ραλλυ και σε αναβαση που πανε βολτα οπως πχ το TVR προχτες το ενα PORCHE και μερικοι αλλοι που οπως ειπες κανουν το χομπυ τους. αυτο το χομπι οπως λες που θελει ευρω (παρα πολλα προσθετω) να το δωσει τον καραισκακη (η οτι αλλο εχει) ο χομπιστας σε ενα λεβεντη μορφονιο να το ευχαριστηθει και αυτος που θα βοηθησει εναν νεο και θα ευχαριστηθει και ο νεος κανοντας κατι που αγαπαει........................λεω τωρα εγω και οποιος παρεξηγηθει παρεξηγηθηκε.............................................................................................
Ενα πολύ ωράιο βίντεο για τους φίλους των Ηρώων του '21:
-
ευχομαι και στα πληρωματα και στην λεσχη καλο αγωνα και να κυλισουν ολα καλλυτερα απο περυσι αλλα θα το πω δεν αντεχω περυσι 45 συμμετοχες 11 απο αυτα ιστορικα φετος 69 συμμετοχες 24 απο αυτα ιστορικα μου φαινεται οτι αγωνες χωρις ιστορικα δυστυχως δεν γινεται πχ πυργος-θεσσαλονικη και ξανα λεω δυστυχως και μην πει κανενας τι μου φταινε τα ιστορικα? δεν εχω κατι ουτε με τους ανθρωπους ουτε με τα αυτοκινητα αλλα οταν θελω να παω να δω αγωνα με αυτοκινητα δεν θελω να παω να δω τον κολοκωτρωνη και τον καραισκακη να προσπαθουν να ανεβουν την Μαυροσουβαλλα αγκομαχοντας-βηχωντας να πιασουν την μπουμπουλινα που προπορευευται να την πανε στην βοσκοπουλα για μπριζολακια και οτι αλλλο προκυψει.θελω να δω ωραια και γρηγορα αγωνιστικα, γρηγορα περασματα οπως πριν 15 μερες πχ ο Βασιλειαδης ο Ζαγαρης ο Τσιουρης και αλλοι. και ξαναλεω μην απαντησει κανενας και πει τι λες ρε αμα δεν σου αρεσουν κατσε σπιτι σου γιατι θα του απαντησω αναλογος δημοκρατια εχουμε οπως εχει γραφτει και σε κανα δυο αλλα ποστ εδω μεσαΤο Σταρλετ μου , τηλεφώνησε και μου είπε: 'Προσκαλεσε τον να κατσει διπλα σου, που ξερεις, μπορει και ν αλλαξει γνωμη'
-
kalooooo .....
Υ.Γ. Αρη μην πεις κανενα .... ναι ,αλλα δεν ειναι ολοι Πλατιδες (οπως φυσικα δεν ηταν κι ολοι Παντελιδες στην Ριτσωνα που αρκετοι , πανε κι απο αλλο δρομο ) υπαρχουν ομως , και νεοι ιστορικοι στο χωρο αυτο ( ηλικιωμενοι ομως , τους νεους σε ηλικια ,δεν θελω ουτε να τους βλεπω με ιστορικα ,προσωπικα )που το παλευουν ....ωραιοτατα , κι οσο πανε , και καλυτερευουν σε 'ολα !
υ.γ.2 Ακουσα οτι θα εχει πολυ καλο καιρο ε ? ..........
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
:ysterical: kalooooo .....Υ.Γ. Αρη μην πεις κανενα .... ναι ,αλλα δεν ειναι ολοι Πλατιδες , αρκετοι ειναι , και υπαρχουν και νεοτεροι στο χωρο αυτο ( ηλικιωμενοι ομως )που το παλευουν ....ωραιοτατα , κι οσο πανε , και καλυτερευουν σε 'ολα !
τον κ Πλατη τον θαυμαζα και τον θαυμαζω ακομα και για τα ¨κοτσια' του σαν οδηγος και σαν ΛΑΤΡΗΣ των αγωνων. ειχαμε γνωριστει μια χρονια στις Αφιδνες σε μια εκδηλωση για τα παιδακια (αν θυμαμαι καλα 2006η 2007) ειχε το SUBARU ακομα και εγω ειχα το PEUGEOT μου ακομα και συζηταγαμε για τις ωραιες στιγμες που θα ζουσαν τα παιδακια αν οπως ελεγε ειχε τοτε το ΒΜW του. την συζητηση αυτη δεν θα την ξεχασω οπως και την προσκληση του συγνωμη για το αλλωστε οπως προαναφερα δεν ειναι ολοι οι ιστορικοι ιδιοι
λοιπον για να το ληξουμε εδω ευχομαι σε ολους καλο αγωνα καλο τερματισμο και αυτο ειναι σιγουρο γιατι πιθανον θα εχετε συμμαχο και τον καλο καιρο
-
Τι να ληξουμε βρε Αρη μου, πλακα κανω, μπας και αλλαξουμε λιγο διαθεση...Σημερα περασα μερα τη Μαυροσουβαλα και την εγραψα, ειναι ωραια και πολυ πονηρη, εχω λιγο αγχος γιατι δεν εχω ξαναπατησει ασφαλτο με το Σταρλετ, ελπιζω να θυμαμαι κατι τι απο τα παληα Ελα, θαναι ωραια, αν ο Κολοκοτρώνης φτασει την Μπουμπουλινα, θα της βγαλει την κυλότα
Καλο αγωνα παιδια, ο καιρος θαναι χαρμα, οσοι τρεξουνε να εχουν γυαλια ηλιου, το μεσημερι θα τον εχουν κοντρα και με πολλες εναλαγες σκιας και φωτός. -
ευχομαι και στα πληρωματα και στην λεσχη καλο αγωνα και να κυλισουν ολα καλλυτερα απο περυσι αλλα θα το πω δεν αντεχω περυσι 45 συμμετοχες 11 απο αυτα ιστορικα φετος 69 συμμετοχες 24 απο αυτα ιστορικα μου φαινεται οτι αγωνες χωρις ιστορικα δυστυχως δεν γινεται πχ πυργος-θεσσαλονικη και ξανα λεω δυστυχως και μην πει κανενας τι μου φταινε τα ιστορικα? δεν εχω κατι ουτε με τους ανθρωπους ουτε με τα αυτοκινητα αλλα οταν θελω να παω να δω αγωνα με αυτοκινητα δεν θελω να παω να δω τον κολοκωτρωνη και τον καραισκακη να προσπαθουν να ανεβουν την Μαυροσουβαλλα αγκομαχοντας-βηχωντας να πιασουν την μπουμπουλινα που προπορευευται να την πανε στην βοσκοπουλα για μπριζολακια και οτι αλλλο προκυψει.θελω να δω ωραια και γρηγορα αγωνιστικα, γρηγορα περασματα οπως πριν 15 μερες πχ ο Βασιλειαδης ο Ζαγαρης ο Τσιουρης και αλλοι. και ξαναλεω μην απαντησει κανενας και πει τι λες ρε αμα δεν σου αρεσουν κατσε σπιτι σου γιατι θα του απαντησω αναλογος δημοκρατια εχουμε οπως εχει γραφτει και σε κανα δυο αλλα ποστ εδω μεσαΧωρίς καμμία απολύτως διάθεση για αντιπαράθεση και παντα σε φιλικό τόνο, έχω την εντύπωση οτι το ποσοστό των Ιστορικών που πάνε σχεδόν βολτα είναι μεν μεγαλύτερο αλλά όχι ΠΟΛΥ μεγαλύτερο απο το αντίστοιχο ποσοστό των σύγχρονων που πανε βόλτα (απόδειξη αυτό που λέει και ο APR ότι σε αρκετές περιπτώσεις αρκετά σύγχρονα μένουν αδικιολόγητα πίσω απο μη συναγωνίσιμα Ιστορικά). Το κακό αυτό όμως πιστέυω οτι αντισταθμίζεται απο τον ήχο των weber και το γλύστριμα της 30ετούς + ουριτσας τους....
Καλό αγώνα σε όλους, ελπίζω να μπορέσω να έρθω να πάρω μυρωδιά απο σύγχρονα και ιστορικά!!!
24o ΑΤΤΙΚΟ ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ 18/3/12