Mar 13, 2012, 4:07 PM

Ο χρήστης ΑΡΗΣ ΒΑΡΣΟΣ έγραψε:
ευχομαι και στα πληρωματα και στην λεσχη καλο αγωνα και να κυλισουν ολα καλλυτερα απο περυσι αλλα θα το πω δεν αντεχω περυσι 45 συμμετοχες 11 απο αυτα ιστορικα φετος 69 συμμετοχες 24 απο αυτα ιστορικα μου φαινεται οτι αγωνες χωρις ιστορικα δυστυχως δεν γινεται πχ πυργος-θεσσαλονικη και ξανα λεω δυστυχως και μην πει κανενας τι μου φταινε τα ιστορικα? δεν εχω κατι ουτε με τους ανθρωπους ουτε με τα αυτοκινητα αλλα οταν θελω να παω να δω αγωνα με αυτοκινητα δεν θελω να παω να δω τον κολοκωτρωνη και τον καραισκακη να προσπαθουν να ανεβουν την Μαυροσουβαλλα αγκομαχοντας-βηχωντας να πιασουν την μπουμπουλινα που προπορευευται να την πανε στην βοσκοπουλα για μπριζολακια και οτι αλλλο προκυψει.θελω να δω ωραια και γρηγορα αγωνιστικα, γρηγορα περασματα οπως πριν 15 μερες πχ ο Βασιλειαδης ο Ζαγαρης ο Τσιουρης και αλλοι. και ξαναλεω μην απαντησει κανενας και πει τι λες ρε αμα δεν σου αρεσουν κατσε σπιτι σου γιατι θα του απαντησω αναλογος δημοκρατια εχουμε οπως εχει γραφτει και σε κανα δυο αλλα ποστ εδω μεσα

Το Σταρλετ μου , τηλεφώνησε και μου είπε: 'Προσκαλεσε τον να κατσει διπλα σου, που ξερεις, μπορει και ν αλλαξει γνωμη'