-
Και για να σας βάλω λίγο στην θέση σας πάλι, αφού ξεφύγατε και πείρατε και χορηγία Κυπελλάκια απο τον κύριο Πλατή...Ο διαχωρισμός των κλάσεων, δεν αφορά μόνο τα κύπελλα...
Αφορά ενα σκασμό ελέγχους που θα έπρεπε να γίνουν, αφού σε ενα Σπρίντ τα αυτοκίνητα ελέγχονται βάση του Α και οχι του Ν ή του Ε, ενδεχομένως.Αρα λοιπόν, αν ενα αυτοκίνητο δηλωμένο Ν, το οποίο θα τερματίσει 6ο στα κυβικά του(αρα κανεις δεν θα το 'ψάξει'), αλλα υπάρχει η πιθανότητα να ειναι 1ο Ν, αλλα με Εκκεντροφοράκια(που δεν φαίνονται) και με σκουπίτσα, αρα νόμιμο, οσον αφορά το είδος του αγώνα...τί βαθμολογία θα πάρει? Ποιος θα το ελέγξει, γιατι να το ελέγξει και σαν τι?Είναι σίγουρο, οτι αν προκυψει θέμα, στην Ελλανόδικο θα αθωωθεί, αφού ο κανονισμός του αγώνα Ραλλυ σπριντ του το επιτρέπει...Διοτι δεν υπάρχει γραπτός ειδικός κανονισμός που να αναφέρει οτι στα 2 αυτά ράλλυ Σπριντ που προσμετρούν στο κύπελλο Ατιικης, θα πρέπει αυστηρά να τηρούνται οι κανονισμοί των κλάσεων και των κατηγοριών?Οπως επίσης και τι γίνεται με το απλούστατο θέμα του Βαρους?
Στο φτερό και στο πόδι, ολα!!!!Γιάυτό λέω οτι είναι ανίκανοι!Κάνουν εγκλήματα και προσπαθούν με κάθε τρόπο να βάλουν τους οδηγούς να τσακώνονται...
-
Μας καλεσαν για να κουβεντιασουμε!
-
κοιτα μην κερδισετε να ειναι σε κλασεις τα σπριντ και πολυχαρειτε μονο!
-
-
Ο χρήστης K.PANOURGIAS έγραψε:
Το tragic! ειναι οτι ακομα το συζητατε,ενω επρεπε να πειτε.........η αυτο,η οσοι υπογραφουν εδω δεν ξανατρεχουν.
Δυστυχως,στον δευτερο γυρο θα παρουμε οτι και στον πρωτο,και επι σειρα ετων..........τ @ρχιδια τους,from the three the longer!Εγω υπογραφω δεν τρεχω το 2012.
-
Ο χρήστης grN έγραψε:
Μας καλεσαν για να κουβεντιασουμε!Εσένα προσωπικά, ή ολους οσοι υπέγραψαν? Για να ξέρω τι να πω στους οδηγούς...
-
Ο χρήστης van έγραψε:
Μας καλεσαν για να κουβεντιασουμε!
Εσένα προσωπικά, ή ολους οσοι υπέγραψαν? Για να ξέρω τι να πω στους οδηγούς...
πηραν τηλεφωνο τον Λευτερη το πρωι και του ειπαν οτι θελουν τη Δευτερα να γινει μια συναντηση μεταξυ την επιτροπης Ραλλυ Σπριντ και των Λευτερη Σιματου, Σπυρου Πουντου και εμου.
-
...............................
-
Αυτό πάντως με τα Ν/4 είναι ανέκδοτο, μια χαρά θα μπορούσαν τα Ν/2-ΕΝ/2 να προσμετρούν μαζί με τα Α/6-ΕΑ/6-ΕΕ/10 αν δε συμπληρώνει η κλάση τους, μία εγκύκλιος είναι μόνο.
Το ό,τι δε θα συμπληρώνουν οι κλάσεις και αυτό ανέκδοτο είναι, αφού στα ράλι τρέχουν έτσι, εκεί δε μας νοιάζει αν θα συμπληρώνουν οι κλάσεις ?
Τελικά μάλλον τα κυπελλάκια είναι το πρόβλημα -
Συμφωνώ! Να θυμίσω στους τρεις, οτι οι υπογραφες που πείραν, αφορούν αυτήν καθε αυτήν την υπόθεση και σε καμία περίπτωση δεν δέχεται παζάρι.Δλδ, αν οποια υποχώρηση γίνει απο οποια πλευρά, θα πρέπει να εχετε την συμφωνη γνώμη ολων.οι υπογραφές αυτές, ή τουλάχιστοιν του Κυριακόπουλο-Παπαδόπουλου και Καισαρ που πείρατε, αφορούν μόνο τον διαχωριμό των κλάσεων στα Ράλλυ Σπριντ.Τίποτα περισσότερο, τιποτα λιγότερο. Σε οποιαδήποτε αλλη περίπτωση Δεν είναι σύμφωνοι ή τουλάχιστον, πρέπει να ερωτηθούν.
Βέβαια, αν θέλετε την προσωπική μου άποψη, κακώς δεχτήκατε την συζήτηση.Δεν τίθεται θέμα συζήτησης σε μια απλή και κατανοητότατη πρόταση: ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΛΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΣΤΑ ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ.
Το θέμα λοιπόν είναι απλό. Η γίνετε ή δεν γίνετε και η κάθε απόφαση εχει και τις συνέπειές της.Αυτό μου θυμίζει την παλιά τακτική της ΕΛΠΑ= Διαίρει και Βασίλευε Αρχίσαμε πάλι τα ίδια ?
-
Βασιλη παζαρι δεν προκειτε να γινει κανενα! εγω προσωπικα στο δηλωνω επειδη εχεις δικιο για το σε τι συμφωνησαν οι αγωνιζομενοι, δεν προκειτε να πω ναι σε οτιδοιποτε αλλο πλην του περιεχομενου της επιστολης αυτης! Τοσα χρονια υπαρχει αυτη η αδικια, με τον μη διαχωρισμο των καλασεων και κατηγοριων. Και η αρχη ΔΕΝ εκανε τιποτα, στειλαμε μια επιστολη με την οποια ζητησαμε το αυτονοητο, θα παρεβρεθουμε στην συναντηση αυτη παραθετοντας τα οποια επιχειρηματα εχουμε ως αγωνιζομενοι και θα προασπαθησουμε να πετυχουμε το στοχο μας. Τι θελω να πω με αυτο; Οτι τοσα χρονια ηταν μπροστα τους το προβλημα(και η λυση αυτου) και δεν εκαναν κατι, απο μια επιστολη-προταση περιμενεις να παρουν μπροστα; ξερω οτι ''γελας'' με αυτα που γραφω, αλλα απο τη μερια μου δεν μπορω κανω κατι παραπανω απο το να τους παραθεσω τα επιχειρηματα μας! απο κει κι επειτα η αποφαση ειναι ουτως η αλλιως δικη τους!
-
Ο χρήστης grN έγραψε:
... απο κει κι επειτα η αποφαση ειναι ουτως η αλλιως δικη τους!Και δική σας-μας
-
Ο χρήστης van έγραψε:
... απο κει κι επειτα η αποφαση ειναι ουτως η αλλιως δικη τους!
Και δική σας-μας
ναι αμε! τι να σου πω! το πολυ δεκα ατομα!
-
Ο χρήστης grN έγραψε:
... απο κει κι επειτα η αποφαση ειναι ουτως η αλλιως δικη τους!
Και δική σας-μας
ναι αμε! τι να σου πω! το πολυ δεκα ατομα!
Δηλαδη ;
-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Δηλαδη ;
Μ' αρέσεις, γιατι καταβάθος και στο πίσω μέρος του μυαλού σου, είσαι επαναστατικός...
-
Αποψη μου, επειδη εχω υπογραψει. Η συζητηση δεν εβλαψε ποτέ κανεναν. Μονο μ αυτή λυνονται τα προβλήματα. Τωρα. Αλλες λύσεις επιδεχονται συμβιβασμο, αλλες οχι. Αυτ'η οχι. Ομως, αν δεν πας, χανεις το δικηο σου, κι ο 'αντιπαλος' αποκτα ενα επι πλεον επιχειρημα, οτι δεν εισαι καλος συνομιλητης. Και μετα το πιπιλαει, στο κοπαναει για καμμια 10αριά χρόνια, και κανει κι αυτό που εχει αποφασισει, χωρις συνεπειες. Εστω μια πιθανοτητα κι αν εχεις να πεισεις, πας και συζητας!
Να ενα παραδειγμα, απαντηστε μου οι αρνητρικοι. Δεν αποδεχεται κυπελλα στη Ν2, αλλά αντ αυτών προσφερει βαθμολογια πολυνικους στα Σπριντ με βαση το Α,Ν,Ε.,τι θα αποφασιζατε? -
Ο χρήστης van έγραψε:
Δηλαδη ;
Μ' αρέσεις, γιατι καταβάθος και στο πίσω μέρος του μυαλού σου, είσαι επαναστατικός...
Ενίοτε και προβοκάτορας.
-
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Αποψη μου, επειδη εχω υπογραψει. Η συζητηση δεν εβλαψε ποτέ κανεναν. Μονο μ αυτή λυνονται τα προβλήματα. Τωρα. Αλλες λύσεις επιδεχονται συμβιβασμο, αλλες οχι. Αυτ'η οχι. Ομως, αν δεν πας, χανεις το δικηο σου, κι ο 'αντιπαλος' αποκτα ενα επι πλεον επιχειρημα, οτι δεν εισαι καλος συνομιλητης. Και μετα το πιπιλαει, στο κοπαναει για καμμια 10αριά χρόνια, και κανει κι αυτό που εχει αποφασισει, χωρις συνεπειες. Εστω μια πιθανοτητα κι αν εχεις να πεισεις, πας και συζητας!
Να ενα παραδειγμα, απαντηστε μου οι αρνητρικοι. Δεν αποδεχεται κυπελλα στη Ν2, αλλά αντ αυτών προσφερει βαθμολογια πολυνικους στα Σπριντ με βαση το Α,Ν,Ε.,τι θα αποφασιζατε?ε,και τι ειναι αυτο τωρα το υποθετικο που λες,γιατρε?
ειπαμε δεν θα κατσουμε να αποφασισουμε εμεις για αυτους,εγω ο,τι ηταν να προτεινω το προτεινα,δεν εχω κατι αλλο να προσθεσω.
αφου δεν τα δεχτηκαν και ουτε καν (ΦΥΣΙΚΑ) τα συζητησαν, δεν θα κατσω να υποθεσω ΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ και ΙΣΩΣ κλπ...
πιστευουν στον εαυτο τους,καλα κανουν,το αποτελεσμα των αποφασεων πριν καν καλα καλα αρχισουν οι αγωνες το βλεπουμε. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Να ενα παραδειγμα, απαντηστε μου οι αρνητρικοι. Δεν αποδεχεται κυπελλα στη Ν2, αλλά αντ αυτών προσφερει βαθμολογια πολυνικους στα Σπριντ με βαση το Α,Ν,Ε.,τι θα αποφασιζατε?Δεν εχει νόημα το πολυνίκους στα σπριντ, αφού δεν υπάρχει η Ν,Α,Ε...Αρα πάλι ενα Ν, θα πάρει την βαθμολογία ανάλογα με την θέση των κυβικών του, που τερμάτισε..., οπότε, αχρηστο το πολυνίκους, εφόσων θεν ξεχωρίζουν οι κατηγορίρες και οι κλάσεις...
Προτείνουμε για να προτείνουμε, ή προτείνουμε για να θεσμοθετούμε? ή θεσμοθετούμε για να μην εφαρμόζουμε?
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΠΡΟΣ ΟΜΑΕ-ΕΠΑ