-
-
Αναρωτιέμαι αν θα μπορούσαμε να πιούμε καφέ και στο ξενοδοχείο Ναϊάδες. Και νομίζω ότι θα ήταν και καλύτερη επιλογή για διανυκτέρευση..
-
[quote='blinkys']1/ efthymis (29/4 η 6/5 )
2/ dbekos (22/4 και μέχρι 27 Mαίου - όλες τις Κυριακές)
3/ kyr80 (22/4) edit μέχρι 6-5 όποτε θέλετε ακόμα και καθημερινές
4/ blinkys ( Oποτεδήποτε μετά το Πάσχα και μέχρι τον Ιούνιο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου )
5/ Ernani (Οποιαδήποτε Κυριακή εκτός από αυτή των εκλογών )
6/ Κίκιζας Γρηγόρης ( Οποιοδηποτε ΣΚ μετα το Πασχα, εκτος συγκλονιστικου απροοπτου )
7/ cosneo ( ..... )
8/ VolvoZeus ( ..... )
9/ Angel
10/sv2 (δεν το κάνουμε την Κυριακή των εκλογών όποτε γίνουν αυτές ?)
11/ Thomas_C200K (οταν μαθει ποτε βγαινουν τα γκρουπακια και η Αδεια Απολυσεως )
12/ loukas1947 (29/4. Γιατί ποιος μαμάει τις εκλογές; Θα τις κάνω τον Ιούνιο)
13/drakoumel666 Kαλη επιτυχία στη συνάντηση του 4ΤΦ καθώς και στον Αντωνάκη στις εκλογές, από μένα και τη Μαρίκα. Να μου πείτε να σας στείλω ντολμαδάκια.
14/ Orestisren (ημερομηνία σύντομα για να κανονίσω άδεια )
15/ kotetsi (οποιαδήποτε Κυριακή)
16. REALZEUS για λίμνη Πλαστήρα! Όποτε θέτε αρκεί να μην είναι εκλογές... για την Ελλάδα ρε γμτ! -
1/ efthymis (29/4 η 6/5 )
4/ blinkys ( Oποτεδήποτε μετά το Πάσχα και μέχρι τον Ιούνιο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου )
6/ Κίκιζας Γρηγόρης ( Οποιοδηποτε ΣΚ μετα το Πασχα, εκτος συγκλονιστικου απροοπτου )
7/ cosneo ( ..... )
8/ VolvoZeus ( ..... )
9/ Angel
10/sv2 (δεν το κάνουμε την Κυριακή των εκλογών όποτε γίνουν αυτές ?)
11/ Thomas_C200K (οταν μαθει ποτε βγαινουν τα γκρουπακια και η Αδεια Απολυσεως )
12/ loukas1947 (29/4. Γιατί ποιος μαμάει τις εκλογές; Θα τις κάνω τον Ιούνιο)
13/drakoumel666 Kαλη επιτυχία στη συνάντηση του 4ΤΦ καθώς και στον Αντωνάκη στις εκλογές, από μένα και τη Μαρίκα. Να μου πείτε να σας στείλω ντολμαδάκια.
14/ Orestisren (ημερομηνία σύντομα για να κανονίσω άδεια )
15/ kotetsi (οποιαδήποτε Κυριακή)
16. REALZEUS για λίμνη Πλαστήρα! Όποτε θέτε αρκεί να μην είναι εκλογές... για την Ελλάδα ρε γμτ!
17. Κωνσταντίνος για λίμνη Πλαστήρα , είναι και δίπλα μου.Οποιαήποτε ημερομηνία. -
Επειδή οι loukas1947 και drakoumel666 έχουν banαριστεί δια παντός , τους διαγράφω απο τη λίστα !
Οπότε, παραθέτω τα μέλη ....... 'εν ζωή' !1/ efthymis (29/4 η 6/5 )
7/ cosneo ( ..... )
8/ VolvoZeus ( ..... )
9/ Angel
10/ sv2 (δεν το κάνουμε την Κυριακή των εκλογών όποτε γίνουν αυτές ?)
12/ Orestisren (ημερομηνία σύντομα για να κανονίσω άδεια )
13/ kotetsi (οποιαδήποτε Κυριακή)
14/ REALZEUS για λίμνη Πλαστήρα! Όποτε θέτε αρκεί να μην είναι εκλογές... για την Ελλάδα ρε γμτ
15/ Κωνσταντίνος για λίμνη Πλαστήρα , είναι και δίπλα μου.Οποιαδήποτε ημερομηνία.ΥΓ: 1/ Παράκληση, μην με ταλαιπωρείτε με π@π@ριές, είμαι και μεγάλο παιδί και μπορεί να θυμώσω εύκολα
2/ @ Κωνσταντίνος : Aν τελικά 'παίξει το έργο' στη Λ. Πλαστήρα, θα σου ανατεθεί η σκηνοθεσία της σκηνής 'τσιμπούσι σε ταβέρνα'. Αντιλαμβάνεσαι τι εννοώ ......
-
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Επειδή οι loukas1947 και drakoumel666 έχουν banαριστεί δια παντός , τους διαγράφω απο τη λίστα !
Οπότε, παραθέτω τα μέλη ....... 'εν ζωή' !Ο drakoumel666 μπορεί να μην είναι ενεργό μέλος αλλά είναι εν ζωή και πολύ πιθανό να μας θάψει όλους.... Είχε και το καλό να καταλαμβάνει τη θέση υπ'αριθμό 13 που τώρα έλαχε στον kotetsi......
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
2/ @ Κωνσταντίνος : Aν τελικά 'παίξει το έργο' στη Λ. Πλαστήρα, θα σου ανατεθεί η σκηνοθεσία της σκηνής 'τσιμπούσι σε ταβέρνα'. Αντιλαμβάνεσαι τι εννοώ ......
Μήνυμα ελήφθει.
Over. -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Μήνυμα ελήφθει.
Over.Έτοιμος λένε!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μήνυμα ελήφθει.
Over.Έτοιμος λένε!
Εκσυγχρονιστήκαμε πλέον
Κάτι σαν πολυθενική δύναμη. -
Που να ξέρω κι εγώ ο απόστρατος...
Roger and Out Papa!
-
7/ cosneo ( ..... )
8/ VolvoZeus ( ..... )
9/ Angel
14/ REALZEUS για λίμνη Πλαστήρα! Όποτε θέτε αρκεί να μην είναι εκλογές... για την Ελλάδα ρε γμτ
15/ Κωνσταντίνος για λίμνη Πλαστήρα , είναι και δίπλα μου.Οποιαδήποτε ημερομηνία.
16/ InFiNiTy (22/4, μετά έχουμε να ψηφίσουμε την ΠΑΣΟΚαρα ) -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Οπότε, παραθέτω τα μέλη ....... 'εν ζωή' !Ο drakoumel666 μπορεί να μην είναι ενεργό μέλος αλλά είναι εν ζωή και πολύ πιθανό να μας θάψει όλους.... Είχε και το καλό να καταλαμβάνει τη θέση υπ'αριθμό 13 που τώρα έλαχε στον kotetsi......
Tίποτα δεν είναι τυχαίο
sorry δεν θα επαναληφθεί.
-
7/ cosneo (οποτεδήποτε, εκτός απροόπτου)
8/ VolvoZeus ( ..... )
9/ Angel
15/ Κωνσταντίνος για λίμνη Πλαστήρα , είναι και δίπλα μου.Οποιαδήποτε ημερομηνία.
16/ InFiNiTy (22/4, μετά έχουμε να ψηφίσουμε την ΠΑΣΟΚαρα -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Η λίμνη Πλαστήρα δεν ειναι κακή ιδέα, δεν έχει πάει και η ταυρίνα, αλλά επειδή μάλλον θα έρθουμε με το Λούπο, μας πέφτει λίγο μακριά χωρίς ανεφοδιασμό βενζινης. Mπορεί να μη μας βγάλει, αν πάμε και λίγο σβέλτα. Εγώ πάντως θα επιμείνω λιγο στη Β. Εύβοια, γιατί ειναι ένα μέρος όπου σαν φόρουμ δεν έχουμε πάει ποτέ.Για την ημερομηνία δεν έχω πρόβλημα, [τσιγκούνης mode]αν ειναι όμως να πάμε στις 22/4, καλό ειναι να μη μαζευτούμε και πάρα πολλοί, γιατί στις 21/4 έχω γενέθλια.[/τσιγκούνης mode]
το'δωσες το σαξο?
-
Όχι ακόμα, απλά θέλω να αποφύγω να το πάρω για διάφορους λόγους. Ένας από αυτούς να φυλάξω και λίγο τα λάστιχα, γιατί ξέρω οτι εκεί θα με πιάσουν τα διαόλια μου. Been there...
-
Καταλαβα. Κριμα παντως, περυσι εδωσε ρεστα το σαξακι
-
Καλά, μην το δένεις και σκοινί-κορδόνι οτι έτσι θα γίνει. Απλά υπάρχει η πρόθεση αυτή, μέχρι τότε μπορεί να το έχω μετανιώσει.
Μπορεί και να έχει πουληθεί βέβαια...
-
+taurus για Β.Εύβοια, λόγοι πολλοί
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
**Το σημείο συνάντησης οριστικοποιείται: **ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ !!!
Πανελλήνια Συνάντηση 4TF 2012