Mar 4, 2012, 12:05 PM

Ο χρήστης vlasis-b έγραψε:
με μεγαλη μου χαρα φιλε,αλλα ειναι λιγακι δυσκολο επειδη ειμαι απο πολυ μακρια και σπανια κατεβαινω στην αθηνα, κριμα παντως γιατι πριν 2 μηνες ειχα ερθει αθηνα αν σε ηξερα τοτε θα ερχομουν και χωρις το κιτ απλα για πλακα.
τωρα αν μπορεις εσυ που εισαι απο αθηνα και εχεις λανος να μου πεις ποσο βρισκεις εκει το κιτ extreme γιατι μου φαινεται περιεργη η τιμη που μου το δινει (παντως τη δευτερα θα το βαλω μεσα για αλλαγη)
και αν ηθελες μπορεις να μου πεις τι εχεις αλλαξει εσυ στο δικο σου και για να παρω καμια ιδεα
υστ:ηθελα να ρωτησω απο καιρο να ρωτησω ολους ,ποια η γνωμη σας για λανος με c20xe (προς θεου δεν ενδιαφερομαι για τετοια αλλαγη)απλα κουβεντα να γινεται

κάποια στιγμή που θα ξανακατέβεις εδώ είμαστε.το πόσο ακριβώς το περνάει η αντιπροσωπία δεν το γνωρίζω.ένα πρόγραμμα,ένα χταποδι με τελικό και το φίλτρο υπολογίζεται κάπου στα 800€.στο δικό μου φοράω φρένα απο astra f gsi 256x24,αναρτήσεις:αμορτισέρ koni sport (κίτρινα) με ελλατήρια H&R χαμηλώματος 3.5 cm,15αρες ζάντες,χειροποίητη εξάτμιση και μία θολόμπαρα.Το c20xe είναι μία πολύ καλή λύση για βελτίωση σε ενα Lanos.2.0L 150hp ατμόσφαιρα χωρίς να τα προδίδει καμια εξωτερική εμφάνιση παρά μονο στους δρόμους που θα ρίχνει τσα'ι' σε άλλα αυτοκίνητα.αυτή η μετατροπή κοστίζει καπου 2500-3000€ τοποθετημένο το μοτέρ.αν το βρεις κάπου στα 1500€ υπολόγισε εκτός από το μοτέρ,εγκέφαλο,πλεξούδα και σασμάν και φυσικά φρένα μπρός-πίσω και άξονα για τα πίσω φρένα αν δεν έχεις πίσω δισκόφρενα.Άλλη μια καλύτερη λυση είναι το c20let με μαμά turbo 2λιτρο και αυτο στα 200hp