-
Ο χρήστης scn έγραψε:
Ειμαστε ο,τι ειμαστε ΟΚ, αλλα μη γινουμε και πιο κατω απο τους Βουλγαρους, ημαρτον...
Ποιο κάτω από τους Βούλγαρους δεν είμαστε μισθολογικά (.....ακόμη). Για όλα τα άλλα, παίζεται.....
Σε όλα είμαστε κάτω από τους Βούλγαρους, με εξαίρεση τα σπίτια, όπου η Ελλάδα έχει τα περισσότερα και καλύτερα τετραγωνικά ανά κάτοικο σε όλη την υφήλιο. Οι μισθοί εκεί μπορεί να είναι πιο χαμηλοί, αλλά τα τρόφιμα είναι 55% φθηνότερα, η βενζίνη 30% φθηνότερη, τα ενοίκια 50% φθηνότερα, οι τιμές πώλησης των σπιτιών 60% φθηνότερες, το δημόσιο χρέος είναι μόλις 10% του ΑΕΠ και η χώρα τους παρουσιάζει μια αργή μεν αλλά σταθερή άνοδο.
+1
-
Εγω παντως για το motorsport μιλησα.
Θα μου πεις, αυτοι κανουν αγωνα στις Σερρες για το πρωταθλημα τους, εμεις δεν μπορουμε απο το...2007. Αρα και εκει χειροτερα ειμαστε.
Εδω μας εκαναν πλακα τα μεμετια με φωτο με την ημισεληνο στην ευθεια της πιστας προπερσι.
Τι να λεμε, υπομονη. Τα χειροτερα δεν εχουν ερθει ακομα... -
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Θα μου πεις, αυτοι κανουν αγωνα στις Σερρες για το πρωταθλημα τους, εμεις δεν μπορουμε απο το...2007. Αρα και εκει χειροτερα ειμαστε.
Εδω μας εκαναν πλακα τα μεμετια με φωτο με την ημισεληνο στην ευθεια της πιστας προπερσι.
Τι να λεμε, υπομονη. Τα χειροτερα δεν εχουν ερθει ακομα...Διεγράφη flame bait και εμμέσως επί προσωπικού δημοσίευση. Tο παρατραβάς... [Mod]
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Τι να λεμε, υπομονη. Τα χειροτερα δεν εχουν ερθει ακομα...Το ξαναγραφω διαφορετικα φιλε μου 'johanndelta , γιατι το εσουρου του φορουμ ..........
Υπαρχει περιπτωση να μπορουν να μπουν και χειροτεροι επιτροποι και να φτιαξουν χειροτερες αηδιες απ'αυτους τους φετινους ?
Το δεχομαι το αλλα εδω αυτοι , εχουν ξεπερασει καθε ενδεχομενο σε ολα τα θεματα .........
Θα μου πεις βεβαια πριν που μας διοικουσε ο μασαμπουκας ο απεριγραπτος παλι βριζαμε γιατι πιστευαμε οτι δεν μπορουσε το αθλημα να παει χειροτερα ..... -
-
Αποτελεσματα απο το site της ΟΜΑΕ
-
γιατί το αυτοκίνητο του αλυτάρχη μπήκε πριν τελειώσει ο αγώνας και βλέποντας το οι θεατές άρχισαν να φεύγουν (και με το δίκιο τους) ενώ στην αφετηρία βρισκόταν ακόμα ένα αυτοκίνητο.
και φυσικά έγινε ολίγον της ποπης. -
Ριτσωνα σημερα,φωτο.
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 817&type=1 -
-
ιστορικα,ν,α,ε,ντριφταμαξα ,πυραυλοκινητα,αντε μπας και μαζεψουμε συμμετοχες!....
α ρε κατακαημενη ρουμελη......
και μη πει κανενας 'δεν σου αρεσουν τα ντριφτ'...
-
κοσμο παντως ΕΙΧΕ!
συμμετοχες,ε,60 (+ 20 ιστορικους),ξεκινησαν σαφως λιγοτεροι απο 80,δν το λες κ επιτυχια...
παλι καλα,δυσκολα τα πραγματα φετος (για ολους).
δν τολμω να σκεφτω αρ. συμμετοχων σε εκτος Αθηνας αναβασεις...
θεαμα ετσι κ ετσι...ποιοι ντριφτερ,ρε παιδια ? ενας,κ αυτος δν τερματισε β'σκελος,εμεινε απο κατι...
(κριμα,μια χαρα το πηγαινε!)τι εγινε,'ψοφησαν' τα αλογα,τωρα που εχει μονο 100αρα....?
Καλη αγωνιστικη Χρονια,παντως,εστω κ δυσκολη!
Β. -
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
βιντεο απο το 2ο περασμα αλλα χωρις ντριφταδικες π@π@ριες.Kαλο το σημειο που εκατσες Σηφη .... ξεχωριζουν αυτοι που την και πατανε το ποδι τους στην αριστερη σε αριστερη σε δεξια σανιιιιιιδα ....κοτες , και πρεπει να βγαινουν στην εξοδο ισα που να πατανε οι δεξιες ροδες τους στην γραμμη ... ,(κι ετσι φαινεται αν πραγματι πηγαν γρηγορα στο πονηροτερο και κοματι ),διαφορετικα , τον Σεπτεμβρη μετεξεταστεοι
Οσο πανε και χειροτερευουν οι οδηγοι μας ......... η κριση ?Πολλα πολλα συγχαρητηρια στον Γιαννακη Κακεπακη του αναλογουν εν σχεση με την εμπειρια του , και την γνωση της αναβασης , μπραβο αγορι μου , εισαι μια ευχαριστη εκπληξη και δινεις ελπιδες , στις ασχημες ημερες μας !!!
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Kαλο το σημειο που εκατσες Σηφη .... ξεχωριζουν αυτοι που την και πατανε το ποδι τους στην αριστερη σε αριστερη σε δεξια σανιιιιιιδα ....κοτες , και πρεπει να βγαινουν στην εξοδο ισα που να πατανε οι δεξιες ροδες τους στην γραμμη ... ,(κι ετσι φαινεται αν πραγματι πηγαν γρηγορα στο πονηροτερο και κοματι ),διαφορετικα , τον Σεπτεμβρη μετεξεταστεοι
size]
Πραγματικα μ εντυπωσιασαν οι λαθος γραμμες. Βγαινεις απο τη δεξια προσπαθωντας να παρεις οση περισσοτερη φορα στην μικρη ευθεια μεχρι την αριστερη Κ7 (αν θυμαμαι καλα ή Κ6?-γερασα). Προς τι το στραμπουληγμα, και μαλιστα μερικων αργων αυτοκινητων που πρεπει να εκμεταλευονται οσο γινεται την φορα? Και τι δουλεια εχουν στη αριστερη να πατανε εκει που πατανε? Ξεχασαν οτι η στροφη εχει κορυφη κι η εξοδος αναποδη κλιση που σε στελνει? (σε σχεση με την εισοδο).
Δεν κανω τον εξυπνο ουτε μειωνω. Απλα υπενθυμιζω οτι αν δεν οδηγεις σωστα (το γρηγορα θα ερθει μονο του) στο σχολειο της Ριτσωνας, που θα το κανεις? -
Το είδαμε και αυτό, μεταλλικό μαρκούτσι με κάμερα από την έξω πλευρά και καταμεσής του παρμπρίζ. Ελπίζω να φορούσε πυρίμαχα εσώρουχα ο οδηγός όμως έτσι; Η ασφάλεια πρώτα...
Πάντως το απόλυτο φετίχ για τον σωστό θεατή είναι η προσωπική on board κάμερα με ιμάντα κεφαλής και χειριστήριο.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... wshPOuIb6oΑπολαμβάνεις αγώνα και μετά το έχεις σε βίντεο για να καλέσεις φίλους κανένα Σαββατόβραδο να το απολαύσετε παρέα με μπριζόλες. Μόνο προσοχή μην στρίψεις το κεφάλι προς τίποτα ξεχασμένα στο βουνό θηλυκά οπίσθια γιατί είτε θα τρέχεις να κάνεις μοντάζ ή θα καταλήξεις με την πιατέλα στο κεφάλι
-
Δεν εχω καταλαβει τι σας ενοχλησαν τα παιδια που συνηθως τρεχουν drift που δηλωσαν τα αμαξια τους στην saloon και ανεβηκαν να κανουν τον χαβαλε τους και να περασουν ομορφα.... Ναι υπαρχει και αυτο το στοιχειο στους αγωνες.... Το να περναμε ωραια και να το ευχαριστιομαστε.... ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ μεσα στην γενικη σας μαυριλα....
-
http://www.youtube.com/watch?v=q7eUnLqV ... ture=inbox
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Δεν εχω καταλαβει τι σας ενοχλησαν τα παιδια που συνηθως τρεχουν drift που δηλωσαν τα αμαξια τους στην saloon και ανεβηκαν να κανουν τον χαβαλε τους και να περασουν ομορφα.... Ναι υπαρχει και αυτο το στοιχειο στους αγωνες.... Το να περναμε ωραια και να το ευχαριστιομαστε.... ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ μεσα στην γενικη σας μαυριλα....Ξέρω ότι οι περισσότεροι θα με βρίσουν, αλλά συμφωνώ απόλυτα. Όχι μόνο δεν καταλαβαίνω τι ενοχλούν οι ντριφτάδες και οι υπόλοιποι της FS, αλλά συμφωνώ με την άποψη Περατινού που τους θέλει και στα ράλλυ.
Όπως είπε ο Roger Clark: 'Going sideways is the best thing you can do with your clothes on'.
-
http://www.youtube.com/watch?v=FbGp4kzb ... d2fD6huHnw
Aντι γεια αντι γεια , μιλαμ γεα πουλιιιι ντριφφφφ .......... κι 500αλογα για πλακ......
Τι τους θελαμε τους αγωνες σ'αυτην την χωρα .......παναγια μου ?
Υ.Γ. δεν ειχα προσεξει οτι ειχατε κανει και σχολια ,σχετικα μπραβο παιδια , εχει δικιο ο Κυριος Περατινος ΑΝ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΤΑΚΑ ......... ηταν παντα πολυ μπροστα ο ανθρωπος με τις σοφιες του ..............βλεπε σαλουν να εχει ο καθενας απο ενα κυπελο με τα εσκορτ να μην ιδρωνουν τα , κ.α. ωραια ..... αλλωστε το σλογκαν του ηταν παντα ... εμεις ....., στους αγωνες ....., αυτο .....εννοουσε !!!
-
Ο χρήστης TOMMI03 έγραψε:
Youtube VideoΑντιγράφω από τα σχόλια κάτω από το βίντεο:
'Δεν ξέρουμε κατά πόσο ισχύει αλλά όπως ακούσαμε μόνο ένα αυτοκίνητο από τα 80 που συμμετείχαν είναι στην γραμμή παραγωγής (EVO X). Food for thought'Σκληρές αλήθειες...
ΑΝΑΒΑΣΗ ΡΙΤΣΩΝΑΣ 2012