-
Καλημέρα-καλή βδομάδα-καλό μήνα-ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
στην παρέα μας.Μακάρι να είμαστε καλά και '.....ν'ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε.....'
όπου και να είναι αυτό.Έλειπα-ήρθα-ΘΑΡΘΩ............οικογενειακά Αυτή την φορά δεν έχουμε Ολυμπιακούς....... ξέρω έγω τι λέω....
Να βρούμε ένα τρόπο να βλέπουμε τα nicknames μας, όταν συναντάμε κάποιον,για να ξέρουμε με ποιόν μιλάμε.
ΙΔΕΑ.... απλές κονκάρδες,που είναι πολύ οικονομικές,με το σήμα του forum και απο κάτω το nickname του καθενός που θα έχει δηλώσει συμμετοχή μέχρι κάποια ημερομηνία.Να ρωτήσω πόσο κάνουν και πόσο γρήγορα μπορούμε να τις έχουμε ??????????.....Αν εγκριθεί...
-
Καλή Χρονιά Αγγελε!!
Οι κονκάρδες δεν είναι και τόσο απλό θέμα (θέλει πολλή δουλειά για να πάρει ο καθένας μία)!! Αλλά ετσι κι αλλοιώς γνωριζόμαστε πιά μεταξύ μας!!!
Αν δεν ξερεις κάποιον...ρώτα εμένα!!! -
Υπολογίστε και μένα (πιθανότατα)!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Καλή Χρονιά Αγγελε!!Οι κονκάρδες δεν είναι και τόσο απλό θέμα (θέλει πολλή δουλειά για να πάρει ο καθένας μία)!! Αλλά ετσι κι αλλοιώς γνωριζόμαστε πιά μεταξύ μας!!!
Αν δεν ξερεις κάποιον...ρώτα εμένα!!!Εντάξει..................ΔΟΜΗ μας........ θα ρωτάω εσένα΄.
-
Αν βολέψει, θα ρθω. Ιδωμεν....
-
και ΄γω εκει !
-
Θα έρθω κι εγώ
Κανονικά θα έπρεπε να διπλασιάσετε τα μελομακάρονα αλλά αρχίζω δίαιτα από Δευτέρα -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Θα έρθω κι εγώ
Κανονικά θα έπρεπε να διπλασιάσετε τα μελομακάρονα αλλά αρχίζω δίαιτα από ΔευτέραΩραία...και εγω ειμαι σε συνεχή δίαιτα!! Μην ανησυχείς...θα κάνουμε παρέα!!!
-
Νίκο, υπέκυψες τελικά στη δίαιτα του ανανά?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Νίκο, υπέκυψες τελικά στη δίαιτα του ανανά?Οχι τώρα είμαι στην διαιτα του ραβανί!....Τρώω τα πάντα,εκτός από ραβανί!
-
Χαχαχα, καλά, θα πω στη μητέρα μου ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ να φτάξει ραβανί, μπας και φάμε και οι υπόλοιποι από ένα κομμάτι.
-
Μέσα και ο Μανόλης (ev)...
-
Υπολογιστε και εμενα παρακαλω...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Χαχαχα, καλά, θα πω στη μητέρα μου ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ να φτάξει ραβανί, μπας και φάμε και οι υπόλοιποι από ένα κομμάτι.βρέ τι ραβανί? ραβανί θα κόψουμε?
(αν και στα νιάτα μου είχαμε σβήσει κεράκια σε κόλλητη σε ταψί με μουσακά !!! - άσχετο)
μήπως να σας φτιάξω εγώ μια βασιλόπιτα με τα χεράκια μου να μείνετε ούλοι
περιμένω να διαβάσω σχόλια τώρα για τις μαγειρικές μου ικανότητες !!! -
E αφού το περιμένεις ας μην μιλήσω καλύτερα!
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
βρέ τι ραβανί? ραβανί θα κόψουμε?
(αν και στα νιάτα μου είχαμε σβήσει κεράκια σε κόλλητη σε ταψί με μουσακά !!! - άσχετο)
μήπως να σας φτιάξω εγώ μια βασιλόπιτα με τα χεράκια μου να μείνετε ούλοι
περιμένω να διαβάσω σχόλια τώρα για τις μαγειρικές μου ικανότητες !!!κανείς; κρατιέστε άτιμοι, έτσι;
και αντί για νόμισμα, ο τυχερός θα βρει το τσόφλι από το αυγό...ενώ όλοι θα λένε ωχ...βρήκα το φλουρί!Μπα, η ζύμη είναι...
Όπως σε κάθε event, το ασθενοφόρο να είναι εκεί, και το Θριάσιο να έχει εφημερία γενική. -
Tελικά έχεις θάρρος εσύ!
όταν τα διαβάσει κάηκες..
-
είπαμε άπειρη-άπειρη αλλά όχι και τσόφλι απο αυγό βρε πάνο...έλεος δηλαδή... το πολύ-πολύ να βάλω αλάτι αντί για ζάχαρη
-
Αν εχω αυτοκινητο θα ερθω και γω.Επισης αν δεν εχω αυτοκινητο και δεν βρεχει παλι θα ερθω με μηχανακι.Αρα....μαλλον θα ερθω!!!(παρακαλω τον κουκ να μην κανει σχολια για το αυτοκινητο μου γιατι ....... θα του το πουλησω )
-
Μιχαλη, ο κουκος, ειναι κρυφο - ιταλοφιλος...
Αν δεν του βγαζει προβλημα το αυτοκινητο, δε το γουσταρει....
Ειναι αυτο που λεμε male bonding process...Οσο και να 'χει, οταν σκυλοβριζεις το αυτοκινητο σου, το αισθανεσαι ακομα περισσοτερο δικο σου, ρε παιδι μου! Δενεσαι!
Συνεπως, το δικο σου, δε θα τον ενδιαφερει!
Κοπή της πίτας του Forum