-
Είμαι σε δίλλημα ανάμεσα σε αυτά τα δύο μοντέλα. Το θέλω για καθημερινές διαδρομες 100ΚΜ κατά 90% και κατά 10% για off-road.Ποιο θεωρειται καλύτερο? Σαν εμφάνιση μου αρέσει λιγο πιο πολύ το Duster, είναι και πιο φθηνο, αξίζει το Qashqai (με τα 130 άλογα) τα παραπάνω λεφτά? Λέτε το Duster να βγάζει προβλήματα? (πολύ μου λένε να μην εμπιστευτώ την Dacia..).
Aπό αεροδυναμικής άποψης αλλά και γενικότερα πιο λέτε να έχει μικρότερη κατανάλωση σε εθνική οδό? -
Είμαι σε δίλλημα ανάμεσα σε αυτά τα δύο μοντέλα. Το θέλω για καθημερινές διαδρομες 100ΚΜ κατά 90% και κατά 10% για off-road.Ποιο θεωρειται καλύτερο? Σαν εμφάνιση μου αρέσει λιγο πιο πολύ το Duster, είναι και πιο φθηνο, αξίζει το Qashqai (με τα 130 άλογα) τα παραπάνω λεφτά? Λέτε το Duster να βγάζει προβλήματα? (πολύ μου λένε να μην εμπιστευτώ την Dacia..).
Aπό αεροδυναμικής άποψης αλλά και γενικότερα πιο λέτε να έχει μικρότερη κατανάλωση σε εθνική οδό? -
Εχουν συγκριτικο οι 4Τ Φεβρουαριου.
-
Για offroad το Duster.Παρότι τα 2 τους φοράνε το ίδιο σύστημα τετρακίνησης, το duster υπερισχύει σε δυνατότητες.
Για καθημερινή συμβίωση το QQ είναι σίγουρα πιο άνετο, και στο εσωτερικό σίγουρα πιο χλιδάτο και ποιοτικό και υποθέτω και λίγο πιο αθόρυβο.
Βέβαια με το Duster θα σου μείνουν κάποιες χιλιάδες euro στην τσέπη.
Από αξιοπιστία τo duster είχε κάποια παιδικά προβληματάκια στις πρώτες παρτίδες (πχ δείκτης βενζίνης), αλλά στις τελευταίες δείχνουν να έχουν εξαφανιστεί.Αλλά ούτως ή άλλως έχεις 3 χρόνια εγγύηση ή 100.000 km οπότε θα λυθεί στα πλαίσια εγγύησης αν τυχόν βγάλει κάτι.Αν μπορείς να συμβιβαστείς με το σήμα της φίρμας και το πιο λιτό εσωτερικό, θα κερδίσεις πολλά euro και καλύτερες οffroad δυνατότητες. Αν αντέχει η τσέπη σου να πληρώσει την επιπλέον διαφορά θα κερδίσεις ένα σύγχρονο εσωτερικό, το σήμα της Nissan και καλύτερες επιδόσεις.
DACIA DUSTER 1.5DCI VS QASHQAI 1.6 DCI 4*4