-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
να σου πω σε καποιο σασμαν citroen,......ψεματα θα πω.Βασίλη, νομίζω στα σασμάν της εποχής τα έβαζαν.
-
Αυτό είναι απο προπολεμικό σαζμάν Σιτροέν. Κάπου έχω δεί φωτογραφία απο σαζμάν Πανάρ PL17, επίσης με ένα ζεύγος γραναζιών 'ψαροκόκαλο'.
Το βασικό πλεονέκτημα του 'ψαροκόκαλου' έναντι της λοξής οδόντωσης είναι ότι εκμηδενίζει τα αξονικά φορτία στα έδρανα που στηρίζουν τους άξονες, ενώ μειονεκτεί σοβαρά σε πολλά άλλα σημεία (τριβές, κόστος κατασκευής κλπ).
Αργότερα, βέβαια, με την εξέλιξη της τεχνολογίας των υλικών και των μηχανουργικών κατεργασιών, η οδόντωση αυτή έπαψε να έχει λόγο ύπαρξης. -
Δεν εννοω το σχημα αλλα το συγκεκριμένου μεγεθους 3οροφης πολυκατοικιας γραναζι .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν εννοω το σχημα αλλα το συγκεκριμένου μεγεθους 3οροφης πολυκατοικιας γραναζι .απάντησα BILL σε βαριά βιομηχανία,έχω δει τέτοια γρανάζια (σε μέγεθος) στο εργοστάσιο λιπασμάτων στην Δραπετσώνα.
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
Δεν εννοω το σχημα αλλα το συγκεκριμένου μεγεθους 3οροφης πολυκατοικιας γραναζι .
απάντησα BILL σε βαριά βιομηχανία,έχω δει τέτοια γρανάζια (σε μέγεθος) στο εργοστάσιο λιπασμάτων στην Δραπετσώνα.
Καλα ντε ,μην βαρας!Θα παθεις τιποτα!
Την ειδα την απαντηση σου αλλα απευθυνομουν στον Ζηση τον
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
απάντησα BILL σε βαριά βιομηχανία,έχω δει τέτοια γρανάζια (σε μέγεθος) στο εργοστάσιο λιπασμάτων στην Δραπετσώνα.
τον αγα-πουλα
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
To '' '' τι είναι; Παρατσούκλι;
-
-
Μ' άρεσε
-
Θα ήθελα να ενημερώσω τους γνωστούς (και άγνωστους) φίλους ότι καθαρίζω την αποθήκη στην Δροσιά και χαρίζω σε όποιον θέλει και έχει τρόπο μεταφοράς διάφορα ανταλλακτικά για GS/A, όπως μπροστινό καπό, πίσω καπό, κοτσαδόρο, μαρσπιέ προφυλακτήρα (μόνο για GS) και ότι άλλο μπορέσω να βρώ. Τα πράγματα θα πρέπει να φύγουν μέχρι το επόμενο Σαββατοκύριακο. Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας μου κάνει ένα τηλεφώνημα για να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες 6947183460 ή ας μου στείλει ένα SMS καθώς μερικές φορές είναι δύσκολο να απαντήσω στην δουλειά, ή ας μου γράψει ένα pm και θα απαντήσω asap.
Περιμένω νέα σας.
Σταύρος
-
Κυριε Σταυρο,δεν ξερω αν με θυμαστε!!!ειμε ο μικρος που πριν 3 χρονια ειχαμε συναντη8ει στο χαλανδρι και σας ειχα μιλησει και μου ειχατε δωσει την καρτα του καρυαδη,δευτερα λυκειου τοτε με ονειρο να φτιαξω την παρατημενη gsa του πατερα μου.Τωρα πλεον ειμαι 20!!!η gsa αναστη8ηκε ειμαι πανευτυχης και μιας και μενω χαλανδρι κοντα στο μερος που δουλευεται που ειχαμε συναντη8ει!!!μπορω να ερ8ω με τη gsa μια βολτα οποτε μου πειτε να σας την δειξω και να μιλησουμε για τα ανταλακτικα ισως τα παρω εγω και τα χρειαστω στο μελλον για τη γριουλα μου!!!!! 8α επικοινωνησουμε το συντομοτερο,8α σας στειλω μηνυμα!!!
-
Γεια σου ρε Θάνο!
-
-
Κόλλησα με το wheelers dealers που έβαλε ο P6B. Nα και η εκπομπή με μια DS:
http://www.youtube.com/watch?v=bIQxzhUw ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=uOVi1rm0 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=B_X2tWG1 ... re=related -
Σαν χθές, 24 Απριλίου 1975, σταμάτησε η παραγωγή του Βάτραχου, με εξαίρεση κάποια ειδικά μοντέλα station wagon για ένα χρόνο ακόμα εώς το 1976! Σαν εχθές επίσημα, 37 χρόνια πέρασαν απο τότε, στο εργοστάσιο του Παρισιού Quai de Javel ή αλλιώς Quai André Citroën το υπ'αριθμόν 1.330.775 Βατραχάκι αποτέλεσε το τέλος παραγωγής της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΘΕΑΣ, ήταν μία DS 23 i.e Pallas με κωδικό χρώματος Blue Delta!
Uploaded with ImageShack.us
-
Copy - Paste...
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Copy - Paste...Το βαζει καθε χρονο;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Copy - Paste...
Το βαζει καθε χρονο;
κανε μου λιγακι ban.......
έχω άλλωστε την άδεια του δημιουργού.
ρώτησε τον ρε μαρτυριάρη.
-
Uploaded with ImageShack.us
κακές γλώσσες είπαν βλέποντας την φωτογραφία πως μόλις προσγειωθεί θα γέμιση το χώμα με lhm.
αμ δε. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Copy - Paste...
Το βαζει καθε χρονο;
Το χει ξανακάνει πάντως!
Πειστήρια:
Σαν σήμερα πριν 56 χρόνια παρουσιάστηκε ο Βάτραχος, στις 5 Οκτωβρίου 1955, ώρα 09:00 το πρωί, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού. Έως τις 09:45 π.μ. η Citroën είχε ήδη λάβει 749 παραγγελίες και για την πρώτη ημέρα συνολικά, ελήφθησαν 12.000 παραγγελίες. Έως την λήξη του Σαλονιού, οι παραγελίες ανήλθαν σε 80.000!!!! Χρόνια πολλά Βατραχάκι!!!!
viewtopic.php?f=16&t=27504&start=2985
κακές γλώσσες είπαν βλέποντας την φωτογραφία πως μόλις προσγειωθεί θα γέμιση το χώμα με lhm.
αμ δε.Σωστά, γεμίζει με LHS
Classic Citroen Forum