-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Γρηγορη δεν εχεις βαρεθει να γνωριζεις τα παντα?Δεν εισαι ουτε ο metcalfe ουτε ο harris.
ΦιλικαTo διατυπωνεις λαθος... Δεν εχω βαρεθει, να εχω ΑΠΟΨΗ, και μαλιστα τις περισσοτερες φορες, διατυπωμενη με στοιχεια διασταυρωμενα, αλλα και μετα απο προσωπικη εμπειρια. Κατι που αρκετοι χρηστες, παροτι στερουνται, -κατι που δεν ειναι κακο φυσικα- προσπαθουν μεσω ειρωνιας, προσβολων κτλ, να υποβιβασουν, αφου δεν εχουν ουσιαστικα να
αντιπαραθεσουν λογικα και εμπεριστατωμενα επιχειρηματα.Φιλικα παντα.
Συγγνώμη που θα γίνω κακός, αλλά αυτό εδώ θεωρείται άποψη;
Προσωπικα απο τις δυο φορες που ειχα την τυχη να κατσω στο διπλα καθισμα και να με πανε γρηγορη βολτα, μονο
μετροσεξουαλ δεν μου φανηκε. Ιαπωνικη high tech αλητεια μου φανηκε εμενα, ευκολακι να το πας 5/10, και μαλιστα με την μεγιστη δυνατη ασφαλεια, αλλα και πιθανοτατα οντας ο πιο γρηγορος εκει εξω, και αν ξερεις και πανε τα χερια σου, για να φτασεις στο 7-8/10 των δυνατοτητων του, εισαι με ενα 'μαχητικο' εδαφους, που κατατροπωνει στην κυριολεξια τα χλμ ασφαλτου που βρισκει μπροστα του, οπως κανενα αλλο τετρατροχο μεχρι και τα διπλασια χρηματα, σε εργοστασιακη παντα μορφη...Και φυσικά, σύμφωνα με όσα έχεις γράψει στο φόρουμ, οι απόψεις των συνομιλητών σου (κατόχων αυτοκινήτων ή αυτοκινήτων που έχουν οδηγήσει) ΔΕΝ μετράνε.
Συνέχισε.
-
Οτιδηποτε αρνητικο, ανηκει στην σφαιρα των 'ψεμματων', 'κακεντρεχιων', 'ζηλιας' κτλ, και συνηθως τιμωρειται, με αποβολη απο το εκαστοτε τοπικο του forum του Alfisti, με συνοπτικοτατες μαλιστα, φασιστικου τυπου διαδικασιες...
Γρηγόρη αυτό δεν ισχύει.
Κολήματα μπορεί να υπάρχουν όμως αρνητικές κριτικές γίνονται με τη σέσουλα αρκεί να μην ξεπερνούν κάποια όρια.
Και θα λεγα ότι στο θέμα αυτό το alfisti τα έχει καταφέρει εξαιρετικά. Αυτή τη στιγμή μπορεί να μπει κάποιος και να βρει μια εξαιρετική πηγή εμπειρίας και γνώσης σε οτιδήποτε αφορά τα alfa romeo (παλιά και καινούρια) και όχι ατέλειωτες σελίδες τρολαρίσματος από πειραγμένους.Τώρα για το φασιστικού που λες, μόνο και μόνο το ότι αποβλήθηκαν μαζικά κάποιοι μέχρι πρότινος mods (που ούτε ξέρω το λόγο για να είμαι ειλικρινής) δείχνει ακριβώς το αντίθετο.
Σχετικά με την Alba νομίζω ότι δεν υπάρχει άτομο που να μην αναγνωρίζει την αξία της προσφοράς της στο φόρουμ, όμως είναι λίγο ενοχλητικό να ποστάρει συνέχεια τα κακά νέα της AR με ένα ύφος 'Πέθανε ο θείος, πέθανε ο θείος...'.
Φιλικά πάντα Alba...
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Aπλα η ολη κατασταση κουραζει,μιλησες για το αλφιστι λες κ ειχες 10000 ποστς εκει,μιλησες για τους φιλους της αλφα που μιλανε συνεχεια για το παρελθον λες κ εχεις μιλησει με ολους τους αλφιστι του κοσμου...Ε με βαση το δικο σου σκεπτικο προτιμω να μαι αλφιστας να θυμαμαι σηκωμενους μπροστινους εσωτερικους τροχους και εναν απο τους καλυτερους v6 ever,παρα να μαι βαγκιτης και να χαιρομαι που περασα με το σιροκο μου τη διπλανη πορσε και ολο μου το παρελθον να ειναι οι συνκροναυτες και τα σκουριασμενα golf.Μερικα πραγματα δεν ειναι τυχαια και μην γινεσαι αμφισβητιας των παντων.Εκει χανεις καθε δικιο..
Κλασσικη συζητηση που εχει γινει 10αδες φορες εδω μεσαΟχι, μιλησα για το αλφιστι, το οποιο και παρακολουθω ( ) εδω και τρια χρονια, ασχετως εαν δεν εχω ουτε καν
γραφτει ως μελος. Επισης μιλησα για το alfisti, με βαση καποιες πληροφοριες-σχολια που ο ιδιος ο GB, μου ειχε
πει, και τωρα για προφανεις λογους, κανει οτι δεν ξερει, ή και δεν θυμαται στην πραγματικοτητα.
Οσοι με κατονομαζουν 'vagιτη' παρακολουθουν μεμονωμενες δημοσιευσεις μου, αλλα κυριως τις επιθεσεις αλλων χρηστων εναντιον μου, και δεν εχουν μια πληρεστερη εικονα για τα γραφομενα μου, αλλα και τις πεποιθησεις μου γενικοτερα.
Τα περι sciroccoclub forum, με τα αστεια και τις 'κοντρες' με Porsche δε θεωρω οτι υπαρχει κανεις που να τα παιρνει στα σοβρα, και προσωπικα ουδεποτε εχω υποστηριξει γενικως τετοιες ασαφεις και γελοιες καταστασεις.
Επιπλεον εχω αποδειξει με τα λεγομενα μου, και οι δημοσιευσεις υπαρχουν για οποιον θελει να δει, οτι δεν εχω οπαδικες αντιληψεις και δεν φοραω παρωπιδες με τις μαρκες.
Ολα αυτα, απο την στιγμη που ΚΥΡΙΩΣ θετικα σχολια εχω κανει για την Giulietta (εξαιρετικα σχολια για την οδικη συμπεριφορα της, την οποια και εχω οδηγησει 4 φορες),
για την 159tbi, αλλα και για το 500 Αbarth, ειδικα σε οτι αφορα τα οδηγικα τους χαρακτηριστικα.
Επισης, δεν εχω κρυψει, προσωπικο μου ερωτα, κολημμα ΤΡΕΛΟ, με παλαιοτερη AR, η οποια και επροκειτο να αποτελουσε οικογενειακο αυτοκινητο, μια 75 Τurbo America.
Απο την αλλη, επισης δεν εχω κρυψει τον ενθουσιασμο μου για καποια Γαλλικα μοντελα, οπως το DS3 THP, το οποιο θεωρω οτι καλυτερο στα γρηγορα μικρα, αλλα και το επερχομενο 208 στην ιδια εκδοση.
Τελος ιδιαιτερα θετικα εχω σχολιασει, (ποιος αλλωστε εχει κανει το αντιθετο βεβαια, αφου προκειται για εξαιρετικη περιπτωση) την GT86/BRZ της Τoyota/Subaru, αλλα και διατηρω ευχαριστες μνημες απο Ιαπωνικα σχετικα προσιτα αριστουργηματα οπως τα παλαιοτερα CRX-Vtec που κυκλοφορουσαν στους δρομους παλαιοτερα, και πιο προσφατα τα S2000.
Aυτα ετσι χοντρικα.
Οποτε τα περι 'vagιτη' καταλαβαινεις οτι ειναι αστεια. Απλως τυχαινει αυτη την εποχη, η VAG να ειναι 'Ο' Ευρωπαικος ΚΟΛΟΣΣΟΣ, που εχει την δυνατοτητα να παραγει μεγαλη ποικιλια αυτοκινητων, καποια απο τα οποια ειναι ιδιαιτερα ικανα και αξια, σε σχεση με αλλες αυτοκινητοβιομηχανιες, οι οποιες δεν εχουν το αντιστοιχο budget για να δειξουν στο επακρο τις δυνατοτητες και την τεχνογνωσια τους. Αυτο και μονο αρκει νομιζω, και οσοι μπορουν, αντιλαμβανονται, και δεν αναρωτιουνται 'τι, πως και γιατι'.... -
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Συγγνώμη που θα γίνω κακός, αλλά αυτό εδώ θεωρείται άποψη;
Εαν θελεις γινε λιγο πιο συγκεκριμενος, βλεπω απλα οτι δειχνεις το προφιλ μου στο link, τι ακριβως θελεις να πεις?
Προσωπικα απο τις δυο φορες που ειχα την τυχη να κατσω στο διπλα καθισμα και να με πανε γρηγορη βολτα, μονο
μετροσεξουαλ δεν μου φανηκε. Ιαπωνικη high tech αλητεια μου φανηκε εμενα, ευκολακι να το πας 5/10, και μαλιστα με την μεγιστη δυνατη ασφαλεια, αλλα και πιθανοτατα οντας ο πιο γρηγορος εκει εξω, και αν ξερεις και πανε τα χερια σου, για να φτασεις στο 7-8/10 των δυνατοτητων του, εισαι με ενα 'μαχητικο' εδαφους, που κατατροπωνει στην κυριολεξια τα χλμ ασφαλτου που βρισκει μπροστα του, οπως κανενα αλλο τετρατροχο μεχρι και τα διπλασια χρηματα, σε εργοστασιακη παντα μορφη...Nαι δεν βλεπω που το αστειο...Την πρωτη φορα πριν 3 σχεδον χρονια, με πηγε βολτα -και τον ευχαριστω πολυ-
χρηστης του Forum, και τυχερος κατοχος GT-R, μαλιστα πρωην οδηγος αγωνων, γνωστης του 'αθληματος', εξαιρετικη
γρηγορη βολτα στα Νοτια Προαστεια, και την δευτερη, πηγαμε μια ακομη πιο γρηγορη, (υπαρχει και In car video, καποιοι το εχουν δει) με αρκετα γνωστο ΝΥΝ και πολυ επιτυχημενο Ελληνα οδηγο αγωνων. Οπως καταλαβαινεις, -εαν καταλαβαινεις- ειναι προφανες οτι συζητωντας παραλληλα περα απο τις αρκετα γρηγορες βολτες, με δυο
ανθρωπους, κατοχους, ΑΛΛΑ το κυριοτερο γνωστες, που πιεζουν στα ορια και δεν πανε 'βολτα' απλα, μπορεις
να εχεις καποια εικονα, ΚΑΛΥΤΕΡΗ απο διαφορους χρηστες, που δεν εχουν δει το συγκεκριμενο αυτοκινητο, ουτε απο μεσα σταματημενο...Και φυσικά, σύμφωνα με όσα έχεις γράψει στο φόρουμ, οι απόψεις των συνομιλητών σου (κατόχων αυτοκινήτων ή αυτοκινήτων που έχουν οδηγήσει) ΔΕΝ μετράνε.
Συνέχισε.
Δεν εχεις καταλαβει τι γραφω, παιρνεις και καποιες λεξεις αποσπασματικα που εχω πει, και βγαζεις το -ατυχες- συμπερασμα
που θεωρεις οτι ισχυει.
Δεν ειπα οτι δεν μετρανε αποψεις κατοχων. Μετρανε και με το παραπανω. ΟΧΙ ομως σε ΑΠΟΛΥΤΟ βαθμο, οπως λανθασμενα αρκετοι νομιζουν, και οχι ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ, οπως επισης λανθασμενα νομιζουν.
Τι να το κανω εγω, εαν εσυ πχ εισαι κατοχος ενος Hot-hatch και μου πεις με σιγουρια ως κατοχος, οτι το δικο σου εχει το ΚΑΛΥΤΕΡΟ τιμονι, οταν πχ εχει γραφτει σε αρκετα κι εγκυρα δημοσιευματα οτι, οκ εχει καλο τιμονι, αλλα οχι το καλυτερο της αγορας, και εγω, ή καποιος αλλος στο Forum, ΔΕΝ ειναι κατοχος του δικου σου, ΑΛΛΑ το εχει οδηγησει υπο πιεση, ΚΑΙ το δικο σου, αλλα και 5-6 αλλα της ιδιας κατηγοριας, και εχει ταυτοχρονα βγαλει συμπερασμα το οποιο κινειται στα ιδιες αποψεις με αυτες των περισσοτερων δημοσιευματων, ξενων/Ελληνικων? Δεν ξερω εαν το καταλαβες τωρα, αλλα πιο απλα και Ελληνικα, δεν μπορω να το πω... -
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Γρηγορη δεν εχεις βαρεθει να γνωριζεις τα παντα?Δεν εισαι ουτε ο metcalfe ουτε ο harris.
Φιλικα+1
Δυσκολεύομαι πολύ να απαντήσω και να μην πάει σε προσωπικό επίπεδο.
Ελπίζω στην καθημερινή ζωή να μην είναι έτσι ο συγκεκριμένος χρήστης Γ.Κ και όλα (ναι αυτά τα πολλά) να είναι λόγω του παρεξηγήσιμου γραπτού λόγου.Φιλικά,παντογνώστη Γρηγόρη Κίκιζα.
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Φιλικα+1
Δυσκολεύομαι πολύ να απαντήσω και να μην πάει σε προσωπικό επίπεδο.
Ελπίζω στην καθημερινή ζωή να μην είναι έτσι ο συγκεκριμένος χρήστης Γ.Κ και όλα (ναι αυτά τα πολλά) να είναι λόγω του παρεξηγήσιμου γραπτού λόγου.Φιλικά,παντογνώστη Γρηγόρη Κίκιζα.
Εγώ το έχω πει σε μέλη του φόρουμ και θα το πω και απο εδώ...
Απο κοντά ο ΓΚ είναι γαμώ τα παιδιά! (ας βγουν να το πουν σε όσους το ειπα!) και οτι δεν εχει καμία σχέση ο in forum ΓΚ με αυτόν στον έξω κόσμο!
Απο κοντα και κουβέντα κάνεις σωστή και σε ακούει και τον ακους! -
Busso κάποτε ησαστε φιλαράκια ρε συ, χάθηκε αυτο το τατς των παλαιών εποχών
σε πέρασε απο την εξωτερική σε καμιά εσωτερική στροφή με τον εξωτερικό σηκωμένο στο εσωτερικό κ εχεις μεταλλαχθεί ετσι;;
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Busso κάποτε ησαστε φιλαράκια ρε συ, **χάθηκε αυτο το τατς των παλαιών εποχών **:(σε πέρασε απο την εξωτερική σε καμιά εσωτερική στροφή με τον εξωτερικό σηκωμένο στο εσωτερικό κ εχεις μεταλλαχθεί ετσι;;
Αυτο μονο ο ιδιος το ξερει, το γιατι...
-
εμ Φάου Βε δεν ήθελε;; ας τα λουστεί τωρα
-
δεν ειχε ανεβει καποτε ενα βιντεο με τον γκρεγκ κ ενα 147,σε μια ''αναβαση''?
επισης,ορθοτατη η παραθεση του θανου( ),χωρις πλακα.επειδη τον εχουν στησει στον τοιχο.κ καταληγω,ο γρηγορης μπορει να εχει ερθει σε αντιπαραθεση με καποιους.αλλα τελικως,ποσοι ειναι αυτοι με τους οποιους εχει ερθει σε αντιπαραθεση?επειδη βλεπω να του γραφουν οτι μαλωσε με τον εναν η με τον αλλο(βλεπε djet η οπως λεγεται),αλλα ποτε δεν γραφουν οτι μαλωσε(τεσπα,διαφωνουσε) με τους ιδιους!κ αυτο προσωπικα μου φαινεται τραγικο!αντι να βγαινουν να πουν κατι για μεταξυ τους αντιπαραθεση,μιλουν για αλλους?αυτο δεν λεγεται δικηγορος του διαολου?δλδ αν οσοι ειχαν ερθει σε αντιπαραθεση με τον γκρεγκ(μεταξυ των οποιων κ εγω),δεν εχουν προβλημα,οι αλλοι γιατι να εχουν?
-
Όχι, αυτό δεν λέγεται δικηγόρος του διαβόλου.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
οκ,πιθανως χρησιμοποιησα λανθασμενη εκφραση.πως λεγεται ομως?
-
------>
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
αντι να βγαινουν να πουν κατι για μεταξυ τους αντιπαραθεση,μιλουν για αλλους?αυτο δεν λεγεται δικηγορος του διαολου?δλδ αν οσοι ειχαν ερθει σε αντιπαραθεση με τον γκρεγκ(μεταξυ των οποιων κ εγω),δεν εχουν προβλημα,οι αλλοι γιατι να εχουν?Ο ανθρωπος ειναι απλα υπεροπτης ενω δε θα πρεπε. Δεν με ενδιαφερει αν σε συζητηση μου κανει τον καλο τον καμποσ η τον μπραβο.Σημασια εχει οτι ΟΙ...ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ προερχονται απο μια αναγνωση...καποιου αρθτου..στον καναπε του σπιτιου..στην τουαλετα η οτιδηποτε. Αυτο δε συνιστα γνωση.ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΕΙς ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΧΛΕΥΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΣ.Το βρισκω πολυ ανωριμο ενας ανθρωπος 35+ χρονων να εχει νοοτροπια 14 χρονου που διαβαζει burn out και 'την λεει' στα φιλαρακια στο σχολειο παιζοντας το ξερολλας.Ουτε ξερολλας ειναι ουτε τυπικα γνωστης.Κανενα προβλημα μεχρι εκει οταν δεν προκαλεις λεγοντας οτι το λεει το ταδε περιοδικο η να σου δωσω λινκ να δεις (το τελευταιο θα ξερεις οτι αποτελει epic inside joke στο φορουμ απο τοτε που το ειπε). Μπορεις να ψαξεις παλιοτερες διαμαχες μεταξυ εμου και του συγκεκριμενου χρηστη πανω σε θεματα αεροδυναμικης,κατασκευων,ελαστικων,ζαντων κλπ Μετα απο κεινες τις συζητησεις μας (λαθος μου που δεν ειχα καταλαβει το iq του ακομα τοτε) διαβαζοντας τον να λεει σε αλλο χρηστη παραπανω οτι 'σε ταπωσα τοτε στο θεμα που συζητουσαμε' μονο γελιο μου προκαλει.Εν τελει ο τυπος τα εχει πει και τα εχει δειξει ολα.Το οτι εφτασε στο σημειο να μου πει οτι θα στειλει εξωδικο σπιτι μου με τον δικηγορο του επειδη τον εβρισα σε ενα τοπικ ειναι δειγμα για το τι μιλαμε.Η υπογραφη μου ειναι ενα ακομα πιο ισχυρο δειγμα.Δυστυχως η κοινωνια αποτελειται απο πολλα τετοια ατομα.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Εαν θελεις γινε λιγο πιο συγκεκριμενος, βλεπω απλα οτι δειχνεις το προφιλ μου στο link, τι ακριβως θελεις να πεις?
Λάθος link έβαλα. Εννοούσα το link του post που παρέθεσα πιο πάνω.
Nαι δεν βλεπω που το αστειο...Την πρωτη φορα πριν 3 σχεδον χρονια, με πηγε βολτα -και τον ευχαριστω πολυ-
χρηστης του Forum, και τυχερος κατοχος GT-R, μαλιστα πρωην οδηγος αγωνων, γνωστης του 'αθληματος', εξαιρετικη
γρηγορη βολτα στα Νοτια Προαστεια, και την δευτερη, πηγαμε μια ακομη πιο γρηγορη, (υπαρχει και In car video, καποιοι το εχουν δει) με αρκετα γνωστο ΝΥΝ και πολυ επιτυχημενο Ελληνα οδηγο αγωνων. Οπως καταλαβαινεις, -εαν καταλαβαινεις- ειναι προφανες οτι συζητωντας παραλληλα περα απο τις αρκετα γρηγορες βολτες, με δυο
ανθρωπους, κατοχους, ΑΛΛΑ το κυριοτερο γνωστες, που πιεζουν στα ορια και δεν πανε 'βολτα' απλα, μπορεις
να εχεις καποια εικονα, ΚΑΛΥΤΕΡΗ απο διαφορους χρηστες, που δεν εχουν δει το συγκεκριμενο αυτοκινητο, ουτε απο μεσα σταματημενο...Μάλλον δεν καταλαβαίνω, όπως λες. Να κάνω μια ερώτηση όμως. Αν έρθει κάποιος άλλος που διαφωνεί μαζί σου και σου παραθέσει μερικά links από 'έγκριτα' site, χωρίς όμως να το έχει οδηγήσει, τί θα του πεις; Ρητορική είναι η ερώτηση, δεν χρειάζεται να απαντήσεις.
Δεν εχεις καταλαβει τι γραφω, παιρνεις και καποιες λεξεις αποσπασματικα που εχω πει, και βγαζεις το -ατυχες- συμπερασμα
που θεωρεις οτι ισχυει.
Δεν ειπα οτι δεν μετρανε αποψεις κατοχων. Μετρανε και με το παραπανω. ΟΧΙ ομως σε ΑΠΟΛΥΤΟ βαθμο, οπως λανθασμενα αρκετοι νομιζουν, και οχι ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ, οπως επισης λανθασμενα νομιζουν.
Τι να το κανω εγω, εαν εσυ πχ εισαι κατοχος ενος Hot-hatch και μου πεις με σιγουρια ως κατοχος, οτι το δικο σου εχει το ΚΑΛΥΤΕΡΟ τιμονι, οταν πχ εχει γραφτει σε αρκετα κι εγκυρα δημοσιευματα οτι, οκ εχει καλο τιμονι, αλλα οχι το καλυτερο της αγορας, και εγω, ή καποιος αλλος στο Forum, ΔΕΝ ειναι κατοχος του δικου σου, ΑΛΛΑ το εχει οδηγησει υπο πιεση, ΚΑΙ το δικο σου, αλλα και 5-6 αλλα της ιδιας κατηγοριας, και εχει ταυτοχρονα βγαλει συμπερασμα το οποιο κινειται στα ιδιες αποψεις με αυτες των περισσοτερων δημοσιευματων, ξενων/Ελληνικων? Δεν ξερω εαν το καταλαβες τωρα, αλλα πιο απλα και Ελληνικα, δεν μπορω να το πω...Εδώ έκανες λάθος στην ποιότητα του εσωτερικού του twingo (και δεν το παραδέχτηκες) και θέλεις να μιλήσεις για θέματα που αφορούν το τιμόνι και τις συνθήκες υπό πίεση κλπ χρησιμοποιώντας links από το internet;
-
ρε πασχο,δεν διαφωνω οτι ειχατε βρεθει σε αντιπαραθεση.κ εγω το ιδιο,οπως κ αλλοι.
αλλα για ποιο λογο να το κρατας μανιατικο?τι θελω να πω?αν εχεις τις πραγματικες γνωσεις κ το επιπεδο,δε θα καθησεις να ασχοληθεις με παθιασμενους(κατα γενικη ομολογια) ημιμαθεις(πιθανως).τον αφηνεις να πει οτι θελει κ εισαι οκ.οσοι πρεπει να καταλαβουν,θα καταλαβουν..
κ το σημαντικοτερο.εσυ ΟΝΤΩΣ ηρθες σε αντιπαραθεση,οποτε λογικο να του το λες.λοιποι?ελπιζω να κατανοεις τι θελω να πω.. -
Ο λογος που ασχολεισαι ειναι επειδη καμια φορα μπαινεις σ αυτο το φορουμ αν εχεις χρονο και κοιτας τι γινεται ετσι για χαβαλε..οταν δω κατι τραγικο απο κικιζα θα τον κοροιδεψω.Τοσο απλα.Χωρις ΠΑΛΙ να του αραδιασω ολες τις αρχες της ρευστομηχανικης.Μια φορα το κανα (αντε οκ 2,3..) και απλα του το χω ξαναπει.οποτε τον βρισκω (απο τυχη πια γιατι δεν πολυμπαινω) θα τον κοροιδευω.Δε του κανω κατι το ξερω,απλα γουσταρω αν καποιος μπει τυχαια στο φορουμ απο google κλπ να ξερει με τι ανιδεο εχει να κανει και να μην τον παρει στα σοβαρα.Καποιος αυτο μπορει να το βλεπει λαθος.Σορρυ,sue me as kikizas,αν και πλεον εχει ακριβθνει κι αυτο..
-
Μια άλλη απορία: Όλα αυτά τα κατεβατά που γράφετε δε βαριέστε να τα διαβάζετε; Εννοώ πολύ μπλα μπλα για αναρτήσεις, μηχανικά μερή και ουσία 0. Συμπέρασμα δεν βγαίνει και το μόνο αποτέλεσμα είναι να ακυρώνονται τα τοπικά της Opel,
της Alfa Romeo, του Scirocco και άλλων. Έγραψε ο ένας ανέλυσε ο άλλος και πάει λέγοντας για δεκάδες σελίδες. -
ωρε μανωλιο(τροπος του λεγειν),
μη μαλωσουμε κ μεταξυ μας!το θεμα ειναι να μη χαλαμε τη ζαχαρενια μας!ακου εκει να σου κανω μηνυση..
οσο ναναι ομως,ειναι ασχημο να βλεπεις τους παντες να πεφτουν πανω του. -
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Μια άλλη απορία: Όλα αυτά τα κατεβατά που γράφετε δε βαριέστε να τα διαβάζετε; Εννοώ πολύ μπλα μπλα για αναρτήσεις, μηχανικά μερή και ουσία 0. Συμπέρασμα δεν βγαίνει και το μόνο αποτέλεσμα είναι να ακυρώνονται τα τοπικά της Opel,
της Alfa Romeo, του Scirocco και άλλων. Έγραψε ο ένας ανέλυσε ο άλλος και πάει λέγοντας για δεκάδες σελίδες με τη πλήρη υποστήρηξη των mods βέβαια.Είσαι
ΑLFA ROMEO FORUM