-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
ρε παιδες,γιατι δεν ηρεμειτε λιγο?δλδ μονο σε μενα φαινεται ασχημη αυτη η κατασταση?
ειδικα οι διαχειριστες,γιατι τετοια μανια με τον γκρεγκ?αν σας εχει πει βλακειες μεσω πμ(επειδη κατι τετοιο αντιληφθηκα,μπορει κ να λανθανω κ αν λανθανω να με συγχωρεσετε),για ποιο λογο δεν του απαντατε κ εσεις μεσω πμ αλλα προτιματε δημοσιως?Γενικα εχει πει βλακειες και προσπαθει να τις υποστηριξει με 250 λινκς, αρθρα, βιντεο μεχρι να καταφερουμε να τον πεισουμε οτι ισχυει το αντιθετο με καμια 10αρια σελιδες ποστς. Τωρα δεν μπορει να αποδειξει τιποτα και υπεκφευγει.
Με το συμπαθειο δηλαδη αλλα δε γινεται να νομιζεις πως παντα εχεις δικιο, να διαψευδεις τους παντες και τα παντα επειδη απλα υποθετεις και μπορεις να χρησιμοποιησεις εναν ''μανδυα'' επιχειρηματων ενω οταν δεν μπορεις να το κανεις απλα βρισκεις προφασεις να τη σκαπουλαρεις για να μη θειχτει η ξερολαγνεια σου.
Ενα απλο πραγμα του ζητηθηκε να απαντησει, σε ενα και μονο ποστ. Ολοι μας εχουμε κανει καποιο offtopic σχολιο σχεδον σε ολα (αν οχι σε ολα) τα threads με την ανοχη των mods και τωρα του δινουν το ΟΚ και δεν απανταει??Μιλησε συγκεκριμενα, ΠΟΤΕ και ΤΙ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ. Οχι με αοριστολογιες. Αυτο το κανουν δεκαχρονα παιδακια.
Εμενα το 90% των δημοσιευσεων μου, εχουν επιχειρηματολογια, σε συνδυασμο με προσωπικη εμπειρια.
Δεν εχουν ΚΥΡΙΩΣ τρολλαρισμα, ειρωνια, χασκογελακια, οπως συμβαινει εδω με πολλους χρηστες.
Αλανθαστος ειναι μονο ο θεος. Κανεις αλλος. Ομως παροτι για αρκετους 'οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια',
το δικιο, και η αληθεια παραμενουν, και ας νομιζουν καποιοι οτι με το να 'δικαζουν' ΑΟΡΙΣΤΑ, αυτοματως γινονται αυτοι 'σωστοι' και εχουν 'δικιο'. Οι αντιπαραθεσεις μου με συγκεκριμενους χρηστες του Forum ειναι αρκετες, και καποιες εχουν κρατησει κουραστικα πολυ, ομως στις περισσοτερες ειχα και ΕΧΩ δικιο. Οχι σε ολες φυσικα, στις περισσοτερες ομως ναι, και ειδικοτερα στο συγκεκριμενο τοπικο.
Τα υπολοιπα που λετε και εσυ και αλλοι γενικως και αοριστως, ειναι μηπως και φερετε την κουβεντα στα μετρα σας, αφου
στερειστε επιχηρηματολογιας, και τεκμηριωσης επι της ουσιας...Σε τετοιο τρυπακι ομως εγω, δεν μπαινω.Για θεματα ΕΚΤΟΣ Scirocco, σε αντιστοιχα τοπικα, ας αναπτυξουν την κουβεντα, ή και με π.μ, οσοι θελουν διαλογο, και οχι
να ειρωνευτουν, ή ζητησουν τα ρεστα...
Εχει καταντησει ΑΗΔΙΑ, να μετακινουνται χρηστες απο αλλα θεματα, και να ζητανε τα ρεστα σε αλλα τοπικα, για θεματα
απο αλλες κουβεντες, σε αλλο χρονο, και σε λαθος τοπικα...
Αμα ειναι ετσι, να καταργηθουν οι τιτλοι, και να γινει ενα αοριστο γενικο ηλεκτρονικο καφενειο...Σε οτι αφορα το θεμα της αναρτησης του Vectra, που καποιοι κοπτονται ξαφνικα, για να μετρησουν τα λαθη μου, και να με 'κολλησουν στον τοιχο', σε ασχετο χρονο, και ασχετο τοπικο, η απαντηση θα δωθει εκει που πρεπει λιαν συντομως...
Oσιος Κικιζας ο Ιερομαρτυρας!!!!!!!!!!
-
σωκρατη(αν αυτο ειναι το ονομα σου.. )
δεν ειμαι καθολου ξενερωμενος με το αυτοκινητο.αν προσεξεις,δεν λεω κατι αρνητικο για το αυτοκινητο.αλλα κανω πλακα,για οσα λεμε για τους κατοχους του,που δυστυχως,καποιοι,πολλοι η λιγοι,ειναι καγκουρες.δλδ οποιος δεν εκθειαζει κ θεοποιει-ιδανικοποιει το αυτοκινητο του ειναι ξενερωμενος?
απο το αυτοκινητο μου αρεσουν αρκετα(αλλιως δεν θα το επελεγα αλλωστε).μερικα απο αυτα ειναι(παντα δεδομενης της κατηγοριας του αυτοκινητου αλλα κ της τιμης του)
η πραγματικα μεταμορφωσιμη(αν ειναι σωστος ορος),ηλεκτρονικα ρυθμιζομενη αναρτηση του
το ταχυτατο κ οικονομικοτατο αυτοματο κιβωτιο ταχυτητων του
η ποιοτητα των εργοστασιακων δερματινων καθισματων
η σχεδιαση κ εφαρμογη κ στηριξη τοσο των εμπροσθιων οσο κ των οπισθιων καθισματων(τουλαχιστον για μενα με 1.9μ υψος κ 86-90κγ βαρος)
οι επιδοσεις του
η καταναλωση του(δεδομενων των επιδοσεων)
η αγαπη του για ταξιδια κ μεσαιες-ανοιχτες καμπες
η καλη αποδοση του βασικου εργοστασιακου ηχοσυστηματος
ο εξωτερικος σχεδιασμος(κ αλλα που πιθανως ξεχνω αυτη τη στιγμη)
στα αρνητικα του
οτι ειναι γερμανικο(παλαιοτερα δεν ειχα προβλημα,αλαλ πλεον μετα τα καμωματα της μερκελ-σαρκοζι που βγηκαν στην επιφανεια,απεχθανομαι τα γερμανικα κ γαλλικα προιοντα)
η καταναλωση(το εγραψα κ στα θετικα,αλλα αλλο να σου λεει μεση 6,2 κ αλλο να εχεις με ποδι πουπουλο 8,2λτ/100χλμ-30% επιπλεον)
το τιμονι που εν συγκριση με μινι,αλφα κ σιβικ,δεν ειναι ουτε τοσο γρηγορο,ουτε βεβαιως τοσο πληροφοριακο(τυπικο βαγκ δλδ)
η κακη κατανομη βαρους που το καθιστα κρουιζερ κ οχι σπορ(στα φρενα ο πωπος ελαφρωνει περισσοτερο απο οτι ΕΓΩ θα ηθελα,αλλοι μπορει να βολευονται,αλλα εγω πλεον ψαχνω γραμμες,οχι πορτες..)
η εργοστασιακη εγγυηση των μολις 2 ετων(σιγα μη πληρωσω για επεκταση)
η κατα πολλους μετρια αντιπροσωπευση της εταιριας εν ελλαδι.
οτι ειναι κ θεωρητικα(βλεπε αδεια κυκλοφοριας) αλλα κ πρακτικα(βλεπε διαταξη οπισθιων καθισματων),αποκλειστικα 4θεσιο
ο εσωτερικος σχεδιασμος
(κ αλλα που πιθανως να ξεχναω.εχω πληρη συνειδηση του τι αγορασα.δεν το θεωρω ουτε το ομορφοτερο,ουτε το ταχυτερο,ουτε το πιο στριφτερο,ουτε το πιο ανετο,ουτε ουτε ουτε.
εν ετει 2009,πηρα το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ALL AROUND αυτοκινητο που υπηρχε στα 28κ € που δαπανησα(εκτος του μινι,που ειχα προηγουμενως κ δεν ηθελα παλι ιδιο).κ ακομα κ το 2012 δεν ξερω αν υπαρχει σε αυτατα χρηματα καλυτερο.εκτος του μινι,πιθανως η τζουλιετα(βγαζω την κακασχημη μερκελικη σειρα 1,δεν ασχολουμαι πλεον με αλλα γερμανικα εκτος του δικου μου),που ομως δεν εχω οδηγησει,για να μπορω να εκφερω αποψη.
ελπιζω να σε καλυψα -
Με 28Κ μονο ενα αμαξι θα σκεφτομουν... DS3 αααααααγ...
(Μονο αν εβαζαν τον TBI στο Abarth Punto και η τιμη του εφτανε καπου εκει κι οχι παραπανω, θα ειχα εναν μικρο ενδοιασμο)
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Με 28Κ μονο ενα αμαξι θα σκεφτομουν... DS3 αααααααγ...(Μονο αν εβαζαν τον TBI στο Abarth Punto και η τιμη του εφτανε καπου εκει κι οχι παραπανω, θα ειχα εναν μικρο ενδοιασμο)
Ρε Βασιλη θα εδινες 28.000 € για ενα μικρο αυτοκινητο? (δεν εννοω να τα δωσεις για ενα Scirroco αλλα, αλλοι με τοσα χρηματα αγοραζουν αυτοκινητα μικρομεσαιας και μεσαιας κατηγοριας.)
Θυμαμαι βεβαια οτι ειχες πει οτι βαρεθηκες τα μεγαλα αυτοκινητα...
-
Συγγνωμη για τις 3 φορες της αναρτησης μου.........μαλλον τεχνικο το θεμα
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Με 28Κ μονο ενα αμαξι θα σκεφτομουν... DS3 αααααααγ...
(Μονο αν εβαζαν τον TBI στο Abarth Punto και η τιμη του εφτανε καπου εκει κι οχι παραπανω, θα ειχα εναν μικρο ενδοιασμο)
Ρε Βασιλη θα εδινες 28.000 € για ενα μικρο αυτοκινητο? (δεν εννοω να τα δωσεις για ενα Scirroco αλλα, αλλοι με τοσα χρηματα αγοραζουν αυτοκινητα μικρομεσαιας και μεσαιας κατηγοριας.)
Θυμαμαι βεβαια οτι ειχες πει οτι βαρεθηκες τα μεγαλα αυτοκινητα...
Να στο πω αλλιως... Ειναι πιο μαγκια/λογικο/σωστο να δινεις 28-30Κ για το Mini;
Γιατι εδω μεσα εχεις δει ποσα Mini S κυκλοφορουν...Και ναι, θα εδινα 28Κ για μικρο αυτοκινητο, για πολλους λογους που μπορω να στους εξηγησω... Ειτε αυτα τα λεφτα ηταν για το DS3 Racing ειτε για το υποθετικο Abarth. Δεν θα εδινα ομως 20Κ για να παρω τα αντιστοιχα Polo κλπ ακομα κι αν ηταν καλυτερα (που δεν τιθεται θεμα συγκρισης αλλα τεσπα)
ΥΓ. Γιατι ποτε ειπα οτι μ'αρεσαν τα μεγαλα για να τα βαρεθω κιολας;
Τελος απο εμενα το off-topic!
-
το μεγεθος τι σχεση εχει με το κοστος αγορας του οχηματος?αν ηταν ετσι,τα λεωφορεια η τα φορτηγα θα ηταν ακριβοτερα κ απο μπουγκατι βεηρον..
το ντιεστρουα για μενα εχει καποια τρανταχτα αρνητικα.πρωτον γαλλικο(δεν θα πληρωνω εγω τα γαμησιατικα του σαρκοζι,οσοι πιστοι χρηματοδοτηστε τον επιπλεον,αφου δεν σας τα παιρνει αρκετα μεσω φορων ελληνικου κρατους),δευτερον καγκουριζε μεταμοντερνα αισθητικη αντιγραφη του μινι(για τους καγκουρες δεν χρειαζεται κ αισθητικη βελτιωση βεβαιως..),τριτον δεν φερει πετρελαιοκινητηρες(τουλαχιστον εν ελλαδι) κ τεταρτον,η δυνατη βενζινοκινητη εκδοση του,δεν φερει αυτοματο κιβωτιο.
ολα αυτα ειναι προσωπικη αποψη βεβαιως..υ.γ.
τι παει να πει ειναι λογικο κ σωστο?ο καθενας εχει τα κριτηρια του κ με βαση αυτα κινειται κ παιρνει αποφασεις. -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
το ντιεστρουα για μενα εχει καποια τρανταχτα αρνητικα.
1)πρωτον γαλλικο(δεν θα πληρωνω εγω τα γαμησιατικα του σαρκοζι,οσοι πιστοι χρηματοδοτηστε τον επιπλεον,αφου δεν σας τα παιρνει αρκετα μεσω φορων ελληνικου κρατους),
2)δευτερον καγκουριζε μεταμοντερνα αισθητικη αντιγραφη του μινι(για τους καγκουρες δεν χρειαζεται κ αισθητικη βελτιωση βεβαιως..),
3)τριτον δεν φερει πετρελαιοκινητηρες(τουλαχιστον εν ελλαδι) κ τεταρτον,
4)η δυνατη βενζινοκινητη εκδοση του,δεν φερει αυτοματο κιβωτιο.υ.γ.
τι παει να πει ειναι λογικο κ σωστο?ο καθενας εχει τα κριτηρια του κ με βαση αυτα κινειται κ παιρνει αποφασεις.- Πηρες γερμανικο ομως, καμια διαφορα δεν εχει (οπως ανεφερες πριν).
- Αντιγραφη του Mini. Δειξε μου τα σχεδια και βρες μου ενα σημειο στο οποιο ειναι αντιγραφη του Mini.
- Εχει.
- Καθε δυνατη βενζινοκινητη εκδοση που σεβεται τον εαυτο της δεν πρεπει να φερει αυτοματο κιβωτιο. Για τα υπολοιπα (γιατι κλπ) μπορεις να διαβασεις στα μικρα GTI.
ΥΓ. Εν μερει σωστο, ο καθενας κανει τις επιλογες του. Αν εχεις να πληρωσεις, παρε και Lada και δωσε 100Κ αμα λαχει!
-
1)πηρα γερμανικο οταν δεν ηταν τα πραγματα ετσι.η μαλλον οταν δεν ειχε ξεμπροστιαστει η καριομερκελ.τωρα δεν θα ξαναπαιρνα οπως δηλωσα εξαλλου.
2)οι επιλογες χρωματικης διαφοροποιησης της οροφης δεν σου λενε κατι?
3)αν εχουν φερει τελικως πετρελαιοκινητηρες στην ελλαδα,παω πασο.απλως μπηκα προ ολιγου στην ιστοσελιδα τους κ δεν αναφερει κατι.
4)εχεις δικιο.αφου το λες εσυ,τοτε η δικη μου δυνατη βενζινοκινητη εκδοση,δεν σεβεται τον εαυτο της..ανυπομονω να γραψετε οι γνωστες το ευαγγελιο της αυτοκινησης,να το αγορασουμε κ να το φερουμε παντα μαζι μας,εμεις που δεν γνωριζουμε κ τοσα.θα παρακαλουσα να περιλαμβανει κ τις δεκα εντολες(βλεπε ου αγορασεις αυτοματο κιβωτιο καθοτι δεν σεβεται τον ισχυρο βενζινοκινητηρα,ου αγορασεις ιαπωνικο καθοτι ψυγειο,ου αγορασεις ιταλικο γιατι χαλαει,ου αγορασεις γερμανικο γιατι δεν φερει ψυχη,ου αγορασεις γαλλικο γιατι ειναι gayoriented,ου αγορασεις αγλλικο γιατι θασαι fashion victim,ου αγορασεις ρωσικο γιατι θα σε αποκαλεσουν ρωσοποντιο,ου αγορασεις ελληνικο γιατι οι κουφαλες θα μας τα φανε κ καταβαθος ζηλευουμε που αυτοι εφτιαξαν ελληνικο ενω εμεις πινουμε φρεντοεσπρεσσο μετριο κτλ..) -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
2)οι επιλογες χρωματικης διαφοροποιησης της οροφης δεν σου λενε κατι?
4)εχεις δικιο.αφου το λες εσυ,τοτε η δικη μου δυνατη βενζινοκινητη εκδοση,δεν σεβεται τον εαυτο της..ανυπομονω να γραψετε οι γνωστες το ευαγγελιο της αυτοκινησης,να το αγορασουμε κ να το φερουμε παντα μαζι μας,εμεις που δεν γνωριζουμε κ τοσα.θα παρακαλουσα να περιλαμβανει κ τις δεκα εντολες(βλεπε ου αγορασεις αυτοματο κιβωτιο καθοτι δεν σεβεται τον ισχυρο βενζινοκινητηρα,ου αγορασεις ιαπωνικο καθοτι ψυγειο,ου αγορασεις ιταλικο γιατι χαλαει,ου αγορασεις γερμανικο γιατι δεν φερει ψυχη,ου αγορασεις γαλλικο γιατι ειναι gayoriented,ου αγορασεις αγλλικο γιατι θασαι fashion victim,ου αγορασεις ρωσικο γιατι θα σε αποκαλεσουν ρωσοποντιο,ου αγορασεις ελληνικο γιατι οι κουφαλες θα μας τα φανε κ καταβαθος ζηλευουμε που αυτοι εφτιαξαν ελληνικο ενω εμεις πινουμε φρεντοεσπρεσσο μετριο κτλ..)-
Αρα και η Υψιλον και το Fabia ειναι αντιγραφες του Mini. Μαλιστα. Τι να πω, γαματη λογικη...
Αρα ολα τα ασπρα αμαξια ειναι αντιγραφες του πρωτου ασπρου αμαξιου! Hell YEAH! -
Κριτηριο για εμενα ειναι η σπορ κατασκευη αυτων των επιπεδων να ειναι χειροκινητη κι οχι auto που κανει ο,τι του ερθει οποτε του ερθει.
Εσυ πριν λιγο αλλωστε ειπες: 'τι παει να πει ειναι λογικο κ σωστο?ο καθενας εχει τα κριτηρια του κ με βαση αυτα κινειται κ παιρνει αποφασεις.'
Αλλα φασκουμε και αντιφασκουμε γενικως εδω μεσα.
-
-
εσυ ειπες οτι το αυτοματο δεν σεβεται τον ισχυρο βενζινοκινητηρα.εγω δεν ειπα οτι το χειροκινητο δεν τον σεβεται..οποτε αλλος ειναι ο εγκαθετος που δεν μπορει να καταλαβει οτι τα κριτηρια διαφερουν..
η υψιλον δεν μοιαζει εμφανησιακα με το μινι.επισης η υψιλον εχει βαμμενα κ τα πιλλαρς κ την οπισθια θυρα κ αν δεν λανθανω κ το καπο.οποτε οτι του φανη,του λωλοστεφανη..
η φαμπια σαφως κ αντιγραφει τα μινι σε αυτο το θεμα .αν κ 5θυρη κ σαφως πιο συντηρητικη γενικοτερα.τεσπα,
ωραιος παλικαρε..συνεχισε ετσι
ποιος ξερει,μπορει καποτε να ξελαμπικαρεις κ να ηρεμησεις..
κατι ηξερε αυτος που μεσω π.μ. μου ειπε να μην ασχοληθω περαιτερω.. -
Το εγκαθετος ειναι: εγκαθετος κατα των αυτοματων επειδη το DSG ειναι αυτοματο;
Επισης εγω ο βλακας ο εγκαθετος λεω οτι ουτε το DS3 μοιαζει εμφανισιακα με το Mini και σου ζητησα εσενα που τα ξερεις ολα να μου δειξεις τα σημεια που μοιαζουν... Proceed...
-
proceed?τι proceed?τι υφακι ειναι αυτο παλικαρε?
λοιπον,αν ειχες την ευγενη καλοσυνη κ διαθεση,θα παρατηρουσες οτι εγραψα :
''το ντιεστρουα για μενα εχει καποια τρανταχτα αρνητικα.'' κ ''ολα αυτα ειναι προσωπικη αποψη βεβαιως''
ποιο ακριβως τμημα του ΓΙΑ ΜΕΝΑ κ του ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ δεν καταλαβες ακριβως?
σου απαντησα οτι η οροφη του αλλα κ ολο το στυλ του,ειναι κατ εμε,μοντερνα αντιγραφη του μινι.
η φαμπια,εχει επισης οροφη που αντιγραφει το μινι.το εβογκ το ιδιο.το σουιφτ το ιδιο(,κ το εχουν παραδεχτει κ οι ιδιοι αν δεν λανθανω.)
η υψιλον απο την αλλη,ΔΕΝ εχει την ιδια οροφη.στην λαντσα,τα μπικολορε εχουν βαμμενα κ τα πιλλαρς κ το καλυμμα του χωρου αποσκευων(πορτ μπαγκαζ για σενα τον σαρκοζοφιλο) αλλα κ το καλυμμα του κινητηρα(καπο παλι για εσενα).
να σου εξηγησω τα περι εγκαθετου.
οτι ανεφερα εγω,ηταν προσωπικη αποψη κ δεν προσπαθησα να την επιβαλλω σε κανεναν.εσυ ανεφερες:
''4) Καθε δυνατη βενζινοκινητη εκδοση που σεβεται τον εαυτο της δεν πρεπει να φερει αυτοματο κιβωτιο.''.
ΔΕΚΤΟΝ ΚΑΘΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ.
γραφεις αμεσως μετα ομως..:
''Για τα υπολοιπα (γιατι κλπ) μπορεις να διαβασεις στα μικρα GTI.''κ ερχομαι κ σου λεω..σωπα ρε παλικαρε..κ ποιος σου ειπε οτι οσα γραφονται στα μικρα γτι ειναι σωστα??γιαυτο σου λεω ρε παλικαρε..εσεις οι γνωστες,συγγραψτε το ευαγγελιο της αυτοκινησης,να μαθουμε κ εμεις που παραλογα κ λανθασμενα ξοδευουμε τα χρηματα μας..
υ.γ.
δεν σε αποκαλεσε κανεις βλακα..μη το παιζεις θυμα..proceed ειπες ε?
over and out απο μενα..αν επιτρεπεις μια συμβουλη,ενταξει,ειπαμε να ξελαμπικαρεις,αλλα το πηγες στο αλλο ακρο.αφου βλεπεις οτι αρχισε να σε τυφλωνει με αποτελεσμα να μην βλεπεις τι γραφω,αστο το ρημαδι να ηρεμησει..Νομίζω το παρατραβήξατε... οπότε φτάνει ως εδώ το προσωπικό [Mod]
-
κααααάλμα.... άντε μην σας αρχίσω στις φάπες!
έυχομαι να γελάσατε λιγουλάκι...
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
κααααάλμα.... άντε μην σας αρχίσω στις φάπες!έυχομαι να γελάσατε λιγουλάκι...
Ακόμα όχι. Αργεί και ο Γρηγόρης να απαντήσει
-
Patience my boy, είμαι σίγουρος πως ετοιμάζει απάντηση που θα σου λύσει όλες τις απορίες.
-
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
κααααάλμα.... άντε μην σας αρχίσω στις φάπες!
έυχομαι να γελάσατε λιγουλάκι...
Ακόμα όχι. Αργεί και ο Γρηγόρης να απαντήσει
Κατσε,ακομα κανει τις απαραιτητες τροποποιησεις στην αναρτηση, μετα θα δεις καμια 20αρια φωτογραφιες του τυπου watt πανω στο vectra...
-
http://www.highoctane.gr/sbj.aspx?sbj=2 ... volkswagen
Μόνο στη Ελλάδα; -
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
http://www.highoctane.gr/sbj.aspx?sbj=2688&comp=volkswagen
Μόνο στη Ελλάδα;Για να τα αγοράσουν αργότερα φθηνά σαν μεταχειρισμένα οι Γερμανοί .
VW Scirocco