Όπως είχα πει, σκοπεύω να καταθέσω κι εγώ, αλλά στις αρχές Ιανουαρίου (2-3 του μηνός, γιατί τότε δυστυχώς, θα πληρωθώ).
Με παίρνει, ή είμαι εκτός προθεσμίας;
-
Όπως είχα πει, σκοπεύω να καταθέσω κι εγώ, αλλά στις αρχές Ιανουαρίου (2-3 του μηνός, γιατί τότε δυστυχώς, θα πληρωθώ).
Με παίρνει, ή είμαι εκτός προθεσμίας; -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Με αυτά που διαδραματίζονται στη Νότια Ασία ίσως ευαισθητοποιηθούν λίγοι ακόμη μιας και η όποια προσφορά ,έμμεσα αλλά και άμεσα, προς τα εκεί θα ταξιδέψει μαζί με την ΕΟΔ.Mπορούμε να κάνουμε και άμεσα προσφορά...
-
Ο χρήστης zoro έγραψε:
Με παίρνει, ή είμαι εκτός προθεσμίας;Δέν υπάρχει καμμία προθεσμία Δημήτρη.
Οποτε θέλει ο καθένας. -
Πάντως είναι φοβερό το πως ήρθαν τα πράγματα έτσι και εν τέλει
τα χρήματά μας δυστυχώς 'πιάσανε αμέσως τόπο'. Ακόμα κ όσοι δεν
ψήφισαν καλό είναι να καταθέσουν. Μεχρι τώρα 92.000 νεκροί!!! -
Είναι τόσο τρομακτικοί οι αριθμοί των θυμάτων και το εύρος των καταστροφών που σε κάνει να νιώθεις εντελώς αδύναμος. Μπράβο σε όσους μπορούν και δίνουν την όποια βοήθεια.
Επιτέλους κατάφερα σήμερα να βρω χρόνο για επίσκεψη στην τράπεζα. Οπότε οκ και από εμένα. Μακάρι οι προσφορές να αυξηθούν. -
Παραμονή Πρωτοχρονιάς , και μακάρι το 2004 να φύγει ΓΡΗΓΟΡΑ
Ο πλανήτης μας και τα μικρά ανθρωπάκια , ναί , εμείς που νομίζουμε πως τον διαφεντεύουμε , βιώσαμε (εικονικά ευτυχώς οι περισσότεροι ) μία απο
τις μεγαλύτερες φυσικές καταστροφές που έχουν ιστορικά καταγραφεί.Οι αριθμοί έχουν την δική τους σημασία :
Σεισμός 9,0 ριχτερ , εστιακό βάθος 40 km , ταχύτητα παλιρροϊκού κύματος
800 km/h και πολλά ακόμη επιστημονικά μετρήσιμα μεγέθη.Θύματα , τόσες ανθρώπινες ψυχές , που έχει χάσει το νόημα της η απαρίθμησή τους
Η ζωή συνεχίζεται , και κάποια μικρά ανθρωπάκια , με λίγο διαφορετική στάση απέναντί της , κάνουν αυτό που μπορούν και αισθάνονται.
Μακάρι , τα ανθρωπάκια αυτά να συνεχίσουν να 'οδηγούν έτσι' , ακόμη και χωρίς να υπάρχει έκτακτος λόγος .
Εύχομαι , το 2005 να έχει καλύτερο finale από ότι το 2004 , και οι 'οδηγοί'
να αυξηθούν !!!!!!!!!!!Χρόνια Πολλά,
Αποστόλης . -
ΟΚ και από εμένα
-
Νά'μαι κι εγώ...
-
Δεκαέξι άτομα.
Από τά εβδομήντα έξι.
-
Δεν έχω προλάβει ακόμη, παιδιά, μάλλον αύριο θα κάνω την κατάθεση.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Δεκαέξι άτομα.Από τά εβδομήντα έξι.
77 τώρα πια. Τι να πεις; Ας είναι όλοι καλά.
-
Hunter σου τηλεφώνησαν για να σου πουν το ποσό που καταθέσαμε έστω και εμείς οι λίγοι?
ΥΓ. Γιατί τόσο λίγοι ρε παιδιά?
-
Ο χρήστης Raikkonen έγραψε:
Hunter σου τηλεφώνησαν για να σου πουν το ποσό που καταθέσαμε έστω και εμείς οι λίγοι?ΥΓ. Γιατί τόσο λίγοι ρε παιδιά?
Είναι απλό.
Κάποιοι ξεχαστήκανε.
Κάποιοι αδιαφορούνε.Θα καταθέσω αύριο-μεθαύριο
-
Εγώ σήμερα κατέθεσα τον οβολό μου.
Αντε βρε Στέλιο, μα τι κάνεις πια τόσες μέρες?
-
Μετά από μέρες απουσίας από τη Θεσσαλονίκη, και το φόρουμ πήγα κι εγώ, έστω και καθυστερημένα..
- topic:timeago_later,11 days
-
Αποτελέσματα πότε θα έχουμε;
-
Tι αποτελέσματα ρέ Παύλο;Εγώ ντρέπομαι μιά φορά να τούς ξαναπάρω τηλέφωνο.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Tι αποτελέσματα ρέ Παύλο;Εγώ ντρέπομαι μιά φορά να τούς ξαναπάρω τηλέφωνο.Έχεις δίκιο...
-
Τό αστείο τής υπόθεσης,είναι ότι κάποιοι εξακολουθούν νά ψηφίζουν.
Ογδόντα οχτώ άτομα έχουν ψηφίσει!!! -
Αστα να πάνε ρε Αντρέα!Μην το ψάχνεις!