-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Κάποια σχόλια:
-
Σχετικά με τις αναβαθμίσεις, το LG V900 τρέχει ήδη την έκδοση 3.1 και δεν νομίζω ότι μέχρι στιγμής υπάρχει κάποια αναβάθμιση σε 3.2.
-
Το swype δεν το βρίσκω στο market για το honeycomb.
-
Κατέβασα τα SmartKeyboard (trial), AnySoftKeyboard, go keyboard, hacker's keyboard (όντως πολύ καλό για remote). Τα τρία πρώτα έχουν αυτά που ζητάω - πραγματικά καμία σχέση με το MultiLing. Το μόνο που δεν βρήκα σαν λειτουργία σε κανένα (εκτός κι αν μου ξέφυγε κάτι στις ρυθμίσεις ) είναι η δυνατότητα να βάζεις τόνο όχι πατώντας παρατεταμένα πάνω στο γράμμα οπότε και θα εμφανιστεί ο χαρακτήρας με τόνο ή διαλυτικά ή και τα δυο μαζί, αλλά πατώντας το γράμμα συν κάποιο άλλο πλήκτρο. Θα ήθελα να υπήρχε κι αυτή η δυνατότητα, αλλά αν δεν γίνεται, δεν πειράζει.
Μιας και ο φίλος μας ο βλακ-adis4gr, δε σε βοηθά... αν θες ενα φανταστικό Honeycomb keyb... θες το Swiftkey X. Eye candy....
-
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Κάποια σχόλια:
-
Σχετικά με τις αναβαθμίσεις, το LG V900 τρέχει ήδη την έκδοση 3.1 και δεν νομίζω ότι μέχρι στιγμής υπάρχει κάποια αναβάθμιση σε 3.2.
-
Το swype δεν το βρίσκω στο market για το honeycomb.
-
Κατέβασα τα SmartKeyboard (trial), AnySoftKeyboard, go keyboard, hacker's keyboard (όντως πολύ καλό για remote). Τα τρία πρώτα έχουν αυτά που ζητάω - πραγματικά καμία σχέση με το MultiLing. Το μόνο που δεν βρήκα σαν λειτουργία σε κανένα (εκτός κι αν μου ξέφυγε κάτι στις ρυθμίσεις ) είναι η δυνατότητα να βάζεις τόνο όχι πατώντας παρατεταμένα πάνω στο γράμμα οπότε και θα εμφανιστεί ο χαρακτήρας με τόνο ή διαλυτικά ή και τα δυο μαζί, αλλά πατώντας το γράμμα συν κάποιο άλλο πλήκτρο. Θα ήθελα να υπήρχε κι αυτή η δυνατότητα, αλλά αν δεν γίνεται, δεν πειράζει.
Μιας και ο φίλος μας ο βλακ-adis4gr, δε σε βοηθά... αν θες ενα φανταστικό Honeycomb keyb... θες το Swiftkey X. Eye candy....
ατη πορεια της ζωης θα πρεπει να δυσκολευτει ο νεαρος pada-1
-
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ατη πορεια της ζωης θα πρεπει να δυσκολευτει ο νεαρος pada-1
σοφά μιλάς γέροντα
-
το transformer σε 2 βδομαδες θα παρει ics
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το transformer σε 2 βδομαδες θα παρει icsοτι και να πάρει... δεν θα έχει ποτε 3G.
-
Λέω να πάρω ένα τέτοιο...
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Λέω να πάρω ένα τέτοιο...Να σου ανοιξουμε ενα τοπικ για τις κινεζιες να τα λέτε με τον Ελτεο ρε...
-
Οκ, αλλά όποιος γράφει εκεί μέσα θα παίρνει αυτόματα μπαν.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Οκ, αλλά όποιος γράφει εκεί μέσα θα παίρνει αυτόματα μπαν.Ακουγεται πολυ δίκαιο, κυριε μοντερατορα!
Φωτια και ατσαλι στους Κινεζοποιημένους... -
-
Να σου ανοιξουμε ενα τοπικ για τις κινεζιες να τα λέτε με τον Ελτεο ρε...
-
Ακουγεται πολυ δίκαιο, κυριε μοντερατορα!
Φωτια και ατσαλι στους Κινεζοποιημένους...Χμμμ πάς για μπαν κι εσύ δλδ
-
touché
-
Να σου ανοιξουμε ενα τοπικ για τις κινεζιες να τα λέτε με τον Ελτεο ρε...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Φιλαράκι... Samsung S2 έχω... Οχι Chamsung S2.... μην μπερδευεσαι
-
-
Μιραγκε δεν καταλαβαινω τι εννοεις... που το πας... Εισαι βαλτος? Θες αφορμή για να με μπανάρεις? Πες την αληθεια! Μιλά παντελονάτα.
-
ΞΥΛΟ!!!
-
Μιραγκε δεν καταλαβαινω τι εννοεις... που το πας... Εισαι βαλτος? Θες αφορμή για να με μπανάρεις? Πες την αληθεια! Μιλά παντελονάτα.Δεν χρειάζομαι αφορμή για να σε μπανάρω
-
Περι συσκευών Android...