s3,
Ειδα το magnaflow που παραθετεις και εχω δει και στο site της εταιριας πολυ φτηνους. το θεμα ειναι οτι κανουν σαφη διαχωρισμο για καταλυτες για την καλιφορνια που ειναι πολυ αυστηρα τα πραγματα και για τις υπολοιπες πολιτειες που δεν τους νοιάζει τιποτα.
Εγω τι να επιλεξω? Μπορω να παρω ένα generic και να παω να τον βάλω έτσι χύμα? τι emissions θα βγάζει απο πίσω μετά? θα σβησει το λαμπάκι ή θα εχω παλι τα ίδια? ή τελικα ειναι πιο απλα τα πράγματα απο ότι νομίζω?
Εχεις αλλαξει εσυ καταλύτη?
r200
ειδα τις εταιριες, klarius που εχei καταλογο και μια αλλη δεν εχουν το δικο μου ακριβως μοντελο Accent 2001, 1500 cc, 102hp το εχουν με 80 ή 90 αλογα, προφανως ότι κυκλοφορησε στη χωρα τους ή την Αγγλια. και παλι έχω ερωτηματικα.
Κανενας εξατμισας που να εχετε εμπειρια και να μην ειναι 'φιλαρακο θα στο κανω τζαμι, θα παρεις 8 αλογα' κλπ