-
Καλησπερα σε ολη την παρεα...Ξερει καποιος σιγουρα ομως κ εγκυρα να βοηθησει λεγοντας μου αν επιτρεπεται να κλεισουμε την καροτσα στο hilux με καπακι ΙΣΙΟ οχι ψηλο με τζαμια?
Εχω ακουσει πολλες γνωμες οτι επιτρεπονται τα ισια ενω τα ψηλα hard top οχι,οτι απαγορευονται ολα κτλ....
Λεω να βαλω ενα πλαστικο ισιο που εχει κ rol bar πλαστικα...μη δωσω τζαμπα χρηματα......αν μπορεσω θα ανεβασω κ φωτο.
ευχαριστω.... -
Καλησπερα σε ολη την παρεα...Ξερει καποιος σιγουρα ομως κ εγκυρα να βοηθησει λεγοντας μου αν επιτρεπεται να κλεισουμε την καροτσα στο hilux με καπακι ΙΣΙΟ οχι ψηλο με τζαμια?
Εχω ακουσει πολλες γνωμες οτι επιτρεπονται τα ισια ενω τα ψηλα hard top οχι,οτι απαγορευονται ολα κτλ....
Λεω να βαλω ενα πλαστικο ισιο που εχει κ rol bar πλαστικα...μη δωσω τζαμπα χρηματα......αν μπορεσω θα ανεβασω κ φωτο.
ευχαριστω.... -
ευχαριστω.... -
νομίζω πως οποιαδήποτε μετατροπή απαγορεύεται γιατί λένε ότι αλλάζει την γεωμετρία του αμαξιού.
-
Ο χρήστης pointer έγραψε:
νομίζω πως οποιαδήποτε μετατροπή απαγορεύεται γιατί λένε ότι αλλάζει την γεωμετρία του αμαξιού.το ίσιο καπάκι επιτρέπεται.,οπως και ο μουσαμάς.Αλλα επειδή είμαστε στο Ελλαδιστάν,οι πολυεστερικές κουκούλες με ή χωρις τζάμια,παροτι είναι βιδωτές στην καρότσα,επιτρέπονται μονο οταν η άδεια του αυτοκινήτου γράφει,κλειστό φορτηγό και οχι οταν γράφει,ανοικτό.Για να γράφει ομως κλειστό σε ενα pick-up,πρέπει να πληρώσεις ενα παράβολο 2000 και κάτι ευρώ ....Ελλάς το μεγαλείο σου.
-
δυστυχώς αυτο ισχύει
το ειχα ρωτησει κ εγω, πρεπει να αλλαξει η αδεια απο ανοιχτο σε κλειστο
hilux καπακι καροτσας