Η ευκολία που κάποιος προσπαθεί να το παίξει έξυπνος εις βάρος επαγγελματιών ,χωρίς καν να έχει το προϊόν του , η δει τη δουλειά του ,με κάνει να απορώ;Από πρώτο χέρι λοιπόν και πρόσφατο.Συνάδελφος έχει κάψει 2 φορές ένα Foκους ST(Ο αθεόφοβος) μια μαμά και μια φτιαγμένο,επειδή μόλις έβγαινε από το club το πάταγε τέρμα χωρίς καν να το ζεστάνει(του το είχα επισημάνει αλλά ξεχνιόταν έλεγε).ΤΟ Αν ένα αμάξι παραδώσει( (μοτέρ,σασμάν,ηλεκτρονικά,διαφορικό,Κ.Α.)παίζουν πολλά ρολό,Τώρα για ιστορίες...χιλιάaaaaaaaδες...ώwwwwwwρες να είχαμε....βλάβες σε ακριβά μέχρι και βλάβες που να μην ξέρει ούτε η αντιπροσωπία τι γίνετε;;;;ΧΑΜΌΣ έτσι για τον γνωστό σου δεν μπορώ να έχω άποψη(μαλών ούτε και εσύ)αλλά σίγουρα δεν μπορείς να κατηγορείς.Εγώ ούτε για τον Κάλφα δεν είπα κάτι,το να τον κράξω ήταν το πιο εύκολο,αλλά Ο άνθρωπος ότι ήξερε έκανε με τα προϊόντα της εποχής(νομίζω ότι το 2002 Ο άγραφος ήταν σαν προϊόν NASA) πιο πολύ φταίει αυτός που του έδωσε το ok να το κάνει.Ο ΟΡΌΣ ΑΝΑΤΊΝΑΞΗ ΕΊΝΑΙ GELEIOS ΠΆΝΤΩΣ(σε κάνει να χάνεις το δίκιο σου,,,, αν έχεις).ΆΣΕ ΠΟΥ έτσι όπως τα λες,, μαλών 2 πράγματα πρέπει να συμβαίνουν και να έχω το συγκεκριμένο αμάξι και με αέριο1) ΕΊΜΑΙ Ο ΑΪΝΣΤΆΙΝ της μηχανολογίας και 2) με αγαπάει Ο θεός παaaaaaaaaρά πολύ.!!!!