-
έχει ακόμα 6 μήνες εγγύηση, ο τυπάς που το χρησιμοποιούσε δεν πρέπει να το είχε ανοίξει κάν
για 150€ νομίζω ότι άξιζε, παραπάνω ούτως ή άλλως σε αγιογδύτες δε δίνω -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
όχι ρε πουστη μου.....
Μπραβο μλκς... φέρατε το Apple fanboy στο τοπικο μας. Hope ur happy now
Corsair is pissed
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
+nass με DefyΒρίσκετε κάποιο λόγο να το αναβαθμίσω από Froyo (2.2.2 Moto_Version.34.179.2.MB525.RetailLen.CEE) ? Το μόνο παράπονο που έχω είναι από τη σταθερότητα, κάποιες φορές κολλάει (βασικά η οθόνη, μερικές από αυτές ξεκολλάει αν πατήσεις το πάνω κουμπί (έχει 'κανονικό' όνομα ?) και το ξαναπατήσεις οπότε σε αφήνει να δώσεις εντολή από την οθόνη... Προχτές κόλλησε η δόνηση και έπρεπε να βγάλω τη μπαταρία).
Σε τι να το αναβαθμίσω ? ICS ?
Σε ξέχασα Νάσο, συγνώμη!
Και είχαμε μιλήσει όταν τ' αγόρασες!Αναβάθμιση επίσημη δεν υπάρχει. Το ICS ακόμη το δουλεύουν και σίγουρα θα έχουν πρόβλημα με την κάμερα, διαφορετικός kernel, οπότε θέλει δουλειά για να δουλέψει...
Εγώ έχω βάλει την παρακάτω:
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1161110Είναι αρκετά διαφορετική, πολύ σταθερή και γρήγορη (είναι χρονισμένο στα 1.1GHz). Διαλέγεις και τι launcher σου αρέσει, εγώ έβαλα αυτόν της MIUI, που μοιάζει αρκετά στην λογική του iPhone (για να με εκνευρίζει ο Μγιάκοβος με τις βλακείες του! ).
Η συγκεκριμένη ROM έχει Gingerbread στην τελευταία του έκδοση και όχι Froyo επίσης.
-
Και άλλο ένα, αλλά με το (+) στο τέλος. Ωραίο φαίνεται πάντως, θα δούμε αν χρειαστεί να ασχοληθώ ξανά με root και rom επόμενες. Ίσως στο ICS αν βγει.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
μιεχ λίγοΠόσο λίγο;
Το βρίσκω στα 260Ε 10 ημερών. -
Θελω να παρω ενα κινητο, δωρο για τον πατερα μου γιατι συνεχεια εγω εχω καλυτερο κινητο απο κεινον και ολο παιρνει τη δικια μου σαβουρα.. Μεγιστο ποσο που μπορω να δωσω ειναι 250 €... Αυτο το ντεφι που βαρατε τι διαφορα εχει απο το ντεφι +?
Ελεγα να του παρω το Neo V αλλα εχω ηδη ενα και φοβαμαι μηπως τα μπερδεψουμε καμια φορα
Να τονισω οτι χρειαζομαστε ευχρηστια και σχετικα μεγαλη αυτονομια
Απο HTC τι καλο βγαινει σ'αυτα τα χρηματα?
-
αν θες αυτονομία κοιτάς σε λάθος θέμα....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
αν θες αυτονομία κοιτάς σε λάθος θέμα....Καλα εμενα δε μ'ενδιαφερει και τοσο.. Αλλα μετα μη μου λεει οτι του τελειωνει η μπαταρια μεσα σε μιαμιση μερα.. Για ριξε και καμια προταση
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
αν θες αυτονομία κοιτάς σε λάθος θέμα....
Καλα εμενα δε μ'ενδιαφερει και τοσο.. Αλλα μετα μη μου λεει οτι του τελειωνει η μπαταρια μεσα σε μιαμιση μερα.. Για ριξε και καμια προταση
οτιδήποτε δεν είναι smartphone με μεγάλη οθόνη.
από εκεί και πέρα γούστα ...
εγώ στον πατέρα μου πήρα ένα Nokia E5 Carbon από Media Markt προσφορά στα 150€.
πολύ ποιοτικό και έχει θεωρητική αυτονομία 670h και πρακτική 5 ημέρες.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Και άλλο ένα, αλλά με το (+) στο τέλος. Ωραίο φαίνεται πάντως, θα δούμε αν χρειαστεί να ασχοληθώ ξανά με root και rom επόμενες. Ίσως στο ICS αν βγει.ωπ, τι έχουμε εδώ;
@angel: τα 3d δεν μου είπαν τίποτα, και από ότι φαίνεται και σε πολύ κόσμο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
αν θες αυτονομία κοιτάς σε λάθος θέμα....Κοιτα... αν ο μπαμπάς ειναι data intensive user... τοτε θα έχει θεμα οντως Αλλα δεν νομίζω να πέφτει σε αυτη την περίπτωση.
Χοντρικά το Defy+ εχει παραπάνω κατα 200mhz κλοκαρισμενη CPU, και 200mah παραπάνω Μπαταρία... δλδ 1GHz & 1700mah.
To Defy ειναι ενα φτηνο αξιοπιστο, ανθεκτικό και επωνυμο γαϊδούρι... Δες το κάτι σαν το Yaris των μικρών... Γενικώς αν τα καταφέρνει ο μπαμπάς με τατς σκρινς και τα ρέστα, u can't go wrong.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
@angel: τα 3d δεν μου είπαν τίποτα, και από ότι φαίνεται και σε πολύ κόσμο.
Οι 3D δυνατότητές του δε με απασχολούν.
Για κανονική χρήση το θέλω.
Στην ουσία λόγω τιμής το σκέφτομαι. -
Αναρωτιέμαι αν πρέπει να ανεβάσω κάτι logs απο το gtalk μου στο forum
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αναρωτιέμαι αν πρέπει να ανεβάσω κάτι logs απο το gtalk μου στο forumμυριζομαι ελεεινες ερωτήσεις του τύπου 'πως αλλαζω γλώσσα?' και ρέστα...
-
o κλάμπανος αδυνατεί να απαντήσει σε απλές ερωτήσεις
στο gmail έχω κα΄νει ένα group με επαφές ονόματι phone
Δεν μπορώ να το δώ απ το κινητο, όταν επιλέγω να μου εμφανίσει τις επαφές απ το συγκεκριμένο gmail δε μου δίνει δυνατότητα να επιλέξω από ποιο γκρουπ να το κάνει.
Επιπλέον ενώ του έχω ξετικάρει να συγχρονίζει με ενα άλλο gmail (που έχει μόνο τις επαφές για το τηλ) συνεχίζει να μου τις εμφανίζει.
-
Έχεις ελέγξει τις ρυθμισεις του dialer σου;
Γιατί και από εκεί μπορείς να ρυθμίσεις ποιές επαφές θα σου δείχνει. -
πάνω σε αυτό:
Παρότι έχω κλικάρει να φαίνονται μόνο οι επαφές του τηλεφώνου αυτό επιμένει να εμφανίζει και της sim.
Tι μπορεί να φταίει ; Είναι πολύ εκνευριστικό να τις βλέπεις διπλά.YΓ. 1. Δεν έχω τις επαφές μου στο google λογαριασμό.
2. Στις επιλογές εμφάνισης έχω τικαρισμένο μόνο του τηλεφώνου ... προφανώς. Google, Twitter, sim είναι ξετικαρισμένα. -
Τι να σου πω, στο δικό μου έχω στα display options επιλεγμένο μόνο το 'only contacts with phones' και τις επαφές από το λογαριασμό μου στο gmail.
Είχα και επαφές στη sim και εμφανίζονταν, αλλά τις διέγραψα πριν καταλάβω οτι υπάρχουν επιλογές εμφάνισης επαφών. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
o κλάμπανος αδυνατεί να απαντήσει σε απλές ερωτήσειςΡε νουμπά... τι κάθεσαι και παιδευεις τον Μιραγκέ άδικα. Αυτός δεν τα ξέρει καλά ουτως η αλλως. Ρωτα τον Δοκτωρα Ντίνο... το χει κάνει φυλλο και φτέρο το Android.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πάνω σε αυτό:
Παρότι έχω κλικάρει να φαίνονται μόνο οι επαφές του τηλεφώνου αυτό επιμένει να εμφανίζει και της sim.
Tι μπορεί να φταίει ; Είναι πολύ εκνευριστικό να τις βλέπεις διπλά.ΕΧΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ MERGE CONTACTS... μη με κάνεις και φωναζω βραδιάτικα... Αν δεν τα παιρνεις τα γράμματα γυρνα στα WP... ακομα καλύτερα στο iOS
ps: ελεος ρε μλκ.... βάλτα στην Google να δεις φως... αιντε...
Περι συσκευών Android...