-
Οπως βλεπουμε παντου και παντα οι θεατες θαυμαζουν μεν τις γραμμες αλλα επιβραβευουν το θεαμα....Και ο Ζαννο μας εχει δωσει μπολικο ολα αυτα τα χρονια......
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Οπως βλεπουμε παντου και παντα οι θεατες θαυμαζουν μεν τις γραμμες αλλα επιβραβευουν το θεαμα....Και ο Ζαννο μας εχει δωσει μπολικο ολα αυτα τα χρονια......Ακόμα και σήμερα με 'πολιτικό' αυτοκίνητο είναι πιο θεαματικός από τον Loeb..!
Και η σχέση Ragnotti θεατών παραμένει και σήμερα αμφίδρομη! -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Οπως βλεπουμε παντου και παντα οι θεατες θαυμαζουν μεν τις γραμμες αλλα επιβραβευουν το θεαμα....Και ο Ζαννο μας εχει δωσει μπολικο ολα αυτα τα χρονια......
Ακόμα και σήμερα με 'πολιτικό' αυτοκίνητο είναι πιο θεαματικός από τον Loeb..!
Και η σχέση Ragnotti θεατών παραμένει και σήμερα αμφίδρομη!συμφωνω απολυτα
-
Μακάρι να είχε αφήσει τη ρενό.Σήμερα θα τον κατατάσσαμε δίπλα στους κορυφαίους των κορυφαίων.Κοίταγα μια ανασκόπηση του 87 και με ένα χρέπι ρενό είχε βγεί δεύτερος.Δε μπορώ να φανταστώ τι θα έκανε με 037 ή s4.RESPECT
-
Έφτιαξα -για προσωπική χρήση- μία σελίδα με αντίστροφη μέτρηση για όλους τους αγώνες F1 & WRC του 2012, αλλά μετά σκέφτηκα ότι μπορεί να ενδιαφέρει και κάποιον άλλο.
kubiak.webs.com | F1 & WRC CouNTDowN (2012)
Στη μεν F1 είναι αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα, στο δε WRC είναι αντίστροφη μέτρηση για τις 12:00μμ της πρώτης ημέρας του αγώνα (υποτίθεται την ημέρα μετά το shakedown). Πιστεύω ότι δεν έχω κάνει λάθη στα ωράρια.
_
-
μπραβο kubiak πολυ καλη κινηση!και εγω μονταρω ενα βιντεο για τη νεα γενια των wrc αλλα ειναι πολυ χρονοβορο...
καλα ο ρανιοτι τι να λεμε απο αλλο πλανητη.περνει σκατα και τα κανει χρυσο.τοσο απλα.
δεν μπορω να καταλαβω γιατι το μοντε δεν το καλυψανε live.εστω μερικες ειδικες..αφου το πηρε το europort.το εχουν κανει 2 φορες και το θεαμα και η μεταδοση ΜΟΝΑΔΙΚΗ απλα.
-
Ευχαριστώ πολύ...
Έκανες ένα σφάλμα όμως...
Έβαλες τη δική μου απόλυτα παιδική υλοποίηση δίπλα στη δική σου που ζηλεύουν επαγγελματίες...Ευκαιρίας δοθείσης να σου πω ότι χαραμίζεσαι (εκτός αν σε πληρώνει κάποιος σαν το EUROSPORT πολλά € για τα video σου)...
_
-
χχαχαχα το μαμησες και ψοφησε!νταξει ειπαμε οχι και ετσι...με μπερδεψες..το ονειρο σου ηταν να κανεις μονταζ?
παραπονο το εχω παντως..να με παρουν τεχνικο στο wrc να τους φτιαξω οπως πρεπει τα incar ρε γμτ...δεν ξερουν τι ετσι ευρυγωνιος??το wrc εξελισεται θελει νεες ιδεες και πλανα.δες τα incar απο μοντε.σαν τα περσινα των irc...η καμερα τερμα μπροστα στο παρμπριζ...δλδ τι να πεις..ελπιζω στους επομενους αγωνες να αλλαξει αυτο..
hd δεν αξιωσανε να βαλουν ακομα...παντως στο eurosport hd το δειχνει αρκετα καλα μπορω να πω.
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
χχαχαχα το μαμησες και ψοφησε!νταξει ειπαμε οχι και ετσι...με μπερδεψες..το ονειρο σου ηταν να κανεις μονταζ?Μάλλον σε μπέρδεψα...
Το μοντάζ δε με συγκίνησε ποτέ αρκετά για να ασχοληθώ πέραν της χρήσης μερικών προγραμμάτων επεξεργασίας video για να πάρω μία γεύση (και αυτά αρκετά παλιά)...
Αυτό που εννοούσα ήταν ότι η σελίδα που έφτιαξα είναι εξαιρετικά χαμηλού επιπέδου όσον αφορά το τεχνικό της κομμάτι, αντίθετα, τα video που φτιάχνεις είναι εξαιρετικά υψηλού επιπέδου...
_
-
χχαχαχα το μαμησες και ψοφησε!νταξει ειπαμε οχι και ετσι...με μπερδεψες..το ονειρο σου ηταν να κανεις μονταζ?παραπονο το εχω παντως..να με παρουν τεχνικο στο wrc να τους φτιαξω οπως πρεπει τα incar ρε γμτ...δεν ξερουν τι ετσι ευρυγωνιος??το wrc εξελισεται θελει νεες ιδεες και πλανα.δες τα incar απο μοντε.σαν τα περσινα των irc...η καμερα τερμα μπροστα στο παρμπριζ...δλδ τι να πεις..ελπιζω στους επομενους αγωνες να αλλαξει αυτο..
hd δεν αξιωσανε να βαλουν ακομα...παντως στο eurosport hd το δειχνει αρκετα καλα μπορω να πω.
Εγώ πάντως θα ήθελα πολύ να έβλεπα τέτοιες κάμερες σαν τις παράκατω στο WRC:
http://www.youtube.com/watch?v=4mHz3q8glIY
http://www.youtube.com/watch?v=NX8xhVH1AG8
Youtube VideoΔίνουν μια 'άλλη' οπτική γωνία ....
Μακάρι στον μέλλον όσο βελτιώνονται οι κάμερες να βλέπουμε πιο συχνα on-helmet ή on-bucket πλάνα
-
Ο χρήστης MichalisCorsa έγραψε:
χχαχαχα το μαμησες και ψοφησε!νταξει ειπαμε οχι και ετσι...με μπερδεψες..το ονειρο σου ηταν να κανεις μονταζ?
παραπονο το εχω παντως..να με παρουν τεχνικο στο wrc να τους φτιαξω οπως πρεπει τα incar ρε γμτ...δεν ξερουν τι ετσι ευρυγωνιος??το wrc εξελισεται θελει νεες ιδεες και πλανα.δες τα incar απο μοντε.σαν τα περσινα των irc...η καμερα τερμα μπροστα στο παρμπριζ...δλδ τι να πεις..ελπιζω στους επομενους αγωνες να αλλαξει αυτο..
Εγώ πάντως θα ήθελα πολύ να έβλεπα τέτοιες κάμερες σαν τις παράκατω στο WRC:
http://www.youtube.com/watch?v=4mHz3q8glIY
http://www.youtube.com/watch?v=NX8xhVH1AG8
Youtube VideoΔίνουν μια 'άλλη' οπτική γωνία ....
Μακάρι στον μέλλον όσο βελτιώνονται οι κάμερες να βλέπουμε πιο συχνα on-helmet ή on-bucket πλάνα
Πάντως ακόμα και το ασφάλτινο κομμάτι που δεν έχει πολλούς κραδασμούς με δυσκολία το παρακολουθεί κάποιος.
Σχεδόν ζαλίζεσε. Δεν νομίζω ότι θα μπουν ποτέ τέτοια πλάνα σε επαγγελματικά βίντεο ή ζωντανή μετάδοση. -
Έστω και λίγο όμως αξίζουν.....
-
helmet σιγουρα οχι,αλλα στο τριτο λινκ η καμερα ειναι φανταστικη.δεν θελει κοπο τροπο θελει.
-
Κάτι έπαθε ο Loeb στην SS7...
EDIT: Το wrc radio ανέφερε ότι βγήκε εκτός δρόμου και τον βοήθησαν οι θεατές να επανέλθει στο δρόμο με κόστος περίπου δύο λεπτών σε χρόνο...
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Κάτι έπαθε ο Loeb στην SS7...Βγήκε εκτός και έχασε χρόνο μέχρι να τον σπρώξουν μέσα κάτι θεατές.
-
ρε παιδια με το κοντο και το χιρβο τι γινεται?θα εχουμε team orders οπως με πετρο και γιαρι?
-
ρε παιδια με το κοντο και το χιρβο τι γινεται?θα εχουμε team orders οπως με πετρο και γιαρι?Μάλλον...
-
Θα δείξει το βράδυ WRC?
-
αστα κωστακη δραμα..εδω δεν θα το δειξει το eurosport θα το δειξει η et1?
κοιταω στο προγραμμα και δεν λεει κατι το eurosport.
θα το δειξει τελικα το motors tv απο οτι βλεπω..
-
Εδώ ζωντανά ειδικές διαδρομές από την Σουηδία. Για ώρες κλπ ψάξτε γιατί γράφω από κινητό και είναι δύσκολο να τα ποστάρω:
http://svtplay.se/v/2703133/motor/svens ... 1%2Cf%2C-1Sent from my iPhone using Tapatalk
WRC 2012 (all rounds)