-
Ο χρήστης xoxos έγραψε:
http://www.toolstore.gr/Τα έχει όλα εκτός απο ARGON σε τιμές τζάμπα.
έχω πάρει τα πάντα απο εκεί.Βέβαια Κινέζικα και Ινδικά αλλά σχετικά πολύ καλά.
Eχει και αργκόν...
http://www.toolstore.gr/einhell-bt-gw-1 ... -8654.htmlΟι τιμές είναι όντως πολύ καλές...
-
Ο χρήστης Aroulis έγραψε:
Το bestmanstore.gr εχει κουμπαρους Αργυρη. Πας 'συνθετη αναζητηση' και κανεις κλικ στα 'mig-welding' και 'electrical'.Οταν το οχημα γινει τελειο, θα σου πω κ που εχει νυφες.
Δεν μπορώ να βρω αυτήν την διεύθυνση. Είσαι σίγουρος ότι την γράφεις σωστά?
-
Αργύρη ψάρωσες...... Ρώτα τον Xoxo από που πήρε τον κουμπάρο του , του βγηκε καλός και με εγγύηση....
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Αργύρη ψάρωσες...... Ρώτα τον Xoxo από που πήρε τον κουμπάρο του , του βγηκε καλός και με εγγύηση....Εγώ πήρα το πακέτο με επέκταση εγγύησης, μου στοίχισε κάτι παραπάνω αλλά άξιζε τον κόπο.
(Μεγάλη προσοχή)
Στο τέλος όταν πας στο καλάθι αγορών ξετίκαρε την επιλογή που λέει [να βοηθάει και την κουμπάρα] -
Ο χρήστης xoxos έγραψε:
(Μεγάλη προσοχή)
Στο τέλος όταν πας στο καλάθι αγορών ξετίκαρε την επιλογή που λέει [να βοηθάει και την κουμπάρα]Γιατί το λες κακό αυτό?
Μετά απο τον 1ο χρόνο σχέσης, δεν είναι απαραίτητα κακό να βοηθάει κάποιος ...αρκεί να είσαι καλός Χριστιανός και να βοηθάς και εσύ κάποιες... -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
(Μεγάλη προσοχή)
Στο τέλος όταν πας στο καλάθι αγορών ξετίκαρε την επιλογή που λέει [να βοηθάει και την κουμπάρα]Γιατί το λες κακό αυτό?
Μετά απο τον 1ο χρόνο σχέσης, δεν είναι απαραίτητα κακό να βοηθάει κάποιος ...αρκεί να είσαι καλός Χριστιανός και να βοηθάς και εσύ κάποιες...Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια λόγο έλλειψης χρόνου είχα απομακρυνθεί από τον δρόμο του θεού, τώρα μου δίνεις όμως ενα επιπλέον κίνητρο να γίνω καλός Χριστιανός.
-
Καλή συνέχεια φίλε μου!
Δύσκολο αυτοκίνητο διάλεξες αλλά μη σκάς!Α...και μην κοιτάς μόνο e-bay, υπάρχουν πηγές στην Ελλάδα που θα τρίβεις τα μάτια σου αν ψαχτείς λίγο!
Μιλάω εκ πείρας , αν κι εγώ εχω δώσει πολλές χιλιάδες €€€ σε Αγγλούς!! -
Ο χρήστης PyrgiotisRS έγραψε:
Καλή συνέχεια φίλε μου!
Δύσκολο αυτοκίνητο διάλεξες αλλά μη σκάς!Α...και μην κοιτάς μόνο e-bay, υπάρχουν πηγές στην Ελλάδα που θα τρίβεις τα μάτια σου αν ψαχτείς λίγο!
Μιλάω εκ πείρας , αν κι εγώ εχω δώσει πολλές χιλιάδες €€€ σε Αγγλούς!!Ακούωωωωωωωωω.
Δώσε μου στοιχεία κι έφυγααααααααααααααααααααα -
Για FORD να σου πώ ότι θες!!!!
ΧΑΧΑΧΑ...δεν ξερω να σου δώσω παραδείγματα για FIAT , αλλα σίγουρα υπάρχουν!
ΨΑΞΟΥ! Σίγουρα υπάρχει και εδω μέσα κόσμος που μπορεί να σου προτείνει κάτι!
-
Λοιπόν, έχει κάποιος να μου προτείνει πηγές ανταλλακτικών Fiat στην Ελλάδα;
-
Καλημέρα σε όλα τα παιδιά.
Κανείς δεν έχει κάποια πληροφορία για ανταλλακτικά για το x1/9; -
Τι θα μου προτείνετε να αντικαταστήσω στο αυτοκίνητο;
Από μηχανολογικά πράγματα!
Έχω προμηθευτεί είδη διακόπλακες της BREMBO.
Τακάκια.Με αμορτισέρ δεν ξέρω βέβαια, αν και ένας φίλος μου πρότεινε κατάστημα και θα πάρω να ρωτήσω.
-
http://www.autopartswarehouse.com/model ... model.html
Καί για πιο πλήρη γκάμα:
http://x19gr.50webs.com/spares.htmΧόχο το φόρουμ μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμο εργαλείο, όταν ζητάς κάτι συγκεκριμένο και ακόμα περισσότερο αν ζητάς συγκεκριμένη τεχνική πληροφορία...δεν φαντάζεσαι πόσο...
Τα παραπάνω τα βρήκα γράφοντας στο Google: parts for fiat X/19... και το πρώτο αποτέλεσμα στο έγραψα και το 2ο έχει τα πάντα...
-
περαν τουτου, σου απαντησα κι εγω στα πρωτα σου ποστ, για ανταλλακτικα, βαζοντας σου και τη διευθυνση του φορουμ των ιδιοκτητων χ1/9. κατα την αποψη μου, για αμεση αντικατασταση, θερμοστατης, μπουζι , φιλτρα λαδιου αερα και βενζινης, ελεγχος αντλιας βενζινης και νερου καθως και λαδιου, μαρκουτσια φρενων.οσον αφορα τα αμορτισερ, ανακατασκευαζει, ενα καλο παιδι εδω στην Ελλαδα που υπηρξε μηχανικος...στη Ferrari.
στειλε κι ενα mail εδω: http://www.ammortizzatoriauto.it/listino.php
στη διαθεση σου ωπου μπορουμε να βοηθησουμε -
Ο χρήστης xoxos έγραψε:
Τι θα μου προτείνετε να αντικαταστήσω στο αυτοκίνητο;Από μηχανολογικά πράγματα!
Έχω προμηθευτεί είδη διακόπλακες της BREMBO.
Τακάκια.Με αμορτισέρ δεν ξέρω βέβαια, αν και ένας φίλος μου πρότεινε κατάστημα και θα πάρω να ρωτήσω.
Bρε Χοχε θα μας τρελανεις ?
Εδω δεν εχεις αμαξωμα , τα μπρεμπο σου λειπουν και τα αμορτισερ ?
Και να τα βαλεις ολα αυτα οταν πατησεις φρενο , θα φυγει η μουρη με το τιμονι και θα το ψαχνεις καθισμενος μπροστα απ'το μοτερακι σου ...........αστα ανεκδοτα και κατσε ψαξε για λαμαρινα , σου ειπα τα μηχανολογικα ειναι το πιο ευκολο για αυτο το φιατ , η λαμαρινα ειναι το δυσκολο , αλλοιως θα ειχαμε ολοι απο 2-3 χ1\9 !
Εκτος αν εβαλες το θεμα για να κανεις πλακα ...... τοτε συνεχισε , τσιμπαμε !
-
ότι θα μας τρελάνει αυτό είναι σίγουρο
μια και ψάχνει από φωτογραφία της μηχανής να δει αν μπαίνει στο αυτοκίνητο.
φίλε χοχο δυο κινητήρες φόραγε το Χ 1/9
την 128.A (1290 cc) και
την 138.B (1498 cc) και οχι 1600
άκουσε τον APR και ασχολήσου με την καρότσα που είναι και ΤΟ παλούκι και άσε τα μηχανολογικά για μετά. -
Ευχαριστώ πολύ όλους του φίλους για τα καλά αλλά και τα κακά τους λόγια,
η αλήθεια είναι πως επειδή το θέμα με τις λαμαρίνες σχεδόν το έχω λύση
(τα περισσότερα τα έχω ήδη παραλάβει. Περιμένω μόνο τις λαμαρίνες {μασπιέ} που είναι κάτω από τις πόρτες) γι αυτό προτρέχω και ρωτάω πράγματα τα οποία θα τα χρειαστώ ίσως πολύ αργότερα.Συγνώμη αν σας κούρασα, σε λίγες ημέρες θα έχετε νέες φωτογραφίες.
-
Ο APR εχει δικιο. ΧοΧο βρες τα κομματια της φανοποιίας που χρειαζεσαι πρωτα και ψαξε για καλο μαστορα ωστε να εξασφαλισεις μια καλη βαση! Τα αλλα επονται εκτος κι αν το buget σου, σου επιτρεπει να τα κανεις ολα με μιας...
Οσο για το μοτερ εχε κανα ματι ανοιχτο στο ebay για κανα μοτερ-μπλοκ original που καπου καπου παιζουν , ωστε να ολοκληρωθει το project σου σωστα. Αλλιως ριχνεις μεσα κανα fiat uno ή κανενα Tipo 1.6 και ξεμπερδευεις αλλα οχι ελαφριά την καρδία αλλα ξεμπερδευεις:sorry:
ευτυχως το ταμπλω σου ειναι ασκαστο απ οσο βλεπω(οχι σαν το δικο μου )
Επισης ριξε και εδω μια ματια:http://www.international-auto.com
εχουν συνηθως ακριβες τιμες αν συνυπολογισεις και τα μεταφορικα, αλλα μπορει να βρεις καμια φορα και περιεργα πραγματακια σ αυτους και να αξιζει...α ρε ΧΟΧΟ ΜΠΑΓΑΣΑ με συγκινησες με την προσπαθεια και την επιμονη σου... μπραβο σου και καλη συνεχεια!
κατα τα αλλα μην ανχεσαι εδω ειμαστε, να σε βοηθαμε ολοι, αν και με τη φορα που χεις παρει εσυ θα μας βοηθας σε λιγο...
-
Ο APR εχει δικιο. ΧοΧο βρες τα κομματια της φανοποιίας που χρειαζεσαι πρωτα και ψαξε για καλο μαστορα ωστε να εξασφαλισεις μια καλη βαση! Τα αλλα επονται εκτος κι αν το buget σου, σου επιτρεπει να τα κανεις ολα με μιας...
Οσο για το μοτερ εχε κανα ματι ανοιχτο στο ebay για κανα μοτερ-μπλοκ original που καπου καπου παιζουν , ωστε να ολοκληρωθει το project σου σωστα. Αλλιως ριχνεις μεσα κανα fiat uno ή κανενα Tipo 1.6 και ξεμπερδευεις αλλα οχι ελαφριά την καρδία αλλα ξεμπερδευεις:sorry:
ευτυχως το ταμπλω σου ειναι ασκαστο απ οσο βλεπω(οχι σαν το δικο μου )
Επισης ριξε και εδω μια ματια:http://www.international-auto.com
εχουν συνηθως ακριβες τιμες αν συνυπολογισεις και τα μεταφορικα, αλλα μπορει να βρεις καμια φορα και περιεργα πραγματακια σ αυτους και να αξιζει...α ρε ΧΟΧΟ ΜΠΑΓΑΣΑ με συγκινησες με την προσπαθεια και την επιμονη σου... μπραβο σου και καλη συνεχεια!
κατα τα αλλα μην ανχεσαι εδω ειμαστε, να σε βοηθαμε ολοι, αν και με τη φορα που χεις παρει εσυ θα μας βοηθας σε λιγο...
-
φιλε xoxo συγχαρητηρια για ολα!!!εισαι αξιος!!!τελικα ο επιμενων παντα νικα!!!μακαρι να ειχαε ολοι το μερακι σου και παλι μπραβο φιλε!!!περιμενω με ανυπομονησια φωτο απο τη συνεχεια της ανακατασκευης
Ανακατασκευή Fiat x1/9