-
Δε θα το ελεγα..
εξαρταται βεβαια και την συνδεση σου...
ολη τη χρονια την ειδα σε stream του BBC..
δεν θα ελεγα κολληματα οκ ενιωτε εχανε μερικα frames αλλα τιποτε φοβερο, κι οσο για τον καναπε αγορασα ενα 5μετρο καλωδιο vga ( το λαπτοπ μου δεν εχει ετσι κι αλλιως HDMI ) και ειμουν μια χαρα.... -
το θέμα είναι ότι bye-bye BBC ...
-
Αισιοδοξω οτι κατι - αγγλοφωνο - θα βρουμε....
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Δε θα το ελεγα..
εξαρταται βεβαια και την συνδεση σου...
ολη τη χρονια την ειδα σε stream του BBC..
δεν θα ελεγα κολληματα οκ ενιωτε εχανε μερικα frames αλλα τιποτε φοβερο, κι οσο για τον καναπε αγορασα ενα 5μετρο καλωδιο vga ( το λαπτοπ μου δεν εχει ετσι κι αλλιως HDMI ) και ειμουν μια χαρα....Η σύνδεση μου μια χαρά είναι. BBC stream που να μη κολλάει που βρήκες;
Στα δοκιμαστικά που έβλεπα εγώ, Q1 και Q2 ήταν εντάξει. Με το που άρχιζε το Q3 όλα τα stream κολλούσαν. Τα μόνα που έπαιζαν ήταν κάτι σε γλώσσες μη γνωστές στο ανθρώπινο γένος. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Τα μόνα που έπαιζαν ήταν κάτι σε γλώσσες μη γνωστές στο ανθρώπινο γένος.και στα οποία είχε κανονικά διαφημίσεις μην ξεχνιόμαστε...
-
Εγώ έτυχε να δω τα δοκιμαστικά από το iphone μέσω της δωρεάν εφαρμογής FilmON TV!
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ναι, με χειρότερη ανάλυση, με κολλήματα, με αλλαγή 10 stream και στα κινέζικα. Φοβερή αναβάθμιση.
Ο Α και να σε εκνευρίζει πατάς το mute.
Μόνο torrent, τα stream δεν παλεύονται.σίγουρα ξερεις να ψάχνεις;
απλό παραδειγμα της στιγμής:
(η μετάδοση είναι στα εγγλέζικα, παρόλο που το κανάλι ειναι αραβικό).
σε πλήρη οθονη ειναι αυτό. ε δεν το λες και άσχημο... συνήθως εχει και ακόμα καλυτερη ποιότητα, αν το πετύχεις δε στο veetle, πετάει
και άσε που μπορείς να εχεις ανοιχτό κι άλλο και οταν πέσει διαφήμιση (στον ενικό αριθμό, μην ξεχνιόμαστε), πετάγεσαι στο δίπλα
να πάει να συνουσιαστεί και ο Α και οι λοιπές του ιδέες
-
εγώ εξακολουθώ να προτιμώ ελληνική γλώσσα εστω και από Τάκη.
-
ripper αυτα τα λινκ που βρηκα εδω ειναι !!!!!!!!
το συνηθες ηταν αυτο http://www.firstrow.tv/
αλλα κι ενα αλλο που δε βρισκω το λινκ του αυτη τη στιγμη.Γενικώς δεν ειχα θεματα με motzila ομως οχι IE.
Βεβαια ισως βοηθουσε και το γεγονός οτι συνηθως εμπαινα αρκετα νωρις, αλλα αυτο δεν ξερω αν παιζει ρολο... -
επισης http://livetv.ru/en/ εχει παντα πολλα streams
-
ααααααααααααααα γεια σου!!
το vipbox ηταν -
Ρε μην καρφωνετε τα καλά τα stream
Aν γεμίσουν κόσμο θα κολλάνε και αυτά. -
απο Nova έβλεπε κανείς;
-
εχουμε κι αλλα streams μην αγχωνεσαι...
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Εγώ έτυχε να δω τα δοκιμαστικά από το iphone μέσω της δωρεάν εφαρμογής FilmON TV!Είδα και από κει. Προσωρίνο είναι, το είχαν κάνει και στους υπολογιστές με εκπληκτική ποιότητα εικόνας για stream και μετά έγινε συνδρομιτικό. Επίσης πλέον BBC γιοκ.
@all:
Όλα τα stream που λέτε τα έχω χρησιμοποιήσει + αρκετά ακόμα. Αν εσείς έχετε ανοίξει αγγλόφωνο stream και έπαιξε από την αρχή μέχρι το τέλος χωρίς κολλήματα, δέχομαι προσκλήσεις για καφεδάκι. -
Από την αρχή ως το τέλος όχι, αλλά αρκετά καλά για να παρακολουθήσεις ναι.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Εγώ έτυχε να δω τα δοκιμαστικά από το iphone μέσω της δωρεάν εφαρμογής FilmON TV!
Είδα και από κει. Προσωρίνο είναι, το είχαν κάνει και στους υπολογιστές με εκπληκτική ποιότητα εικόνας για stream και μετά έγινε συνδρομιτικό. Επίσης πλέον BBC γιοκ.
@all:
Όλα τα stream που λέτε τα έχω χρησιμοποιήσει + αρκετά ακόμα. Αν εσείς έχετε ανοίξει **αγγλόφωνο **stream και έπαιξε από την αρχή μέχρι το τέλος χωρίς κολλήματα, δέχομαι προσκλήσεις για καφεδάκι.τωρα κατάλαβα το πραγματικό προβλημα πού έγκειται:
ξερεις λίγες γλωσσες
-
εγω ευτυχως θα τα βλεπω απο Ιταλια μεσω δορυφορου με πατεντα(οταν ειμαι Κερκυρα)...
απλα ια ακουω ολη την ωρα τις @@ριες για την Φερραρι αλλα δεν πειραζει...
-
Καλά μην τρελένεστε, ακόμα δεν τελείωσε. Ελπίζουμε σε Α.
Λέτε να το χτυπήσει κανας Αλαφούζος να το κάνει πακέτο με Motogp ?
-
ποιος σου είπε ότι το MotoGP έχουν συμβόλαιο για το 2012?
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014