-
Παιδια μετα απο μερες ατελειωτων τεστ ντραιβ και ερευνας κατεληξα στο οπελ αστρα τζι ντι σι 1.4 σπορ (120 η 140 δεν ξερω ακομη).Πως το βλεπετε σαν μοντελο και σαν αυτοκινητο ''οπελ?''.Ειναι ενα πολυ μοντερνο αυτοκινητακι,πλουσιο και σε εσωτερικο ντιζαιν και σε αποδοσεις και ασφαλεια.Αν καποιος το εχει ηδη θα ηθελα να ακουσω τη γνωμη του και όλων βεβαια!
-
Παιδια μετα απο μερες ατελειωτων τεστ ντραιβ και ερευνας κατεληξα στο οπελ αστρα τζι ντι σι 1.4 σπορ (120 η 140 δεν ξερω ακομη).Πως το βλεπετε σαν μοντελο και σαν αυτοκινητο ''οπελ?''.Ειναι ενα πολυ μοντερνο αυτοκινητακι,πλουσιο και σε εσωτερικο ντιζαιν και σε αποδοσεις και ασφαλεια.Αν καποιος το εχει ηδη θα ηθελα να ακουσω τη γνωμη του και όλων βεβαια!
-
-
Καλως ηρθες στο φορουμ .Υπαρχουν τρεις κινητηρες 1.4 1ος μηχανικο κιβωτιο 140 hp και με αυτοματο κιβωτιο και εναν με μηχανικο κιβωτιο με 120 hp.Το αυτοκινητο ειναι κατα την γνωμη μου φοβερο απο ντιζαιν και τεχνολογια ,εχει πολυ καλα περιφερειακα και πιστευω θα ειναι μια καλη αγορα. http://www.opel.gr/microsite/astragtc/#/home http://www.opel.gr/vehicles/modela-opel ... rview.html σου δινω και δυο λινκ με τα οποια θα διαβασεις πολλα για το νεο OPEL ASTRA GTC και πολλα αλλα για τις τιμες και εξοπλισμο και αλλα.Απο μενα παρτο πιστευω οτι δεν θα απογοητευτεις.
-
Το εχω δει απο κοντα εχω μπει μεσα και εχω μιλησει με τον πωλητη.το μονο που με προβληματιζει ειναι οι μεγαλες ροδες και ζαντεσ του...αλλα δεν ξερω αν ειναι θετικο η οχι...
-
Ειναι αναλογα και τι Astra θα παρεις το σπορτ(18αρες ζαντες) ή το απλο (με 17αρες ζαντες),οσο για την απορια για τις μεγαλες ζαντες αυτο τα πραγμα η opel τελευταια το κανει αρκετα σε ολα της τα μοντελα,εδω στην ελλαδα με τους δρομους που εχουμε μπορει να υπαρχει προβλημα απο τις ανεπαλληλες λακουβες και ακαταστασιες αλλα και σε ανεση αυτο θα σε χτυπαει.
-
καλυτερα 17αρες δηλαδη?
-
Για Ελλάδα αν υπήρχαν και 16άρες ακόμη καλύτερα για μικρομεσαίο. Οπότε σίγουρα 17 maximum.
-
Το θεωρω πανακριβο αυτη τη στιγμη και θα προσανατολιζομουν σε megane coupe 1.4 tce 130 στα 16.000e παρακαλω...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το θεωρω πανακριβο αυτη τη στιγμη και θα προσανατολιζομουν σε megane coupe 1.4 tce 130 στα 16.000e παρακαλω...Ερχεται καινουργιο ομως...
-
fl οχι καινουργιο εκτος αν εχασα κανα επεισοδιο. Το αμαξι ειναι τσαμπα αυτη τη στιγμη.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
fl οχι καινουργιο εκτος αν εχασα κανα επεισοδιο. Το αμαξι ειναι τσαμπα αυτη τη στιγμη.και γω facelift εννοω...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το θεωρω πανακριβο αυτη τη στιγμη και θα προσανατολιζομουν σε megane coupe 1.4 tce 130 στα 16.000e παρακαλω...τα εσωτερικα των δυο αυτοκινητων δεν συγκρινονται.το μεγγκαν ειναι μια πλαστικουρα,φτωχο εσωτερικο ντιζαιν.δεν θα δωσω 16 χιλιαδες για να παρω αμαξια με τετοιο εσωτερικο (γουστα ειναι αυτα) αλλα ετσι μου φενεται που το ειδα και απο κοντα
-
Το megane δεν είναι 'πλαστικούρα' εσωτερικά. Είναι ότι είναι όλα τα υπόλοιπα αμάξια της κατηγορίας του όπως και το astra gtc. Αν δεν σου αρέσει προσωπικά αυτό είναι άλλο θέμα. Είναι επίσης λογικό να μην σου αρέσει, μιας και το gtc είναι εντελώς διαφορετικό εσωτερικά με το πληθωρικό ταμπλό με τα δεκάδες κουμπιά. Έχει εντελώς διαφορετική σχολή σχεδίασης. Δες το gtc από κοντά, κανε το test drive και αν σου αρέσει, και δεν έχεις πρόβλημα με την τσιμπημένη τιμή προχώρα στην αγορά του κανονικά, είναι σε γενικές γραμμές αξιόλογο αυτοκίνητο. Αν σου φανεί ακριβό περίμενε ένα χρόνο τουλάχιστον αλλά να ξέρεις ότι το megane coupe είναι αυτη τη στιγμή το value/money στην κατηγορία.
-
Ο χρήστης george000 έγραψε:
Το θεωρω πανακριβο αυτη τη στιγμη και θα προσανατολιζομουν σε megane coupe 1.4 tce 130 στα 16.000e παρακαλω...
τα εσωτερικα των δυο αυτοκινητων δεν συγκρινονται.το μεγγκαν ειναι μια πλαστικουρα,φτωχο εσωτερικο ντιζαιν.δεν θα δωσω 16 χιλιαδες για να παρω αμαξια με τετοιο εσωτερικο (γουστα ειναι αυτα) αλλα ετσι μου φενεται που το ειδα και απο κοντα
Πάντως εμένα το μεγκάν απο κοντά μου έδωσε την εντύπωση του πιο ποιοτικού από το astra (το hatch, αλλά δεν νομίζω το gtc να διαφέρει). Ίσως το άστρα δείχνει λίγο πιο 'ακριβό' αλλά η ποιότητα του μεγκάν μου φάνηκε ένα κλικ πιο πάνω. Πέραν του αισθητικού πιστεύω το μεγκάν υπερτερεί σχεδόν παντού. Ποιότητα,επιδόσεις,συμπεριφορά,κατανάλωση,τιμή
-
Μπορει να μη θες να δώσεις 16.000 για τη πλαστικούρα εσωτερικό του μεγκαν αλλά από την άλλη να δώσεις 18.400 για να πάρεις 17 άρι ΤΑΣΙ(και μάλιστα κακάσχημο!) σε σπορ κουπε αυτοκίνητο δεν παλευεται http://www.opel.gr/vehicles/modela-opel/aftokinita/new-astra-gtc/car-configurator.html#/trim
-
Κι εγώ θεωρώ ότι ποιοτικά το εσωτερικό του Megane σε υλικά υπερτερεί(ειδικά στις Dynamic/Privilege).
Σε θέμα στυλ κ σχεδίασης είναι θέμα γούστου. Προσωπικά προτιμώ το λιτό του Megane από το βαριά φορτωμένο και φουλ λαμπάκια εσωτερικό του άστρα.Και σίγουρα το Megane υπετερεί σε θέμα κιβωτίου ταχυτήτων, σε σχέση με το αραιά κλιμακωμένο του Astra (εκτός και αν διαφέρει κάτι στο GTC) και σε απόδοση κινητήρα.
Και φυσικά με τιμές που παίζουν αυτή τη περίοδο μένει και κανά 3χίλιαρο στη τσέπη τουλάχιστον να το επενδύσεις σε βενζίνες να το χαρείς.
-
Ο χρήστης george000 έγραψε:
τα εσωτερικα των δυο αυτοκινητων δεν συγκρινονται.το μεγγκαν ειναι μια πλαστικουρα,φτωχο εσωτερικο ντιζαιν.δεν θα δωσω 16 χιλιαδες για να παρω αμαξια με τετοιο εσωτερικο (γουστα ειναι αυτα) αλλα ετσι μου φενεται που το ειδα και απο κοντα
Δεν συμφωνω με καλυψαν και οι προλαλησαντες..
Ξαναδιαβαζωντας το αρχικο ποστ μαλλον επιβεβαιωση για την επιλογη σου θες και απο εμενα δε θα την εχεις.. -
Μπηκα μεσα στο μεγκαν και μεσα στο αστρα.δεν ζηταω επιβεβαιωση γιατι στην τελικη θα παρω οτι αρεσει σε μενα απλα κανουμε μια συζητηση.Το μεγκαν οπως και το ιμπιζα που ειδα μου φανηκαν μεσα πολυ φτωχα σε σχεση με το αστρα...γουστα ειναι αυτα...το μονο που με προβληματιζει και δεν προβαινω σε παραγγελια ειναι οι ζαντες του...
-
http://www.cartype.com/pics/6065/full/r ... in1_08.jpg
http://images.thecarconnection.com/med/ ... 2108_m.jpg
Για εμενα προωσωπικα το αστρα ειναι πολυ μπροστα...στην σπορ την εκδοση επισης ολα γινονται με κοκκινο περιγραμμα...γουστα ειναι αυτα αλλα εγω το προτειμω...
OPEL ASTRA GTC 1.4