-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Όχι, δεν υπάρχει.Υπάρχουν exalto σε 195/60/15? Κόστος περίπου?
Σε τι δεικτη ταχυτητας;
Kαι τι θα βάλουμε τότε στο 6άρι γμτ? Προσπάθησα να πείσω για conti αλλά δεν έπεισα.
-
Mazda 6 εννοείς; Έλα ρε, και φοράει 15άρια; Νόμιζα 16'.
Βγαίνουν, όμως, σε 205/55 που είναι ελάχιστη η διαφορά σε διάμετρο απ' την 195/60.
-
Έχω ενα SEAT CORDOBA 1.4 101 ίππους.Το αγόρασα το 2007.Θέλω να κάνω αλλαγή ελαστικών.Φοράει 195/55/15R 85V. Ποια θα ήταν η καλύτερη επιλογή μάρκας για ελαστικα(για παντός τύπου); Θα ήθελα γνώμες από όσους φίλους έχουν δοκιμάσει κάποιες μάρκες ελαστικων στα οχήματα τους και καταλαβαίνουν την συμπεριφορα του (αν εχουν χαμηλό θορυβο,κρατήματα,τιμή κ.τ.λ). Μπορώ να βάλω άλλη διάσταση;Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Mazda 6 εννοείς; Έλα ρε, και φοράει 15άρια; Νόμιζα 16'.Βγαίνουν, όμως, σε 205/55 που είναι ελάχιστη η διαφορά σε διάμετρο απ' την 195/60.
Nαι, για mazda 6 1.8 λέμε. Έβγαινε και με 15άρες. Πλάκα πλάκα έχω και 2 σετ 16άρες να του βάλω! Αλλά μάλλον θα μείνουμε στις 15', άσε να ναι άνετο...
-
hankook ventus prime 2 απο τα φθηνοτερα ακριβα πλεον αλλα λενε τα καλυτερα μετα τη συνεργασια με τη μισελεν....
-
Ο χρήστης johnyt1 έγραψε:
Έχω ενα SEAT CORDOBA 1.4 101 ίππους.Το αγόρασα το 2007.Θέλω να κάνω αλλαγή ελαστικών.Φοράει 195/55/15R 85V. Ποια θα ήταν η καλύτερη επιλογή μάρκας για ελαστικα(για παντός τύπου); Θα ήθελα γνώμες από όσους φίλους έχουν δοκιμάσει κάποιες μάρκες ελαστικων στα οχήματα τους και καταλαβαίνουν την συμπεριφορα του (αν εχουν χαμηλό θορυβο,κρατήματα,τιμή κ.τ.λ). Μπορώ να βάλω άλλη διάσταση;Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Τα Hankook που ανέφερε και ο GGAB είναι πολύ καλή επιλογή. Σε ό,τι αφορά τη διάσταση, μπορείς να μειώσεις λίγο το προφίλ και να πας σε 50άρι (195/50), με μικρή διαφορά σε κοπάνημα, αλλά μεγάλη διαφορά σε τιμή. Εναλλακτικά, για να μείνεις πιο κοντά στην εργοστασιακή διάμετρο, θα πας σε 185/60.
-
Για τα Hankook δεν εχω ακούσει πολλους να τα προτιμούν.Δεν ξέρω τον λόγο.Βασικά δεν είμαι γνωστης του θέματος.Παντως και απο τις συζητησεις που παρακολουθω στο forum βλέπω ότι υπαρχει προτίμηση σε Michelin. Παντως θα ήθελα τα ελαστκά να έχουν καλη συμπεριφορα και σε βρεγμενο δρομο αλλα και λίγο θόρυβο.
-
Αυτοί που δε θέλουν Hankook δεν τα έχουν δοκιμάσει. Όσοι έχουν δοκιμάσει τα σύγχρονα K107, K110 και K115 έχουν μείνει ικανοποιημένοι και με το παραπάνω.
Για αυτό που ζητάς θα κοιτάξεις είτε τα 107 (ή αλλιώς S1 evo) είτε τα 115 (ή αλλιώς ventus prime 2).
-
Sinanai παμε παλι την εκστρατεια υποστηριξης των Hankook?
-
Ο χρήστης stergiosbik έγραψε:
Kαλησπερα.
Αν κ αναγνωστης των 4Τ απο τον Δεκεμβρη του '90 σημερα εκανα εγγραφη (αν κ παρακολουθω καιρο το forum).
Mια μικρη βοηθεια θα χρειαστω σχετικα με επιλογη ελαστικων για το Ford Ka της γυναικας μου mod 2002.
Φοραει 165/65/13.
Τωρα εχει επανω τα Yokohama Adrive.
Aρκετα καλα κ πολυ ανθεκτικα.
Ρωτωντας στους λαστιχαδες της πολης μου (Λαρισα) πηρα καποιες προσφορες για τα παρακατω
Hankook k715----210euro
Pirelli P4 ----220euro
Toyo 350 ----220euro
Bridgestone 250--250euro
Yokohama Adrive-210euroΤα Michelin Energy τα ειχα παλια κ δε τα ξαναβαζω με τιποτα.
Το Continental επισης απορριπτονται λογω γρηγορης φθορας.
Αν κ αυτοκινητο για την πολη δε το κρυβω οτι κραταει πολυ καλα (για μικρο)κ οποτε το παιρνω σε κοντινους επαρχιακους το
'ξεζουμιζω'.
Καμμια προταση για αυτα τα λαστιχα που σας ανεφερα?
ΕυχαριστωΧαιρετε κ παλι.
Μετα απο σκεψη αποφασισα να βαλω ξανα τα Yokohama αφου τα ειχα κ ημουν ευχαριστημενος αλλα...
δε τα βρηκα πουθενα!
Ολοι μου ειπαν οτι λογω του σεισμου-τσουναμι υπαρχουν προβληματα(ακομη?) στα εργοστασια της εταιρειας.
Εμενε να διαλεξω μεταξυ Pirelli P4 κ Hankook K715.
To Pirelli το φοβηθηκα γιατι οι πιο πολλοι λαστιχαδες μου ειπαν οτι ειναι πολυ θορυβωδες κ κατεληξα στο Ηankook.
Πρωτες εντυπωσεις αρκετα καλες αν κ πολυ νωρις.(μολις 150km)
Bεβαια δε το συγκρινω με τα τελειωμενα Yokohama αλλα με τις εντυπωσεις που ειχα απο αυτα οταν ηταν καινουργια.(οσο τα θυμαμαι βεβαια)
Μου εκανε εντυπωση οτι ειναι αρκετα αθορυβα.
Αν κ νωρις νομιζω οτι για τετοιας κατηγοριας αυτοκινητα τα Hankook ειναι τουλαχιστον αξιοπρεπεστατα κ σε καλη τιμη (200euro)
εναντι των Michelin -Bridgestone π.χ. -
[/quote]
Χαιρετε κ παλι.
Μετα απο σκεψη αποφασισα να βαλω ξανα τα Yokohama αφου τα ειχα κ ημουν ευχαριστημενος αλλα...
δε τα βρηκα πουθενα!
Ολοι μου ειπαν οτι λογω του σεισμου-τσουναμι υπαρχουν προβληματα(ακομη?) στα εργοστασια της εταιρειας.
To Pirelli το φοβηθηκα γιατι οι πιο πολλοι λαστιχαδες μου ειπαν οτι ειναι πολυ θορυβωδες κ κατεληξα στο Ηankook.
Bεβαια δε το συγκρινω με τα τελειωμενα Yokohama αλλα με τις εντυπωσεις που ειχα απο αυτα οταν ηταν καινουργια.(οσο τα θυμαμαι βεβαια)
Αν κ νωρις νομιζω οτι για τετοιας κατηγοριας αυτοκινητα τα Hankook ειναι τουλαχιστον αξιοπρεπεστατα κ σε καλη τιμη (200euro)
εναντι των Michelin -Bridgestone π.χ.[/quote]Στη διάσταση σου,το CinturatoP1 είναι ακόμα πιο άνετο και αθόρυβο από τα παραπάνω....
-
Δε βγαίνει σε 13άρι το P1 όμως...
-
Ο χρήστης harlek έγραψε:
Δε βγαίνει σε 13άρι το P1 όμως...Σωστα
-
Χαιρετε κ παλι.
δε τα βρηκα πουθενα!
Ολοι μου ειπαν οτι λογω του σεισμου-τσουναμι υπαρχουν προβληματα(ακομη?) στα εργοστασια της εταιρειας.Μονο Ιαπωνια εχει εργοστασιο η ΥΟΚΟ?Πολυ αμφιβαλλω
-
Μηπως ειχε αποθηκες εκει κι εχει θεμα;
-
Kαλησπερα.
Αν κ αναγνωστης των 4Τ απο τον Δεκεμβρη του '90 σημερα εκανα εγγραφη (αν κ παρακολουθω καιρο το forum).
Mια μικρη βοηθεια θα χρειαστω σχετικα με επιλογη ελαστικων για το Ford Ka της γυναικας μου mod 2002.
Φοραει 165/65/13.
Τωρα εχει επανω τα Yokohama Adrive.
Aρκετα καλα κ πολυ ανθεκτικα.
Ρωτωντας στους λαστιχαδες της πολης μου (Λαρισα) πηρα καποιες προσφορες για τα παρακατω
Hankook k715----210euro
Pirelli P4 ----220euro
Toyo 350 ----220euro
Bridgestone 250--250euro
Yokohama Adrive-210euroΤα Michelin Energy τα ειχα παλια κ δε τα ξαναβαζω με τιποτα.
Το Continental επισης απορριπτονται λογω γρηγορης φθορας.
Αν κ αυτοκινητο για την πολη δε το κρυβω οτι κραταει πολυ καλα (για μικρο)κ οποτε το παιρνω σε κοντινους επαρχιακους το
'ξεζουμιζω'.
Καμμια προταση για αυτα τα λαστιχα που σας ανεφερα?
ΕυχαριστωΧαιρετε κ παλι.
δε τα βρηκα πουθενα!
εναντι των Michelin -Bridgestone π.χ.το hankook optimo 715 το εχω βαλει στο ΑΤΟΣ εδω και 2 χρονια και ειναι οτι καλυτερο του εχω βαλει μετα απο 4 αλλαγες ελαστικων.....
οσον αφορα τα γιοκαχαμα που αναφερεις μαζι με τα toyo οντως αυτη τη στιγμη ειναι δυσεβρετα αφου ειναι only made in Japan -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
οσον αφορα τα γιοκαχαμα που αναφερεις μαζι με τα toyo οντως αυτη τη στιγμη ειναι δυσεβρετα αφου ειναι only made in JapanΑμ δε... τα δικά μου Yoko είναι Made i Malaisia (ή μήπως Ινδονησία; Κάπου εκεί πάντως)...
-
Περσι εφερνα yokohama ,στις αρχεις ηταν απο ιαπωνια και αργοτερα απο φιλιππινες.
Τωρα με το τσουναμι εχει προβλημα και η toyo.
Διεγραφη το ποστ ,σορυ ,αλλα καμια φορα δεν ξερεις απο που θα σου ερθει.
-
τοτε τα yokohama γιατι εξαφανιστηκαν αφου δεν ειναι μονο απο Ιαπωνια;
-
Λογικά, η έλλειψη στα γιαπωνέζικα οδηγεί σε έλλειψη και τα φιλιππινέζικα, αφού τώρα αυτά πρέπει να καλύψουν και τις αγορές των γιαπωνέζικων.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]