-
Μηπως να πηγαινες να το δεις απο κοντα καλυτερα? Υπαρχουν διαθεσιμα testdrives.
Περι αναρτησης εγω το ειδα σφιχτο. Οχι σκληρο αλλα ουτε μαλακο.
Ο χωρος αποσκευων εχει το διπλο πατωμα με τον επανω διαθεσιμο χωρο να φαινεται και να ειναι μικρος. Γενικα στο θεμα τοποθετησης αποσκευων (βαλιτσες) πρεπει να εχει προβλημα αφου εχει επιπεδη επιφανεια αλλα οχι και το υψος. Σε αλλες περιπτωσεις (τσαντες, σακουλες) με χρηση και του υπολοιπου χωρου ειναι οκ.Π from my HTC Desire using Tapatalk
-
Το είδα σήμερα.
Είμαι 1,86 και απλά δεν χωράω στη θέση του οδηγού.
Απορρίπτεται -
Ο χρήστης sreak έγραψε:
Το είδα σήμερα.
Είμαι 1,86 και απλά δεν χωράω στη θέση του οδηγού.
ΑπορρίπτεταιΣτην supermini κατηγορία αν ψαχνεις βασικά 3θυρο για μεγαλύτερο ανοιγμα και απο τα μεγαλύτερα σε εσωτερικούς χώρους. Φανταζομαι μόνο 207, Ibiza, Clio. Το Juke δεν είναι μεσα σ' αυτα!
Να φανταστω ουτε λόγος για πρόσβαση πίσω? -
Ειλικρινά δεν το δοκίμασα καν να καθήσω πίσω.
Αφού ρώτησα τον πωλητή αν είναι χαλασμένο το κάθισμα και δεν πάει πιο πίσω -
Μειωμένες τιμές για το Juke 1.6 Turbo.
-
Τα 24790€ τα θεωρώ πολυ καλή τιμή για το συγκεκριμένο!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Τα 24790€ τα θεωρώ πολυ καλή τιμή για το συγκεκριμένο!Να σε πληρώσουν; Ναι, νομίζω είναι αρκετά χρήματα για αποζημίωση για ψυχική οδύνη από τα ψυχολογικά τραύματα που θα σου προκαλέσει η εμφάνισή του...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Τα 24790€ τα θεωρώ πολυ καλή τιμή για το συγκεκριμένο!Kαι 26k το CVT
-
το 1,6Τ χωρίς CVT να ρίξουν κανά χιλιάρικο και βλέπουμε.
δυστυχώς άργησαν να αντιδράσουν* στις μικρές πωλήσεις και το έκαναν μόνο τώρα που εμφανίστηκε στον ορίζοντα ο ανταγωνισμός.*οι μειώσεις αποδεικνύουν οτι περιθώρια υπήρχαν.
-
Πιθανότερο μου φαίνεται ότι θελουν να ξεστοκάρουν τα ετοιμοπαραδοτα 1,6Τ. Απο πέρσι τα έχουν. Το απλό 1,6 δεν δείχνει να έχει πρόβλημα. (Σκεφτόμενοι την τωρινή κατασταση της αγοράς).
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τα 24790€ τα θεωρώ πολυ καλή τιμή για το συγκεκριμένο!
Kαι 26k το CVT
24790 έχει το cvt... Όλα τα 4wd είναι μόνο cvt!
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
το 1,6Τ χωρίς CVT να ρίξουν κανά χιλιάρικο και βλέπουμε.
δυστυχώς άργησαν να αντιδράσουν* στις μικρές πωλήσεις και το έκαναν μόνο τώρα που εμφανίστηκε στον ορίζοντα ο ανταγωνισμός.*οι μειώσεις αποδεικνύουν οτι περιθώρια υπήρχαν.
Οι μειώσει προέκυψαν λόγω μεταφοράς της παραγωγής στο sunderland απο Ιαπωνία με αποτέλεσμα να μειωθεί ο φόρος (πολυτελείας ?)
-
απο όσο ξέρω μόνο στο Sunderland κατασκευαζόταν μέχρι τώρα για την ΕΕ. οπότε δεν τίθεται θέμα μετακίνησης παραγωγής.
αν έκαναν κάποιο απο τα κόλπα ώστε να τιμολογηθεί για το '12 κάτω απο το κατώφλι του φόρου πολυτελείας, δεν το ξέρω. -
Φτιάχνουν τον 1,6Τ πλέον και στην Ευρώπη?
-
το έψαξα λίγο παραπάνω και βλέπω οτι το 4χ4 φτιαχνόταν αποκλειστικά στην Ιαπωνία.
δεν είναι και πολύ updated οι πληροφορίες οπότε ίσως να ισχύει αυτό που λέει ο Ραζής.
λίγο ειρωνικό πάντως να έρχεται μείωση τώρα που το ευρώ έχει πέσει στα τάρταρα. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
το έψαξα λίγο παραπάνω και βλέπω οτι το 4χ4 φτιαχνόταν αποκλειστικά στην Ιαπωνία.
δεν είναι και πολύ updated οι πληροφορίες οπότε ίσως να ισχύει αυτό που λέει ο Ραζής.
λίγο ειρωνικό πάντως να έρχεται μείωση τώρα που το ευρώ έχει πέσει στα τάρταρα.Παντα έχω δίκιο αλλά που να το βρώ!
Και όμως έτσι είναι ... το 4Χ4 παραγόταν Ιαπωνία και τωρα μεταφέρθηκε η παραγωγή του στο Sunderland
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Φτιάχνουν τον 1,6Τ πλέον και στην Ευρώπη?To 2X4 1,6Τ πάντα στην Ευρώπη κατασκευαζόταν...
-
πάντως είναι τελείως παλαβομάρα αυτό που έχουν κάνει τα Τζαπόνια.
έχουν βάλει το 1,6Τ με 4χ4 και ανεξάρτητη πίσω σε συνδυασμό με το CVT και έχουν το diesel με χειροκίνητο. -
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
Φτιάχνουν τον 1,6Τ πλέον και στην Ευρώπη?
To 2X4 1,6Τ πάντα στην Ευρώπη κατασκευαζόταν...
Δημητρη νομιζα πως ελεγες για την μεταφορα της κατασκευης του κινητηρα 1,6Τ στην Αγγλια πλεον.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Για πειτε γνωμες,ακουσματα,εντυπωσεις,αποψεις για το νεο crossover της nissan!
http://www.google.gr/imgres?q=nissan+ju ... 9,r:21,s:0
Nissan Juke