-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Σήμερα έπεσε η βόμβα στο γραφείο.... -40% και σε όποιον αρέσει....
Ζητείται δάσκαλος βιολιού για κοντσέρτα στον σταθμό του μετρό ομόνοια...Καλά σας(μας) κάνουν.
Είναι ακριβώς η ίδια φάση με την πολιτική,το τυρί και η φάκα.
Θα σας φτάσουν στο σημείο να δουλεύετε για 100 ευρώ το μήνα και να σας πηδάνε και τις γυναίκες για ένα 10ρικο τη βραδυά και θα λέτε και δόξα τον Αλλάχ γιατί έχει και χειρότερα,αλλά για να γκρεμίστε την πολιτική καπιταλιστική αλητεία ούτε που σας περνάει απ το μυαλό.
Είδατε πόσο σοφά ανέπτυξαν το σύστημα?
Ξέρουν ότι έχουν να κάνουν με μάζα,όπως τα κουνούπια οι μύγες τα πρόβατα.....οι άνθρωποι οι μαλάκες.
Δημιουργούν την ανασφάλεια σε ένα ανασφαλές σύστημα!!
Πόσο έξυπνο!Οσο για το εργασιακό και ειδικά εν Ελλάδι?
Υπάρχουν εργατικά συνδικάτα?
Παπάρια.
Γι αυτό σας πηδάνε.
Ποτέ δεν έμαθε ο εργαζόμενος τη δύναμή του κι αν ορισμένοι την διαθέτουν και την γνωρίζουν υπάρχουν και οι.......μαλάκες που θα δουλέψουν για ένα ξεροκόματο.
Το ζήτημα φυσικά σηκώνει συζήτηση γιατί ένας λαός που έμαθε να εργάζεται ΚΑΙ στον ιδιωτικό τομέα με νοοτροπίες ΔΥ κοιτώντας πότε θα περάσει η ώρα,παράγοντας τόσο όσο ειναι οι ικανότητές του κοκ δεν μπορεί να κάνει και το μάγκα γιατί στη δύσκολη φάση της εταιρίας γνωρίζει ότι ήταν ο παραπανίσιος που χρειαζόταν η επιχείρηση λόγω φόρτου εργασίας.
Οπότε?
Αχρηστος σου λέει είμαι δεν με παίρνει κανείς κάτσε εδώ και για ένα ξεροκόμματο.Την κρίση να την πληρώσουν οι αρχικαπιταλιστές του κερατά που την έφεραν και κονόμησαν τα τρις του αιώνα,όχι ο εγαζόμενος και ειδικά ο παραγωγικός και τεχνικός κλάδος.
Αν τα λαμόγια κρίνουν βασικό μισθό τα 450 ευρώ (εκεί θα σας φτάσουν μοσχάρια) να σηκώσουν τα μανίκα και να δουλέψουν αυτοί τις εταιρίες τους για να τις ξανακάνουν κερδοφόρες,που δεν παίζει γιατί ο Ελληνας έμαθε στο πάρε με 0 επενδυσεις. -
χαχα, λεει ο xenos οτι του κοψανε 40% μισθο και αντι ο κοσμος να προβληματιστει για το που παμε λετε ο ενας καλα να παθεις, ο αλλος υπαρχουν και χειροτερα σιγα το κανονι και ο αλλος τον ρωταει αν ηταν υψηλομισθος η οχι και μετα να τον λυπηθει η να του πει και αυτος με τη σειρα του καλα να παθεις
-
διαίρει και βασίλευε
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
χαχα, λεει ο xenos οτι του κοψανε 40% μισθο και αντι ο κοσμος να προβληματιστει για το που παμε λετε ο ενας καλα να παθεις, ο αλλος υπαρχουν και χειροτερα σιγα το κανονι και ο αλλος τον ρωταει αν ηταν υψηλομισθος η οχι και μετα να τον λυπηθει η να του πει και αυτος με τη σειρα του καλα να παθειςEμένα αδερφέ αν μου κάνει μείωση ευθαρσώς σου λέω ότι θα πάρει τα παπάρια μου.
Δεν ξέρω τι ισχυρίζονται οι αρχικαπιτάλες της κρίσης εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ δίνω το αίμα μου την πείρα μου και την τεχνογνωσία μου (και παραπάνω ώρες αν χρειαστεί) σε ένα περιβάλλον που......ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.
Οχι μόνο μείωση δε θα δεχτώ αλλά αντιθέτως αν φτάσουμε στα μαχαίρια ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ.
Θες?
Καλώς,δε θες ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ.
Ξέρω όμως τις ικανότητές μου και ξέρω ότι αν φύγω θα πέσει στο 50% η παροχή του.Τι θα κάνω?
Σκατά θα μαζέυω σε βοθράδικο και θα είμαι περήφανος,αλλά πουτάνα του service για τρεις κι εξήντα δεν γίνομαι.Θα πρέπει να καταλάβουν τα αρχικαπιταλιστικά λαμόγια ότι όση ανάγκη τους έχει ο εργαζόμενος άλλη τόση έχουν αυτή τις υπηρεσίες του εργαζόμενου.
Ε πότε θα ξυπνήστε να πείτε κι εσείς ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ όταν σας ρωτάνε πόσα θέλετε και δε σας φτάνουν? -
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
χαχα, λεει ο xenos οτι του κοψανε 40% μισθο και αντι ο κοσμος να προβληματιστει για το που παμε λετε ο ενας καλα να παθεις, ο αλλος υπαρχουν και χειροτερα σιγα το κανονι και ο αλλος τον ρωταει αν ηταν υψηλομισθος η οχι και μετα να τον λυπηθει η να του πει και αυτος με τη σειρα του καλα να παθειςμέσα στο μυαλό μου είσαι τσακάλι...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
διαίρει και βασίλευεΣαφώς.....έχεις δίκιο.
Διαίρει και βασίλευε σε έναν λαό που είναι διανοητικά,πνευματικά και πολιτιστικά ανάπηρος.
Διαίρει και βασίλευει σε έναν λαό που δεν έχει το ΒΑΣΙΚΟ κοινωνικό αγαθό που είναι το συστατικό πρώτης ανάπλασης.
ΠΑΙΔΕΙΑ.
Ε αυτόν το λαό τα γαμάς όπως θέλεις.
Αυτός ο λαός θα ξαναβγάλει ΝΔ τις επόμενες εκλογές θα εκλησιάζεται και θα γεμίζει τις κερκίδες του ποδοσφαίρου.
Δεν ξαναυπήρξε ποτέ τέτοιος καρπαζοεισπράκτορας λαός στην ιστορία του κόσμου. -
To διαίρει και βασίλευε είναι περιττό για ένα λαό που ασχολείται μόνο με το πώς θα φάει το γείτονα, που ως παραγωγική δύναμη έχει το φθόνο και που δεν ενδιαφέρεται για τίποτα πέραν της πόρτας του και του τραπεζικού του λογαριασμού.
Δηλαδή τι να διαιρέσεις; Αυτούς που χωρίστηκαν σε πράσινους και γαλάζιους και περίμεναν πότε θα βγουν οι δικοί τους για να πηδήξουν τον άλλο που έτρωγε με 10 μασέλες ως τότε;
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Σήμερα έπεσε η βόμβα στο γραφείο.... -40% και σε όποιον αρέσει....Που εργαζεσαι και, αν επιτρεπεται, για ποσα € μιλαμε περιπου;
Οντως η εταιρια εχει προβλημα ή η διαφορά 'τσεπωνεται'; -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Που εργαζεσαι και, αν επιτρεπεται, για ποσα € μιλαμε περιπου;
Οντως η εταιρια εχει προβλημα ή η διαφορά 'τσεπωνεται';Τι σε νοιάζει ρε πόσα έπαιρνε?
3000 το μήνα μπορεί να έπαιρνε,εσύ τι ζόρι τραβάς,που δεν παίρνεις τόσα ή είναι λόγος αυτός για μείωση?
Ας είχες κι εσύ τις δυνατότητες να τα πάρεις.
Αλλά ΕΔΩ είναι το εργασιακό πρόβλημα στο ελλαδιστάν,πόσα παίρνει ο άλλος όχι πόσο άχρηστοι είμαστε εμέις.Ελληνική επειχηρηματική διάνοια:
Μειώνουμε τους μισθούς των ικανών για να απασχολούνται οι παρατρεχάμενοι για τους καφέδες και οι άχρηστοι.
Ε όχοι ρε κάφροι της αντιανάπτυξης,δε θα δα δουλεύει ο ΙΚΑΝΟΣ για να πριμοδοτεί με τη μείωσή του τον άχρηστο ή τον πακιστανό.
Ο ΙΚΑΝΟΣ θα πληρωθει ΚΑΝΟΝΙΚΑ,κόψε απ τον iq ραδικιού. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
To διαίρει και βασίλευε είναι περιττό για ένα λαό που ασχολείται μόνο με το πώς θα φάει το γείτονα, που ως παραγωγική δύναμη έχει το φθόνο και που δεν ενδιαφέρεται για τίποτα πέραν της πόρτας του και του τραπεζικού του λογαριασμού.Δηλαδή τι να διαιρέσεις; Αυτούς που χωρίστηκαν σε πράσινους και γαλάζιους και περίμεναν πότε θα βγουν οι δικοί τους για να πηδήξουν τον άλλο που έτρωγε με 10 μασέλες ως τότε;
Τα ίδια λέμε Μάνο μόνο που εσύ είσαι φασίστας και θεωρητικά θέλετε να βλέπετε στον ύπνο σας την ιδανική κοινωνία κάτι που δεν πετύχατε ποτέ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ και είναι αποτέλεσμα των πραγμάτων και γεγονότων, κι εγώ αριστερός.
-
Δε ξέρω για τον Μάνο, αλλά προσωπικά σου έκανα αναφορά γιατί είσαι επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ στη συμπεριφορά προς τους συνομιλητές σου. Άκους φασίστας κι εγώ αριστερός. Πόσο περισσότερο.....
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
διαίρει και βασίλευε
Σαφώς.....έχεις δίκιο.
Διαίρει και βασίλευε σε έναν λαό που είναι διανοητικά,πνευματικά και πολιτιστικά ανάπηρος.
Διαίρει και βασίλευει σε έναν λαό που δεν έχει το ΒΑΣΙΚΟ κοινωνικό αγαθό που είναι το συστατικό πρώτης ανάπλασης.
ΠΑΙΔΕΙΑ.
Ε αυτόν το λαό τα γαμάς όπως θέλεις.
Αυτός ο λαός θα ξαναβγάλει ΝΔ τις επόμενες εκλογές θα εκλησιάζεται και θα γεμίζει τις κερκίδες του ποδοσφαίρου.
Δεν ξαναυπήρξε ποτέ τέτοιος καρπαζοεισπράκτορας λαός στην ιστορία του κόσμου.Με αυτα που βλεπω να συμβαινουν τελευταια στην εταιρια μου ,απο συναδελφους ειμαι ετοιμος να προσχωρησω στις αποψεις σου
-
Το ενδεχομενο βεβαια η εταιρεια απλα να μην πηγαινει καλα, εξ'αιτιας της γενικοτερης καταστασης της χωρας (να μην σου πω ολου του πλανητη), ή εστω μειωμενης ικανοτητας των διοικουντων (αλλα οχι ντε κ καλα απο δολο), και να μην βγαινουν οι μισθοι/να μην υπαρχει τοση δουλεια, δεν το εξεταζουμε...
Ειναι δεδομενο οτι η αναγκη για οριζοντια μειωση μισθων ωφειλεται σε λαμογια καπιταλοαρχιδια που κοβουν απο τον (παντα σκληρα, εννοειται) εργαζομενο επειδη δεν θελουν να πουλησουν τη μια απο τις 3 Porsche ή δεν θελουν να διωξουν τους 5 ξαδερφους που εχουν προσλαβει στην εταιρεια για να καθονται κ να τα τρωνε. Γιατι ειναι δεδομενο οτι ολες οι εταιρειες θα πηγαινουν εις αει καλα, ασχετως με το τι συμβαινει τριγυρω.
G60, μια ερωτηση μονο:
αν δεν υπηρχαν ολα αυτα τα λαμογια καπιταλοαρχιδια, που με προσωπικο κοπο, ξοδεμα χρονου κ χρηματος κ προπαντως ΡΙΣΚΟ, εχουν στησει τις εταιρειες (οποιαδηποτε σε οποιονδηποτε τομεα), εσυ ΠΟΥ ακριβως θα εργαζοσουν για να εισαι τοσο καλος στη δουλεια σου ωστε να εισαι απαραιτητος?
Α κ αλλη μια: αν εισαι τοσο καλος γιατι δεν ανοιγεις μια δικια σου εταιρεια, να μην εξαρτασαι απο κανενα λαμογιο καπιταλοαρχιδι, αλλα να δινεις κ το καλο παραδειγμα ωντας καλος (=οπως εσυ τον οριζεις) εργοδοτης?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ζητείται δάσκαλος βιολιού για κοντσέρτα στον σταθμό του μετρό ομόνοια...-40% είναι υπερβολικό ποσοστό.
προσωπικά δεν θα το δεχόμουν και ας με απέλυε.
θα με ενδιέφερε ωστόσο να μάθω πως αιτιολογεί, όχι μόνο τη μείωση αλλά και το ποσοστό. -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ζητείται δάσκαλος βιολιού για κοντσέρτα στον σταθμό του μετρό ομόνοια... -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
To διαίρει και βασίλευε είναι περιττό για ένα λαό που ασχολείται μόνο με το πώς θα φάει το γείτονα, που ως παραγωγική δύναμη έχει το φθόνο και που δεν ενδιαφέρεται για τίποτα πέραν της πόρτας του και του τραπεζικού του λογαριασμού.
Δηλαδή τι να διαιρέσεις; Αυτούς που χωρίστηκαν σε πράσινους και γαλάζιους και περίμεναν πότε θα βγουν οι δικοί τους για να πηδήξουν τον άλλο που έτρωγε με 10 μασέλες ως τότε;
Τα ίδια λέμε Μάνο μόνο που εσύ είσαι φασίστας και θεωρητικά θέλετε να βλέπετε στον ύπνο σας την ιδανική κοινωνία κάτι που δεν πετύχατε ποτέ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ και είναι αποτέλεσμα των πραγμάτων και γεγονότων, κι εγώ αριστερός.
Ελπίζω να καταλάβεις κάποτε ότι κάνεις ακριβώς αυτό που θεωρείς ως γενεσιουργό αιτία των δεινών του ελληνικού λαού.
Δηλαδή διαιρείς τον κόσμο βάσει των πεποιθήσεών του.
Αυτό ήταν και είναι το βασικό όπλο όσων ρήμαξαν τη χώρα: να χαϊδεύουν τους 'δικούς τους' και να βρίζουν τους 'άλλους', δημιουργώντας στρατούς και στρατόπεδα.
Μην έχεις καμία αμφιβολία ότι αν είχε επικρατήσει η όποια αριστερά στην Ελλάδα, σήμερα αυτήν θα κατηγορούσε η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων για τη φτώχεια και την ανισότητα - πλην των βολεμένων, που θα ψήφιζαν κόκκινο προσπαθώντας να διατηρήσουν τις άκρες τους στο σύστημα.
Αχ, βαχ... -
Αυτος δεν ειναι αριστερος, εκτος πραγματικοτητος ειναι. Ζητω η Γενικη Γραμματεας, Ζητω το Κομμα
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
G60, μια ερωτηση μονο:
αν δεν υπηρχαν ολα αυτα τα λαμογια καπιταλοαρχιδια, που με προσωπικο κοπο, ξοδεμα χρονου κ χρηματος κ προπαντως ΡΙΣΚΟ, εχουν στησει τις εταιρειες (οποιαδηποτε σε οποιονδηποτε τομεα), εσυ ΠΟΥ ακριβως θα εργαζοσουν για να εισαι τοσο καλος στη δουλεια σου ωστε να εισαι απαραιτητος?
Α κ αλλη μια: αν εισαι τοσο καλος γιατι δεν ανοιγεις μια δικια σου εταιρεια, να μην εξαρτασαι απο κανενα λαμογιο καπιταλοαρχιδι, αλλα να δινεις κ το καλο παραδειγμα ωντας καλος (=οπως εσυ τον οριζεις) εργοδοτης?
Πολλές ερωτήσεις,όσες θες.
Ειχα δικό μου συνεργείο,το αποτέλεσμα?
Πελατολόγιο ορκισμένο στο όνομά μου που αμάξι δεν έφερε ποτέ οδική βοήθεια πίσω,αλλά έιχε ένα σοβαρο μειονέκτημα αυτή η λογική και το πάθος:
Δεν έφτανε για να είναι βιώσιμο το συνεργείο.
Τι ΘΕΛΕΤΕ?
Λαμόγια του κερατά να σας κλέβουν κατάμουτρα να τους διαφημίζετε όχι μόνο στα φόρα αλλά στο σύμπαν ολόκληρο και να παίζετε και ειδήμονες,αυτός είναι ο έλληνας αλλά ξέρεις το έξυπνο πουλί απ τη μύτη πιάνετε.
Μη με ρωτάς να σου πω τι συμβαίνει στον κλάδο,ε΄χετε πολύ μικρό μυαλό για να κρίνετε καταστάσεις ένα μόνο θα σου πω,όπου μαζεύετε η μύγα (σκατό0 δεν έχει το καλύτερο φαί, αλλά ο νεοέλληνας τα ξέρει όλα απ το νετ την tv τις εφημερίδες......ξύπνησε λέμεεεεεεε
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ?
Ασe θα χάσεις το μπούσουλα και δε λέγονται αυτά απ τα φόρα
Αλλά είναι το ΙΝ του κοινωνικού μας statusΣε προκαλώ όποτε θες για καφέ
Στα λαόμογια?
Δεν δίνω ούτε τρίχα απ τα αρχίδια μου,ότι έμαθα το έμαθα γιατί εγώ γούσταρα κι όχι γιατί μου το έμαθε ο Χ αρχικαπαιτάλας,κανείς δεν είναι τόσο αφελείς να σου ανοιξει τα μάτια.
Οποιος είναι έξυπνος και επενδύσει σε προσωπικό θα βγάλει λεφτά όποις είναι μαλάκας τα έχω γραμένο στα αρχίδια μου,έχω βάλει θερμοκήπια.......και θα κάνω αυτό που γουστάρω γιατά έτσι το γουσταρω ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ,αλλά τσάμπα δεν τους το δίνω. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αυτος δεν ειναι αριστερος, εκτος πραγματικοτητος ειναι. Ζητω η Γενικη Γραμματεας, Ζητω το ΚομμαΕσείς που είστε εντός πραγματικότητας ετοιμαστείτε να βγάλετε τις γυναίκες σας στο σφυρί.......η πείνα του καπιταλισμού είναι γλυκιά
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Το ενδεχομενο βεβαια η εταιρεια απλα να μην πηγαινει καλα, εξ'αιτιας της γενικοτερης καταστασης της χωρας (να μην σου πω ολου του πλανητη), ή εστω μειωμενης ικανοτητας των διοικουντων (αλλα οχι ντε κ καλα απο δολο), και να μην βγαινουν οι μισθοι/να μην υπαρχει τοση δουλεια, δεν το εξεταζουμε...Ειναι δεδομενο οτι η αναγκη για οριζοντια μειωση μισθων ωφειλεται σε λαμογια καπιταλοαρχιδια που κοβουν απο τον (παντα σκληρα, εννοειται) εργαζομενο επειδη δεν θελουν να πουλησουν τη μια απο τις 3 Porsche ή δεν θελουν να διωξουν τους 5 ξαδερφους που εχουν προσλαβει στην εταιρεια για να καθονται κ να τα τρωνε. Γιατι ειναι δεδομενο οτι ολες οι εταιρειες θα πηγαινουν εις αει καλα, ασχετως με το τι συμβαινει τριγυρω.
G60, μια ερωτηση μονο:
Τα χειρότερα σου εύχομαι και να ψάχνεις να βρεις στα σκουπίδια φαι. Αντε ,γιατι διαβάζω πολύ καιρό τις απόψεις σου και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Μας έγινες και υπερασπιστής των αρπαχτικών τώρα, επειδή εσυ κονομάς. Για τους μπάτσους ομως μας τα πρήζεις οταν σε πειράζουν.
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....