-
Σαν χλμ, και οι τρεις πολεις ειναι περιπου το ιδιο, η Πατρα ξερω οτι εχει πολυ κακο οδοστρωμα , θα μαθω λεπτομερειες θα δουμε
-
Ο καιρος στρωνει απο Σαββατοκυριακο, ΑΡΑ ??????????????
ΚΑΡΤΑΡΟΥΜΕ -
εγώ είμαι μέσα για την κυριακή
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Σημερα το πρωι πηγαμε με τον φιλο μου το Γερομπακαλιαρο Ν2, η Davide Fore (Antomost) στην πιστα και πηραμε τα καρτ με το ΥΠΕΡ-ΤΡΕΙΛΕΡ αυτη την υπερ κατασκευη Πριν ειχα καποιες αμφιβολιες για το ολο πακετο, και πιο πολυ πως θα το τραβαει το αυτοκινητο, αλλα διαψευστηκα, το τρειλερ βγηκε SUPER
Σκεφτομαστε αν μπορουσαμε να καρταρουμε αλλα ο καιρος μας την εκανε πολυ ασχημα, απιστευτο κρυο, και χιονονερο ηταν το σκηνικο στο Καρτοδρομο.ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ....!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΧΛΙΔΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!
Ουτε ο αμπραμοβιτς δεν εχει τετοιο....
-
εχασα το καφεδάκι σημερα στου mr crg, λόγω υποχρεωσεων πάλι.
παίδες δε μας βλέπω για καρτ την κυριακή, αλλαξε πάλι το meteo gr κ δίνει χιονόπτωση
όχι τίποτα άλλο, αλλά όποτε έχω πολύ καιρό να κάνω καρτ αρχίζω πάλι να σκέφτομαι για αλλαγή αυτοκινήτου κτλ. μόλις κάνω καρτ μου περνάει -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
παίδες δε μας βλέπω για καρτ την κυριακή, αλλαξε πάλι το meteo gr κ δίνει χιονόπτωση
όχι τίποτα άλλο, αλλά όποτε έχω πολύ καιρό να κάνω καρτ αρχίζω πάλι να σκέφτομαι για αλλαγή αυτοκινήτου κτλ. μόλις κάνω καρτ μου περνάειKατσε στα αυγα σου, και μην κανεις μ@λ@κ@ς σκεψεις, το ειδα το Meteo και εγω ξενερωσα, αλλα τι να κανουμε, που θα παει θα στρωσει ο καιρος, και ΤΟΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ??? ΚΑΡΤΑΡΟΥΜΕ
Υ.Γ Το αυτοκινητο ειναι μονο για ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ, να μην ΒΡΕΧΟΜΑΣΤΕ, και για SUPERMARKET.
-
Αυτοί οι δυο μήνες είναι δύσκολο να πετύχεις καλό καιρό.
Θα κάνει κάποιες μέρες με ήλιο...αλλά με δόντια, ειδικά στο Καρτοδρόμο.
Ο χρήστης chemic έγραψε:
όχι τίποτα άλλο, αλλά όποτε έχω πολύ καιρό να κάνω καρτ αρχίζω πάλι να σκέφτομαι για αλλαγή αυτοκινήτου κτλ. μόλις κάνω καρτ μου περνάειΝα βλέπεις βιντεάκια για να ξεχνιέσαι
-
Το ανεκδοτο της ημερας !!!
http://www.car.gr/classifieds/gokarts/view/2072642/
Και επειδη ειναι πολυ γρηγορο εχει και ΚΟΡΝΑ για τους αργους οδηγους -
Τι ακριβώς έχει κάνει εδώ ο θεός:
Έχει πετάξει το μηχανάκι του πάνω στο καρτ του?
Και το φωτογράφησε?
-
Εδω πρεπει λιγο και να σοβαρευτουμε, και να προστατευσουμε λιγο τους μη γνωριζοντας !!!
Να παει καποιο παιδι εντελως ασχετο στο χωρο του καρτ, και να φαει αυτη τη φολα.
ΥΜΑΡΤΟΝ που λεει και ο φαφουτης(Γεωργιου) -
εγω το μονο προβλημα που βλεπω σε αυτο το καρτ ειναι οτι θα εχει προβλημα στα ηλεκτρικα του λογικα.........ακουμπαει πανω του ενα παπακι ΜΕ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ ΣΤΗ ΣΕΛΑΑΑΑ!!!!!!!! θα του εχει χαλασει τα ηλεκτρικα σιγουρα.....αλλιως το επαιρνα ρε γαμωτο.............
-
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
:hahaiv:Τι ακριβώς έχει κάνει εδώ ο θεός:
Έχει πετάξει το μηχανάκι του πάνω στο καρτ του?
Και το φωτογράφησε?
ΠΟΣΟ ΘΡΑΣΟΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ.
αυτός ο μαλάκας ψηφίζει όπως όλοι μας, θα μεγαλώσει κ παιδιά
το ότι θα βρεθεί άλλος μαλάκας να πάρει αυτή τη παπαριά σε αυτή τη τιμή ξεχάστε το βεβαια. Παρατηρείστε πόσα views εχουν οι αγγελίες των δίποδων ζώων -
Μάλλον το μηχανάκι πατάει κανονικά στο έδαφος, και το καρτ στηρίζεται όρθιο στο τοίχο.
-
Όντως...το είδα μετά.
Μάλλον δεν κατάφερε να γυρίσει τη φωτογραφία για να την ανεβάσει...και του φάνηκε απολύτως φυσιολογικό να την βάλει έτσι.
-
Ο χρήστης zx12r έγραψε:
Καλοριζικο το νεο σου καρτ!Μηπως το αγορασες απο Αθηνα και συγκεκριμενα απο καποιον που το ειχε στη πιστα στα Σπατα?
-
Κοιταζω το car gr και τρελαινομε, με ολα τα σκουπιδια που πουλανε οι τυποι.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ !!! -
http://www.car.gr/classifieds/gokarts/view/2072642/ Το είχε 1500 ευρω και το ανέβασε στα 2000. Που το ξέρετε ότι δεν είναι καλό, αφού δυο φωτογραφίες έχει μόνο και αυτές δεν φαίνονται καλά. Το συγκεκριμένο το έχω δει και σε άλλες φωτογραφίες, το έχει ένας φίλος από αυτόν που αγόρασα το δικό μου καρτ.
-
Ο χρήστης giorgos_4 έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/gokarts/view/2072642/ Το είχε 1500 ευρω και το ανέβασε στα 2000.κ σε κανα μήνα θα το παει 2500?
Που το ξέρετε ότι δεν είναι καλό, αφού δυο φωτογραφίες έχει μόνο και αυτές δεν φαίνονται καλά.Το συγκεκριμένο το έχω δει και σε άλλες φωτογραφίες, το έχει ένας φίλος από αυτόν που αγόρασα το δικό μου καρτ.
έχουμε κληρονομικό χάρισμα κ τα πιάνουμε στον αέρα
πες του να βάλει κ καμιά φωτό με κανά μπαουλο πανω ή καμία από το google earthρε φίλε, είσαι ΤΟΣΟ άσχετος ή κάνεις πλάκα?
ΔΥΣΤΥΧΩΣ !!!ρε σεις είναι ασύλληπτη η σαβουρα σε σημείο που λες τί στο διαολο, δεν υπάρχει τίποτα της προκοπής να κυκλοφορεί αλλά κ στο καπακι παθαινεις πλάκα με τις τιμές που ζητάει ο κάθε πικραμένος
πρέπει να είσαι πολύ μαλάκας για να ζητάς 1500+ για ΖΜΠΩΧΤΡΟ καρτ του 1821, με περιγραφή κουκουρούκου, κ φωτογραφίες τραβηγμένες μέσα σε αποθήκες μαζί με τα σκόρδα της μάνας σου, κ το εργαλείο μέσα στη μπίχλα κ στη βρωμιά κ τη ΣΚΟΥΡΙΑ.
προφανως τα καρτ που αξίζουν φεύγουν στο μιλητό, κ σε ρεαλιστικές τιμές, από ότι έχω καταλάβει, κ στο καρ βάζει το κάθε τούρμπο ζητώντας όσα του λείπουν. παπάρια παίρνουν, αφού αυτές οι αγγελίες έχουν 500+ προβολές, αλλά προφανώς έχουν εγκαταλείψει το χωρο κ δε τους νοιάζει να πουλήσουν για να πάρουν κάτι άλλο -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/gokarts/view/2072642/ Το είχε 1500 ευρω και το ανέβασε στα 2000.
κ σε κανα μήνα θα το παει 2500?
Που το ξέρετε ότι δεν είναι καλό, αφού δυο φωτογραφίες έχει μόνο και αυτές δεν φαίνονται καλά.Το συγκεκριμένο το έχω δει και σε άλλες φωτογραφίες, το έχει ένας φίλος από αυτόν που αγόρασα το δικό μου καρτ.
έχουμε κληρονομικό χάρισμα κ τα πιάνουμε στον αέρα
πες του να βάλει κ καμιά φωτό με κανά μπαουλο πανω ή καμία από το google earthρε φίλε, είσαι ΤΟΣΟ άσχετος ή κάνεις πλάκα?
ΔΥΣΤΥΧΩΣ !!!ρε σεις είναι ασύλληπτη η σαβουρα σε σημείο που λες τί στο διαολο, δεν υπάρχει τίποτα της προκοπής να κυκλοφορεί αλλά κ στο καπακι παθαινεις πλάκα με τις τιμές που ζητάει ο κάθε πικραμένος
πρέπει να είσαι πολύ μ@λ@κ@ς για να ζητάς 1500+ για ΖΜΠΩΧΤΡΟ καρτ του 1821, με περιγραφή κουκουρούκου, κ φωτογραφίες τραβηγμένες μέσα σε αποθήκες μαζί με τα σκόρδα της μάνας σου, κ το εργαλείο μέσα στη μπίχλα κ στη βρωμιά κ τη ΣΚΟΥΡΙΑ.
προφανως τα καρτ που αξίζουν φεύγουν στο μιλητό, κ σε ρεαλιστικές τιμές, από ότι έχω καταλάβει, κ στο καρ βάζει το κάθε τούρμπο ζητώντας όσα του λείπουν. παπάρια παίρνουν, αφού αυτές οι αγγελίες έχουν 500+ προβολές, αλλά προφανώς έχουν εγκαταλείψει το χωρο κ δε τους νοιάζει να πουλήσουν για να πάρουν κάτι άλλοΚι εγώ του 1821 είμαι... Σπρώξε σπρώξε να πάρει μπρος το ρημάδι Μάλλον θέλω αναβάθμιση. Παρεπιπτόντως σχεδόν όλοι που έρχονται στην πίστα τα καρτ τους είναι σπρωχτά.
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ