-
Ωραια περασαμε... Ηπιαμε τα ροφηματα μας, φαγαμε τα σουβλακακια μας, καναμε και τα ανοιγματακια μας
Αντε και του χρονου τωρα!!! -
καλά ήτανε
εντύπωση μου έκανε πως κανείς δεν ήπιε κρύο ρόφημα
-
Ένα και να καίει!
Καμια φωτό έβγαλες?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Καμια φωτό έβγαλες?
φυσικά
-
-
Πάντως, ξίνισαν τα μούτρα τους οι σερβιτόροι του 'IL BARRETTO', επειδή 'ενώσαμε' 3 τραπέζια, αν και ήμασταν 11-12 άτομα. Άλλη φορά δεν θα ξαναπάμε.
Άλλωστε ... οι περισσότεροι δεν παρήγγειλαν espresso/cappuccino, οπότε .... 'δώρον-άδωρον' η επιλογή του!
Τα cantuccini του πάντως, σε μένα και τον wantone για τα espressάκια μας, τα έφερε ! -
και γω είχα αυτό το καντουτσίνι κύριος ασχέτως αν μου το βούτηξ.... εε το έδωσα στον Άλεξ εννοουσα
μας αντάμειψε με ωραιότατα σοκολατάκια όμως η κοπέλα του -
Το καντουτσινι έμενε πολύ ώρα στο πιατακι του καφέ σου και σκονιζοταν! Οπότε έκανα την σωστή κίνηση και το υπεξαίρεσα, ζητώντας την άδειά σου βεβαίως βεβαίως!
Τα σοκολατακια ήταν πράγματι πολύ καλά αν και έπρεπε να φέρουμε τα σπιτικα που φτιάξαμε...τύφλα να έχουν οι ελβετοί! 8-) -
Καλά περάσαμε και πάλι.
Ελπίζω να μη με παρεξήγησαν οι κοπέλες τις παρέας.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Η ταυρίνα λέει οτι βαδίζεις σε επικίνδυνα μονοπάτια...
-
Έπιανες σκαμπά αβέρτα;
-
Όχι ευτυχώς.
Αυτή τη φορά μόνο σχολίαζα.Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Η ταυρίνα λέει οτι βαδίζεις σε επικίνδυνα μονοπάτια...
Οι γυναίκες φταίνε για αυτό.
-
Καλό είναι να αποφεύγονται καταστήματα δήθεν... Καλό το Il Baretto στην όψη αλλά ο καφές του είναι μετά συγχωρήσεως μέτριος.
-
UP.
-
Λοιπόν τι θα λέγατε για μια μεγάλη μάζωξη στα τέλη του μήνα μπας και κόβαμε και πιτούλα ως 4TΦΝΕ (όχι για να μην μας τη μπαίνουν οι βόρειοι )
Ωραίο θα ήταν βέβαια να γινόταν σε μια πανελλήνια αυτό αλλα μάλλον θα αργήσουμε πολύ
Σαν μαγαζί έχω να προτείνω το Χριστόφορο στα Καλύβια
Θα το ευχαριστηθούμε πραγματικά
Πείτε γνώμες -
Μεσα, αλλα παρακαλω Δευτερα η Τεταρτη. Εχω μαγαζι και δεν μπορω αλλη εργασιμη μερα
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Λοιπόν τι θα λέγατε για μια μεγάλη μάζωξη στα τέλη του μήνα μπας και κόβαμε και πιτούλα ως 4TΦΝΕ (όχι για να μην μας τη μπαίνουν οι βόρειοι )
Ωραίο θα ήταν βέβαια να γινόταν σε μια πανελλήνια αυτό αλλα μάλλον θα αργήσουμε πολύ
Σαν μαγαζί έχω να προτείνω το Χριστόφορο στα Καλύβια
Θα το ευχαριστηθούμε πραγματικά
Πείτε γνώμες -
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Μεσα, αλλα παρακαλω Δευτερα η Τεταρτη. Εχω μαγαζι και δεν μπορω αλλη εργασιμη μεραΈλεγα μήπως Σάββατο απόγευμα για να πετύχουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Μεσα, αλλα παρακαλω Δευτερα η Τεταρτη. Εχω μαγαζι και δεν μπορω αλλη εργασιμη μεραΚυριακή μεσημέρι;
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Μεσα, αλλα παρακαλω Δευτερα η Τεταρτη. Εχω μαγαζι και δεν μπορω αλλη εργασιμη μερα
Έλεγα μήπως Σάββατο απόγευμα για να πετύχουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή
Ακομα καλυτερα, απλα το εγραψα γιατι τις συναντησεις τις κανονιζεται Πεμπτη, συνηθως.
Παρέα για καφέ - μπύρα, εντός Αττικής ...