-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Μπορεί να περάσω καμιά βόλτα παρ'όλα αυτά με τη στολή...όλο και κάποιο καρτ θα βρω να βουτήξω από τη τέντα της CRG
Θυμασε τι ειχε γινει τοτε με τον Κωστα ??? Μη σε τρωει ο Κ@λ@ς σου.
ΣΩΣΤΟΣ ???Έχεις δίκιο
Ας αφιερώσουμε άλλωστε και λίγη ώρα στην οικογένεια...προβλέπεται έντονα ΚΑΡΤΙΚΗ άνοιξη
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Να επανερθω στα καρτικα μας, με ενα απο τα ομορφοτερα καρτ το ENERGY Ισως ο πιο μεγαλος ανταγωνιστης μας σε ομορφια.
έλα ρε συ μπλε κ ψιλοπουστικο είναι αυτό
Ψοφατε και οι δυο για μπιρι-μπιρι στο φορουμ, αφηστε τον καθενα στην ησυχια του, μην μπριζωνοσαστε χωρις λογο, και εγω διαβαζω τα πολλα κουφα εδω απο ολους τους φωτεινους παντωγνωστες αλλα σκοπιμα δεν απαντω.
ΠΕΣΤΑ ΜΑΣΤΟΡΑ!! εγώ όπως βλέπεις έχω αρχίσει κ το τηρώ αυτό, ο Νίκος επιμένει να βουτάει με τους ουγκα ουγκα
πριν ΠΟΛΛΑ χρόνια, εδώ μέσα ακουγόντουσαν σωστά πράγματα κ γινόντουσα συζητήσεις μεταξύ ανθρώπων που θέλαν να ακουσουν κ να μάθουν 2 πράγματα. Όχι ότι κ τότε δεν υπήρχαν οι στόκοι με υφάκι 10 καρδιναλίων που κάναν κ χουμορ αλλά μετρημένοι...Τώρα...@ρχίδια
αρα προτείνω κ εγώ... Νίκο μαζέψου ή απλά έμπαινε κ κάνε πλάκα με τους άσχετους να κάνεις ανθρώπους τους ουγκα ουγκα...ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΙΚΟ -
ΔΕΝΟΜΙΖΩΤΑΚΗ απ´το ΠαναγιωΤάκη
-
Καλη χρονια και χρονια πολλα σε ολα τα αλανια του forum μεσα απο την ψυχη μου!!!Θελω να παρω λαστιχα για το 6ταχυτο και θελω τα vega sl7 (νομιζω ειναι τα κοκκινα αν δεν κανω λαθος ),δεν τα εχω δουλεψει ποτε και θελω την γνωμη σας,θελω τοσο σκληρη γομα για να γυρναω απλα και δεν με ενδιαφερει ο χρονος γιατι θελω να μαθω καλα το 6ταχυτο που κακα τα ψεματα ειναι μεγαλο παλουκι να το πας στο οριο το εργαλειο... Μετα η επομενη λυση ειναι τα bridgestone που τα ξερω παρα πολυ καλα σαν λαστιχα και την συμπεριφορα τους γενικοτερα
-
Καλα είναι...αλλα τώρα το χειμώνα αργούν να ζεσταθούν. Είναι λίγο πιο γρήγορα από τα mg και βγάζουν γύρους.
Αυτά είχα και κράτησαν αρκετά.
Τώρα όμως βάλε ένα πιο μαλακό λαστιχάκι. Άλλωστε, δεν θα τα φας πολύ γρήγορα εφόσον δε γυρίζεις γρήγορα.
-
Ο χρήστης zx12r έγραψε:
Καλη χρονια και χρονια πολλα σε ολα τα αλανια του forum μεσα απο την ψυχη μου!!!Θελω να παρω λαστιχα για το 6ταχυτο και θελω τα vega sl7 (νομιζω ειναι τα κοκκινα αν δεν κανω λαθος ),δεν τα εχω δουλεψει ποτε και θελω την γνωμη σας,θελω τοσο σκληρη γομα για να γυρναω απλα και δεν με ενδιαφερει ο χρονος γιατι θελω να μαθω καλα το 6ταχυτο που κακα τα ψεματα ειναι μεγαλο παλουκι να το πας στο οριο το εργαλειο... Μετα η επομενη λυση ειναι τα bridgestone που τα ξερω παρα πολυ καλα σαν λαστιχα και την συμπεριφορα τους γενικοτεραΤο καλοκαιρι αυτα ειναι super, τωρα τον χειμωνα θελουν πολλους γυρους για να ζεσταθουν και σιγα-σιγα να δουλευουν, εκτος και τρεχεις σε πιστα με οδοστρωμα σμυριδοχαρτο που τοτε ειναι ΟΚ.
Ο Antomost με το 6ταχυτο τα φοραγε πριν κανα διμηνο, ειχε κρυο, και ηταν η τελευταια φορα που ειμουν με το αυτοματο, σταματαγα συνεχεια και τον εσπρωχνα να παρει μπρος απο τις σβουρες που επαιρνε. -
Bridgestone YGK... τι ωραιο λαστιχο!!!
Μεχρι τα ροταξ να το γυρισουν στα Mojo (τα οποια δεν θυμαμαι να τα εχω βαλει ποτε) -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Μεχρι τα ροταξ να το γυρισουν στα Mojo (τα οποια δεν θυμαμαι να τα εχω βαλει ποτε)Ποτέ δεν έχω δουλέψει Bridgestone αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια. Δυσεύρετα ρε γαμώτο.
Τα Mojo, όπως έχει πει πολύ σωστά ο tuners, δεν είναι λάστιχα για καρτ...αλλά για κλαρκ.
-
Ευχες και απο μενα για την χρονια που μας ........................μπηκε...
Δυσκολη μοιαζει αλλα με τετοια παρεα-διαθεση θα ειναι και παλι καλη.....
Μακαρι να ειμαστε υγιεις και να καρταρουμε.........................................οσο μπορει ο καθενας...
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Ευχες και απο μενα για την χρονια που μας ........................μπηκε...Δυσκολη μοιαζει αλλα με τετοια παρεα-διαθεση θα ειναι και παλι καλη.....
Μακαρι να ειμαστε υγιεις και να καρταρουμε.........................................οσο μπορει ο καθενας...
Xρονια σου πολλα Κ. προπονητα, καλη χρονια να εχουμε με καλα γκαζια !!!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Μεχρι τα ροταξ να το γυρισουν στα Mojo (τα οποια δεν θυμαμαι να τα εχω βαλει ποτε)Τα Brigestone ειναι απο τα καλυτερα λαστιχα, το YGK ειναι σκληρο με πολυ μεγαλη διαρκεια ζωης, το 2004-2007 φοραγα συνεχεια το YGC μεσαιο προς σκληρο, και το YGB μεσαιο προς μαλακο, τρομερα λαστιχα, τρωγονταν ομοιομορφα σε ολο το φασμα τους και ειχαν φανταστικο κρατημα. SUPER λαστιχο
-
Μια πραγματικη ευκαιρια !!!
http://www.car.gr/classifieds/gokarts/view/1003611 -
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Μια πραγματικη ευκαιρια !!!
http://www.car.gr/classifieds/gokarts/view/1003611Είναι δυνατόν να στοιχήζει 2.500 ευρώ μια ανακαταστευή;;; Θα μου πέσουν τα μαλλιά και είμαι και μικρός ακόμα!!! Κατά τα άλλα μεγάαααλη ευκαιρία... Τζάμπα το δίνει προλάβετε... Πραγματικά λοιπάμαι αυτούς που αγοράζουν τέτοια καρτ σε τέτοια τιμή...
-
Απο προχθες την Τριτη πονανε ακομα τα χερια μου ψηλα στους ωμους απο το πολυ καρτ !!! και τα δυο μοτερ εγραψαν μαζι 2 ωρες και 25 λεπτα, και μιλαμε για 6ταχυτα που σε κουραση ειναι σχεδον το διπλο απο τα αυτοματα. Εγω μπηκα 8 φορες μεσα σχεδον απο 15-20 γυρους την καθε φορα, μιας και ειχε απολυτη ησυχια και δεν ειχαμε το αγχος απο τα νοικιαρικα, και τα πολλα αγωνιστικα να χωριζονται σε κατηγοριες. Εμπαινα και πιο πολυ ασχολιομουνα να μαθω τα πατηματα, τα φρενα, και τις αλλαγες ανεβαζω κατεβαζω, για το σωστο timing. H μεγαλυτερη κα@λ@ ειναι στο τελιωμα τις κατηφορας που δοκιμαζα οριακα φρεναρισματα με σχεδον 130 ισως 135 χλμ, που με την μανετα στο χερι ουτε κατα διανοια μπορεις να το ρισκαρεις, και να το κανεις αυτο. Φυσικα φοραγα τις τσιχλοφουσκες τα κιτρινα VEGA XP, για αυτο ειχα ξεθαρρεψει και εκανα κολπακια, γιατι ετσι και ειχα αλλα λαστιχα θα ειχα παει απεναντι στην Terratura, και το CRG-BAD-BOY θα το ειχα κανει buggie car
Απο οσο θυμαμαι με το αυτοματο τουλαχιστον 25-30 μετρα πιο μακρια βουταγα στα φρενα, ασε δε που ξεφτιλισα τα τακακια με τα πειραματα μου, και εχω αλλη μια φορα ισως να κανω ακομα με τα ιδια.
Μακαρι να στρωσει γρηγορα ο καιρος γιατι θελω να ξανακανω καρτ !!!
Τυφλα να 'χει ο J. Thonon.
Σε αυτη τη φωτο φαινεται καθαρα, που γυαλιζει η ασφαλτος, και δεν εχει καθολου γομα.
-
Μαλλον παω για bridgestone που τα ξερω καλα σαν ελαστικα και μου αρεσουν και πολυ...
-
Υπαρχει η ενοτητα που λεει *** βαλτε φωτο απο τα αυτοκινητα σας *** ετσι λεω και εγω *** ΒΑΛΤΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΡΤ ΣΑΣ***
Ενταξει συμφωνω οτι οι πιο πολλοι δεν εχετε την μουρλια μου να κουβαλατε την μηχανη συνεχεια μαζι σας, αλλα τα συγχρονα κινητα βγαζουν πολυ ωραιες φωτο, ετσι με αυτον το τροπο να γεμισουμε την ενοτητα μας.
Το εχουμε ξαναπει 60cc, 100cc, 125cc tag, η 125cc 6ταχυτο, η Κ@Υλ@ του ΚΑΡΤ ειναι ιδια. -
-
Καλή ιδέα!
Ξεκινάω...
Προειδοποίηση!! Έρχονται ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ!
Ξεκίνησα το Μάιο του 2010 κάπως έτσι:
CRG Road Rebel 2002 - iame Leopard 2004Τον Νοέμβριο του 2010 συνέχισα κάπως έτσι:
CRG Road Rebel 2006 - Rotax FR 125 MAX 2006Ε και τον Ιανουάριο 2011 δε κρατήθηκα και ανανεώθηκα κάπως έτσι (κρατώντας το rotax):
CRG Black Star 2010 - Rotax FR 125 MAX 2006Τελικά τον Απρίλιο 2011 υπέκυψα κι εγώ στη ΜΟΤΕΡΟΥΚΛΑ που λέγεται Maxter-Sonik και είχα καταλήξει κάπως έτσι:
CRG Black Star 2010 - Maxter-Sonik Senior 2011Τον Ιούνιο του 2011 μετά από μια βόλτα με το Road Rebel και το 6τάχυτο Maxter MXO του tuners:
Και τον Οκτώβριο μετά από άλλη μια βόλτα με το CRG Bad Boy και το tm K9 του tuners:
...έμεινα έτσι, το KF σασί μου χωρίς μοτέρ και για πούλημα:
Και ένα ολοκαίνουριο, κούτα 6τάχυτο Maxter MXO να περιμένει...
...να έρθει το 12άρι 6τάχυτο ΚΖ σασί του από την Ιταλία:
Μέχρι τότε...περιμένουμε
Όλα αυτά με τη πολύτιμη βοήθεια του tuners...χωρίς αυτόν θα ήμουν ακόμα στη πρώτη φωτό χαχαχα
Αυτά!
Σας φώτισα!
-
Ετσι μπραβω παιδια !!! Ριχτε ολοι φωτος απο τα εργαλεια σας !!!
-
http://imageshack.us/photo/my-images/818/imag0024kh.jpg/ Eδω στο οριο με το καινουριο μου αποκτημα χωρις λαστιχα.Οτι δεν με ενδιαφερει ο χρονος δεν σημαινει οτι γυρναω και αργα!!!
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ