-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Ποσες φορες μπηκες σημερα ??? Πες μας γενικως αντιδρασεις???
Όταν έφτασα κατά τις 11 η πίστα ήταν βρεγμένη. Σιγά σιγά στέγνωσε και με την κανονική φορά γύρναγα περίπου στο 49.5. Με την καινούρια φορά στο 51. Τρία καρτ ήμασταν όλα κι όλα και ήμουν ο μόνος που ήθελα την δεξιόστροφη φορά οπότε ίσως αυτό είναι μία ένδειξη ότι στους περισσότερους άρεσε η καινούρια φορά (ένα από τα καρτ το οδηγούσαν 2-3 άτομα). Οπότε καθώς ήμασταν μόνοι μας κάναμε με όποια φορά αποφασίζαμε μετά από συννενόηση. Έκανα 40 περίπου γύρους αριστερόστροφα, ίσως και λίγους περισσότερους. Πολύ κρύο και μετά έπιασε και ψιχάλα τόση ώστε να μην μπορείς να κάνεις με τα κανονικά λάστιχα αλλά ούτε και με τα βρόχινα οπότε φύγαμε. Από βδομάδα τώρα πάλι στην πίστα!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Όντως Γιάννη...ΜΗΝ πειράξεις το κάθισμα!Άστο όμως είναι.
===================
Επίσημα, το Καρτόδρομο άλλαξε τη φορά στη πίστα και πλέον θα οδηγάμε...ανάποδα με πριν.
Για να δούμε πως θα είναι.
Βασίλη...εντυπώσεις?!
όντως αυτο ??? εμενα μια φορα με ειχε αφησει να το κανω. ειναι τελειως διαφορετικη πιστα . επισης τα αυτοματα νομιζω 'δυσκολευονται' πιο πολυ οταν ειναι αναποδα
-
Ο ρε μανα μου σπαζοκεφαλια το γραναζωμα αντε τωρα να αλλαζω γραναζια, και εχω τα μαυρακια και τον tweety ετοιμοπολεμα
Εγω εχω αδεια μεχρι την πεμπτη και απο οτι βλεπω τον καιρο την Τριτη θα ειναι καλος, και ετσι βουρ για καρτοδρομο.
Εγω παντως θα βαλω τις τσιχλοφουσκες τα κιτρινα VEGA XP και ασε τους Tuners να παλευουν με τα VEGA τα πρασινα
ΣΩΣΤΟΣ ??? -
Ο χρήστης eimaiospiros έγραψε:
Επίσης πρέπει να έχει γίνει και πιο αργή ε? Περίπου 2δευτ μου είπε ο Αντώνης.
Το καλό είναι ότι μιλάμε πρακτικά για νέα πίστα και ξεκινάνε όλοι από την αρχή.
Έτσι μου φάνηκε και εμένα ,πιο αργή, αλλά δεν μπορώ να προσδιορίσω το πόσο ακριβώς μέχρι να προσαρμοστώ στην καινούρια φορά και να βάλω και το σωστό γρανάζι.
Το αν θα την κρατήσουν έτσι ή όχι ίσως παίξει ρόλο αν θα αρέσει στον κόσμο και κυρίως στους αγωνιζόμενους. Τα νοικιάρικα σήμερα τα έβαζε πάντως με την παλιά φορά.
Νομίζω ότι ψάχνουν να βρουν τρόπους να 'γυρίσουν' τον κόσμο από τα Μέγαρα.
Θα δούμε.
Όταν την οδηγήσω, θα γράψω εντυπώσεις.
-
Αγαπητοί καρτόφιλοι και μη, εύχομαι να έχουμε μια υπέροχη χρονιά με υγεία, γκάζια, χρόνους, χαρές και επιτυχίες!
Να περνάμε καλα κάνοντας αυτό που γουστάρουμε!
Καλή Χρονιά σε όλους!
Καλό 2012!
-
Ευχες για εναν ευτυχισμενο χρονο με υγεια και αγαπη.
Καλα γκαζια σε ολους !!! -
Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία, αγάπη κι ευτυχία!!!
-
^+1000
χρονια πολλα παίδες !!! καλο καρτ να εχουμε με υγεια !! -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Όντως Γιάννη...ΜΗΝ πειράξεις το κάθισμα!Άστο όμως είναι.
===================
Επίσημα, το Καρτόδρομο άλλαξε τη φορά στη πίστα και πλέον θα οδηγάμε...ανάποδα με πριν.
Για να δούμε πως θα είναι.
Βασίλη...εντυπώσεις?!
Κατ' αρχήν καλή χρονιά σε όλους, με υγεία και ΠΟΛΥ καρτ!
Απ' ότι κατάλαβα, η φορά δεν έχει αλλάξει επισήμως. Τα νοικιάρικα κάνουν κανονικά και έπρεπε να συνεννοηθούμε για να την κάνουμε ανάποδα.
Ανάποδα δεν είναι κάτι τρομερό (με εξαίρεση ίσως τις -κανονικές- Κ1, Κ2, Κ3, Κ4), τα φρένα για την Βαλβολάιν είναι σπαζοκεφαλιά και θέλει να ανέβεις αρκετά σε γρανάζι, μιας και προηγείται φουρκέτα για την έξοδο στην ευθεία.
Το μόνο καλό είναι ότι, εφόσον οι γραμμές είναι γενικά διαφορετικές, η πίστα κρατάει και με λίγα καρτ μιας και δεν πετάς στο φθαρμένο κομμάτι της ασφάλτου.
Κατά τα άλλα ΠΟΝΑΩ
Ραντεβού το επόμενο Σάββατο!
-
Μπιλάρα καλή χρονιά και σε σένα, υγεία, γκάζια και επιτυχίες!
Να χαίρεσαι και την ονομαστική σου εορτή.
Πως τους είδες γενικώς? Αρέσει στον κόσμο η ανάποδη φορά? Παίζει και να μείνει έτσι?
Σάββατο ε?
Μπορεί να βάλω ένα rotax στο σασί μου και να ανέβω κι εγώ.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μπιλάρα καλή χρονιά και σε σένα, υγεία, γκάζια και επιτυχίες!Να χαίρεσαι και την ονομαστική σου εορτή.
Πως τους είδες γενικώς? Αρέσει στον κόσμο η ανάποδη φορά? Παίζει και να μείνει έτσι?
Σάββατο ε?
Μπορεί να βάλω ένα rotax στο σασί μου και να ανέβω κι εγώ.
Ευχαριστώ Νίκο!
Θα σε γελάσω, μιας και ήμασταν 4 οδηγοί στην πίστα... Για την ακρίβεια 3 οδηγοί και εγώ...
Πάντως για να γίνει μόνιμη η ανάποδη φορά χρειάζονται αρκετές αλλαγές στην πίστα και δεν νομίζω να μπουν σε τέτοια διαδικασία τέτοιες μέρες.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Πάντως για να γίνει μόνιμη η ανάποδη φορά χρειάζονται αρκετές αλλαγές στην πίστα και δεν νομίζω να μπουν σε τέτοια διαδικασία τέτοιες μέρες.Αυτό ακριβώς ήταν το επόμενο που θα έλεγα.
Ότι για να μείνει επίσημα έτσι πρέπει να αλλάξουν κάποια κερμπ, να φτιάξουν εξόδους διαφυγής, tire barriers κλπ, γιατί τώρα όλα αυτά είναι στημένα για 'κανονική' φορά...σωστά?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Πάντως για να γίνει μόνιμη η ανάποδη φορά χρειάζονται αρκετές αλλαγές στην πίστα και δεν νομίζω να μπουν σε τέτοια διαδικασία τέτοιες μέρες.
Αυτό ακριβώς ήταν το επόμενο που θα έλεγα.
Ότι για να μείνει επίσημα έτσι πρέπει να αλλάξουν κάποια κερμπ, να φτιάξουν εξόδους διαφυγής, tire barriers κλπ, γιατί τώρα όλα αυτά είναι στημένα για 'κανονική' φορά...σωστά?
Ακριβώς! Ειδικά ο τοίχος στην κανονική Κ4 και το δεξί κερμπ πριν την κανονική αριστερή μετά την βαλβολάιν...
-
=============
Όποιος ψάχνει για φθηνή, ελαφρώς μεταχειρισμένη φόρμα...του έχω νέα: viewtopic.php?f=9&t=49960&p=2415410#p2415410
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
=============
Όποιος ψάχνει για φθηνή, ελαφρώς μεταχειρισμένη φόρμα...του έχω νέα: viewtopic.php?f=9&t=49960&p=2415410#p2415410
Συγγνώμη... ήταν το πρώτο που σκέφτηκα!
Όντως είναι σε εξαιρετική κατάσταση η φόρμα πάντως, την θυμάμαι ήταν σαν καινούρια όταν πήρες της CRG μετά. Μάλλον έπρεπε να φοράς καμιά φορμίτσα γυμναστικής μέχρι να πάρεις την CRG, τσάμπα πήρες τη Sparco για τόσο λίγο.
-
Καλη χρονια κ απο εμενα προς ολα τα παιδια της παρεας με ατελειωτες καρτο-ωρες
-
καλή χρονιά σε όλους.
καλούς γύρους σε όλους, ασχέτως γυρολογίου
με τη μιζέρια που έχει απλωθεί σε όλους, νομίζω πως έχουμε ανάγκη για 'kart therapy' πιο πολύ από ποτέ άλλοτε -
O καιρος θα ειναι πολυ καλος !!! και ετσι αυριο ΚΑΡΤΑΡΟΥΜΕ
Εκτος τρελου απροοπτου εννοειται. -
Ο χρήστης tuners έγραψε:
O καιρος θα ειναι πολυ καλος !!! και ετσι αυριο ΚΑΡΤΑΡΟΥΜΕ
Εκτος τρελου απροοπτου εννοειται.ΜΑΓΚΑΣ!
Όντως ο καιρός φαίνεται παραπάνω από καλός κ ας δινει 11 βαθμους μαξ, αφού θα έχει νοτια κ δε θα 'ξυρίζει'
Από παρασκευή, που έλεγα μήπως πήγαινα, θα γίνεται τις πουτάνας με βροχιές κ χιόνια
Πάμε από φλεβαρη μου φαίνεται
καντε καμια βολτα με ανάποδη φορά να μας πειτε κ εσείς εντυπωσεις -
Φέρνω ως παράδειγμα αυτό εδώ το θηρίο http://www.car.gr/classifieds/gokarts/view/1899200/ Αξίζει να δώσεις χρόνο και χρήμα για ένα τέτοιο project??? Ποιά είναι η γνώμη σας; Όπως λέει έχει επιδόσεις F1!!!! Εκεί που κάνετε εσείς καρτ έχετε δει κάτι τέτοιο μέσα στην πίστα σας;
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ