-
Λοιπόν...ΕΟΔ!
Μην καθυστερείτε άλλο!Αλλωστε η επιλογή του καθενός μας δεν είχε να κάνει με απόλυτα κριτήρια αλλά με χαλαρές προτιμήσεις!
Φιλανθρωπική ειναι η κίνηση!Και η απάθεια των Γιατρών ενοχλεί!!
-
Παιδια εγώ θα ακολουθήσω. Βάλτε όποιον θέλετε αρκεί να φαίνεται σαν
προσφορα του φόρουμ και όχι του καθένα μας ξεχωριστά. Α και να τα θέλουν και τα χρήματα. -
Και εγώ μέσα είμα ιγια την ΕΟΔ. Μα είναι σοβαροί στους γιατρούς χωρίς σύνορα να αντιμετωπίζουν έτσι τους ενδιαφερόμενους; Τόσες δωρεές έχουν τέλος πάντων και κάνουν σαν να μην έχουν ανάγκη;
-
Ανδρέα θα κάνεις την επαφή με την ΕΟΔ μιας και έχουν βάση τη Θεσσαλονίκη ή θέλεις να μιλήσω εγώ με γνωστό μου που είναι μέλος (ενεργό) και βρίσκετε στην Αθήνα? Οτι χρειαστείς το λές οκ?
-
Λοιπόν σας έχω νέα, πήρα την πρωτοβουλία και μίλησα στον γνωστό μου για την κίνηση που θέλουμε να κάνουμε και κατενθουσιάστηκε..
μου είπε οτι η χρηματική μας βοήθεια θα είναι ευπρόσδεκτη και πολύ χρήσιμη!!! επίσης μου ανέφερε οτι κατα καιρούς έχουν προφέρει εθελοντική εργασία σε αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού ως διασώστες και μου πρότεινε να μας κάνουν μία παρουσίαση του έργου τους κλπ, ωστε να δούμε οτι τα χρήματα μας θα πιάσουν τόπο -
Ρενάκι,μή βιάζεσαι βρέ.
Νά συμφωνήσουν καί οι υπόλοιποι πρώτα. -
ανδρέα μου τα γεγονότα αναφέρω μόνο, δεν υπέγραψα και κανένα συμβόλαιο μαζί τους ουτε τους υποσχέθηκα τίποτε.
αξίζει όμως νομίζω να αναφέρω την αντιμετωπισή τους, έτσι για να γίνει και μια σχετική σύγκριση με τους ΓΧΣ -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
ανδρέα μου τα γεγονότα αναφέρω μόνο, δεν υπέγραψα και κανένα συμβόλαιο μαζί τους ουτε τους υποσχέθηκα τίποτε.
αξίζει όμως νομίζω να αναφέρω την αντιμετωπισή τους, έτσι για να γίνει και μια σχετική σύγκριση με τους ΓΧΣΣΩΣΤΗΗΗΗ!!!
Αϊντε παίδες,πέστε τί θέλετε νά κάνουμε.
Τήν άλλη βδομάδα έχουμε Χριστούγεννα. -
Κι εγω Ε.Ο.Δ.!!!
-
Οκ για ΕΟΔ.
-
Παιδιά προτείνω εφόσον ο 2ος στην ψηφοφορία είναι η ΕΟΔ τότε
δεν χρειάζετε να ξαναψηφίζουμε και να δούμε αν αυτοί θέλουν τα λεφτά μας. -
Κίμι μου,κάποιοι είχαν δηλώσει κατά τής ΕΟΔ προηγουμένως,οπότε πρέπει νά μάθουμε τή γνώμη τους,έτσι δέν είναι;
Υ.Γ. πότε θά σέ δούμε πρωταθλητή;
-
Χρειαζόταν να το πω; Μέσα. Είναι και Ελληνική.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κίμι μου,κάποιοι είχαν δηλώσει κατά τής ΕΟΔ προηγουμένως,οπότε πρέπει νά μάθουμε τή γνώμη τους,έτσι δέν είναι;Υ.Γ. πότε θά σέ δούμε πρωταθλητή;
Σωστό και αυτό. Απλά υπέθεσα ότι το λογικό είναι να ακολουθήσει ο 2ος. Έχει και αυτό μία λογική νομίζω.
ΥΓ. Ελπίζω το 2005. Περιμένω να δω τι θα μου φτιάξει ο Andrian (παρεπιπτόντως και μένα Ανδρέας είναι το όνομά μου:D ) για το 2005.
Μόλις δοκιμάσω το μονοθέσιο θα σου πώ! -
Ε.Ο.Δ. ,
ΜονοκούκιΑποστόλης,
-
Αλλάξτε και τη δική μου ψήφο. Από τους γιατρούς στην ΕΟΔ. Ας προχωρήσουμε οι μέρες περνάνε. Από ότι βλέπω όσοι ενδιαφέρονται έχουν λίγο πολύ καταθέσει την άποψη τους.
Περιμένουμε για οριστική κίνηση. -
Ομάδα Διάσωσης κι από εμένα!
Έχω έναν γνωστό εκεί και ξέρω εκ των έσω πως κάνουν πολύ σωστό έργο! -
O.K. λοιπών.
Αύριο τό πρωί,θά τούς πάρω τηλέφωνο,καί θά σάς ενημερώσω. -
Αντε ρε Αντρεαααααα.Εικοσι πηγε ο μηνας.
-
Σήμερα πήρα τηλέφωνο στήν ΕΟΔ,καί όχι μόνο ευγενικοί καί φιλικοί ήτανε,αλλά κοντέψανε νά με κάνουν νά αισθανθώ υποχρεωμένος από ευγένεια.
οι καταθέσεις μας,μπορεί νά γίνουν ώς εξής:
-Στήν Eurobank (πρώην Τράπεζα Εργασίας),μέ αριθμό λογαρισμού:
0026-0257-270100642665-Μέ ταχυδρομική επιταγή,πρός:
Ελληνική Ομάδα Διάσωσης
Αμαλίας 4
54660 ΘεσσαλονίκηΜήν ξεχνάτε,δίπλα στό ονοματεπώνυμό μας,γράφουμε καί 4Τροχοι Forum.
H Γραμματέας τους,μού είπε ότι,μετά τίς γιορτές θά επικοινωνήσει μαζί μου γιά νά μού πεί τό ποσόν πού μαζέψαμε.ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕ!!!!
Φιλανθρωπική 4ΤForum