-
Μιλαμε για σχεση 3 μηνων αυτη τη στιγμη...που δε μπορω να τη πω καν σχεση βεβαια γιατι ειναι ανωμαλο ολο αυτο και που με τα... διαλειμματα ειναι ακομα λιγοτερο.
Οι γονεις δεν ενδιαφερονται για τη κορη δυστυχως.. Μεγαλη ιστορια.
Και ειναι ενας πολυ σημαντικος λογος που δεν το αφηνω ολο αυτο..
Προσπαθει να καταφερει τοσα πολλα μονη της και θελω να βοη8ησω αλλα το εκμετελευεται στο επακρο.
Δε ξερω...Θα δειξει. -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Το θεμα ειναι οτι την εχω διωξει 3 φορες και καθε φορα μετα απο μερικες ημερες (μια εβδομαδα μαξ) ερχεται με συγγνωμες πισω. -
Χαιρω πολυ, το θεμα οτι εγω συνεχιζω να τα κολλαω.
-
Φροντισε να ξεκολλήσεις και να απομακρυνθείς. Και το ότι την ξερεις μονο 3 μήνες ... είναι νωρίς και προλαβαίνεις.
Αυτος που χαίρεται σίγουρα είναι ο 'επόμενος' που πληρώνει τα μισά!
Και 'συνεταιρισμοί' στα συναισθηματικά δεν στεκουν!
Αλήθειες θα ακούσεις αρκετές εδω, το θεμα είναι ότι δεν θα είσαι έτοιμος να τις ακούσεις. Δεν θα σου αρέσουν και δεν θα είναι υπέρ σου. Αλλα θα είναι για το καλό σου. Οποτε βαλε κατω τα πραγματα και σκέψου. Θα δεις ότι δεν αξίζει να μπεις ουτε σε εξοδα αλλα ούτε και σε αγωνίες για μια 'αποτυχημενη' 3μηνη σχεση. -
Too fat to be a model? The picture that caused a storm in the fashion world
Lizzie Miller is considered too large to model plus-size clothes. Is the reaction that followed the publication of this picture going to change that?
Naomi Alderman · guardian.co.uk
Read by 63,418 people
Remove from timelineLizzie Miller photographed by Walter Chin as pictured in the September issue of US Glamour Photograph: Walter Chin/Glamour
'It's a photo that measures all of three by three inches,' gushes Cindi Leive, editor of US Glamour in a post on the magazine's blog, 'but the letters about it started to flood my inbox literally the day Glamour hit newsstands.' The picture in question, illustrating a story about body confidence, has generated more than 700 comments on the site, and featured on the US Today morning TV programme. What does it show? A beautiful, creamy-skinned naked model . . . with a small roll of stomach fat.Lizzie Miller, the 20-year-old model in question, agrees that it's astonishing that, at 5ft 11in and 12.5 stone she's considered a 'plus size' model. 'It's sad,' she says. 'In the industry anything over size six is considered a plus-size.' Miller, who is around a US size 12-14 (that is, either average or slightly below average) lost about 60lb when she was 13 but today she is considered too large to model for plus-size lines Marina Rinaldi (she says, 'they like girls who are an 8-10') or Elena Miro. She says that the overwhelming reaction to the tiny photograph, buried on page 194 of Glamour magazine 'shows that the world is hungry to see pictures of normal women.'
One wouldn't have thought this would be news. As Miller says, 'pretty much every picture in a magazine or ad is airbrushed . . . I don't think the public understands how much smoke and mirrors are involved in making women look like that.'
So does the reaction to this picture mean that the tide is turning? Hardly. Even after the deluge of emails, Leive hasn't made a commitment to using average-sized women in fashion shoots, saying only that the magazine wants to celebrate 'all kinds of beauty'. The outcome for Miller, though, has been more positive. She has received more offers of work since the picture was published. And her model agency, Wilhelmina, has told her that she mustn't lose any weight.
http://apps.facebook.com/theguardian/li ... Hb_fjg#=
Δείτε την φωτό στο λινκ. Έχει χαθεί το μέτρο!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Φροντισε να ξεκολλήσεις και να απομακρυνθείς. Και το ότι την ξερεις μονο 3 μήνες ... είναι νωρίς και προλαβαίνεις.
Αλήθειες θα ακούσεις αρκετές εδω, το θεμα είναι ότι δεν θα είσαι έτοιμος να τις ακούσεις. Δεν θα σου αρέσουν και δεν θα είναι υπέρ σου. Αλλα θα είναι για το καλό σου. Οποτε βαλε κατω τα πραγματα και σκέψου. Θα δεις ότι δεν αξίζει να μπεις ουτε σε εξοδα αλλα ούτε και σε αγωνίες για μια 'αποτυχημενη' 3μηνη σχεση.Χωρις πλακα τα σκεφτομαι ηδη. Και δεν εχω προβλημα με τις αληθειες, shoot, anyone.
Αναγνωριζω οτι μαλλον εχω κανει μαλακια η οποια εχει κοστισει σε χρονο (οκ, το εχω ρυθμισει προς το παρον και προβλημα στις σπουδες μου δε θα επιτρεψω να εχω και δεν ειχα) και χρημα (σε αυτον τον τομεα εμμεσα ζηταει παρα μα παρα πολα, και παλι δεν το εχω επιτρεψει εκτος των τυπικων μιας σχεσης) , δε το αρνουμαι.
Αυτο που προς το παρον αρνουμαι να πιστεψω ειναι πρωτον οτι υπαρχουν τοσο καργ....
Μεχρι και που εχω συζητησει μαζι της (ναι τοσο μαλακας) καποια απο αυτα και εκνευριστικε που τα ακουσε κι ολας..
Νορμαλ συζητηση δε παιζει, απλα φταιω παντα εγω.
Και επισης αρνουμαι να πιστεψω οτι γινεται να μη διορθωνεται ενας ανθρωοπος, παντα σκεφτομαι οτι αφου πλακωθηκαμε και για αυτο και το λυσαμε, δε θα προκυψει αλλο...βεβαια παντα προκυπτει!ΥΓ. Η περιπτωση ειναι ιδιομορφη απο τη πλευρα της, λογω οικονομικων προβληματων, οικογενειακων προβληματων και λογω ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΩΝ ψυχολογικων προβληματων, τα οποια με ''γοητευσαν'' στη προσπαθεια που κανει ενας τετοιος ανθρωπος να σπουδασει στο εξωτερικο και ηθελα να βοηθησω ειλικρινα οσο μπορω.
-
G47, πες μου σε παρακαλώ ότι είσαι στην 2η δεκαετία της ζωής το πολύ. Φιλικά πάντα...
-
26 and counting...
Παραμενω ''ρομαντικος'' και περιμενω πραγματα που 99% δεν υπαρχουν και το ξερω.
Αλλα προσπαθω να συννενοηθω και μου γυριζουν τα μυαλα που ειναι αδυνατο.
Γαιδουρι υπομονης και στο τελος μαλακας μαλλον ε? -
Παλικάρι μου... πήγαινε παρακάτω, για δικό σου καλό!
-
Θααα....το σκεφτω.
Σοβαρα παντως, συναισθηση εχω και δεν θα αφησω να γινουν τραγικα τα πραγματα για μενα.
Θα δουμε τι θα δουμε οταν γυρισει στο νησι.
Οταν ληξει η ιστορια πρεπει να κατσω και να γραψω τα σκηνικα.
Δεν υπαρχουν. -
Άκουσε το Νίκο(εμένα δηλαδή ) που έπαθε και έμαθε.
Φύγε όσο προλαβαίνεις πριν την αγαπήσεις. Τρέξε να σωθείς.
-
Εχω τρεξει 3 φορες.
Δε μπορω να μην υποχωρησω οταν ο αλλος αναγνωριζει οτι εγινε λατι λαθος.
Τη πρωτη ηταν επειδη στο πρωτο μηνα αρχισε να συζητα για το εγγυς μελλον για γαμους και τετοια κουλα.
Εκει μου σηκωθηκε ολο το μαλι ολορθο και αντε γεια..ε μετα εστρωσε, τα πηρε ολα πισω και περιμενα να στρωσει στα παντα.
Μαλακια μου γιατ δε βλεπω φως...θα δω προθεσεις οταν ερθει.
Ασχετο αλλα κανει ενα κρεβατι.. -
και η Λασκαράκη δεν είν' κακιά
(είδα το Σεσσουάρ τ'απόγευμα )
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Εχω τρεξει 3 φορες.
Δε μπορω να μην υποχωρησω οταν ο αλλος αναγνωριζει οτι εγινε λατι λαθος.
Τη πρωτη ηταν επειδη στο πρωτο μηνα αρχισε να συζητα για το εγγυς μελλον για γαμους και τετοια κουλα.
Εκει μου σηκωθηκε ολο το μαλι ολορθο και αντε γεια..ε μετα εστρωσε, τα πηρε ολα πισω και περιμενα να στρωσει στα παντα.
Μαλακια μου γιατ δε βλεπω φως...θα δω προθεσεις οταν ερθει.
Ασχετο αλλα κανει ενα κρεβατι..Προφανώς οι 3 φορές δεν είναι αρκετές.
Αν αναγνωρίζει ότι έκανε λάθος και κάνει πάλι τα ίδια δεν έχει αξία.Το τελευταίο να το προσέξεις. Εγώ εκεί την πάτησα.
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Θααα....το σκεφτω.
Σοβαρα παντως, συναισθηση εχω και δεν θα αφησω να γινουν τραγικα τα πραγματα για μενα.
Θα δουμε τι θα δουμε οταν γυρισει στο νησι.
Οταν ληξει η ιστορια πρεπει να κατσω και να γραψω τα σκηνικα.
Δεν υπαρχουν.Δεν εχεις να σκεφτεις τιποτα. Φευγεις και πληγωνεις αν χρειαστει για να προστατευσεις τον εαυτο σου. Ολα τ'αλλα ... λογια ανευ ουσιας.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Αλήθειες θα ακούσεις αρκετές εδω, το θεμα είναι ότι δεν θα είσαι έτοιμος να τις ακούσεις. Δεν θα σου αρέσουν και δεν θα είναι υπέρ σου. Αλλα θα είναι για το καλό σου. Οποτε βαλε κατω τα πραγματα και σκέψου. Θα δεις ότι δεν αξίζει να μπεις ουτε σε εξοδα αλλα ούτε και σε αγωνίες για μια 'αποτυχημενη' 3μηνη σχεση.Χωρις πλακα τα σκεφτομαι ηδη. Και δεν εχω προβλημα με τις αληθειες, shoot, anyone.
Αναγνωριζω οτι μαλλον εχω κανει μαλακια η οποια εχει κοστισει σε χρονο (οκ, το εχω ρυθμισει προς το παρον και προβλημα στις σπουδες μου δε θα επιτρεψω να εχω και δεν ειχα) και χρημα (σε αυτον τον τομεα εμμεσα ζηταει παρα μα παρα πολα, και παλι δεν το εχω επιτρεψει εκτος των τυπικων μιας σχεσης) , δε το αρνουμαι.
Αυτο που προς το παρον αρνουμαι να πιστεψω ειναι πρωτον οτι υπαρχουν τοσο καργ....
Μεχρι και που εχω συζητησει μαζι της (ναι τοσο μαλακας) καποια απο αυτα και εκνευριστικε που τα ακουσε κι ολας..
Νορμαλ συζητηση δε παιζει, απλα φταιω παντα εγω.
Και επισης αρνουμαι να πιστεψω οτι γινεται να μη διορθωνεται ενας ανθρωοπος, παντα σκεφτομαι οτι αφου πλακωθηκαμε και για αυτο και το λυσαμε, δε θα προκυψει αλλο...βεβαια παντα προκυπτει!ΥΓ. Η περιπτωση ειναι ιδιομορφη απο τη πλευρα της, λογω οικονομικων προβληματων, οικογενειακων προβληματων και λογω ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΩΝ ψυχολογικων προβληματων, τα οποια με ''γοητευσαν'' στη προσπαθεια που κανει ενας τετοιος ανθρωπος να σπουδασει στο εξωτερικο και ηθελα να βοηθησω ειλικρινα οσο μπορω.
been there, done that....
παρόμοια περίπτωση...κόστισε 4 χρόνια, άπειρα χιλιόμετρα, την απόφαση να δώσω 2 φορές πανελλήνιες για να είμαι μαζί της (+φροντιστήρια, κούραση και μόνος σε μια επαρχιακή πόλη όταν όλοι οι φίλοι έχουν φύγει για σπουδές)....
Τελικά μετά από ένα ξέσπασμα της μέσω τηλεφώνου την χώρισα όμορφα κι ωραία....βέβαια με πολλά πέρα δώθε μιας και γυρνούσε σαν βρεγμένη γάτα κάθε φορά....δεν ενέδωσα όμως.
Μετά από έναν χρόνο ξέφρενης ζωής για ξέσπασμα όπου οι σπουδές πήγαν πολύ πίσω βρήκα την γυναίκα που παντρεύτηκα μετά από 8 χρόνια σχέσης.
Η πρώην μόλις έμαθε ότι βρήκα άλλη δεν δίστασε να εμφανιστεί ένα βράδυ στο σπίτι (από άλλη πόλη 400 χλμ μακριά) και αφού μου τα έχωνε όλο το βράδυ στο τέλος σαν γατούλα ζήτησε να την φιλοξενήσω...όπως και έκανα τελικά το πρωί έφυγε αλλά προηγουμένως μπήκε στο δωμάτιο (την κοιτούσα με τα μάτια μισόκλειστα έτοιμος να τρέξω) και μου έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο....τρελές καταστάσειςΤελικά αρραβωνιάστηκε και αυτή πρόσφατα από ότι έμαθα
Φύγε όσο προλαβαίνεις...όσο σκληρό και να είναι....αν χρειάζεται κάποιον αυτός είναι ειδικός είτε ψυχολόγος είτε ψυχίατρος για να βρει την ισορροπία της, δεν νομίζω να θες να παίξεις τέτοιο ρόλο.
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Μιλαμε για σχεση 3 μηνων αυτη τη στιγμη...που δε μπορω να τη πω καν σχεση βεβαια γιατι ειναι ανωμαλο ολο αυτο και που με τα... διαλειμματα ειναι ακομα λιγοτερο.
Οι γονεις δεν ενδιαφερονται για τη κορη δυστυχως.. Μεγαλη ιστορια.
Και ειναι ενας πολυ σημαντικος λογος που δεν το αφηνω ολο αυτο..
Προσπαθει να καταφερει τοσα πολλα μονη της και θελω να βοη8ησω αλλα το εκμετελευεται στο επακρο.
Δε ξερω...Θα δειξει.Αγορίνα, δεν είσαι ψυχολόγος, δεν είναι δική σου ευθύνη να τη κάνεις καλά!
Αν δεν μπορεί η ίδια να στρώσει τη πάρτη της, ας πάει σε ειδικό, γι'αυτό υπάρχουν. ΔΕΝ είναι ευθύνη σου τόσο βαρύ φορτίο.
Έχεις το σύνδρομο του ιππότη, θες να τη μαζέψεις να τη προστατέψεις και να τη κάνεις καλά. Αυτοί οι άνθρωποι ΔΕΝ μπορούν να γίνουν καλά. ΜΗΝ κοροϊδεύεις τον εαυτό σου, μην δυσκολεύεις άδικα τη ζωή σου. ΔΕΝ της χρωστάς τίποτα, εκείνη σου χρωστάει και δεν το δείχνει. Άσε τις συγνώμες που σου λέει, τα έργα είναι που έχουν σημασία!
Αν συνεχίσεις το ίδιο τροπάρι, θα κάνεις ζημιά στον εαυτό σου! Θα ΘΕΣ το δράμα στη ζωή σου, αλλιώς η σχέση σου δεν θα έχει ενδιαφέρον! Θα γίνεις σαν και αυτή!DON'T STICK YOUR DICK IN CRAZY!
-
+οο
Σας εχω όλους πάντως! Μια πρώην είχε φτάσει στο σημείο να πει ψέματα ότι έχει καρκίνο για να τη λυπηθώ!
Να μην πω για άλλα παλαβά...
Ένα θα πω: καταλήξαμε να της εχω κάνει εξώδικο για να μη με ξαναενοχλήσει. -
Πολύ γλυκοτσούτσουνοι είστε όλοι σας...
-
Συ είπας!
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες