-
Τι στο καλό με το tapatalk...
Σε μένα δουλεύει καλά πάντως...Ανέβασα πάλι την προηγούμενη έκδοση, αν θες κατέβασέ την και εγκατέστησέ την αφού απεγκαταστήσεις αυτή που έχεις βέβαια.
-
Τέλεια δουλεύει. Το έχω αγοράσει κανονικά όμως.
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Τι στο καλό με το tapatalk...
Σε μένα δουλεύει καλά πάντως...Ανέβασα πάλι την προηγούμενη έκδοση, αν θες κατέβασέ την και εγκατέστησέ την αφού απεγκαταστήσεις αυτή που έχεις βέβαια.
επανεκκινηση , κατι εχει κλασει στο λειτουργικο
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τέλεια δουλεύει. Το έχω αγοράσει κανονικά όμως.Και σε μένα ('δωρεάν¨) μια χαρά. Είναι ίσως θέμα συσκευής και ίσως λοιπών υπηρεσιών που τρέχουν από πίσω στο κάθε κινητό.
-
Αλεξη ξαναεβαλα τωρα την προηγουμενη εκδοση και μπηκε ... προς το παρον.
Αει στο καλο του. Θενκς.Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Δεν μπορώ να βρω ένα πληκτρολόγιο που να με βολεύει. Πάσχει πολύ σε αυτό το αντροιντ.
Βάζω το go keyboard, ωραίο αλλά γίνεται εύκολα λάθος στην πληκτρολόγηση. Εχει το ατού του κέλυφους αλα dialer που με τ9 θα βόλευε ΠΟΛΥ αλλά είναι πολύ πίσω το τ9. Α ρε Νοκια που είσαι που ζωγραφίζεις σε αυτό τον τομέα.
Βάζω το multiling , άρες μάρες κουκουνάρες. Μία από τα ίδια. Το τ9 του δε για τα μπάζα του αχόρταγου το λιγότερο.
Γενικώς η ελληνική γλώσσα είναι μεγάλο μείον από ότι κατάλαβα.
Και αναρωτιόμαστε μετά γιατί είχε τέτοια απήχηση στην Ελλάδα η Νοκια. Το καλύτερο τ9 και η καλύτερη υποστήριξη ελληνικών χαλαρά.
Υπάρχει κάτι άλλο να δοκιμάσω; Με ενδιαφέρει σε dialer με τ9 γιατί με το qwerty βράσε ρύζι και άσε τον σημίτη να σφυρίζει.
Κι έχω κ μικρά σχετικά δάκτυλα. Αν είχα του πατέρα μου θα τα πάταγα 3-3 τα κουμπιά. -
Γιατι με τα qwerty τι πρόβλημα έχεις δηλαδή;
-
Είναι μικρά τα κουμπιά και κάνω λάθη. Δεν έχουν καμία σχέση με τα hardware qwerty.
-
εγω την έχω καταβρει με το μουλτιλινγκ, βεβαια τα εβαλα ολα όσο μεγαλύτερα γινόταν, ας πιανει τα 3/4 της οθόνης!
Tapawhat
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Είναι μικρά τα κουμπιά και κάνω λάθη. Δεν έχουν καμία σχέση με τα hardware qwerty.εχεις σκεφτει να γυρισεις το κινητο στο πλαι;
-
Δεν με βολεύει ούτε πλάγια ούτε οριζόντια. Θα καταργήσω τα σμσ και την γραφή στα φόρουμ. Τέσπα, συνεχίστε στο θέμα...
-
htc ime και smartkeyboard δοκίμασες;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν με βολεύει ούτε πλάγια ούτε οριζόντια. Θα καταργήσω τα σμσ και την γραφή στα φόρουμ. Τέσπα, συνεχίστε στο θέμα...βρε γέρο, δε σε βολευει στα πλαγια που εχει τεραστια γραμματα;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Δεν με βολεύει ούτε πλάγια ούτε οριζόντια. Θα καταργήσω τα σμσ και την γραφή στα φόρουμ. Τέσπα, συνεχίστε στο θέμα...
βρε γέρο, δε σε βολευει στα πλαγια που εχει τεραστια γραμματα;
ρε μλκ δεν με βολεύει. Ισως επειδή η capacitive είναι πολύ ευαίσθητη αλλά ξέχωρα από αυτό είναι αυτή η αίσθηση του hardware που δεν στην δίνει το virtual. Παραξενιά τι να πω...δεν με βολεύει. Δεν είναι όλοι ίδιοι.
drdino θα τα δω.
-
Εννοείται ότι για εμάς τα πουρά δεν είναι το ίδιο με το h/w πληκτρολόγιο.
-
αφου δεν μπορειτε με τα physical πληκτρολογια γιατι δεν παιρνετε κανα milestone η κανα ε7?
-
Και μερικοί νεολαίοι ενοχλούνται από το τατς. Ιδίως στο κρεβάτι ξαπλωμένος στο πλάι, με το ένα μάτι ανοιχτό, είναι δύσκολη η στόχευση του σωστού γράμματος.
-
Όπως βολεύεται ο καθένας. Εγώ τα προηγούμενα με τα τρία γράμματα σε κάθε κουμπί ποτέ δεν τα χώνεψα.
Με τα qwerty όλα μια χαρά και πολύ σπάνια πατάω λάθος κουμπί.Άσχετο: το s3 πότε βγαίνει ξέρουμε;
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Άσχετο: το s3 πότε βγαίνει ξέρουμε;Κάτσε να βγει πρώτα το νέο Α3, το S αργεί...
-
(άσχετο με αυτό που ζητάει ο amazing)
Περι συσκευών Android...