-
Μια ερωτηση:πως βρηκατε ολοι εσεις αυτο το φορουμ και το συγκεκριμμενο θεμα;Γιατι ολοι εισαστε νεοι χρηστες που γράφετε μονο εδω.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μια ερωτηση:πως βρηκατε ολοι εσεις αυτο το φορουμ και το συγκεκριμμενο θεμα;Γιατι ολοι εισαστε νεοι χρηστες που γράφετε μονο εδω. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μια ερωτηση:πως βρηκατε ολοι εσεις αυτο το φορουμ και το συγκεκριμμενο θεμα;Γιατι ολοι εισαστε νεοι χρηστες που γράφετε μονο εδω.Πριν από 5 (πέντε) έτη, από το περιοδικό!
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Μια ερωτηση:πως βρηκατε ολοι εσεις αυτο το φορουμ και το συγκεκριμμενο θεμα;Γιατι ολοι εισαστε νεοι χρηστες που γράφετε μονο εδω.
Πριν από 5 (πέντε) έτη, από το περιοδικό!
Εσυ οχι,εχεις δικιο το 'ολοι' ηταν υπερβολικο.
Κοιτα ομως ποσοι νεοι χρηστες εχουν γραφτει και συμμετεχουν; αποκλειστικα σε αυτο το θεμα.
Απλα μια απορια εξεφρασα και τιποτα παραπανω. -
Φέρετρο...
Λοιπόν, χθες το πρωί την ώρα που πήγαινα τη κόρη μου για βόλεϋ στο κλειστό του 1ου στη Πετρούπολη (χρησιμοποιώντας τη Delta ακόμη και για τις τοπικές διαδρομές πλέον), βλέπω μεγάλη ουρά στην Ανατολικής Ρωμυλίας, πριν το φανάρι με την Επτανήσου... Αφού την αφήνω στο κλειστό, γυρίζω από τον κάτω παράλληλο και ρίχνω μία ματιά προς τα πάνω για να δω την αιτία του κλειστού δρόμου...
3 - 4 αυτοκίνητα χτυπημένα, ένα yaris γυρισμένο κάθετα στο δρόμο και .... πίσω πίσω ένα πράσινο matiz...
Το μυαλό μου στο κακό...
Σταματάω, πάω και βρίσκω την παγωμένη κοπέλα στο matiz, ακόμα σε μεγάλη ταραχή!
Τη ρωτάω, όσο πιο ψύχραιμα μπορούσα αφού το να βλέπεις να κινδυνεύουν ζωές από ανάλγητες εταιρείες σοκάρει, πες μου σε παρακαλώ τι σου συνέβηκε, μάλλον εγώ θα καταλάβω...
Άρχισε να ψελλίζει, αφού δεν πίστευε ότι είχε πράγματι συμβεί ...
-Τα φρένα, δεν έπιασαν τα φρένα, πατάω το πεντάλ πολύ πριν και το αυτοκίνητο δεν σταμάταγε!
-Τι χρονολογίας είναι το αυτοκίνητο σας?- 2007
Τότε άρχισα να της εξηγώ σε ff την ιστορία, στην αρχή ηρέμησε, μετά άρχισε δικαίως να εξοργίζεται!
Πραγματικά δεν μπορείτε να διανοηθείτε όταν βρεθείτε μέσα στο γεγονός, ότι υπάρχουν τόσο ανάλγητες και χωρίς ενδιαφέρον για την ανθρώπινη ζωή συμπεριφορές...
Από την έκταση του χτυπήματος, αυτό που λέω είναι ότι μόνο από τύχη δεν υπήρξε θύμα...
Ακόμη από ότι μου είπε τηλεφωνικά το βράδυ, η κυρία που τυγχάνει για κακή τύχη της chevrolet να είναι δικηγόρος, θα συνασπιστεί μαζί μας και στο ΕΚΠΟΙΖΩ αλλά και θα κινηθεί και με κάθε άλλο τρόπο εναντίον τους...
Υ.Γ.
- Στη σκηνή εμφανίστηκε και ένας τυπάς από οδική βοήθεια... Σίγουρα ήταν ψιλολεχρίτης και 'μαγκάκος', αλλά από την άλλη όταν του είπα ξέρεις ... το maitz... τα φρένα... η απάντηση του ήταν: Ξέρω, πως δεν ξέρω... 1-2 μαζεύουμε την ημέρα (!!!)
- Εδώ είναι το forum των 4T. Είμαι αναγνώστης τους από τον 10/1981 (!!!). Αλήθεια δεν διαβάζουν το forum κάποιοι σχετιζόμενοι με το περιοδικό? Δεν ενδιαφέρονται? Δεν μιλάμε εδώ για επιδόσεις, εσωτερικά κλπ... Μιλάμε για ζωές!
- Οσοι έχετε matiz του 2007-2008. ΑΜΕΣΩΣ ακινητοποιήστε τα... ΚΙΝΔΥΝΕΎΕΤΕ
- 2007
-
-
Εχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με ένα matiz αγορασμένο 12ο του 2008.Eφόσον δεν έβγαλα καμία άκρη με την αντιπροσωπεία της chevrolet, όπως όλοι, έστείλα στις 28/7/2011 το παρακάτω e-mail στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, στο υπουργείο εργασίας και κοινωνικής ασφάλισης στο info@efpolis.gr
Γ. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ
Είμαι κάτοχος ενός αυτοκινήτου chevrolet Matiz 800κυβ. αγορασμένο τον 12ο του 2007 (3μιση χρονών) από την αντιπροσωπεία της chevrolet στα Χανιά (Γ. ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε). Το αυτοκίνητο έχει εγγύηση 3 ετών. Εδώ και αρκετό καιρό παρουσιάζει πρόβλημα με τα φρένα και μετά από έλεγχο μου είπαν ότι θέλει αλλαγή η μονάδα ABS η αξία της οποίας είναι 840 ευρώ + ΦΠΑ + εργασία. Επίσης με ενημέρωσαν ότι είναι κάτι συνηθισμένο καθώς πολλά από αυτά τα αυτοκίνητα παρουσιάζουν το ίδιο πρόβλημα. Στη συνέχεια απευθύνθηκα στην ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ CHEVROLET με σκοπό να επιβεβαιώσω τόσο το μεγάλο ποσό που καλούμαι να δώσω όσο και για να διαμαρτυρηθώ για το πρόβλημα που παρουσιάζει ένα αυτοκίνητο με μόλις 27.000 χλμ, το οποίο όπως παραδέχονται και στην Αθήνα είναι κάτι συνηθισμένο! Μίλησα με την κα Άννα Κεχαγιά στην εξυπηρέτηση πελατών η οποία μου είπε ότι εφόσον έχει παρέλθει η εγγύηση των 3 ετών δεν μπορεί να κάνει κάτι και δεν μπορούνε να προβλέψουν τις 'ηλεκτρικές βλάβες' λέγοντάς μου για παράδειγμα ότι αν καεί μία λάμπα (!!) δεν μπορεί να προβλεφθεί και είναι φυσιολογικό. Της απάντησα ότι δεν μπορεί να συγκρίνει μια ζημιά τέτοιας αξίας με μία λάμπα, καθώς και ότι η μονάδα ABS είναι θέμα ασφάλειας στο αυτοκίνητο όμως μου είπε ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι και είμαι απλώς άτυχη!
ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ
Να ελεγχθεί αν υπάρχουν και άλλες αντίστοιχες καταγγελίες και να δοθούν εξηγήσεις από την εταιρεία για το πώς γίνεται ένα αυτοκίνητο με 27000χλμ. να παρουσιάζει τέτοιο πρόβλημα μόλις παρέλθει η εγγύηση και μάλιστα τόσο μεγάλου κόστους και σε τόσο σημαντικό θέμα ασφάλειας. Να καλυφθεί από την CHEVROLET το κόστος καθώς είναι παράλογο να συμβαίνει αυτό σε ένα αμάξι 3,5 χρόνων και με αυτά τα χιλιόμετρα. Και εφόσον είναι συνηθισμένο γιατί δεν έχει γίνει ανάκληση του προϊόντος από την εταιρεία.Μετά από περίπου ένα μήνα μου ήρθε έγγραφο από το υπουργείο, που μου κοινοποιούσε την απάντηση της chevrolet στην καταγγελία μου. Η απάντηση ήταν στα ίδια πλαίσια, ότι δηλαδή έχει περάσει η περίοδο της εγγύησης οπότε δεν μπορεί να καλυφθεί η βλάβη.
Εχθές επικοινώνησαν από την αντιπροσωπεία της Αθήνας μαζί μου (με τελείως διαφορετικό ύφος) και με ενημέρωσαν ότι έχουν κάνει ερώτηση στο εργοστάσιο και περιμένουν απάντηση, αλλά δεν γνωρίζουν πότε και τι θα απαντήσουν, ωστόσο μπορούν να μου διαθέσουν ένα άλλο όχημα μέχρι να απαντήσει το εργοστάσιο, εφόσον δεχτώ να αφήσω το δικό μου στην αντιπροσωπεία.
Σας ενημερώνω για τα παραπάνω γιατί μάλλον έχουν γίνει αρκετές καταγγελίες και αρχίσαν να αλλάζουν την στάση τους (που ως τώρα ήταν απαραδεκτη)
Όποιος θέλει και έχει το ίδιο πρόβλημα ας επικοινωνήσει με την γενική γραμματεία καταναλωτή (αν δεν το έχει κάνει ως τώρα) μήπως και πιεστεί η κατάσταση ακόμα περισσότερο και επιτελους σταματήσουν να μας θεωρούν ηλίθιους! -
Και με εμένα επικοινώνησαν και μου είπαν τα ίδια.
Επιπλέον μου πρόσφεραν αυτοκίνητο αντικατάστασης για όσο καιρό το πρόβλημα υφίσταται!
Για να δούμε... Η πίεση άρχισε να αποδίδει! -
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ!!!!!
Σημερα πηραν και εμενα τηλ. απο την Chevrolet Hellas kai με ενημερωσαν οτι το εργοστασιο της Chevrolet εχει ξεκινησει τον ελεχγο της βλαβης και περιμενουμε δικια τους ανακοινωση η οποια ακομα δεν ειναι σιγουρη ποτε θα δωθει! Ωστοσο μου προσφεραν αυτοκινητο αντικαταστασης και εμενα!
Επιτελους νομιζω πως κατι παει να γινει!!!! -
Ωραία όλα αυτά ότι ΘΑ μας διαθέσουν αμάξι μέχρι να υπάρξει απάντηση από το εργοστάσιο. Αλλά πότε; Εμένα μου είπε ότι θα επικοινωνήσουν ξανά μαζί μου για να πουν πότε θα το πάρω. Το έχει πάρει κανείς?
-
Εχω το ιδιο προβλημα με το matiz μου μοντ.2007 περιμενω αυτοκινητο αντικαταστασεις εδω κ 10 μερες εχει παρει καποιος απο εσας αυτοκινητο αντικαταστασεις?
-
Επιτέλους, πήραν τηλέφωνο και έδωσαν σαν αντικατάσταση ένα AVEO με 0 χιλιόμετρα (!!!) έως ότου φτιαχτεί το matiz.
Τελικά θα το φτιάξουν δωρεάν αλλά δεν ξέρουν πότε, αφού δεν υπάρχουν μονάδες abs...
Η 'πίεση' πάντως φαίνεται να λειτούργησε... -
Παιδια μου έδωσαν και εμένα αυτοκίνητο αντικατάστασης του κουτιου aveo.μην περιμένετε να σας πάρουν πάρτε τους εσείς. Έχουν δώσει σε πολλούς . Γνωρίζουν πολυ καλα το πρόβλημα κ ας λένε τα τρέλα τους. Μας το επιβεβαίωσε ο υπεύθυνος συνεργείου. Πάντως αν δεν φτιαχτεί η βλάβη δεν επιστρέφουμε το αμάξι. Α,,, κ μην προχωρήσετε σε φταίξιμο της βλάβης γιατί αν κατάλαβα καλα δεν επιστρέφουν πίσω λεφτά. Άντε κ καλα ξεμπερδεματα.....
-
Ποιον ή που παίρνουμε τηλέφωνο για την αντικατάσταση?
-
Στα κεντρικά της chevrolet κ πες ότι έχεις μιλήσει κ με άλλους που έχουν το ίδιο θέμα. Μίλησε με την Κεχαγια
-
Καλησπέρα και απο ενα ακόμα θύμα . Την πείρα την συγκεκριμένη κυρία εχθές τηλ και μου είπε οτι θα με καλέσει σήμερα ΠΑρασκευη για να δουμε τι θα γίνει. Περιμένουν λεεί απάντηση απο τα κεντρικά της Ευρώπης για το τι θα γίνει. Φυσικά δεν μου είπε τίποτα για αυτοκίνητο αντικατάστασης, Θα της το πω εγώ όμως οταν με πάρει καιεάν με πάρει.
Εαν έχετε καποιο άλλο νεο ή πρόταση παρακαλώ ενημερώστε με
Φιλικά Γιάννης
-
παρελαβα σημερα το αυτοκινητο αντικαταστασης
μετα απο 3 μηνες απο το πρωτο moy ποστ η chev Hellas ανταποκριθηκε στην 'απαιτηση' μας να εξετασει το προβλημα που παρουσιαστηκε στο εν λογω αυτοκινητο
το αυτοκινητο παραμενει στην αντιπροσωπεια μεχρι να βρεθει η λυσηολα σημερα κυλησαν ομαλα με τις διαδικασιες , το αυτοκινητο αντικαταστασης με περιμενε στην αντιπροσωπεια οπως μου ειχαν πει απο τα κεντρικα.
-
Πάντως και εγώ που πήρα μου είπε ότι έχουν μεν διατεθεί κάποια αυτοκίνητα αλλά είμαι και καλά στην λίστα αναμονής. Τώρα ελπίζω να λυθεί σύντομα το θέμα αυτό. Μήπως να στείλουμε κανένα mail στην chevrolet Κορέα? Λέω μήπως?
-
Γεια σας! Μόλις σήμερα παρέλαβα το ματιζακι απο το συνεργείο και επέστρεψα το αυτοκίνητο αντικατάστασης. Αλλάξανε δωρεάν το abc αλλά όταν τους ρωτήσαμε αν κάνανε ανάκληση είπανε πως όχι θα αλλάξουν σε μερικούς που διαμαρτυρήθηκαν έντονα. Το πρόβλημα μου πάντως το διορθωσανε.
-
Ο χρήστης evana έγραψε:
Γεια σας! Μόλις σήμερα παρέλαβα το ματιζακι απο το συνεργείο και επέστρεψα το αυτοκίνητο αντικατάστασης. Αλλάξανε δωρεάν το abc αλλά όταν τους ρωτήσαμε αν κάνανε ανάκληση είπανε πως όχι θα αλλάξουν σε μερικούς που διαμαρτυρήθηκαν έντονα. Το πρόβλημα μου πάντως το διορθωσανε.Καλοταξιδο!
Τι διαβαζουμε ρε μλκ
Δηλαδη δηλωνουν ευθαρσώς οτι πρεπει να πας και να τους κανεις φασαρια για να σου αλλαξουν το προβληματικο προϊον τους παρολο που διακινδυνεύονται ζωες
Προβλημα στο συστημα ABS στο MATIZ