-
Φίλε τσιουάουα στον Βαγιαννάκη το έφτιαξες; Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια.
-
Αρχικα ναι αλλα μετα πηγα και εκανα καποιες βελτιωσεις και καποια εξτρα που δεν ειχα σκεφτει σε δυο τρεις αλλους!Απ 'ολα
εχει ο μπαξες!Και σε παρακαλω μη μου αλλαζεις το ονομα,με λενε τσιαουα και οχι τσιουαουα!Πλακα κανω! -
Ο χρήστης ΤΣΙΑΟΥΑ έγραψε:
Αρχικα ναι αλλα μετα πηγα και εκανα καποιες βελτιωσεις και καποια εξτρα που δεν ειχα σκεφτει σε δυο τρεις αλλους!Απ 'ολα
εχει ο μπαξες!Και σε παρακαλω μη μου αλλαζεις το ονομα,με λενε τσιαουα και οχι τσιουαουα!Πλακα κανω!Αυτές οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά.
Ωχ, το όνομα μου ξέφυγε. -
Κουκλι η αλφα..1300 σου κοστισε ολο το αμαξι κ οι ζαντες μαζι?
-
Αν ξερεις απο ζαντες πρεπει να γγνωριζεις οτι αυτο λεγεται πατουρα και απο τοτε που εμφανηστικαν οι ζαντες στη γη
ηταν ετσι!Οι ζαντες ειναι 9x20 κ 10χ20 !Το wrapping στις ζαντες γυρναει προς τα μεσα;Δηλαδη μπαινει αναμεσα στο χειλος του ελαστικου και της ζαντας;
Αν χρειαστει να βγει το λαστιχο απο την ζαντα η μεμβρανη θα επηρεαστει; -
Μερικες ακομα φωτο για την τελεια δουλεια στις ζαντες!-στα μάτια μου-
πήρες ένα καταπληκτικό σε ντιζάιν αυτοκίνητο και το έκανες για τα πανηγύρια , εμετικό , τρισάθλιο ,κιτς του κερατα, φλωρινιώτης ον μπορντ κλπ
αλλά αυτό είναι μόνο η αποψη μου ... -
Καλημερα και χρονια πολλα!Η τιμη στα 1.300 ευρω, πηγε μονο το ντυσιμο.Οι ζαντες επειδη ηταν ενος φιλου μου γνωστος,που μου τις εφτιαξε,πηγαν
200 ευρω!Πραγματι βγαινουν οι ζαντες και το υλικο γυριζει απο μεσα!Ειναι λιγο μπελαλιδικη δουλεια αλλα αξιζει το κοπο!Αν
χρειαστει να βγει η ζαντα και το λαστιχο μετα την καλυψη τους με το υλικο ,ειναι λιγο ριψοκινδυνο,αστο καλυτερα!Ενταξει μωρε ολα ξαναφτιαχνονται! -
Εμένα γενικά μου αρέσει και μάλιστα πολύ αν και κάποια πράματα δεν θα τα έκανα. Και θέλει θάρρος και αυτοσυγκράτηση για να παρκάρεις κοντά σε πεζοδρόμιο με τέτοια ζάντα.... Γενικά όμορφο να το βλέπεις καθαρό σε μια βιτρίνα αλλά πόσες υποχωρήσεις για να το ζεις;; Προφανώς ο Τσιασουα είναι ο κατάλληλος άνθρωπος, φαίνεται να ξέρει τι θέλει.
Μια χαρά είναι 2,2 λίτρα και 185 ή όσα άλογα για κάποιον που δηλώνει μη γκαζιάρης....
Μια ερώτηση, το βινύλιο στις ζάντες δεν κινδυνεύει να γίνει χάλια από τη μαυρίλα των φρένων, αν βέβαια δεν έχει παραμορφωθεί από τη θερμότητα των φρένων;; Και πώς πάει το βινύλιο από αντοχή στα όξινα εκκρίματα σκύλων;; -
Καλησπερα!Το μονο που συμβαινει στην πατουρα της ζαντας ειναι οτι βρωμιζει λογω των τακακιων ,αλλα μη φανταστεις και
μεγαλη διαφορα !Απλα φαινεται περισσοτερο λογω του ασπρου υλικου!Ενταξει καθαριζει πολυ ευκολα με μια
πετσετα η' ενα πανι μικροινων!Η θερμοκρασια δεν το επιρεαζει γιατι η πατουρα της ζαντας απεχει αρκετα απο τα τακακια
οποτε δεν εχει τοσο μεγαλο κινδυνο!Αλλωστε και το υλικο αντεχει σε μεγαλες θερμοκρασιες απο τη φυση του!Για τους σκυλους,
επειδη μου εχει συμβει πριν της καλυψω αφησαν μια θολουρα στην πατουρα(ηταν inox) γιατι τα ουρα ειναι οξινα!Μπορω να σου πω κιολας οτι αυτο το υλικο της προστατευει τις ζαντες!Αλλωστε υπαρχουν και ειδικες αλοιφες που αν κιτρινισει λιγο το υλικο το επαναφερει ! -
Wow! Σε κατάλαβα από τη φωνή! Τέλος.
Είσαι ψαγμένος και μελετημένος όχι παίζουμε.... με κάλυψες πλήρως! -
Θελω τοσο καιρο να σχολιασω κατι χωρις παρεξηγηση!Επειδη η Spider,αυτη στις προηγουμενες φωτο ειναι και στο youtube
βλεπω τα σχολια που τις κανουνε μερικοι.Γενικα ειναι θετικα αλλα ειναι και μερικοι οι οποιοι πρεπει να ειναι και πολυ
κολλημενοι, απο το alfisti το site, που βγαζουν χολη για το αυτοκινητο λες και τους ρουφας το αιμα τους με το καλαμακι,λες και τους ρωτησανε!Ποτε δεν ημουνα κολλημενος με μια μαρκα η' ενα αυτοκινητο!Το αυτοκινητο οπως και το ρουχο ειναι υποκειμενικο!Ετσι γουσταρω και το εφτιαξα tuning!Το κομπλεξ του ο καθενας που κουβαλαει το κρυβει πισω απο μια εταιρει
α αυτοκινητων!Το να εισαι τοσο πορωμενος με μια μαρκα η' με τα υλικα ειναι μεγαλο προβλημα και καλυπτει αλλα προβληματα που μπορει να εχει ο καθενας!Γι αυτο χαλαρωστε λιγο εκει στο alfisti και κοιταχτε τα δικα σας αυτοκινητα εφοσον δεν σας αρεσει!Κατα τη γνωμη μου πρεπει να υπαρχει ποιοτητα σε ενα αρνητικο σχολιο!Δε σου αρεσει,ενταξει δε μπορει να αρεσει σε ολους!Το διατυπωνεις και δεν χρειαζεται να θιγεις καποιον που δεν γνωριζεις!Αυτα ειχα να πω!sorry αν εγινα κουραστικος! -
Θελω τοσο καιρο να σχολιασω κατι χωρις παρεξηγηση!Επειδη η Spider,αυτη στις προηγουμενες φωτο ειναι και στο youtube
βλεπω τα σχολια που τις κανουνε μερικοι.Γενικα ειναι θετικα αλλα ειναι και μερικοι οι οποιοι πρεπει να ειναι και πολυ
κολλημενοι, απο το alfisti το site, που βγαζουν χολη για το αυτοκινητο λες και τους ρουφας το αιμα τους με το καλαμακι,λες και τους ρωτησανε!Ποτε δεν ημουνα κολλημενος με μια μαρκα η' ενα αυτοκινητο!Το αυτοκινητο οπως και το ρουχο ειναι υποκειμενικο!Ετσι γουσταρω και το εφτιαξα tuning!Το κομπλεξ του ο καθενας που κουβαλαει το κρυβει πισω απο μια εταιρει
α αυτοκινητων!Το να εισαι τοσο πορωμενος με μια μαρκα η' με τα υλικα ειναι μεγαλο προβλημα και καλυπτει αλλα προβληματα που μπορει να εχει ο καθενας!Γι αυτο χαλαρωστε λιγο εκει στο alfisti και κοιταχτε τα δικα σας αυτοκινητα εφοσον δεν σας αρεσει!Και γιατι το γραφεις εδω;Στο Αλφιστι γραφτο!
-
Προσπαθησα αλλα βλεπεις ειμαι ανεπιθυμητος επειδη καποια στιγμη διατιπωσα καποιες αποψεις διαφορετικες απο αυτους και εκρειναν οτι πρεπει να με αποκλεισουν απο το site!
-
δεν θεωρω οτι ειναι κολλημενοι και κανουν τετοιου ειδους σχολια απλα η alfa ειναι alfa...δεν ειναι κανενα γυφτικο γιαπωνεζικο...αγοραζεις alfa επειδη ειναι ετσι οπως ειναι οχι για να την αλλαξεις αν δεν σου αρεσει οπως ειναι, απλα δεν εισαι ιταλος...κακα τα ψεματα ειναι σταση ζωης και νοοτροποια η alfa γενικοτερα...
αν το bodykit δεν ηταν τοσο κραυγαλεο και η ζαντα να ηταν πιο συμαζεμενη...κατι παει και ερχεται...
ps : δεν ειμαι μελος στο alfisti
-
μου αρεσει το επιπεδο....'δεν ειναι κανενα γυφτικο γιαπωνεζικο...'
over and out
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
μου αρεσει το επιπεδο....'δεν ειναι κανενα γυφτικο γιαπωνεζικο...'over and out
Τι λε ρε φίλε; Εδώ μιλάμε για νοοτρόπία και στάση ζωής... Ατάκα για διαφήμιση είναι αυτή, προώθησε την.
-
Αυτο το'' alfa ειναι alfa'' δειχνει αυτο που ελεγα πριν!Δεν πειραζει ας ειναι!Οτιδηποτε αυτοκινητο και να ειχα,γερμανικο,γιαπωνεζικο,σουηδικο παλι θα το εκανα tuning γιατι ετσι μου αρεσει να αλλαζω την αρχικη εικονα του αυτοκινητου!Οποτε σχολιαζουμε χωρις να θιγουμε προσωπα ,χαρακτηρες, κατοχων αυτοκινητων!Παντως δεν ειναι τυχαιο οτι
με σταματησε μια brera( ασπρη και αυτη) και εκανε σαν τρελος για το look γενικως!Πρεπει και αυτος μαλον να μην σεβεται την
ιστορια της alfa romeo!Αυτοκινητα ''μεγαλεια'' σε λαθος χερια! -
-
Ο χρήστης iceman_n έγραψε:
δεν θεωρω οτι ειναι κολλημενοι και κανουν τετοιου ειδους σχολια απλα η alfa ειναι alfa...δεν ειναι κανενα γυφτικο γιαπωνεζικο...αγοραζεις alfa επειδη ειναι ετσι οπως ειναι οχι για να την αλλαξεις αν δεν σου αρεσει οπως ειναι, απλα δεν εισαι ιταλος...κακα τα ψεματα ειναι σταση ζωης και νοοτροποια η alfa γενικοτερα...αν το bodykit δεν ηταν τοσο κραυγαλεο και η ζαντα να ηταν πιο συμαζεμενη...κατι παει και ερχεται...
ps : δεν ειμαι μελος στο alfisti
Μιλάς για γύφτικα γιαπωνέζικα και έχεις........Punto ρε μάγκα;
Anyway,εγώ πήρα τιμή για το 3άρι,για μαύρο ματ 850 ευρώ.Μάλιστα μου ανέφερε πως δεν ξηλώνει τίποτα,ίσως μόνο τα χερούλια.Πάντως στον υπολογιστή έδειχνε πολύ καλό!!! -
Ειδα σήμερα 7 απογευμα στο υψος του Φιξ Καλιρροης ενα λευκό Hyundai Tucson. Ημουν πίσω του 60 -70 εκατοστά max κα τα φωτα μου ΔΕΝ γυαλιζαν καθολου -μα καθόλου- πανω στη 'λαμαρινα'. Ακομα και τα γραμματα απο τη η μαρκα και μοντελο όπως και το σημα ηταν όλα λευκα... απο το πλαι τα ίδια ακομα και τα χερουλια στις πορτες...
δεν μπρω να πω οτι μου αρεσε αλλα απο την αλλα με εντυπωσιασε ποσο ματ ηταν το χρωμα.... έτσι ειναι το car wrap?
Βαφή vs car wrapping