-
καλοφάγωτα
-
Ο χρήστης tryphon έγραψε:
Εαν δεν καταλάβετε ότι δεν φταίει κανείς άλλος παρά μόνο εσείς προσωπικά λύση δεν υπάρχει** και ο πάτος πλησιάζει γρήγορα.**
γιατί όχι...στην ελλάδα ο** πάτος **μας αρέσει.....
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
Εαν δεν καταλάβετε ότι δεν φταίει κανείς άλλος παρά μόνο εσείς προσωπικά λύση δεν υπάρχει** και ο πάτος πλησιάζει γρήγορα.**
γιατί όχι...στην ελλάδα ο** πάτος **μας αρέσει.....
Το ξέρω, το αποδεικνύετε κάθε μέρα. The only way forward is down
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Αυτό ισχύει και για πολλούς που διόρισε ο ίδιος στο δημόσιο μέσω stage ή άλλων τρόπων, όπου το μεγάλο φαγοπότι ήταν 500 ευρώ / μήνα...
Όχι ακριβώς...τα stage ήταν μέθοδος της ΝΔ για να βάλει κόσμο στο δημόσιο, όχι βέβαια για 500 ευρώ, αλλά για 1500 μέχρι όσο πήγαινε, μετά τη μονιμοποίηση ασφαλώς.
Stage και 1500 ευρώ και άνω απλά δεν έβγαινε. Αν εννοείς ότι θα το είχαν ως παραθυράκι, τότε πάσο... Επίσης, μια χαρά έβαζε και το Μπατσόκ μέσω stage...
Αυτό εννοώ. Μάλιστα, για να το πετύχουν αυτό, ανανέωναν τις συμβάσεις, ενώ αυτό απαγορευόταν.
Δηλαδή ένα πρόγραμμα εργασιακής εμπειρίας...επεκτεινόταν για να αποκτήσουν και άλλη εργασιακή εμπειρία , μέχρι να γίνει εφικτή η διεκδίκηση νομιμότητας 'για κάλυψη πάγιων και διαρκών αναγκών'.
Το πιο αστείο της υπόθεσης ήταν ότι εγώ, ο 'νεοδημοκράτης' και καλά, φώναζα για την ξεκάθαρη μεθόδευση, αλλά άλλοι εδώ μέσα έλεγαν ότι τα καημένα τα παιδιά εργάζονταν και δεν είναι δυνατόν να τους πετάξουν στο δρόμο και άλλα γελοία...
'Ρε 'σεις, κλέβουν τις θέσεις των ικανότερων'
'Είναι 'εργαζόμενοι', άρα να μονιμοποιηθούν'Όλη η συζήτηση εδώ: viewtopic.php?p=1626589#p1626589
Σελίδα-σταθμός. Αποκτά άλλη βαρύτητα με τα σημερινά δεδομένα.Οι ΠΑΣΟΚΟΙ είχαν άλλη φάμπρικα, δεν είχαν ασχοληθεί ιδιαίτερα με αυτό το θέμα. Το πολύ να έμπαζαν τίποτα γνωστούς για χαρτζιλίκι, να μην κάθονται στο σπίτι, να βγάζουν τη βενζίνη και τον καφέ τους.
-
H σημερινη δοση μιζεριας τελειωσε ή θα εχει και αλλο; [mod]
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
H σημερινη δοση μιζεριας τελειωσε ή θα εχει και αλλο; [mod]Εχει χαρη που περιμένω μεχρι τις 22/12/11 που θα λήξει αλλο ένα ομολογάκι Ελληνικου Δημοσίου στο 100%.
Δεν θέλω να βγάλω γλώσσα ακόμα, αλλα αφου μπορώ να το πουλήσω στο 99% σήμερα μια χαρά θα βγάλω λίγο.
Μια χαρά όλοι οι μαυρογατοι και καταστροφολογοι παιρνουν τον πούλο οι καναλάρχες βυθίζονται στα χρέη τους χωρις ρευστότητα και εδώ και 2 χρόνια πλέον όσα φυσικά πρόσωπα αγοράζουν το πρώτο σε λήξη ομόλογο ελληνικου Δημοσίου βγάζουν τρελές αποδόσεις.
Μιλάμε για τέτοιες αποδόσεις που πλέον στο επόμενο ομόλογο βάζουν/με μέρος μόνο των κερδών και να σκάσει στα παπάκια μας. -
Ρίσκαρες και κέρδισες. Με τον ίδιο τρόπο σκέφτονται και όσοι έχουν τεράστια συμφέροντα στη διατήρηση της πιστοληπτικής ικανότητας του ελληνικού κράτους, έστω και με ενέσεις που τις πληρώνουν οι από κάτω.
Γιατί σίγουρα γνωρίζεις ότι το κράτος μας χρεωκόπησε ήδη και ότι δεν το αφήνουν στο έλεος του Θεού λόγω της ζημιάς που θα πάθουν οι ισχυροί, όχι επειδή θα πει ο κόσμος το ψωμί ψωμάκι.
Τελικά ο κόσμος την ψευτοβγάζει, αλλά είναι η γλάστρα που ποτίζεται μαζί με τον 'βασιλικό'.
Παράπλευρη -θετική- συνέπεια. -
Ο χρήστης tryphon έγραψε:
Το 45% των Ελλήνων δεν έχει μπει ποτέ στο Ίντερνετ
Είναι χαρακτηριστικό ότι η Ελλάδα βρίσκεται στην τρίτη θέση από το τέλος στη σχετική κατάταξη μετά την Ρουμανία (54%) και την Βουλγαρία (46%).Τί απολίστιστοι, Θεέ μου! Όλα μπορώ να τα ανεχτώ σε έναν άνθρωπο, εκτός από το να μην έχει μπει ποτέ στο Internet. ΠΩΣ ΣΚΑΤΑ ΖΟΥΝ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ INTERNET;
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Το 45% των Ελλήνων δεν έχει μπει ποτέ στο Ίντερνετ
Είναι χαρακτηριστικό ότι η Ελλάδα βρίσκεται στην τρίτη θέση από το τέλος στη σχετική κατάταξη μετά την Ρουμανία (54%) και την Βουλγαρία (46%).Τί απολίστιστοι, Θεέ μου! Όλα μπορώ να τα ανεχτώ σε έναν άνθρωπο, εκτός από το να μην έχει μπει ποτέ στο Internet. ΠΩΣ ΣΚΑΤΑ ΖΟΥΝ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ INTERNET;
Η πραγματική ζωή είναι έξω απ' το internet (το οποίο είναι εργαλείο, όχι υποκατάστατο ζωής).
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
«Κίνδυνος να διαλυθεί η μεσαία τάξη» προειδοποιεί ο Ευάγγ. ΒενιζέλοςΚαι λέγατε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είναι σοσιαλιστικό κόμμα, έ;
-
-
-
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Εχει χαρη που περιμένω μεχρι τις 22/12/11 που θα λήξει αλλο ένα ομολογάκι Ελληνικου Δημοσίου στο 100%.
... βγάζουν τρελές αποδόσεις.6.10%; 5.90%; Πλην τους φόρους και κάτι άλλα, τι μένει; Και οι καταθετικές Πελοποννήσου κλπ, τόσα δίνουν στα τρίμηνα. Και δεν έχεις και ρίσκο.
-
Το θέμα είναι ότι κάποιοι αγοράζουν σε τιμές κάτω του 30 10ετή ομόλογα με μέση ετήσια απόδοση που αγγίζει το 33% αν δεν συμμετάσχουν στο hair cut.
-
http://www.gazzetta.gr/genikes-eideseis ... an-psugeio
Σωθήκαμε! Αρκεί να βάψει ο Παπαδήμος το μαλλί ξανθό... -
Ο χρήστης imago έγραψε:
Εχει χαρη που περιμένω μεχρι τις 22/12/11 που θα λήξει αλλο ένα ομολογάκι Ελληνικου Δημοσίου στο 100%.
... βγάζουν τρελές αποδόσεις.6.10%; 5.90%; Πλην τους φόρους και κάτι άλλα, τι μένει; Και οι καταθετικές Πελοποννήσου κλπ, τόσα δίνουν στα τρίμηνα. Και δεν έχεις και ρίσκο.
Ρε αρχηγε έχεις το logo της UBS και ρωτάς τέτοια πράγματα?
Μετεξεταστέος -
Αυτό που έκανες το έκανα για ένα διάστημα -αλλά δεν το ξανακάνω. Πρέπει να είσαι πολύ τζογαδόρος για να ποντάρεις στο αν θα βαρέσει κανόνι ή όχι η Ελλάδα αυτή την περίοδο.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αυτό που έκανες το έκανα για ένα διάστημα -αλλά δεν το ξανακάνω. Πρέπει να είσαι πολύ τζογαδόρος για να ποντάρεις στο αν θα βαρέσει κανόνι ή όχι η Ελλάδα αυτή την περίοδο.Εγώ παώ και για άλλη μια λήξη αλλα πλεον είμαι πολύ καβαλα στο άλογο οπότε και να στραβώσει δεν χαλίεμαι, αλλα αν στραβώσει θα χαλαστώ για το τι θα γίνει στην χώρα μου. Είμαι και πολύ τζογαδόρος
-
Δηλαδή για να καταλάβω... Τζογαρεις στο αν θα χρεοκωπήσει η Ελλάδα και νιώθεις και περήφανος γι' αυτό?
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!