-
Δυστυχώς ναι. Κάποιοι το κάνουμε.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν ζητάνε διόδια. Ζητάνε χαράτσ'!
Δεν θα πληρώσουμε για ιδεολογικούς λόγους.Μια απορία όμως, πληρώνει κανείς σε τούτη τη χώρα για ιδεολογικούς λόγους;
Ναι στα διόδια με λογικό αντίτιμο. Μείωση όμως των τελών κυκλοφορίας. Μην τα θέλεις όλα.
Δες και κάτι άλλο για το παραπάνω γενικόλογο που παρέθεσες.
Όταν μεσούσης της κρίσης και της κατρακύλας του οικογενειακού προϋπολογισμού το κράτος σε παίρνει πίπα - κώλο 365/24/7 μετά να αναμένει (το κράτος) αντίδραση ακόμα και στη θωπεία. -
Το 2012 ειναι δίσεκτο!
-
Ωραία γλίτωσα το γάμο πάλι
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Ωραία γλίτωσα το γάμο πάλι- 1 μερα εμπλοκης
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Δεν ζητάνε διόδια. Ζητάνε χαράτσ'!
Δεν θα πληρώσουμε για ιδεολογικούς λόγους.Μια απορία όμως, πληρώνει κανείς σε τούτη τη χώρα για ιδεολογικούς λόγους;
Ναι στα διόδια με λογικό αντίτιμο. Μείωση όμως των τελών κυκλοφορίας. Μην τα θέλεις όλα.
Δες και κάτι άλλο για το παραπάνω γενικόλογο που παρέθεσες.
Όταν μεσούσης της κρίσης και της κατρακύλας του οικογενειακού προϋπολογισμού το κράτος σε παίρνει πίπα - κώλο 365/24/7 μετά να αναμένει (το κράτος) αντίδραση ακόμα και στη θωπεία.Προσωπικά δεν θέλω τίποτα. Αλλά και προ κρίσης, τα ίδια έλεγαν κάποιοι, όχι λίγοι.
'Γιατί να πληρώνω το κράτος και να μη φοροδιαφεύγω, αν μπορώ; Το κράτος δεν μου δίνει δρόμους σαν της Γερμανίας, σχολεία σαν της Φινλανδίας, ΜΜΜ σαν της Ιαπωνίας κλπ κλπ'. Και δεν πλήρωναν. Ήξεραν όμως να κατακρίνουν τις προβληματικές κρατικές παροχές.Όταν οι δρόμοι θα γεμίσουν λακκούβες και ο κοσμάκης θα βλέπει το χάρο με τα μάτια του, θα φταίει πάλι ο εργολάβος ή το κράτος ή η υπερβολική ταχύτητα ή ο φούφουτος.
Το να μη χρησιμοποιεί το δρόμο (λέμε τώρα) ο αντιστεκόμενος, παρά να πηγαίνει από αλλού, γιατί να είναι πράξη λιγότερο 'αντιστασιακή'; Εγώ αυτό θα έκανα, σοβαρά το λέω. -
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Εχουν ανοιξει και τα 2 διοδια (Ασπροβαλτα και Ιασμο) προς Κομοτηνη.... 4 € επιπλεον υπολογισε...
A, ωραιότατα, θα βγω προς Ξάνθη και θα πάω από τα χωριά, θα έχω βαρεθεί τόση ώρα εγνατία έτσι κι αλλιώς.
Ειδικα η διαδρομη Ξανθη - Κομοτηνη εχει 3 επιλογες..... Εγνατια, την Εθνικη οδο που περναει απο Λαγος πολυ καλη χαραξη και γρηγορη, και την παλαια εθνικη που πρναει μεσα απο τα χωρια...ιασμο κ.λ.π. για μενα λοιπον η εθνικη οδος που περναει απο το Λαγος ειναι μια χαρα λυση.. με ομορφα τοπια ειδικα το πρωι.... με τα πτηνα και τη λιμνη του Βατοπεδιου.
Αυριο που αναχωρω για Αθηνα σκεφτομαι σοβαρα το ενδεχομενο να παω απο Λαγος. Θα κανω μιση ωρα παραπανω ειναι η αληθεια αλλα καπου αλλου θα βρω να το δωσω το 2€
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Εχουν ανοιξει και τα 2 διοδια (Ασπροβαλτα και Ιασμο) προς Κομοτηνη.... 4 € επιπλεον υπολογισε...
A, ωραιότατα, θα βγω προς Ξάνθη και θα πάω από τα χωριά, θα έχω βαρεθεί τόση ώρα εγνατία έτσι κι αλλιώς.
Ειδικα η διαδρομη Ξανθη - Κομοτηνη εχει 3 επιλογες..... Εγνατια, την Εθνικη οδο που περναει απο Λαγος πολυ καλη χαραξη και γρηγορη, και την παλαια εθνικη που πρναει μεσα απο τα χωρια...ιασμο κ.λ.π. για μενα λοιπον η εθνικη οδος που περναει απο το Λαγος ειναι μια χαρα λυση.. με ομορφα τοπια ειδικα το πρωι.... με τα πτηνα και τη λιμνη του Βατοπεδιου.
Αυριο που αναχωρω για Αθηνα σκεφτομαι σοβαρα το ενδεχομενο να παω απο Λαγος. Θα κανω μιση ωρα παραπανω ειναι η αληθεια αλλα καπου αλλου θα βρω να το δωσω το 2€
Μιση ωρα παραπανω ποση βενζινη ειναι;
Εκτος αν ειναι ιδεολογικο το θεμα οποτε παω πασο.
-
στη βενζινη δεν δινεις απαραιτητα περισσοτερα.
προχθες πηγα σε καποιο χωριο στην παλια εθνικη Λαρισας Βολου.
Πηγαινα σταθερα με 80 και εκαψε 4,2 λιτ/100
αν πηγαινα απο την καινουρια, θα πηγαινα με 140 και θα έκαιγα πανω απο 7
βεβαια η διαδρομη ηταν μικρη (25χιλιομετρα), αλλα ειναι ενδεικτικη.
Αλλο αν πιασεις την καταρα με ανηφορες κατηφορες στροφες κλπ.
Για τη διαδρομη πχ που ανεφερα ή τη διαδρομη μεσω ΠορτοΛαγος (που ειναι και πολυ ομορφη ) χανεις μονο χρόνο.
κερδιζεις το αντιτιμο των διοδιων και... λιγη βενζινη -
Μιας και εχω κατασκευασει αυτο το κομματι της Εγνατιας... το μηκος Εγνατιας δεν εχει μεγαλη διαφορα απο την διαδρομη απο Λαγος ουτε η καθυστερηση θα ειναι μεγαλυτερη απο 10 λεπτα.... (αναλογα βεβαια και με ποσα θα πας στην Εγνατια που ομως θα σε κανει να καψεις πολλα!!!) Απο την Δυτικη εξοδο της κομοτηνης η και την ανατολικη εισοδο π.χ. + 5 χλμ μεχρι τα Πετρωτα... η διαφορα στο μηκος της διαδρομης ειναι αμεληταιο... Καλη και ασφαλη διαδρομη.... ευχομαι....
-
Focusman, εσύ που κάνεις μεγάλο ταξίδι συχνά, με τι ταχύτητες κινείσαι, πόσες ώρες κάνεις? Μόνος, με παρέα, μουσική,
καφέ, τσιγάρο, στάσεις? -
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
Focusman, εσύ που κάνεις μεγάλο ταξίδι συχνά, με τι ταχύτητες κινείσαι, πόσες ώρες κάνεις? Μόνος, με παρέα, μουσική,
καφέ, τσιγάρο, στάσεις?Για το κατούρημα-χ3σιμο ξέχασες να τον ρωτήσεις.
-
Kαι πόσο βαριέται σε κλίμακα από το 1 μέχρι το 10.
-
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
καφέ, τσιγάρο, στάσεις?7μιση ωρες περιπου.. Ταχυτητες απο 80 (στα Τεμπη) μεχρι 150... Συχνα εχω μαζι τον πατερα μου αλλα καμια φορα εχω και παρεα (οπου εκει το ταξιδι λεει περισσοτερο! ). Στασεις κανω στο παρκινγκ κοντα στην Καβαλα, στον Κορινο, και τελος Λαρισα ή Λαμια... Καφε, ετοιμαζω απο το σπιτι εναν κουβα και επισης δεν καπνιζω...
Περυσι δεν βαριομουν και τοσο.. Φετος υποψιαζομαι οτι ισως βαρεθω λιγο.. Αλλα πιστευω οτι η βαρεμαρα οφειλεται γενικα στη διαθεση που εχεις και την ημερα του ταξιδιου. Γενικα ομως μπορω να σου πω οτι εχω περισσοτερη ορεξη οταν κατεβαινω παρα οταν ανεβαινω..224.v ωραιες οι πληροφοριες σου! Bill33 δεν ειναι θεμα ιδεολογιας (η Εγνατια ειναι ενας δρομος που αξιζει ενα χ αντιτιμο) απλως 1 χρονο τωρα ειχα συνηθησει την ανυπαρξια διοδιων και τωρα μου φαινεται λιγο καπως...
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
καφέ, τσιγάρο, στάσεις?7μιση ωρες περιπου.. Ταχυτητες απο 80 (στα Τεμπη) μεχρι 150... Συχνα εχω μαζι τον πατερα μου αλλα καμια φορα εχω και παρεα (οπου εκει το ταξιδι λεει περισσοτερο! ). Στασεις κανω στο παρκινγκ κοντα στην Καβαλα, στον Κορινο, και τελος Λαρισα ή Λαμια... Καφε, ετοιμαζω απο το σπιτι εναν κουβα και επισης δεν καπνιζω...
Περυσι δεν βαριομουν και τοσο.. Φετος υποψιαζομαι οτι ισως βαρεθω λιγο.. Αλλα πιστευω οτι η βαρεμαρα οφειλεται γενικα στη διαθεση που εχεις και την ημερα του ταξιδιου. Γενικα ομως μπορω να σου πω οτι εχω περισσοτερη ορεξη οταν κατεβαινω παρα οταν ανεβαινω..224.v ωραιες οι πληροφοριες σου! Bill33 δεν ειναι θεμα ιδεολογιας (η Εγνατια ειναι ενας δρομος που αξιζει ενα χ αντιτιμο) απλως 1 χρονο τωρα ειχα συνηθησει την ανυπαρξια διοδιων και τωρα μου φαινεται λιγο καπως...
Τζαμπατζη
-
Υπάρχει άλλο τόπικ για παρακάμψεις διοδίων... Είστε εντελώς οφτόπικ εδώ.
-
Ότι πρέπει οι ταχύτητες αν έχεις σχεδόν πάντα κόσμο, οι στάσεις βέβαια είναι αρκετές. Αν ήσουν μόνος σου και
σκυλοβαριόσουν θα πήγαινες παραπάνω, έχεις και σβέλτο αμαξάκι. Μια μόνο φορά που έκανα αυτό το ταξίδι
μόνος μου έκανα μόνο δύο αναγκαστικές στάσεις, μια μονόλεπτη για no1 και μια τρίλεπτη για ανεφοδιασμό.
6:30 ώρες με το κεφάλι καζάνι από το θόρυβο. -
Τελικα πληρωσα στον Ιασμο... (δεν σκεφτηκα που αλλου θα μπορουσα να τα δωσω τα 2 €)
Και βαρεθηκα τη ζωη μου στο Λαρισα- Λαμια... -
Τελικα το προστημο ποσο ειναι? 20πλασιο του κομιστρου ή ειναι 200 ευρω και αφαιρεση αδειας?
ρωταω γιατι σημερα μπηκα καταλαθος στο τεο παςς και δεν μπορουσα να κανω οπισθεν -
τα'χουν παίξει εντελως νομιζω...
Αυξήσεις στα διόδια της Ελευσίνας και του Ισθμού από την 1η Φεβρουαρίου ανακοίνωσε η κατασκευάστρια κοινοπραξία Ολυμπία Οδος.
Η διέλευση για τα ΙΧ αυξάνεται στα 3,20 ευρώ από 3,10 ευρώ που ειναι σήμερα. Οι οδηγοί των μικρών φορτηγών θα καλούνται στο εξής να πληρώνουν 8,10 ευρώ (από 7,90 ευρώ) σε 8,10 ευρώ και για τις νταλίκες τα διόξια αυξάνονται σε 11,40 ευρώ (από 11 ευρώ).
Η τιμή για τα δίκυκλα παραμένει ως έχει, ενώ δεν θα υπάρξουν αυξήσεις στο τμήμα Κορίνθου-Πατρών, στο οποίο έχουν σταματήσει τα έργα.
Σύμφωνα με την κοινοπραξία, οι αυξήσεις προβλέπονται από τη σύμβαση παραχώρησης.
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=173917
αυξηθηκε και η διελευση απο υη γεφυρα Ριου Αντιριου, ενω αναμενουν και τις αυξησεις στους υπόλοιπους δρομους
-Διοδια- ...δεν πληρωνω!!!