-
χαιρομαι που παραδεχτηκες την ιδιοτητα σου σαν τρολ/λαμογιο και το μονο που σε πειραξε ειναι οτι δεν ζητησες λινκ που να δικαιολογουν την πραξη σου!
αν δεν ησουν τραγικος, θα ειχες πλακα!!
@sprsk
τρολακι ειναι, μωρε και μαλιστα τραγικο -
Δεν έχει να κάνει με τη λογική. Έχει να κάνει με το ότι δεν μπορείτε να δεχτείτε κάτι το διαφορετικό. Μου τη λέτε που δεν πληρώνω επασφάλιστρο επειδή είτε εσείς πληρώσατε κάποτε είτε πληρώνετε τώρα (και σκέφτεστε 'εγώ είμαι μ@λ@κ@ς που το πλήρωσα?') ενώ ταυτόχρονα δεν γνωρίζετε αν υπάρχει νόμος ή συγκεκριμένες συνέπειες με αποτέλεσμα τη γενικολογία. Δεν είναι κανένας μας νομοθέτης, ούτε δικαστής εδώ μέσα. Ξεκολλήστε! Είναι τόσο απλό!
-
γεμισαμε με ερασιτεχνες ψυχολογους, ρε πστ μου!
φιλε, πηγαινε να κανεις σεξ, επειγοντως!!!
η ελλειψη του σε σενα, κανει μπαμ απο χιλιομετρα!!! -
Η κρίση αυτογνωσίας σου συνεχίζεται! Αν δεν είναι αυτό συμπέρασμα ψυχολόγου τότε ποιό είναι??
-
Απο ενα σημειο και μετα δεν εχει νοημα η συνεχιση της κουβεντας...
Δε βρισκετε?
Ε ολοι καταλαβαμε, τι το κουραζουμε αλλο? -
Ο χρήστης k_kb312 έγραψε:
Δεν έχει να κάνει με τη λογική. Έχει να κάνει με το ότι δεν μπορείτε να δεχτείτε κάτι το διαφορετικό. Μου τη λέτε που δεν πληρώνω επασφάλιστρο επειδή είτε εσείς πληρώσατε κάποτε είτε πληρώνετε τώρα (και σκέφτεστε 'εγώ είμαι μ@λ@κ@ς που το πλήρωσα?') ενώ ταυτόχρονα δεν γνωρίζετε αν υπάρχει νόμος ή συγκεκριμένες συνέπειες με αποτέλεσμα τη γενικολογία. Δεν είναι κανένας μας νομοθέτης, ούτε δικαστής εδώ μέσα. Ξεκολλήστε! Είναι τόσο απλό!Άντε παλικάρι μου να δεις κάνα ειδικό , εδώ είναι thread αυτοκίνητο και ασφαλίσεις . Δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε . Το δικό σου πρόβλημα είναι διαφορετικό .
Άμα μεγαλώσεις , λύσεις το πρόβλημα σου , ώστε μπορέσεις να συζητήσεις ως ενήλικας , σε περιμένουμε πίσω .
Εύχομαι να τα καταφέρεις . -
Ok, νομίζω ότι μετά την ειρωνεία, δεν μπορώ να δεχτώ και προσβολές.
Γνωρίζω πολύ καλά ποιό είναι το θέμα. Εσύ μάλλον **Sprsk **δεν το γνωρίζεις που μας έχεις βγάλει εδώ και 3 σελίδες off-topic. Φαντάζομαι θα παρέμβει κάποιος mod. -
Ελπίζω , διότι οι** χαρακτηρισμοί ** που έγραψες , για όλους εμάς τους άσχετους , τους έκανα 'Quote' και αξίζουν να αμειφθούν .
-
Δεν έχει να κάνει με τη λογική. Έχει να κάνει με το ότι δεν μπορείτε να δεχτείτε κάτι το διαφορετικό. Μου τη λέτε που δεν πληρώνω επασφάλιστρο επειδή είτε εσείς πληρώσατε κάποτε είτε πληρώνετε τώρα (και σκέφτεστε 'εγώ είμαι μ@λ@κ@ς που το πλήρωσα?') ενώ ταυτόχρονα δεν γνωρίζετε αν υπάρχει νόμος ή συγκεκριμένες συνέπειες με αποτέλεσμα τη γενικολογία. Δεν είναι κανένας μας νομοθέτης, ούτε δικαστής εδώ μέσα. Ξεκολλήστε! Είναι τόσο απλό!Δεχεσαι οτι ειναι στο χερι της καθε εταιριας το επασφαλιστρο αλλα λες οτι ειναι μ@λακες οσοι το πληρωσαν οταν το απαιτουσε η εταιρια του;
Κανε την ασφαλεια σου οπου θες και αχρειαστη να ειναι .
-
Τι είναι το επασφάλιστρο;;
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Τι είναι το επασφάλιστρο;;Απορια πραγματικη απορρέουσα και απο αλλα σου ποστ:ποσο χρονων εισαι;
-
pg-13 χρειάζεται
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Απορια πραγματικη απορρέουσα και απο αλλα σου ποστ:ποσο χρονων εισαι;
18 άλλα γιατί;
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
18 άλλα γιατί;
Εχεις μια αθωοτητα στα ποστ σου .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
18 άλλα γιατί;
Εχεις μια αθωοτητα στα ποστ σου .
Μάλιστα
-
Bill33
@octavia699
Είναι το επαυξημένο ασφάλιστρο όταν συντρέχει λόγος κινδύνου ο οποίος δεν προβλέπεται στην αρχική τυπική τιμολόγηση.
π.χ. λόγω νέου οδηγού σε ηλικία , νέου διπλώματος οδηγού , λόγω ηλικίας οδηγού πάνω από 70 , λόγω τύπου οχήματος , λόγω επαγγέλματος , λόγω ξένου διπλώματος .
Δεν τα εφαρμόζουν όλες οι εταιρείες με τον ίδιο τρόπο ούτε με την ίδια επιβάρυνση .
Σύνηθες είναι να αθροίζονται οι επιβαρύνσεις και σε ορισμένες 'εταιρείες' να μην ισχύουν οι εκπτώσεις όταν συντρέχουν οι άνωθεν λόγοι.
Η επιβάρυνση αυτή εφαρμόζεται στα ασφάλιστρα αστικής ευθύνης.**HighFidelity ** ΤΝΞ Α ΛΟΤ
-
Η κρίση αυτογνωσίας σου συνεχίζεται! Αν δεν είναι αυτό συμπέρασμα ψυχολόγου τότε ποιό είναι??εισαι και χαζος, παναθεμα σε!
Δεν ειναι συμπερασμα ψυχολογου, ειναι απλα εμπειρια.
Ολοι περασαμε απο εκει, απλα εμεις το ξεπερασαμε!
Αυτο που λεω, ειναι οτι πρεπει κι εσυ να κανεις το δικο σου βημα.
Μη φοβασαι.. μπορει να σου αρεσει, που ξερεις!
Αν παλι δεν σου αρεσει, μπορεις να ξαναγυρισεις σ΄αυτο που βλεπουμε ολοι, πως ξερεις τοσο καλα! (τον αυνανισμο, εννοω!)
Απ' οτι φαινεται, αυτη η ελαχιστη εξυπναδα σου, εξαντλειται μονον στο να λες οτι γλυτωσες το επασφαλιστρο, λες και ειναι μαγκια!
Οτιδηποτε αλλο εχεις πει, ειναι επιπεδου δημοτικου στυλ 'καθρεπτακι' -
Κι άλλοι δεν πληρώναμε επασφάλιστρο, αλλά δεν είχαμε και την ψευδαίσθηση πως θα μας...καλύψουν κιόλας!
Ήμουν τυχερός, με την μηχανή είχα τρακάρισμα με ευθύνη δικιά μου και είχα πληρώσει το επασφάλιστρο και η ασφαλιστική τα πλήρωσε όλα.
Στο αυτοκίνητο δεν είχα πληρώσει (ήταν στο όνομα του πατέρα και την γλίτωσα εύκολα), αλλά ευτυχώς δεν συνέβη ποτέ κάτι.Το να μην πληρώνεις επασφάλιστρο, είναι μια επιλογή. Το να νομίζεις πως ΔΕΝ χρειάζεται να πληρώσεις, είναι ανοησία, γιατί όντως ΔΕΝ χρειάζεται να πληρώσεις, αλλά καταλήγεις να μην είσαι πλήρως καλυμμένος. Οπότε, δεν καταλαβαίνω πού ακριβώς βρίσκεται η όποια... εξυπνάδα αυτού που δεν πληρώνει!
Ξαναλέω, κι εγώ το είχα 'αποφύγει', αλλά αν ω μη γένοιτο συνέβαινε κάτι, τον είχαμε πιει!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Το να μην πληρώνεις επασφάλιστρο, είναι μια επιλογή. Το να νομίζεις πως ΔΕΝ χρειάζεται να πληρώσεις, είναι ανοησία, γιατί όντως ΔΕΝ χρειάζεται να πληρώσεις, αλλά καταλήγεις να μην είσαι πλήρως καλυμμένος. Οπότε, δεν καταλαβαίνω πού ακριβώς βρίσκεται η όποια... εξυπνάδα αυτού που δεν πληρώνει!Ξαναλέω, κι εγώ το είχα 'αποφύγει', αλλά αν ω μη γένοιτο συνέβαινε κάτι, τον είχαμε πιει!
Τι δεν καταλαβαινεις ρε συ HF; Πολλες εταιριες για το επασφαλιστρο εχουν ορο του τυπου 'αν συμβει ατυχημα, πληρωνεις το επασφαλιστρο προσαυξημενο κατα 60% και καλυπτεσαι', 'αν συμβει ατυχημα, πληρωνεσαι μονο το 50% των ιδιων ζημιων' κλπ (εχουν μπει παραπανω οι παραπομπες). Δεν υπαρχει νομος που να το καθιστα υποχρεωτικο.
Πιστευω ειναι λαθος να μην πληρωνεις το επασφαλιστρο και προσωπικα τον πληρωσα οταν ημουν νιος, αλλα σε περιπτωσεις που οι οροι της ασφαλιστικης το επιτρεπουν δεν υπαρχει προβλημα αν δεν τον πληρωσεις, εφοσον γνωριζεις το 'πεναλτι' που θα καταβαλεις αν σε 'τσακωσουν'.
Αν οι οροι της ασφαλιστικης σου λενε οτι δεν καλυπτεσαι καθολου, δεν ειναι απλα βλακεια, ειναι εγκλημα να μην το δηλωσεις/πληρωσεις. -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Το να μην πληρώνεις επασφάλιστρο, είναι μια επιλογή. Το να νομίζεις πως ΔΕΝ χρειάζεται να πληρώσεις, είναι ανοησία, γιατί όντως ΔΕΝ χρειάζεται να πληρώσεις, αλλά καταλήγεις να μην είσαι πλήρως καλυμμένος. Οπότε, δεν καταλαβαίνω πού ακριβώς βρίσκεται η όποια... εξυπνάδα αυτού που δεν πληρώνει!
Ξαναλέω, κι εγώ το είχα 'αποφύγει', αλλά αν ω μη γένοιτο συνέβαινε κάτι, τον είχαμε πιει!
Τι δεν καταλαβαινεις ρε συ HF; Πολλες εταιριες για το επασφαλιστρο εχουν ορο του τυπου 'αν συμβει ατυχημα, πληρωνεις το επασφαλιστρο προσαυξημενο κατα 60% και καλυπτεσαι', 'αν συμβει ατυχημα, πληρωνεσαι μονο το 50% των ιδιων ζημιων' κλπ (εχουν μπει παραπανω οι παραπομπες). Δεν υπαρχει νομος που να το καθιστα υποχρεωτικο.
Πιστευω ειναι λαθος να μην πληρωνεις το επασφαλιστρο και προσωπικα τον πληρωσα οταν ημουν νιος, αλλα σε περιπτωσεις που οι οροι της ασφαλιστικης το επιτρεπουν δεν υπαρχει προβλημα αν δεν τον πληρωσεις, εφοσον γνωριζεις το 'πεναλτι' που θα καταβαλεις αν σε 'τσακωσουν'.
Αν οι οροι της ασφαλιστικης σου λενε οτι δεν καλυπτεσαι καθολου, δεν ειναι απλα βλακεια, ειναι εγκλημα να μην το δηλωσεις/πληρωσεις.Το ίδιο λέμε: σε κάθε περίπτωση, αν δεν πληρώσεις επασφάλιστρο ΔΕΝ καλύπτεσαι πλήρως. Η εταιρεία θα σου ζητήσει συμμετοχή στα... έξοδα. Δεν υπάρχει καμία ασφαλιστική χωρίς επασφάλιστρο, οπότε, αν τελικά αποφασίσεις να μην το πληρώσεις, ΑΝ κάνεις ατύχημα, θα έχεις συμμετοχή στην αποζημίωση του άλλου οδηγού.
Γι' αυτό λέω πως είναι ρίσκο και ΔΕΝ προτείνεται κάτι τέτοιο. Δεν είπα πως είναι υποχρεωτικό. Είπα πως είναι χαζό να μην το πληρώσεις και σίγουρα δεν τους πιάνεις... κορόιδο!ΥΓ: Δες το υπογραμμισμένο, το ίδιο πράγμα λέμε όπως είπα.
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ