-
'Οι παπουτσωμένοι γάτοι' όπως τους έλεγε η μάνα. Υπάρχει κανένα αντίστοιχο τοπικό άραγε για παπούτσια τρεξίματος ?
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
'Οι παπουτσωμένοι γάτοι' όπως τους έλεγε η μάνα. Υπάρχει κανένα αντίστοιχο τοπικό άραγε για παπούτσια τρεξίματος ?Από όσο έψαξα όχι. Θα μπορούσε να ονομαστεί αυτό σε 'αθλητικά παπούτσια' ή να ανοίξει νέο.
Στα του τρεξίματος πάντως, είναι πολύ υποκειμενικό το παπούτσι. Και καλό είναι να γίνει ένας έλεγχος του ποδιού από ορθοπεδικό. Έχει μεγάλη σημασία η ψηλή ή χαμηλή καμάρα(πλατυποδία). Να διαπιστώσουμε τι φθείρεται στο παπούτσι ώστε να καταλάβουμε πως τρέχουμε κλπ.
Εδώ και χρόνια φοράω mizuno(wave rider), αφού απαρνήθηκα τα kayano της asics. Μιλάμε για παπούτσι προπόνησης και όχι αγώνα. Nike και adidas ποτέ δε με βόλεψαν, αλλά σαν καθημερινα έχω φορέσει και από τα δυο, λόγο σχεδίου. Δεν υπάρχει πιο άνετο παπούτσι, και ζορίζομαι όταν πρέπει να φορέσω κάτι πιο επίσημο. -
Εγώ είμαι της Asics και η καμαρα μου ειναι εντελώς ουδέτερη, ίσως ελαφρώς μεγαλη . Το καλοκαίρι έτρεξα και μισοέλιωσα κυρίως σε άσφαλτο τα nimbus 12 (κάπου 8-10 χιλιόμετρα σχεδόν καθημερινα). Έχω και τα Kayano, αλλά για τρέξιμο τα Nimbus μου είναι πιο άνετα. Για να δοκίμασες Kayano υποθέτω ότι έχεις λίγο χαμηλή καμάρα, και τρέχοντας αυτό που λέω χαρωπά 'έχεις κάμπερ'; (το λέω γιατί τα προτείνει για over pronators η Asics)
Είχα και ακόμα έχω ένα ζευγάρι Kayano 15 λιωμένα, με βολεύουν τρελά στην οδήγηση, τώρα έχω τα 17άρια για μακρυές περπατούρες και καθημερινή μετακίνηση, όταν κάνει καλό καιρό. Τα nimbus 12 τα έχω τρέξει και σε σκληρό χώμα / χόρτο που δεν ήταν ό,τι καλύτερο, αλλά ήταν αρκετά ικανοποιητικά.
Σε ταρτάν σταδίου τα 12άρια είναι πραγματική εμπειρία. Θα ήθελα αν υπάρχουν εντυπώσεις για τα 13άρια που λένε ότι είναι πανάλαφρα και τα οποία σκέφτομαι να χτυπήσω μετά το Παcχα, γιατί τώρα το χειμώνα δεν τρέχω σχεδόν καθόλου.
-
Τελικα αντι να παρω τα af1 πηρα τα jordan 3 retro σε αυτο το χρωματικο συνδιασμο
Λιγο που τα φορεσα ειναι πολυ ανετα και σχετικα ελαφρια..Επισης ειναι χρονια μπροστα ποιοτικα απο οποιοδηποτε nike εχω βαλει ποτε.Το απογευμα θα βαλω και μια φωτο τους -
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Τελικα αντι να παρω τα af1 πηρα τα jordan 3 retro σε αυτο το χρωματικο συνδιασμο
Λιγο που τα φορεσα ειναι πολυ ανετα και σχετικα ελαφρια..Επισης ειναι χρονια μπροστα ποιοτικα απο οποιοδηποτε nike εχω βαλει ποτε.Το απογευμα θα βαλω και μια φωτο τουςΤα βρήκες Ελλάδα ή παρήγγειλες online?
-
Ελλαδα σε πολυ ψαγμενο μαγαζι στη θεσσαλονικη.Τα πηρα ακριβουτσικα αλλα γενικα σε παπουτσια και ρουχα το αποφευγω το ιντερνετ κ ελλαδα δυσκολο να το εβρισκα αλλου.Ποιοτικα απλα δεν υπαρχουν
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Εγώ είμαι της Asics και η καμαρα μου ειναι εντελώς ουδέτερη, ίσως ελαφρώς μεγαλη . Το καλοκαίρι έτρεξα και μισοέλιωσα κυρίως σε άσφαλτο τα nimbus 12 (κάπου 8-10 χιλιόμετρα σχεδόν καθημερινα). Έχω και τα Kayano, αλλά για τρέξιμο τα Nimbus μου είναι πιο άνετα. Για να δοκίμασες Kayano υποθέτω ότι έχεις λίγο χαμηλή καμάρα, και τρέχοντας αυτό που λέω χαρωπά 'έχεις κάμπερ'; (το λέω γιατί τα προτείνει για over pronators η Asics)Είχα και ακόμα έχω ένα ζευγάρι Kayano 15 λιωμένα, με βολεύουν τρελά στην οδήγηση, τώρα έχω τα 17άρια για μακρυές περπατούρες και καθημερινή μετακίνηση, όταν κάνει καλό καιρό. Τα nimbus 12 τα έχω τρέξει και σε σκληρό χώμα / χόρτο που δεν ήταν ό,τι καλύτερο, αλλά ήταν αρκετά ικανοποιητικά.
Σε ταρτάν σταδίου τα 12άρια είναι πραγματική εμπειρία. Θα ήθελα αν υπάρχουν εντυπώσεις για τα 13άρια που λένε ότι είναι πανάλαφρα και τα οποία σκέφτομαι να χτυπήσω μετά το Παcχα, γιατί τώρα το χειμώνα δεν τρέχω σχεδόν καθόλου.
Τα 13 εχουν φοβερη ανεση,προστασια,πατημα αλλα τα υλικα κατασκευης τους ειναι εμφανως υποδεεστερα απο τα nimbus 11-11 ισως και 12,που σου εδιναν την αισθηση οτι και να γερασει η σολα τους απο τα χιλιομετρα ,σαν παπουτσι θα αντεξει πολλα χρονια παραπανω
Εχω nimbus 10 ,τα ελιωνα 2 χρονια ,μετα γερασε η σολα και τα εχω για τις δουλειες του κηπου και ειναι πραγματικα αφθαρτα -
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Ελλαδα σε πολυ ψαγμενο μαγαζι στη θεσσαλονικη.Τα πηρα ακριβουτσικα αλλα γενικα σε παπουτσια και ρουχα το αποφευγω το ιντερνετ κ ελλαδα δυσκολο να το εβρισκα αλλου.Ποιοτικα απλα δεν υπαρχουνΜη μου πεις ότι υπάρχει ακόμα ο Βυτζιλαίος?? Όταν ήμουν πιτσιρικάς και πηγαίναμε Θεσσαλονίκη οικογενειακώς δεν υπήρχε περίπτωση να μην περάσω από κει και να μην πάρω κάτι από τη σειρά Jordan. Ο τύπος έφερνε μοναδικά κομμάτια!
-
Οχι οχι,θεσσαλονικη πολυ μπασκετικο εφερνε το ''τετραγωνο'' αλλα το ψαξα προχθες κ δε το βρισκα με τιποτα.Ισως εκλεισε
Εγω τα πηρα απο το device1 που εχει αρκετα ψαγμενα κομματια και σχετικα λογικες τιμες.Ειναι τελεια τα jordanακια μου -
αυτα τα jordan ειναι απλα ερωτας ...
http://bleacherreport.com/articles/5007 ... e/page/101ειναι στο 12 της λιστας , no 1 φυσικα τα jordan 1 και 94 τα dunks...
Kαλα μπορει να με πειτε υπερβολικο , αλλα τα nike dunks παιζει να ναι οτι καλυτερο υπαρχει αν σουταρεις πολυ , ισως ειναι ιδεα μου αλλα σου δινουν εκπληκτικη σταθεροτητα στα ποδια...οπως κ αν σουταρω μπαινουν. -
-
ετοιμα για απογειωση...
-
Oσο δε παιζω μπασκετ,κανουν χαμηλες πτησεις....περπατωντας
Aλλα ειναι απο τα 2-3 πιο ομορφα παπουτσια που εχω βαλει με casual ντυσιμο -
Θυμαμαι το πρωτο ακριβο ζευγαρι για μπασκετ πουχα παρει ηταν τα καμικαζι...επικο παπουτσι..ψαρωνα κοσμο...αχχαχαχα...κατα ταλλα στηριζω adidas...οσο μαλακασ,ελαφριακαι καλα τα nike, διαλυονται αμεσως....
-
-
νομίζω ναι...εκείνα ηταν ασπρόμαυρα, δεν έιχαν χρώματα, και έμοιαζαν κάπως με ζέβρα! ψαχνω να βρω τα οριτζιναλ αλλα δεν τα βρίσκω να στα έδειχνα....
-
-
Σωστός. Αυτά είναι. Kemp τα λέγαμε εμείς.
-
Παρεμπιπτοντως,αγαπαμε shawn kemp
-
Ντάξει μωρέεεε, κάτι ήξερε από μπάσκετ κι αυτός ο μαυρούλης...
Αθλητικα παπουτσια (μπασκετ και άλλα)