-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Χθες παντως σε ειδήσεις στην TV έλεγαν ότι δεν χιόνισε στην Ελβετία ακόμα και έχουν ... τουριστικο θέμα!Δεν βγαίνουν έξω όλοι τους για καμια δέηση στον θεό. Εμείς εδώ ... με μια δεηση να βρεξει, νεροποντί έχουμε!
ε ε έρχεται
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Αμα δεις οτι δε βγαινεις παντως, ζητα απ τον νικο να σου κανει καμια καλη τιμη σ αυτα που πουλαει, κριμα τα παιδακια σουΤώρα το είδα...Tryph, πουλάω το καρτ μου και το τρέιλερ. Αν θες στα κάνω πακέτο και στα στέλνω σε σούπερ τιμούλα.
Σοβαρά.
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Μπα δε θα συμβεί είναι πολύ το γέλιο και άνισος ο αγώνας, sure win.
Εδώ τα ξέρεις. Κρίση. Τις τσόντες τις κόψανε, έκλεισε και το ALTER που είχε Σεφερλή, μια ευχαρίστηση μας έμεινε.
Keep posting.
Έχεις δοκιμάσει την τεχνολογία γρεκο μπαμπλ; Αν δεν μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος δεν σου επιστρέφουμε τα χρήματά σου.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Αμα δεις οτι δε βγαινεις παντως, ζητα απ τον νικο να σου κανει καμια καλη τιμη σ αυτα που πουλαει, κριμα τα παιδακια σου
Τώρα το είδα...Tryph, πουλάω το καρτ μου και το τρέιλερ. Αν θες στα κάνω πακέτο και στα στέλνω σε σούπερ τιμούλα.
Σοβαρά.
Ευχαριστώ αλλά ότι και να'χεις έχουμε εδώ καλύτερα (και σίγουρα φθηνότερα), thanks anyway.
-
Ο χρήστης tryphon έγραψε:
Μπα δε θα συμβεί είναι πολύ το γέλιο και άνισος ο αγώνας, sure win.
Εδώ τα ξέρεις. Κρίση. Τις τσόντες τις κόψανε, έκλεισε και το ALTER που είχε Σεφερλή, μια ευχαρίστηση μας έμεινε.
Keep posting.
Έχεις δοκιμάσει την τεχνολογία γρεκο μπαμπλ; Αν δεν μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος δεν σου επιστρέφουμε τα χρήματά σου.
Tην τεστάρω εδώ και καμιά ωρίτσα. Είμαι πολυ ευχαριστημένος, δεν θα χρειαστεί να επιστρέψετε χρήματα. Το προιόν σας είναι τέλειο - ο Σεφερλής μπροστά του ειναι πολύ σοβαρός. Μπορείτε να βγάλετε και το τραιφούν v.2 - πάντα σε πλατφόρμα digital unix. Θα σας προτιμήσουμε σιγουρα - με 5 9αρια availability, 24χ7 support και τέτοιο γέλιο είναι τρελή ευκαιρία.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Η πίστα είναι πολύ καλή, δεν έχω δει ανάλογη στην Ελλάδα. Τα δίχρονα απαγορεύονται στην Ελβετία.
Φίξεντ! Ούτε κληρονομικό χάρισμα να είχα ο φούστης!
Κοιμάσαι και ονειρεύεσαι! Η φτωχότατη στο motorsport Ελλαδίτσα έχει τουλάχιστον 3 πίστες πολύ ανώτερες από αυτό το κοτέτσι των εννιακοσίων ολόκληρων μέτρων.Έλα ρε, έχετε και πρωταθλητές και τέτοια, μπράβο ρε πορδεα ουπς προεδρα
http://www.mybike.gr/topic/770-π%C ... %B5%CF%82/
http://e-kart.gr/index.php?option=com_c ... &Itemid=65
http://www.athenscircuit.gr/index.php?o ... 10&lang=en
Πάρε τη βεντούζα σου και stfu!
Συγνώμη δεν είδα καναν Ελληνα στη F1 κάτι πρέπει να μην πρόσεξα. Έχετε και μινι-μοτο;
Ποια F1 ρε κακομοίρη που έχεις χάσει τα αυγά και τα πασχάλια από τις απανωτές σφαλιάρες και κάθε φορά αλλάζεις θέμα πιο γρήγορα απ' οτι αλλάζει στάση η Αλεξανδράτου.
Σε ό,τι βεντούζα σου έχουμε ρίξει ως τώρα, απαντάς άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε, με ό,τι ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ τσιτάτο σου κατέβει στο μυαλό.
Για πίστες καρτ λέγαμε ρε αγελαδοκαψούρη, τι σχέση έχει αν έχουμε οδηγούς F1?
BENTOYZA ΛΕΜΕ!Εσυ ρε φιλε ποιος νομιζεις οτι εισαι και μιλας με τετοιο τροπο;
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Κάτι άλλο;
Τραιφον που καρταρουν οι μικροι; Σε ποια πιστα; Με τι καρτ/μοτερ;
Είμαστε τυχεροί και έχουμε μια από τις μεγαλύτερες πίστες κοντά μας. http://www.kartingindoor.ch/
Κάνουν προς το παρόν με τετράχρονα 200cc αλλά όπου να'ναι θα'ρχισουν τα 270.
Δεν τους πολύ σπρώχνω γιατί μετά αρχίζει και** κοστίζει πολλά η ιστορία** αλλά είμαι ευχαριστημένος προς το παρόν, κατεβάσανε τους χρόνους τους 2S ο καθένας και θα μπορούσαν να έχουν καλύτερη κατάταξη αν δεν είχαν βγει από μια φορά ο καθένας.
Όπως θα ξέρεις το καρτινγκ είναι σχολείο και από τη στιγμή που έχεις τις σωστές trajectories όλα τα άλλα έρχονται μετά. Οι δικοί μου πάνε πολύ καλά από αυτή τη μεριά και γουστάρουν οπότε το πάμε.Βλέπω ζοριζόμαστε για π@@ροεξοδάκια, για φτωχομπινέ σε κόβω που κάνει το σκατό του παξιμάδι και θέλει και καρτ ο βλάχος...
Με τοσα αυτοκινητα στο γκαραζ και τον κοβεις για φτωχομπινε,αλλα εστω και να ειναι,εσενα τι σε κοφτει;
Την stratos μονο να πουλησει , σε αγοραζει ολοκληρο οπως εισαι. -
Αμα δεις οτι δε βγαινεις παντως, ζητα απ τον νικο να σου κανει καμια καλη τιμη σ αυτα που πουλαει, κριμα τα παιδακια σου
Τώρα το είδα...Tryph, πουλάω το καρτ μου και το τρέιλερ. Αν θες στα κάνω πακέτο και στα στέλνω σε σούπερ τιμούλα.
Σοβαρά.
Ευχαριστώ αλλά ότι και να'χεις έχουμε εδώ καλύτερα (και σίγουρα φθηνότερα), thanks anyway.
Τι έχετε?
Ειλικρινά θέλω να μάθω, γιατί 'δικά μας' (Ελληνικά δηλαδή) δεν είναι.
Ό,τι στοίχημα θες ότι δεν έχετε ούτε καλύτερα, ούτε φθηνότερα από αυτά που έχω/ουμε.
Y.Γ. Ο dealer της CRG στην Ελβετία ούτε ένα site δε μπορεί να φτιάξει ρε συ: http://www.kartshop.ch/
-
Είναι επειδή δεν πήρε τον Τρύφωνα.
-
Κανα σεμιναριο ντιτζιτιταλ γιουνιξ θα οργανωσουμε?
Νικο, αναλαμβανω την μεταφορα αν ειναι, η κυρατσα μου θα χαρει να πιει εναν καφε με τη δικια του
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Νικο, αναλαμβανω την μεταφορα αν ειναι, η κυρατσα μου θα χαρει να πιει εναν καφε με τη δικια τουΝταν!
Το ετοιμάζω!
Τράιφ, στείλε 5Κ (μαζί με το τρέιλερ).
Τσάμπα είναι.
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
για δώσε μου τα φώτα σου, τι στο καλό σημαίνει αυτό;Δεν είμαι σίγουρος, αλλά μάλλον καταλήγει στο /dev/null. Αυτός θα ξέρει να σου απαντήσει, ξέρει από bashing
zorz, λυπήσου με με τις φωτογραφίες που βάζεις.
Είναι προφανές πως ο Τρύφωνας δεν ξέρει από αυτοκίνητα. Αν ήξερε, θα είχε 320d.320d έχουν οι τσίπηδες, οι Scrooge McDiesel. Αν το φυσάς το χρήμα, δεν χρειάζεσαι ντίζελ!
καλοκαίρι
και χειμώνα. -
Σοβαρά.
Στην καλύτερη θα έχετε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια...
Δεν πρέπει να έχεις ΙΔΕΑ από καρτ, έτσι;
-
Πώς, έχει από καρτ και από Εβραίους.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πώς, έχει από καρτ και από Εβραίους.απο γραμμες παντως δεν εχει.
http://www.rallycars.com/_cgi-bin/show-Track.cgi?10 -
Τι βλέπουμε ακριβώς?
'Your site is not authorized to use any content from rallycars.com!' ... όταν εδω έχουμε τον ίδιο τον δημιουργό του ... για content βεβαια ... ούτε λογος!!! -
Επόμενο βήμα θα είναι να κόψει και τις ελληνικές IP.
-
Έλεγα για Ελευσίνα, είναι καλά;
-
Τις ιταλικες ομως?
Ταυρε σου παιζει φωτα
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Τι βλέπουμε ακριβώς?
'Your site is not authorized to use any content from rallycars.com!' ... όταν εδω έχουμε τον ίδιο τον δημιουργό του ... για content βεβαια ... ούτε λογος!!!Πάτα το url απευθείας, ο πονηρούλης έχει κλείσει το redirect από εδώ.
Πώς, έχει από καρτ και από Εβραίους.
Karting rabbi.
Συγκρίσεις χωρών (Ελλάδα vs. Ελβετία, ΗΠΑ, Νεπαλ...) [Διάσπα